Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ez az "eltűnő ellenfelek glicth" még mindig überelhetetlen.

gbors: Há persze hogy szívesen segítek, láttad mennyire próbáltam rábeszélni a kollégát, hogy igenis menjen Dexire ezerrel.
Iróniát félretéve: Én disztingválom az unalmast a szartól, mert nem következik egyikből a másik nálam. Dexi alapötlete szerintem kifejezetten jó (mámint hogy ide-oda kell kolbászolni a pályán már csak azért is, hogy meg lehessen idézni). A boss maga ha a kurva nagy health-jét nem számolom akkor meg olyan, "meh". A kurva nagy health miatt persze baromi unalmas, amitt nem ajánlom senkinek. De még így sem kifejezetten szar, ezért nem is utálom. Terra kilökősdije meg csak akkor gáz, ha egyedül vagy ketten vagytok, ha már hárman mentek azért nem olyan nehéz elérni, hogy mindig legyen valaki az "arénában".Vora-t meg Gee-t a hülye mechanikájuk miatt viszont kifejezetten utálom. Pedig mindkét harc minden, csak nem unalmas.

Solo vs Raid boss téma: Hát igen, ha normálisan lenne egyensúlyozva a játék, akkor egyik karakterrel sem lehetne megcsinálni őket, vagy csak komoly szenvedések árán (cserébe viszont a loot lehetne fejedelmi, nem oylan vicc kategória, mint amit mondjuk Dexi vagy Gee dob), hanem csak minimum duóban vagy trióban. Az, hogy a Gunzival relatíve jól lehet boldogulni egyedül, szerintem inkább annak a számlájára írható, hogy a Gunzi kurvára OP az összes karakter között, raid boss-ok ellen meg különösen.
-
Jah, de az OP8 volt - ott volt a faszikám a 110 milliárdos healthjével, mi meg a 28%-os sebzésünkkel - tehát alig 300 milliárdot kellett lelőnünk / lesavaznunk róla.
Másrészt négy játékosnak ezek a harcok sétagaloppok, ha szervezettek és ki vannak osztva a szerepek. Mi ezzel szemben kocsmai Rambo stílusban nyomtuk, because we can

(#11643) [Prolixus]: best glitch kill ever

-
Yutani
nagyúr
Ááááááá! A Pre-Sequelt és hozzá a Season Passt múlt hónapban 14k körül vettem meg...
Tévedés áldozata voltam, mert valamiért azt gondoltam, hogy a Season Pass tartalmazza az alapjátékot is. Hát nem, így pedig kénytelen voltam megvenni azt is külön, így jött ki a fenti összeg. Most meg "fillérekért" (ahhoz képest) lehet kapni az alapjátékot. Grrrrrr! 
-
xrvman
őstag
643 órával inkább Kenobi
oszt ha valakinek több, az már Yoda 
Mégsem ötlött fel bennem az editor sötét árnya.
Ott is ugyanezen a néven vagyok: xrvman lehet felvenni, sasolniAki meg editorozik az meg Wader, ha meg rééégóóóta csinálja akkor az már Sidious nagyúr.
(ha jól tudom) -
most mééééé'?
dexivel öröm az élet! meg master gee-vel is!amúgy a többiekkel kapcsolatban komolyan mondom - pyro pete valószínűleg solo-ban sem halálosan nehéz, de a sárkányok, hyperius, vora vagy terra esetén igencsak elkelne a csapatmunka...
(#9058) Helmoras: ha 72-es szinten végigmész a digistruct peak arénán, akkor OP1 leszel. a karakter 72-es szintű marad, de OP1-es (=73-as szintű) geart tud használni, és az ellenfelek is egy szinttel magasabbak lesznek. ez három dolog miatt nehezítés a szintlépésekhez képest:
- nincs további skill pont
- nem nő a health
- 75-ös szintű ellenfelektől bejön a damage reduction - ha jól emlékszem, egy 84-es szintű raid bosson 25%-nyi sebzést csinálsz.szóval extra
szopáskihívás
-
Audison
senior tag
Igen, GTX650-em van, majd belebújok jobban a beállításokba, de a jelenlegi sem rossz, csak egy kis tuningba reménykedtem.
A héten megrendeltem a bl1 és bl2 goty kiadást, eddig a bl2 simával toltam, azt tudja valaki, hogy elég csak az alapjáték mellé felrakni a kiegészítőket, vagy unistall az egész játék és felrakni goty-ot?
-
az a Butcher's Base, igen. végül is az nem olyan rossz hely - most legutóbb kifogyott a lőszerem, amikor még 2 Scorch hátravolt, és vagy 2 percig futottam körbe-körbe előlük, amíg visszatöltődött
OP4-en Hyperius-szal is ezt kellett csinálni, szerintem a gunzerkerem középtávfutásban már simán mehetne az olimpiára...OP7->8-ban benne vagyok, amint megvagyok a 6->7-tel - sanszos, hogy több lenne, mint 1.5 óra, mert az 5->6 elsőre sikerült, és számítok még pár aljas trükkre.
őszintén szólva, nekem nagyon tetszik a Digistruct Peak - ezek után mondja még valaki, hogy a Borderlands túl könnyű

-
-
én rászoktam arra, hogy csőbe húzzam őket (valakit lelövök 0 közelébe, aztán amikor az összes kis repkedő paraszt rámegy, akkor takarítás), csak ha pillanatok alatt maxra gyógyítanak, akkor ez nem működik

nem rossz az OP3 sem, bár az kicsit meglepett, hogy a 4 assassin után még van tovább - és ott sikerült is a lehető legostobább módon megszívnom (döglött robot kósza rakétája)... no mindegy. asszem OP3 után farmolok egy új haroldot

-
OK
én most elsősorban a deceptionre és a sunnyogós killekre gyúrok (szerintem 50% körül lehet a critical kill rate-em
), és a középső tree-ben elég sok skill tetszik. van két egész tűrhető sniper rifle-öm is.
attól viszont lehidaltam, hogy alig több, mint 2 óra játék után doc mercy dobott egy infinity-t
(#8883) Frod: szerintem ne foglalkozz azzal, hogy később jó lesz-e, bármikor lehet respecelni. ha meg nagyon nem válik be, akkor a gibbeddel "respecelheted" gunzerkerré

-
vitaro
senior tag
-
szörnyű a kísértés
az biztos, hogy Hyperius-t nem fogom farmolni - mire az első 3 miniont leszedtem, tiszta görcs volt a kezem...
mondjuk OP8-as cuccokkal visszalátogatva lehet, hogy más lenne a helyzet - talán le lehet darálni, mielőtt megidézi a minionöket. próbálta már valaki? -
MARV6969
tag
az alien Bandit rakétavető is valami hasonló (már mint, hogy "buborékokat" lő és egymás után..
)...
SPOILER... EDITOR...
az egyszerűség kedvéért a kódja:
BL2(hwAAAABpewBDJ4Q/AuFyXaIYQ+GLggCFGooIFBoo/v8boIhBoYri)
elemental: fire, + rocket speed lvl46
gbors:
amikor megtaláltam a Bee-t azt hittem, hogy e nélkül nem lehet "megélni" a BL-ben..
azután jött az Antagonist és az Evolution pajzs és nem lett annyira nélkülözhetetlen a Bee..
az OP szinteknél Maya-val pl az Evolution vált be a legjobban... -
pohár
félisten
leírás alapján megtaláltam

már csak be kell szerezni... -
5 szint különbség azért már nem kevés. mondjuk én most komálom a super badass loadereket, mert olyan bazi nagyok, hogy közelről a texas quad minden pelletje eltalálja őket, és ha előtte kipreparáltam slaggel, akkor 6 lövésből annyi...
OK, ha esik valami érdekesebb, azt elrakom, bár tegnap már nem sniperek potyogtak nagy számban, hanem használhatatlan grenade modok. lehet, hogy ha elérem a 66-os szintet, akkor jönnek a normális grenade modok?

-
kicsit anomáliás a loot. nekem 56-os szinten adott egy kitűnő slages cartel railert (54k dmg, 52% slag chance), ami még most is remek kiegészítő a brutális (18x30k) texas quad mellé. aztán a 63-as szintig szinte semmi. 63-as szinttől elkezdtek tömegével esni botrányosan szar sniperek (40-50k dmg), leszámítva egy 91k-s trespassert (muchos gracias, pendejos). aztán a 65-ös szint elérése után hirtelen 90-110k közötti puskák potyognak. lehet, még ládázok egy kicsit, hátha lesz utódja a cartel railernek

ami mostanáig hullott, azokon túladtam, de ha gondolod, a következő adagból félreteszek 1-2-t
-
kemotox
addikt
Már közbe nekem is sikerült. Először nem tudtam mi van, nem vágtam hogy élesztik egymást.. annyiszor felélesztették egymást, hogy már super über mega giga hiper badass raging nemtom mik voltak már. Lőszer meg nuku. Második nekifutásra ledaráltam mindkettőt nagyon pici HP-ig, aztán az egyik mikor meghalt gyorsan bezúztam a másikat is, így nem volt ideje éleszteni

Aztán megöltem a kukacokat is, de nem volt semmi a ládában. (Lehet találni a pályán 5 db csalit: fehér, zöld, kék, lila, sárga. Mindegyikkel egy-egy nagy kukacot lehet idézni a pecabotoknál. Ha mind az 5 meghalt ki tudod nyitni a ládát. Gondolom erre már a többség rájött, de aki még se, annak leírtam
)
Nagyon jó poénok voltak benne.SPOLIER:
Mikor a robot szerelmet vall Moxxinak, az meg csak flegmán annyit válaszol, hogy "Vault Hunter, öld meg", na ott sírtam

SPOILER VÉGE
Én nem vagyok egy nagy DLC támogató (jobbak voltak a teljes árú kiegészítők régen), de ezek a Borderlands-es DLC-k mind megérik az árukat. Főleg ha ilyen olcsó, mint most.
-
BandiHUN
veterán
UVHM-ben...amúgy csak x2 a többiben.oda mondhatni kell is...én x4 magic missile granyóval tolom,az 4db célkövetős gránátot dob ki,ráadásul regenerálódik...UVHM-ben elég nehéz az élet slagolás nélkül(nomeg amúgyis
),mondjuk olyan karival,aki tudja speccel is,mint a Siren gömbje,annyira nem feltétlen fontos,bár az jellemzően csak kis területen hat.
A magic missile pedig a célkövetés miatt elég jó,lehet dobálgatni az égbe,mert úgyis regenerálódik,csak zárt térben vigyázni kell,hogy szépet sebez,ha nem talál ellent és úgy pattan,fullból leszed 1 darabja is Bee-vel Fight for life-be...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Iróniát félretéve: Én disztingválom az unalmast a szartól, mert nem következik egyikből a másik nálam. Dexi alapötlete szerintem kifejezetten jó (mámint hogy ide-oda kell kolbászolni a pályán már csak azért is, hogy meg lehessen idézni). A boss maga ha a kurva nagy health-jét nem számolom akkor meg olyan, "meh". A kurva nagy health miatt persze baromi unalmas, amitt nem ajánlom senkinek. De még így sem kifejezetten szar, ezért nem is utálom. Terra kilökősdije meg csak akkor gáz, ha egyedül vagy ketten vagytok, ha már hárman mentek azért nem olyan nehéz elérni, hogy mindig legyen valaki az "arénában".![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát úgy mindenképp megéri darabokban...
ebben pedig minden bent van ami eddig megjelent, skineket kivéve.

(ha jól tudom)