Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
valószínűleg azért nincs akár 100 tárhelyünk a hátizsákban, mert az volt a koncepció, hogy ne gyűjtögessék a játékosok a fegyvereket, ha nem ahogy fejlődnek, úgy cseréljék le, így a játékkészítők szerint elég a hely....

na mármost....
csak azt nem vették számításba, hogy a játékosok között akad olyan is, aki semmi pénzért nem válna meg kedvenc cuccától, még akkor sem, ha az mondjuk lvl5-ös, ugyanis a borderesek a fegyverek miatt is szeretik a játékot. Mert ugye jól fog jönni az a lv5-ös cucc majd legközelebb, amikor egy másik karakterrel újra kezdi a game-et...
Azért érdekes az első koncepció, mert az én tapasztalatom az, hogy amikor public-ban játszom, a beugráló emberkék 80%-ának az első kérdése, hogy "van-e valami jó fegyód?" (meg hogy van-e módolt cuccod...? ha meg barátokkal játszunk, akkor a 100%-ának ez az első kérdése
) és ez az egyben sem volt máshogy... Volt arról szó, hogy figyelték korábban a játékosok szokásait, melyik karaktert, melyik pályákat stb.. használják a legtöbbet. Szerintem a "fegyver mániának" is ki kellett derülnie...
Valószínű, hogy tudtak erről, csak úgy gondolták, hogy majd a kettőben más lesz... és kiderült, hogy Béla komp akart lenni, de nem komplett, azaz a gamer-eknek nem változott meg ez a szokása ezen a téren szerették volna, ha legalább ugyanazt kapják, mint az egyben... -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Nekem 60-70 cuccnál már a legtöbbször hülye az inventory,főleg ha belépek,és keresnék rögtön valamit,nem várok...de a kidobálás nem volt gond,dobtam földre 50 cuccost(kísérletezgettem,sajna könnyen az jön ki,hogy sok cucc nem sokat ér UVHM-ben,mert annyira már Bee-központú és a fegyónál lövedékszám-tűzgyorsaság függő a dolog,hogy egy lassú,de nagy sebzésű cucc nem sokat ér,főlegha 1 lövedéket lő ki,vagy többet,de szór...),marháskodtam a rakkokkal,de aztán kinyitottam online-re a gémet Varriorozni,simán bejöttek,összeszedték a cuccokat,csereberéltünk...az inventory-n kívül más gond nem volt.De az se kiküszöbölhetetlen,vár az ember kicsit,úgy lép át a fegyverlapra,megy.Egyébként nem értem,miért gond,hiszen ha nézed az editort,egy viszonylag rövid kód,és már copyzhatsz be fegyót,vagy épp a kedvenced kimásolhatod,tehát nem nehéz tárolni a cuccokat...valami motorgond.Lehet köze van a homályból előtűnő textúrákhoz...
De ahogy mondod,alapvetően működik...így nem értem,miért nincs mondjuk szép kerek 100-as tárhely... -
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
EDITOR-os téma jön...
tényleg jónak tűnik az új dlc, de majd ha már játszunk vele, biztosat tudunk.... vártam egy-két játékot, és aztán akkora bukta lett belőle.... (RAGE....) Az egyben az tényleg jobban tetszett nekem is, hogy bárhonnan eshetett bármilyen cuccos. Többek között ezért is gyilkoltuk annyit Crawmerax-ot.
A tárhely tényleg kicsi, konkrétan sokáig nem akartam elhinni, hogy nem bővíthető tovább...
Szerintem azért csökkenthették le a tárhelyet (azon kívül, hogy eldöntötték hogyan is kellene játszani a kettővel), mert kellett a memória a sok fajta skin-nek, meg head-nek, meg jármű skin-nek. Xboxon ha négyen vagyunk, akkor semmilyen extra dolog nem kell ahhoz, hogy egy idő után lefagyjon. Nem tudom pc-n mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban, de a box az könnyen beadja a kulcsot. Sokkal könnyebben, mint az 1-nél!
Arról már ne is beszéljünk, hogy egyszerre nem tanácsos kidobálni több száz cuccot (bár a kisbarátok mindet szeretnék és azonnal...), mert akkor tuti vége a játéknak. Az egynél ezret is kidobhattál, és nem volt semmi probléma. Mondjuk ott nem volt meglepő a 6000 férőhelyes backpack (és akkor a bankot nem is említettük). Az egyben nem tudtam fegyvereket készíteni, minden amim volt, vagy találtam, vagy másoktól kaptam, és utána a haverokkal duplikáltuk.
A kettőben is lehet elvileg akárhány férőhelyed, de ha több van, mint ami engedélyezett, akkor amit kidobsz, nem tudod visszavenni. A kettőben az editorral bármennyi fegyvert készíthetsz elvileg, hiába 33 (?) a lehetséges tárhely, azokat eltárolja a gép. Ha egyet kidobtál, akkor csak úgy tudod visszavenni, ha egy épp a kezedben levő fegyvert kidobsz és erre kicserélve fel tudod venni. A bankba is elvileg annyi fegyvert készíthetsz és így tárolhatsz, amennyit akarsz. Tapasztalat, hogy kb 700-nál az xbox megadja magát: lefagy még mielőtt végig tudnád nézni az arzenált...
Az tetszik, hogy sok fajta harcmódot alakíthatsz ki, mert az egyes fegyver gyártókhoz kiválaszthatsz relic-et, a skill-ekkel és class módokkal is el lehet szórakozni, az sem mindegy milyen a pajzs, a gránát mód. Az egyes gyártók fegyverei is jól megkülönböztethető tulajdonságokkal rendelkeznek, és tetszik az is, hogy egy dolognak nem csak előnyös, ha nem hátrányos tulajdonságai is vannak (többnyire), és ezekkel az előnyökkel-hátrányokkal is jól el lehet szöszmötölni....Az egynél sem csak a fegyvereken volt a hangsúly, de a kettőben szerintem a fegyver-class mod-relic-gránát-pajzs-skillek jobban "összefüggnek" jobban kiegészítik egymást.
Az lehet, hogy nincs annyi fajta narancs fegyver, mint az egyben, de itt is több száz, vagy ezer a variációk száma, mert ugye függ a fegyver tulajdonsága, attól hogy melyik gyártótól származik a csöve, a grip-je, a távcsöve, a stock-ja, elementálos vagy sem....? A seraph és pearl fegyverek között is akad amelyiket néha használok, de az unique és legendary-k szerintem jobban sikerültek... -
BandiHUN
veterán
Pont ez a baj az UVHM-el is...sajna itt közel sincs annyi fegyóvariáció,és a játék is hülyén van megoldva,hogy a narancs cuccok csak meghatározott ellentől eshetnek,az 1-ben eshetett egy sima banditából vagy skagból is bármi,SŐT...én PT2.5-ben pl.csak New Haven környékén körbelődöztem a terepet,tuti esett valami narancs...
Itt viszont hiába a jobb loot,a piros feliratos cuccok(mert van ugye zöld-kék-lila is,nem csak sárga) ugyanúgy nem esnek ellentől,ládából,annyi max,hogy az amúgyis nem sok vizet zavaró lila színvariáns lesz bőven.Maximum kulcsot spórolni jó,de akkor már tették volna a kulcsos ládába is a narancs holmikat,nem értem.Ígyis szétszakadt a BL2 tábor,mert valakit vagy nem nagyon izgatnak az unique cuccok,vagy ha rájön,hogy még a megfelelő elent is x-szer kell leölni egy bizonyos cuccért,de azon kívül más használhatót nem is dob,hamar jön az editor...ennyiből visszasírom az 1-et,és még az inventory is kicsi,sőt még moddolni se lehet,hogy ez kinek jó...a BL1-ben van karim,amin van 300 narancs fegyó.Nem edit,ESETT.Ebben a gémben meg összesen nincs 300féle fegyver minden kütyüvel együtt sem.
Loot kilőve,tárhely kilőve,választék kicsi.Még jó,hogy a játék maga jó,nagy,általában érdekes,a most jövő DLC meg nagyon várós,mintha úgy tűnne,a végére tényleg valami egyedit dobnak össze -
MARV6969
tag
Drop Rate for The Bee is 3.5% .................

Az a helyzet, hogy én nem álltam neki farmolni egy cuccost sem (ha nem számítjuk ide az invincible-k legyilkolását), persze, amikor arra járok, akkor ránézek a rádiósra (ez pedig farmolás nélkül is megtörtént már soxor...), de még egyetlen egyszer sem dobott zöldnél jobb dolgot...
editorálás ide, editorálás oda, azért csak az a legbecsesebb fegyver, amit magam találok, ezeket külön is gyűjtöm, de sajna "talált" Bee-m még nincsen...
Multiban elvileg, ha hiszünk a játékban feltűnő szövegeknek, akkor jobb a loot (most vagy ezért, vagy mert tényleg jobb ha többen vagyunk, akkor úgy tapasztaltam, hogy jobb fegyverek estek..)
egyébként meg, ha egyszer használtál Bee-t, könnyen rászokik az ember... (mást nem is nagyon használok, talán Maya-nál a Rough Rider-t szoktam a száguldás kedvéért...
) -
Edem05
őstag
-
warcat
veterán
Na, kaptam is 3 extra meghívót Steam Trading Card bétára,szóljon ha kell valakinek,de egyébként most néztem ,marketen 0,08 euró

Viszont,ha már megvan a Borderlands 2, én ajánlom a csatlakozást,ha nem is akartok vele majd foglalkozni,simán adnak értük 0,8 euró körül a Marketen még most is. 3 x 0,8 még mindig aprópénz értem én,de nulla munkáért visszajön ennyi az árból,vagy ennyivel olcsóbb lesz a következő játékod,nekem tetszik

-
fi:zi'k
nagyúr
Annak mi értelme van, hogy az azonos nevű és színű class modok 61-es szinte kevesebb skill pontot adnak, mint mondjuk 56-on?

Már nem az első ilyen eset, amibe belefutottam, hogy a kisebb jobb volt.
De olyan is van, hogy a fő tulajdonsága gyengébb. -
Ti megtaláltátok az Arid Nexus - Boneyard helyszínen a Respect the authority gombot? Én korábban nem vettem észre, most jót röhögtem a megnyomása után

-
TESCO-Zsömle
titán
Jut eszembe reggel megjött a tegnap esti arénázás után a 3 kártya.

-
genndy
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére

Steam Trade Cards béta:
+ Steam topik #43940 -
Devil Smile
őstag
PS3: C3CBJ-6RXJ3-XRKC3-STKJ3-3H6B5
PC: WJ5BB-JRZT5-3SFBT-T33JT-R9KTH
XBOX: WBWBT-FHR39-WW9JF-5FBBB-F99CHExpires Unknown
1 - keyvalaki leirhatna h mi ez a beta bigyo..

-
warcat
veterán
Ha már felmerült ez a Steam kártyázás, én ma este 11 körül csatlakoztam és már meg is hívtak bétázni(a Steam rendszere,nem valaki külön),szóval nem nehéz bekerülni,hacsak nem valami nagy mák volt.Ha kapok meghívókat majd szólok itt is ha már egyszer kártyás játék lett a BL2.
-
DariusTrox
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amit eddig megtudtam: Ez egy új funkció a Steamben, az Accountodnak szintje van mint egy rpg-ben, feladatok vannak amiért exp-et kapsz így nő a szint. Vannak résztvevő játékok amelyeknél különböző kártyákat lehet összegyűjteni, változó, hogy mennyit. Játék közben random kapsz egyet, de csak játék végeztével látod mikor kiléptél. Például: Borderlands 2-nek 6 gyűjthető kártyája van, abból 3 esik random a 6 közül, a többit meg kell vásárolni!, más emberektől marketen keresztül, ez egy új funkció bővebben lehet róla olvasni a forumon. A kártyákat craftolni lehet ha megvan mind, ekkor kapsz egy Badge-t amit a profilodnál láthatnak a többiek, craft közben eshet, ikon, háttérkép ezeket a steam profilhoz lehet beállítani, szóval nem sima fekete háttere van azoknak akik ezt megszerezték. (jelenleg 22 euro egy Axton háttérkép). Ha egyéb kérdésetek van még ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok privátban, és szintén tudok két meghívót biztosítani.
-
nesh20
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze.

Vegyél fel - [Steam]
Vagy adj egy email címet. -
nesh20
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Így van. A csoport tagjainak küldenek meghívókat, találomra.
Email-t ne nagyon várjatok, nem küldenek. Tárgytárolóba érkezik és ha kaptok a profilotokon egyből látni fogjátok. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
We’ll send out email notifications (plus some extra invites) in the order of members joined.
Nem biztos, hogy azonnal kapsz, türelem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én nem kaptam semmi mail-t... Akkor még nem vagyok benne? De a csoportot már kijelzi a barátlistánál.. Akkor most mi van?

nesh20: Szóval akkor a csoporttagság még nem jelenti, hogy bent is vagyok és kapom a cuccokat... Akkor nem esek most neki BL-ezni, hogy kipróbáljam...
-
nesh20
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Játszol és adja. Nincs konkrét, hogy mire adná, random. Gyűjthető, cserélhető és beváltható. Amikor én beléptem, akkor még nem volt benne a borderlands, jó hogy már abból is lehet kártyát gyűjteni.
Az értelmét nem tudom, de klassz és jól néz ki tőle a profilod.
Elég ha belépsz a csoportba, ha szerencséd van küldenek meghívőt. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Joining the beta
If you'd like to participate in the beta, just join this group! We’ll send out email notifications (plus some extra invites) in the order of members joined. -
nesh20
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szia!
Nekem van két darab Steam Trading Card Beta meghívom, ha érdekel tudok küldeni egyet.Más, ez esett ma - [Rolling Thunder]
A gránátok közül melyiket érdemes farmolni?
(lvl 50 és még nincs DLC-m)Köszi.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Közben én is megtudtam és beléptem, már csak azért is, hogy legyen olyan hűdekúl profilom.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Oké, hogy nem tudjátok hogy működik, de -mint azt a másik topicban írtam- én azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Ma is órákat toltam BL2-be, mégse jött semmi. Azóta megtaláltam ,hogy ez egy közösségi csoport, amibe be kell lépni de én ezt sem tudtam.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi sem tudjuk még igazán, Trox sem, az előbb bevallotta.

Darius Trox: ha játszol játékokkal achit hozol be és ilyen kártyákat gyűjtesz
BomiBoogie: Achi az még oké
BomiBoogie: majd megtanulom
Darius Trox: ez a kártya gyűjtés még beta én sem igazán értem -
-
DariusTrox
tag
Nem tudom ki van benne a Steam új beta kártya cserélős rendszerében, de ez ma esett nekem BL2 közben:
[link]A 4. dlc videót gyors kikapcsoltam
basszus ez konkrét gameplay az elejéről, nem szabad lelőni a poént. -
MARV6969
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
gondoltam egyértelmű....
amúgy meg elnézést! 
és semmi konkrétat nem írtam az autómatákról
a történetről meg nem is akartam....
majd megváltoztatom a nevem "marv"-ról "SPOILER"-re, és akkor nem fogom elfelejteni, és minden hozzászólásom előtt ott lesz....
....amúgy láttad az autómatákat?
-
MARV6969
tag
az autómatákon azok a képek.....!!!!

-
MARV6969
tag
24 perc előzetes a 4. dcl-ből......

[link] -
nagyúr
válasz
DariusTrox
üzenetére
Gunzi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon durva milyen dmg-et tud osztani ha minden lövedék talál. Ha nem szívatom meg magam, akkor a 62-es Warrior is meg van 5-8 perc alatt egyedül. Szintnek megfelelő Harolddal szerint nagyon op a Gunzi.Egyetlen gyenge pontja van, még pedig a távolság. De ugye ez a Harold velejárója.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DariusTrox
üzenetére
A kunaios Zer0 verhetetlen.
-
MARV6969
tag
válasz
üzenetére

a kivétel erősíti a szabályt... nyugtatom magam
50-es fegyverekkel még nem próbáltam az UVHM-et.... ez már művészet!
Soronként elég egy hangulatjel, a fórum nem kifestő.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
MARV6969
tag
válasz
sittes79
üzenetére
Azért ment tőle el a kedved, mert nem esett semmi jó cucc, vagy mert editoráltál?
Amikor először játszottam a 2-vel, nem akartam elhinni, hogy ilyen ritkán esik narancs cucc! Aztán a VHM után már elhittem, de hát mivel Borderlands, ezért mindent megbocsátottam
A Borderlands meg azt bocsássa meg, hogy editort használok...
ha harc, akkor legyen harc! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kellene egy Mega VHM, ami 1000 óra játékidővel indul
, csak azért, hogy nagyobb legyen a drop rate..
Az nagyon durva, hogy pl a Vladof Infinity pisztoly drop rate-je 0,07%.... magyarul az életben nem találsz ilyet.. azaz március 12-én, Lucky Zaford napján még a szemétben is ezt találtam, de ilyen sajnos csak egyszer van egy évben... (remélem jövőre is lesz!) -
sittes79
addikt
válasz
MARV6969
üzenetére
Köszi ez jó link, sajnos én a story egyszeri kijátszása után elkezdtem használni az editor-t, mert nem esett tényleg semmi illetve talán nem fektettem bele elég időt, de utána nagyon elment a kedvem a játéktól, szóval tényleg akkor jó ez ha már 1000 órája van benne az embernek.
-
MARV6969
tag
SPOILER
Azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak használni editort, és nem tudják, hogy a különböző legendary-kat hol találják meg, itt egy [link] a farmoláshoz.
-
MARV6969
tag
ha jól látom megjelent könyvben is a Borderlands?

(be akartam tenni egy linket is, de nem működött...)
Itthon is kiadják? Mikor? és ha nem akkor mérnem!!!!???? -
sziasztok
TVHM-ben nyomom másodjára a játékot (PC-n), szintén nemrég tettem fel a kiegészítőket is, ekkor már 50. szint felett voltam. éppen ezért kicsit furcsa, hogy minden küldetésre 2150xp-t ad vagy kevesebbet, függetlenül a nehézségi szinttől.
ez normális vagy valamilyen bug? nem segít az 50-ik szintig viszonylag gyorsan történő szintlépésben.
Köszi a segítésget -
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Amikor kijött az a pach xbox-ra, ami mentést készít a használt fájlokról (.bak), azután egy rövid ideig azok a karik, amelyekkel játszottam, majd ezekkel, amikor később újból játszani próbáltam, nem indultak.... volt egy kis pánik
, de magától megoldódott...
a saját mentéseimet használom, ezeket még nem kellett. -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
A BL1-ben az elején ehhez editor se kellett..énnekem az első save buktám egy host szakadása miatt jött össze annó,és már a főmenüből nem indult az a kari...de aztán mentettem,mentem a mai napig.Egyébként maga az editor csinál a könyvtárba biztonsági mentést .sav.bak kiterjesztéssel!Persze ez addig véd,amíg 1 edit után meg is nézed a save-t a játékban,mert mindig az edit előtti állapotot menti,ha hibás,és újra edit...
Gondolom ez PS3-nál is így van -
Injun
senior tag
Köszönöm,megpróbálom.
-
MARV6969
tag
-
MARV6969
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...vagy mint Leila hercegnő a Jedi visszatérből, Jabba palotájában, csak szezonon kívüli formában

-
Injun
senior tag
Hogyan tudok olyan küldetést mégegyszer megcsinálni amit egyszer már megcsináltam és beszürkült?
-
MARV6969
tag
vagy, gyorsabban merülhetne le a pajzsuk....

ha nem használsz Gibbed's save editort, akkor nem marad más, mint a szintén idegpróbáló farmolás... a bee pajzs lelőhelyét belinkeltem, a többire is rá tudsz keresni a Tube-on..
a legendary-k farmolása, és az invincible-k sem valami játékos barát megoldás, de majd a BL 3-ban....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
válasz
MARV6969
üzenetére
Köszönöm a tippet,az a baj,hogy nekem egyik ilyen fegyver/pajzs sincs meg...
Azért azt megoldhatták volna,hogy ha egyedül megyek be akkor ne 5en legyenek ellenem 
(#6015) BomiBoogie
Felveszlek szívesen,de olyan luke időkben érek rá,hogy szerintem innen nem nagyon van senki... -
MARV6969
tag
-
MARV6969
tag
Próbáltam már máskor is, de most valahogy nagyon bevált ez az allegiance relic: Hyperion - Damage + 30% Max Accuracy + 53.5% ezzel ki tudom lőni úgy a tárat, hogy ne csak az utolsó két golyóval legyen pontos... eddig is szerettem a conference call-t, de ezzel már sniper helyett is ezt használom

(aki tudja használni, annak a kódja: BL2(B+gosX4f4XFtyzxufIkrj9RJcZu+pldxuFHJ6dxnc20=) ) -
nesh20
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
TESCO-Zsömle neked is köszönöm! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az a maszk!

-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy jobb egér gombbal közeli célzás nekem úgy marad meg kell nyomnom még egyszer, hogy kilépjek belőle, nem csak addig marad úgy amíg nyomva tartom.
Hol lehet ezt kikapcsolni, vagy mitől van ez?
Előre is köszönöm! -
TTomax
félisten
Ez a hyperius invincible boss valami vicc???Mert ha az elég rosszul sikerült...másodjára pattanok le róla ...először 4 ranggal magasabb volt amikor bementem... azonnal belehaltam... no gondoltam sebaj,most viszont 3ranggal magasabb voltam,de egyszerűen nem tudom egymagam legyűrni..se fedezék se elég erős fegyver..most azért kell online felmennem mert 4 emberre szabták?Jól felbosszantott...

(#6014) TESCO-Zsömle
Hát igen,csak ott volt fedezék meg lőszer is ha jól emlékszem... -
maross
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
nagyon pofas a festese az elso kepen

-
Devil Smile
őstag
-
warcat
veterán
Szivesen,valóban a twittert szoktam nézni,de ide (lap alja) is hamar felkerül, a régebbi kódok amik listázva vannak még most is élnek,hasznos lehet friss vásárlóknak.
-
köszi mindkét kódot!

-
warcat
veterán
PS3: CTKTJ-WRX3T-FRCKJ-ZB5J3-HRJC3
WinPC/Mac: CJW3B-ZCZTC-JZXT3-3JBJ3-XTRWF
X360: KTWT3-5Z6BH-WWSB6-KR33B-CF5WX -
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
először várok, majd utána amikor lejjebb megy az ára, jöhet a vásárlás
a Border 3-ig úgy is lesz idő váltani...
....ha csak addig ki nem jön valami BL-hoz hasonló játék....más...
fejlövés szívből
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és ez az egyben sem volt máshogy... Volt arról szó, hogy figyelték korábban a játékosok szokásait, melyik karaktert, melyik pályákat stb.. használják a legtöbbet. Szerintem a "fegyver mániának" is ki kellett derülnie...
Loot kilőve,tárhely kilőve,választék kicsi.Még jó,hogy a játék maga jó,nagy,általában érdekes,a most jövő DLC meg nagyon várós,mintha úgy tűnne,a végére tényleg valami egyedit dobnak össze

)