Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne foglalkozz a videokkal, Pete-et sokáig kell lőni. 65-ös szinten kb. 1.500.000.000 a pajzsa és 1.600.000.000 a healthje (vagy fordítva) - a legtöbb azok közül, akiket ténylegesen normál damage-dzsel (nem pedig valami trükkel - ld. dexi, master gee) kell kinyírni. 5-6 percig simán eltart a harc, ha intenzíven lövöd.
más. holnap este van valakinek egy OP7->8 digistruct peakbe becsatlakozni? TheProbbal próbálkoztunk vele többször, de ketten nagyon nyögvenyelős. 4-en szerintem sokkal viccesebb lenne

-
sss
őstag
65-ös szinten vagyok, uvhban tolom, és már csak kb. a raid bossok vannak hátra. Peat ha le van slagelve akkor sem igazán fog rajta a Harold, közelről sem. Valahogy a videókban mindig könnyebnek tűnik.

gbors: köszi, elektromos smg az van igen, a csapokra meg eddig nem igazán figyeltem, h melyiket nyitom.
-
1-2 tipp:
- a bee mellé inkább vmi elektromos smg-t javaslok irtózatos fire rate-tel, csak a pajzsos fázisra. sand hawk a legjobb, persze
- ha van Trespasser snipered, akkor lődd le a sisakját az elején, akkor már a pajzsos szakaszban is van critical hit
- gondolom, a turretek tudnak slagolni
- éppen kartávolságon kívül jó működni a harolddal, úgy könnyű sok critical hitet ejteni rajta
- pajzsból érdemes alkaline, mert akkor 1-2 corrosive blastot megúszol csapnyitogatás nélkül
- csak az 1-es csapot használd - a spiderantokat előbb-utóbb pete is lelövi -
válasz
fi:zi'k
üzenetére
jó, OK, ha ingyen adnák, akkor nyilván nem dobnám ki. viszont nagyon hasznos relicek is vannak, azokhoz képest lóizét nem ér. amúgy én elég jól tudok kompenzálni a recoilra (ezért is imádom a torgue és a jacobs shotty-kat), egyedül sniperrel nem burst sorozatlövésnél zavar.
(#9374) sss: először szerintem szimplát, mert kell szokni egy kicsit, hogy igazán hatékonyan lehessen vele dolgozni. aztán érdemes áttérni a duplára. lehet, hogy másodiknak fegyverként érdemes megint szimplát venni, mert bizonyos helyzetekben jobban működik, és ha jó a fire rate-je, akkor DPS-ben csak 20-30%-kal van a dupla mögött.
(#9376) TheProb: húúúúúúúúúú, ez nagyon elgondolkodtató
elölről gondoltad? -
sss
őstag
Rendben köszönöm. Mondjuk még vagy 200 token hiányzik hozzá.
-
sss
őstag
Haroldból milyet érdemes venni?

-
válasz
Audison
üzenetére
a Get Some azt csinálja, hogy minden találatodért (találat, nem kill!) cserébe 3 másodperccel (5-ös szinten) csökkenti a gunzerk cooldownt, 3 másodpercenként egyszer. azaz ha elég szorgalmasan osztogatsz, akkor mire kifogy a gunzerk, aktiválhatod újra.
recoil reductionnek gunzerkernél kb. 0 értelme van. nem gunzerkernél is csak akkor van valódi értéke, ha sniper rifle-t használsz messziről, abból meg tediore-t még nem láttam. szóval duplán kuka.
-
este elvileg leszek, akár OP5, akár OP7 - bár OP7-hez kérem vissza a 6-os Haroldot, két helyen kelleni fog

(#9364) fi:zi'k: vicces az ilyen darálósdi - nekem az volt hasonló élmény, amikor az OP6-os Harolddal elkezdtem torgue tokent farmolni a kocsmai verekedésben (72-es szinten). 300 token után ki kellett lépnem, mert szó szerint térdig jártam a hullákban, és az FPS leesett a harmadára...
-
tibee77
őstag
Mechro-nak ez a fibber vmi isten kiräly fegyver.Egyszerüen invincible, föleg ha az anarchy-m az egekben van.Igaz, mikor 500-on volt mär olyan hogy celzäs, nem letezik.Olyan szinten rug a fegyver hogy csak a földet lövöm, mert ugy legaläbb eltalälok valakit.
Jöttek räm a tubby-k creature slaughter dome-ban, hät rosszul järtak.
Kb. egy tärbol meghaltak.De persze ugy h nem minden löves talält.Kiväncsi vagyok milyen lesz raidbossok ellen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TheProb:En mennek, de elöször 5-6on kene tuljutnom.

-
TheProb
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
kevés olyan címek egyike amikor a 2. rész jobb, mint az első

Este egy kis OP 7-8 valaki?
-
nagyúr
Jaja.

Tegnap északa levezetésként megcsináltam az OP8...trainerrel, mert csak szórakozni akartam. Egyedül a badass rankokat állítottam maxra. Hát nagyon beteg volt.
Alapból minden brustot tolt, meg 0,01 mp alatt tárazott. Na erre jött még rá a skill bónusz.
SMG-ből ~150 lőszer kb 0,5 mp alatt jött ki. 
Kb 20 perc alatt végig mentem a pályán OP6-os cuccokkal, de a golyófosás miatt, állandóan lőszerhiány volt.
Ahogy Brick mondaná.
-
Kareszovics
addikt
Tegnap rászántam magam és toltam három részletben közel 8 órát.
Maga a játék nagyon tetszik, mondjuk érződik rajta, hogy sokkal jobban kéri a co-op-ot, mint az első rész; vannak részek, ahol folyamatos a kelés/fekvés.A különböző térképek méretein egyszerűen le vagyok döbbenve, illetve nagyon markánsan érződik, hogy bár rengeteg beteg humort raktak a játékba, mégis valahogy kiforrottabb az egész. Jelenleg 28 óránál tartok, de már látom, hogy a 200 óra körüli játékidő sima lesz.

-
válasz
Audison
üzenetére
nekem így fest a csávó. az inconcievable-t ritkán használom, de nem tudok helyette semmi értelmeset betenni.
én a helyedben a rampage-re átpakolnél egy csomót, amíg a get some-ot fel nem tudod tölteni. sokkal könnyebb lesz úgy az élet

(#9360) fi:zi'k: Te is élvezted a surveyor + scorch kombinációt?

-
nagyúr
Na, egyedül csak ledaráltam az OP7-et. Kemény volt.

(#9359) Audison
Nekem asszem' így van most. -
válasz
Audison
üzenetére
igazából szinttől és ízléstől függ a dolog, inkább pár vezérvonalat mondok, ami nekem bevált:
- nem félni a respectől
- a rampage tree-n minél inkább a gunzerkelésre menni. az első szint majdnem mindegy, aztán last longer, ready already, yippie ki yay, get some. opcionálisan double your fun, a yippie ki yay rovására. ha megvan a get some, akkor a ready already már nem nagyon kell, bár igazán ütős dolgot nem tudsz helyette. keep firing nagyon jó, de csak később.
- a gun lust pisztolyos build esetén igazán hatékony. locked and loaded mindenképpen jó, aztán huckleberry, divergent likeness, money shot és down not out. ha nem pisztolyos, akkor a második szinten bármi, money shot és down not out.
- a brawn tree-t érdemes hanyagolni. nagyon szeretem a skilljeit, de 60-as szintig mindig lehet hatékonyabbat találni máshol. esetleg pár szint incite. -
tibee77
őstag
Igen egyedül.Nem nagyon kellett segiteni az alap sztoriban meg a mellekekben se.De itt szerintem mindenki vegigvitte mär legaläbb 3szor (normal,tvhm,uvhm) a jätekot, nem vagyok ezzel egyedül.A Raidbossok azok amikhez kell a segitseg de ök alapbol nem egy emberre vannak tervezve.Mär itt pärszor tärgyaltuk, hogy kb. csak a gunzerker bir el egyedül a raidbossokkal, persze a megfelelö gear-rel.Ja es persze ha rohadt sok badass rank-ed az mär csak hab a tortän.
En meg csak 25000-nel järok..... -
Audison
senior tag
Tudsz mutatni gunzinál egy jó skill fát? Esetleg ha van link, bemásolod?
Gear kb. az aktuális kedvenc/erősség. SMG-ket és a pisztolyokat használom inkább.(#9355) tibee77: Egyedül vitted végig mind a 3 végigjátszást? El sem tudom képzelni milyen a pt3, már a pt2 is sokszor felbosszant.

-
tibee77
őstag
Ez nem volt egy könnyü menet, csak ugy tudtam kinyirni a vegen, hogy becsalogattam a vonat ele.

-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
mi a cél? ha csak for the kill / loot, akkor beugrok az OP8-as gearemmel, és igen gyorsan lerendezzük

ha a harc izgalma az érdekes, akkor megnézem, van-e lvl50-es karaktermentésem. -
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. Valaki nemsegítene pyro pete-t ölni? lvl 50
-
válasz
üzenetére
szerintem ezeknél a meccseknél érdemes lenne pár szóban megbeszélni a taktikát - különösen abban a rohadt szűk arénában, ott másképp érdemes játszani szinte minden egyes karakterkombináció esetén minden szinten.
amikor soloban toltam, nekem nem egyszer a loaderek mentették meg az életemet. -
válasz
TheProb
üzenetére
annak is van előnye, ha rajtad van az aggro, mert akkor a legnagyobb lelki nyugalommal tudja a gunzerker a nagyobb dögöket két harolddal lőni
mondjuk dukino jbk anyjánál ez kifejezetten bevált múltkor is.hol csúsztatok meg amúgy? a tegnapi meccsünkben csak egy necces pillanat volt, viszont OP6-on a doc mercy-kkel kezdődő 4 skirmish elég rohadt.
-
válasz
TheProb
üzenetére
érdemes ott már négyen menni, lényegesen megkönnyíti a dolgokat. már csak azért is, mert duóban a gunzerker + siren talán a legkönnyebb kombináció.
meglett amúgy a 6->7?@Audison: el kell kezdeni komolyan átgondolni, milyen skillekbe invesztálsz, ill. a gearrel is kell foglalkozni komolyabban.
-
genndy
addikt
Nem szeretem a Tediore fegyvereket, de annyit tudok hogy a tárban maradt lőszer száma erősen számít. Tehát valami olyan fegyvert kell keresned, aminek nagy a tára, és a lőszerek egyenként is sokat sebeznek.
Border wiki-n tuti fönt van ez az infó is, hogy melyik Tediore-nél éri meg legjobban. -
tibee77
őstag
Tegnap meddig nyomtätok gbors-sal?

-
TheProb
veterán
Valaki vmikor OP6-8?
-
vitaro
senior tag
válasz
Audison
üzenetére
Ultimate módban vissza fogod sírni még a PT2-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Baby Maker-hez gratula, a lehető legjobb alkatrészekből áll.orichalcos: A játék megjelenésekor pont a BM volt brutális ilyen szempontból, de azóta patchelték. Axton-t ki lehet hegyezni Tediore reload sebzésre, de inkább Gunerang vagy Avanger jó neki.
-
Audison
senior tag
Egyre jobban érzem, hogy a BL2 tényleg coopra lett kihegyezve. PT2-ben esek-kelek.

-
[Prolixus]
addikt
Mondtam hogy lehet rosszul értelmezem.

Legendary pisztolynál okás, de aki nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, lehet azt a következtetést vonta le a hozzászólásodból, hogy csak a markolat számít, pedig nem. Ezért korrigáltam. Ráadásull a pisztolynál van a legkevesebb alkatrész a fegyverhez, alapveteőn ezek variálódhatnak: grip, stock, barrel, sight + accessory, ha van. Ahogy írtad, a sight a rocket launchereket leszámítva irreleváns, a fegyver márkáját pedig a body határozza meg. Minden gyártónak van az adott fegyvertípushozhez egy-egy (ritkán több) alkatrésze, ezeket kutyulja random a játék, és ez nem csak a különböző fegyverstatokban jelenik meg, hanem jól tetten érhető a fegyverek kinézetén is (a tapasztaltak ha ránéznek az adott fegyverre, egyből tudják, hogy na most melyik alkatrész melyik gyártótól van
).(Niylván sokan tisztában vannak ezekkel az infókkal itt, de úgy tűnik nem mindenki, úgyhogy remélem valakinek hasznos a fenti pár sor, bár a gbors által linkelt képekből mindez kiderül)

-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha nem legendary fegyverről lenne szó, számítana. De minden legendary fegyver a saját gyártójától származó csövet használja. Az irányzék pedig a rakétavetőket leszámítva nem bír semmilyen statot befolyásoló tulajdonsággal.
-
no de akkor mire ment el a 643 óra?
én relatíve lassan játszom, és fele ennyi időből lettem OP8. milyen geart használsz most?(#9320) dejaris: your loss

(#9305) r00r1: nem annyira bonyolult a dolog. mind a health, mind a damage értékek kb. 13-14%-kal mennek fel szintugráskor, azaz ha 90 healthed van 1-es szinten, akkor 2-esen 102, 3-ason 116, 4-esen 132 lesz, stb. 72-esen viszont már 722.000. ugyanez a fegyverek sebzésénél - ha a fegyver level 1-en mondjuk 22 damage, akkor 72-es szinten valami 155.000

-
xrvman
őstag
Asszem jóformán még semmit, mert melós emberek lévén most lettünk csak OP2 esek.
Persze vannak jó cuccok, legalábbis azt hiszem
Nah ez érdekes lesz. mert általában ketten toljuk és ha esik valami, nem felkapjuk, hanem mivel csapatmunka, elosszuk, kinek mi re van szüksége.
Ugyanis ha az egyik túl erős a másik meg gyenge, ugyanúgy szív mindkettő. -
vitaro
senior tag
Igen, csak attól. Ez egy Torgue markolat, ha a markolat gyártója megegyezik a pisztoly gyártójával akkor plusz újratöltési sebességet és tárméretet kapsz. Ezért a legjobb kombináció az ha ez a kettő megegyezik. A különböző markolatok különböző tulajdonságokkal bírnak, a Jakobs növeli legjobban a sebzést, de visszavesz a tűzgyorsaságból. A Tediore az újratöltési sebességre, a Bandit a tárkapacitásra, a Vladof a tűzgyorsaságra, a Torgue a sebzésre (de nem annyira mint a Jakobs), a Maliwan pedig az elemental effect chance-re ad bónuszt. Ez utóbbit nem tudtam értelmesen magyarra fordítani.

-
TheProb
veterán
ajjaj, súlyos fogalom zavar van
Szegény SW.
padewan a jedi tanonc, tehát 1 "rang", kenobi, yoda pedig személyek
(#9310) orichalcos: Nemtok infót erre vonatkozólag, de a BL2 után, nálam instabuy lesz. pedig elég kevés játékért adok ki pénzt, főleg úgy, előrendelem. még a gtaV lesz a közeljövőben ilyen.

-
[Prolixus]
addikt
Van a játéknak saját topicja. Nem mintha itt nem lehetne mebeszélni, de nincs a topicban nagy aktivitás, szóval tessék csak átfáradni oda.

Amúgy nem tudni, azt biztosan te is olvastad (esetleg cikkezted is), hogy a játéktér kb. az első két rész közötti lesz, szerintem az overall tartalomra is igaz lesz.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem a havertől kapott fegyver ugyanúgy *csalás*, mint a simán editorral gyártott fegyver. Nem te farmoltad, nem te küzdöttél érte. Ezzel perszenem azt mondom, hogy feltétlen elítélendő...
A gyakran használt gear-t én is felhúzom időnként, de legalább egyszer minden normális fegyvert megszereztem rendes, kínkeserves farmolással. -
xrvman
őstag
643 órával inkább Kenobi
oszt ha valakinek több, az már Yoda 
Mégsem ötlött fel bennem az editor sötét árnya.
Ott is ugyanezen a néven vagyok: xrvman lehet felvenni, sasolniAki meg editorozik az meg Wader, ha meg rééégóóóta csinálja akkor az már Sidious nagyúr.
(ha jól tudom) -
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintetetek lesz akkora tartalom a Pre-Sequelben mint a Borderlands 2-ben?
-
ide pislants rá - és ez csak a pisztoly. többi itt. durva

(#9302) xrvman: mondok egy példát. az OP1->OP8 questben muszáj vagy upgrade-elni a fegyvereket. OP3-ig bírták a 72-es cuccok, OP4-nél muszáj voltam javítani legalább a fő fegyveremen és a pajzsomon. 30 perc (vicces) játék volt a 613 togue token összegyűjtése, és további 30 perc (idegtépő) a torgue automaták kurkászása DP Harold után. ezen felül pyro pete-et is vagy egy óráig pumpoltam elegendő mennyiségű seraph kristály érdekében. OP6-nál repeat. OP7-nél pontosan az idő miatt nem repeat (majdnem rá is b***tam), de értelemszerűen OP8-on megint. ez összesen olyan 6 óra repetitív, élményt nem adó játék. megcsináltam, puszán azért az érzésért cserébe, hogy teljesen clean a karakter - de azért még én sem gondolom, hogy ez olyan marha jó befektetés volt.
ja, és kellene egy OP8-as Interfacer. nézz utána, hogyan szerezhető be - egyik jobb, mint a másik, és nemhogy nem garantált loot, hanem egyenesen rare drop. vagy, az első Bee-m érdekében több, mint egy óráig szarakodtam Hunter Hellquisttel (akkor még nem volt Tiny Tina DLC). és még sorolhatnám. szóval, legit fegyverek beállításával időt spórolsz meg, és túl sok élményt nem vesztesz. nekem ezért ugyanaz, mintha a cimbitől gyűjtöd be. -
tibee77
őstag
En editorral csak a megszerzett fegyvereket szoktam szintezni, mäsra nem hasznälom.

-
Muerte
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Addig jó míg nem tudod
a profile editor-ról,trainer-ről nem is beszélve,nem érdemes csak a végén használni már OP szinteknél,meg a legvégén mikor már csak fun-ol az ember lánya. -
ujlakany1993
aktív tag
Mi ez az editor dolog?
-
xrvman
őstag
Miért rontjátok le az élményt holmi editorral?
Nem értem.
Én még egyetlen játék esetén sem nyúltam semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elölről gondoltad?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SMG-ből ~150 lőszer kb 0,5 mp alatt jött ki. 
Gear kb. az aktuális kedvenc/erősség. SMG-ket és a pisztolyokat használom inkább.

Szegény SW.