Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az már Nem tùl sok idő. De semmi baj Nem fogom elfelejteni a játékot. Nem tudom ma meddig jutok. Az az Angel fight elég vontatott.
-
.LnB
titán
Látnotok kellene, hogy "rohanok" végig a játékon TVHM-ben.
Na nem azért mert mennyire király vagyok, hogy az 5-10 szinttel kisebb enemy-ket hogy ölöm meg. Csak a rush, nem is állok le harcolni senkivel. Tegnap levertem Bloodwing-et és BNK3R-t. Ma Angel következik, és remélem eljutok a végére. Bár szerintem nem fogok. Pedig már nagyon nyomnám a UVHM-et. -
no, többé-kevésbé körbeértem a karakterváltogatással. mindent egybevetve azt kell mondjam, hogy a gunzi a király - az a kb. 1 órás ámokfutás, amit tegnap rendeztem vele a Son of Crawmerax DLC-ben, határozottan élményszámba ment. érdekes, hogy bár nehezebbé tette a játékot a Hoarder class mod és a Rubi / Grog Nozzle mellőzése, a fun factor jelentősen megnőtt így. DP Harold + slag Troublemaker, Bushwhack + slag Interfacer, Antagonist, Blood of the Ancients, Chaotic Evil Monk és slag Type-O-Negative volt a loadout, és most sikerült először úgy játszani, hogy mind a 4 fegyvert folyamatosan, intenzíven használtam (eddig mindig volt egy-két slotban backup).
ifj. Crawmerax jópofa volt, kicsit hosszadalmas, de nem túl nehéz - nem tudja amúgy valaki, mennyi healthje van neki? amennyit kellett gyepálni, valahol Hyperius és Voradcidous közé tippelném...
-
Amartus
senior tag
Több karakterrel van, összesen kb. 4-5 óra farmolás, és sajnos egy félre vitt mecro, amit próbálok egyenesbe hozni. Multiba ment, de sajnos a cuccai nem követték a szinteket. Hiába nyitogattam a ládát, szólóban gyenge maradt. Persze a skill-ek sem voltak optimálisak,de azt már módosítottam.
És normálban az összes dlc-t + headbounty-t megcsináltam, kíváncsiságból. -
válasz
Amartus
üzenetére
3. hullám alatt OP2->OP3-at értesz, vagy OP0->OP1-ben a 3. helyszínt?
mókolás nélkül a gunzerkerrel egyedül végig lehet menni az OP-szinteken, de az utolsó kettő rohadt nehéz. a többi karakterrel valószínűleg még problémásabb. egyrészt felszerelkezni nagyon fel kell, másrészt ha nem gunzival vagy, akkor esetleg tudom javasolni azt a megoldást, hogy csinálsz egy mentést a karakterről, és a digistruct peakez átoperálod gunzerkerré, majd OP8-at elérve vissza. a harmadik lehetőség a coop.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
72 szint után kell, de te így csinálod, akkor miért kérdezed? Ha nem megy, akkor meg nyilván vagy az van, hogy gyenge a felszerelésed, vagy "kevés vagy" az OP szintekhez egyedül az adott kaszttal. Utóbbi nem lenne meglepő, komolyabb badass rank-es stat bónuszok nélkül szvsz nem nagyon lehet továbbmenni OP2-3on.
-
Amartus
senior tag
OP szinteket mikor érdemes elkezdeni? Most 72-es szint megvan, de a a harmadik hullámban elvéreztem. Meg sem tudtam sebezni azokat a nyamvadt tankokat. Fegyverkezzek fel és utána, vagy mi kell, hogy ne csak szívás legyen?
-
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Bááázzz. Köszi, hogy szóltál. Ha erre menet közben jöttem volna rá akkor lehet a hajamat téptem volna. Na akkor ezzel elég egyértelművé vált, hogy folytatom a sztori-t. Abból is van még azért hátra. Csak most fogom Roland-ot kimenteni a börtönből.
(#10680) BomiBoogie
Sokszor gondolkodok rajta, de esküszöm ez a holdas cucc nem fogott meg. :S
Nem tudom mi lesz. De azért az viszont jó lenne ha nem így nyomnám 2évre a megjelenés után, hogy már ti nem játszotok vele olyan aktívan. Jó lenne együtt nyomni
-
.LnB
titán
Eszembe jutott, hogy a Hammerlock-os DLC még hátra van. Lehet gyors megcsinálom azt is. Kíváncsi vagyok ott, hogy lesznek a quest szintek. Azt írtátok, hogy a Tina DLC a leghosszabb ennek ellenére ez tűnt a legrövidebbnek
Nagyon jó volt. Remélem a Hammerlock-os is hamar végignyomható.Aztán utána tényleg most már go UVHM.
Esetleg ha valakinek van kedve segíteni leverni Pete-t azt megköszönném. Nem tudom mennyi ember kell hozzá, vagy mondjuk ha egy lvl 72-es segít nekem akkor az mennyi időbe telik mert én ezen a szinten szinte csak "simogatom" nem sebzem őt
Tényleg a Raidbossoknál hogy van, ha én behívok egy magasabb szintű havert, akkor a boss nehézsége kihez igazódik? Marad lvl50-es erősségű? -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez a cutscene nekem ki, de onnantól mentem míg megáll a hajó, és kiszálltam belőle, akkor automatikusan megkaptam a questet. De már mindegy

-
[Prolixus]
addikt
De ha voltál már ott, akkor látnod kellett a DLC bevezető cutscene-t. A korábbi hozzászólásaid alapján viszont nem úgy tűnt, hogy tudtad korábban, a DLC végülis csak egy a játékon belül fantáziavilágban játszódik, és Tiny Tina mesél el a történetet (ezért írtam, hogy ez biztosan nem a Pandorán játszódik).
-
.LnB
titán
Na csak Nem bírtam abbahagyni és megszereztem a DP Harold-ot
esküszöm tovább tartott ki be lépkedni mint 400 tokent kifarmolni 
Ja és megnéztem kíváncsiságból Raid Pyro Petyát, glitchel is eltartana Szerintem egy óráig míg megölném. Feltéve ha Nem fogy el az ammo persze.
-
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Még jó, hogy megkérdeztem mennyi van hátra..
Csak a Boss fight volt. Végeztem is, de az a csillámpóni
Omg.Megvan lvl50-is, szóval irány szerintem UVHM. Csak előtte át kell szaladni a sztorin.
De mára szerintem ennyi elég.Szerk: Nekem 75óra van eddig csak a játékban

(#10672) Amartus Hol fb-on? Mert azt már aktiváltam

-
Amartus
senior tag
Tíz új shift kód a szokott helyen.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Nem úgy van ahogy írod. Mert mikor megtudtam, hogy a Goty-ban nincs benne az összes DLC, akkor mind a négy DLc helyszínét megnéztem. És mivel ellátogattam azokra a területekre, így már felvettem ott az első küldetéseket automatikusan. Mindet lvl35-ön. És mikor végignyomtam a Torgue és Scarlett DLC-ket akkor úgy volt, hogy az első quest lvl35-volt de utána már a szintemnek megfelelőt dobott. Ezt képekkel tudom is bizonyítani. De igazából már lényegtelen mert most már nyomom Tiny Tina DLC-t egy ideje, és most jó cuccok potyognak.
Ez már nem neked hanem általánosságban írom.
Tiny Tina DLC-ben most végeztem Angel-el, vagyis a pók bossal. Sok van még hátra?
Már elértem az lvl49-et is, szóval jól haladok. De ebben a DLC-ben töménytelen mennyiségű enemy van. Nekem eddig nem túnt fel sose, hogy ilyen rengeteg jött volna egyszerre. Gondot nem okoznak, sőt legalább jól jön az XP
Van egy enemy típus, aminek a hátából ki kell húzni a kardot, na mire arra rájöttem..
Most kezdtem megérteni miért jók a slag-es fegyverek most kezdtem el őket használni.Na de ez a DLc teljesen beteg. Rengeteget nevetek rajta. A Gandalfos, Trónok harcás poénok... És tuti tele van még olyanokkal ami nekem fel sem tűnik
Nagyon jó DLC, csak sárkányt olni Krieg-el nem egyszerű. Van valakinek valami tuti ötlete erre? -
Amartus
senior tag
Nekem még egy óra és 600 lesz.
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az is lehet.

-
Amartus
senior tag
Mi van ma itt? Nem egészen egy óra alatt 3 legendás(70-71), két class mod(gunzi titan,siren cat) és egy bunny rakétavető. Sosem volt még ilyen.
Csak nehogy abbamaradjon ... -
Edem05
őstag
(Egy kis érdekesség mára...)
Boldog szülinapot Borderlands 2! Két éves lettél.

-
törölt tag
ez sajnos ilyen. amíg nem jutsz el uvhm-be addig nem fogja hozzád igazítani a dolgokat. én úgy vettem észre, hogy egyként kezeli a 4 dlc-t illetve másik egységként az 5 hh pakkot. személy szerint ezért is nem szenvedek ilyen dolgokkal uvhm előtt. mivel így megismered a sztorit, de nem jutsz előrébb. ebből fakadóan később rossz szájízzel kezdheted el újra (én legalábbis úgy vagyok vele, hogy vagy megcsinálom elejétől végéig, vagy le se sz*rom eleinte
). -
.LnB
titán
Na egy kicsit most mérges vagyok. Vagyis nagyon!
Úgy néz ki korábban átjöttem erre a területre ahol a Tiny Tina DLC játszódik. És ezzel felvettem az első küldit. Ezért most a küldetések lvl35-ös szintűek. De az enemy-k 46-47-48-as szintűek. Én vagyok most lvl46 (majdnem már 47) A küldik így nagyon kevés xp-t adnak, és használhatatlan tárgyakat.
Megcsináltam azt a questet amiben a 4királyt kell megölni. Kb 8x haltam.. Nagyon nehezen ment. A sárkányokról nem is beszélve, azokkal is rengeteget szívtam. :S
Remélem ha szintet lépek utána már a Questek is lvl47-nek megfelelő Xp-t fognak adni.És úgy alapjáraton is ez a DLC szivatós, Tiny nem kíméli a játékost.

-
nem kis meglepetésemre, de azt kell mondjam, hogy a headhunter DLC-k OP8-ban kifejezetten jók. a bloody harvest mondjuk nem, de a wattle gobbler határozottan (sose hittem volna, hogy ilyet leírok
), a Marcusos ugye amúgy sem volt rossz, és Moxxisnak a végében sirennel volt bőven kihívás. ezek után igen kíváncsi leszek az ifj. Crawmeraxosra, csak azt nem döntöttem még el, hogy Maya-val vagy Salvadorral próbálkozzak 
-
.LnB
titán
Ma jutottam oda, hogy elkezdjem a Tina DLC-t, mert maradt pár Scarlett-es mellékküldi amit Nem csináltam meg. Ez a Tinás már most király, nevettem mikor az elején megidézi nekem a sárkányt

-
törölt tag
tegnap farmoltam magamnak egy hornet pisztolyt. igazából elég hamar dobott egyet a gép. viszont az normális, hogy "csak" 70-es szintűt adott egy 72-es karakternek? az ellenfél 73 volt. vagy pont emiatt folytassam, amíg nem kapok egy legnagyobb szintűt? itt ugye már az a dmg különbség se kevés, amit ez a két szint jelent.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
uhh az Nem kevés. De ha élvezetes akkor király. Sőtt akkor simán még lesz az lvl50-is alatta. Mindig egy órát tudok játszani esténként. Mostanság az az egy óra, az fél szint kb.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi. Akkor rágyúrok azokra.

Lvl72 commandom már két legendaryt (engineer, ranger) is kapott chubby-tól. Csak az ellenfélre voltam kiváncsi.
reméltem, hogy van más módja is nem csak a fenti lények. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Remélem akkor esik majd Bee az első végigjátszás során is
Tina DLC mennyire hosszù kb? Mint a Scarlett? Mert az hamar "elröppent". 
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
nekem is csak a harold. 72-es szintig csak a sniper rifle-ök és a Torgue meg a Jacobs shotty-k voltak határozottan erősebbek nála (interfacerem nem volt), ezek közül midrange harcra egyik sem jó. az egyetlen komoly gondot amúgy a marauderek jelentették, azok meg azért, mert rendszeresen elsétálnak a harold lövedékei között - az meg mindegy, hogy mekkora a damage, amivel nem ütöm meg őket

-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tökéletesen így igaz. Tovább tartott az automatából, mint Lee-től. A dupláért csak azért nem mentem hozzá, mert az automatát már elkezdtem és kíváncsi voltam mikor adja.
-
törölt tag
Leginkább smg-re építő siren melyik cuccal a legjobb? Class mod-ra gondolok. És olyat hol lehet találni, ami nekem kelleni fog.

-
[Prolixus]
addikt
-
Amartus
senior tag
Persze, hogy farmoltam, de nem öt percenként. A Harold-ot igen, Bee-t igen, Pyro Pete-t egy legendás siren-ért, de az nem sikerült tvhm-ben. És a tokeneket. Viszont adott vagy 4 gránát mod-ot. UVHM-ben nem farmoltam csak Savage Lee-t, ő meg csak sima Harold-ot adott. Ja és az automata, ha lehet farmolásnak nevezni a vásárlást.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
de, nekem kihúzta 72-es szintig, és még csak nem is DP volt. nem volt igazán ütős akkor már, de a gunzerkerrel nagyon sok szituációban nem a DPS a probléma, hanem a túlélés.
-
naksys
senior tag
Most kezdtem el az uvhm-et. Kicsit nehezebb az előző szintnél, de nem vészes - eddig.
Dp harold+ Bee a nyerő kombó
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pont ezért nem értettem, hogy miért OP8-on farmoljak :S Teljesen igazad van. Azt hittem valamit megint nem tudok. De az első gondolatom az volt, hogy akkor már minek? Az lesz, hogy mikor átmegyek UVHM-re akkor megnézem, hogyan haladok. Ha nehezen akkor vissza TVHM bárba kicsi token farm, aztán megveszem Harold-ot.
Igen többnyire egyedül. Ami jó is meg nem is. Mst még jó, mert be tudom osztani azt a kevés játékidőt amim van. És én se függök senkitől és más se függ tőlem. Viszont egyszer szükség lesz társra/segítségre. Akkor nem tudom mit fogok csinálni, majd pislogok

szerk.: Jajj! Elfelejtettem írni, megnéztem a Tiny Tina-s videót! Kezdem sejteni mi vár majd rám abban a DLC-ben.

-
[Prolixus]
addikt
A végéig biztosan nem lesz jó, de a Double Harold bírja talán a legtovább a szintlépéseket. Én 5-8 szintre tippelnék, ha 50-est veszel, az 60-as ellenfelek ellen már aligha lesz jó.
Farmolni meg akármikor lehet, csak kérdés érdemes-e. Azért mondják az OP8-at, mert attól már nincs feljebb. Ha OP8-on farmolsz, azok a fegyverek biztosan nem avulnak el soha. Csak ugyebár ha valaki már OP8-as, akkor legalább 3-szor vagy többször végigpörgette a játékot, kérdés, hogy van-e értelme továbbra is az adott karakterrel játszani. Szóval érted. Hiába lesznek fullos OP8-as fegyvereid, ha utána már nem nagyon fogsz játszani az adott karaktereddel.
Szerintem UVHM-es szinteken már nyugodtan el lehet kezdeni farmolgatni, nem érdemes várni az abszolút level cap-ig. Mellesleg a magasabb OP szinteket egyedül nem is nagyon lehet megcsinálni, te meg azt mondtad a múltkor, hogy többnyire egyedül játszol.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
UVHM végéig.
-
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Akkor ez lesz az. Ezt akarom én is lvl 50en kiszedni, bár most azt mondták ne farmoljak csak OP8on... nemmtommilesz

-
Amartus
senior tag
Tegnap sikerült beszereznem egy 69-es dupla Harold-ot. Tényleg könnyebb és szebb úgy az élet...
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, de igazából mint leírtam ennél bonyolultabb ez a "csalódás" dolog. Mondjuk elég depressziós hangvételűre sikeredett.

Ettől függetlenül játszanék vele, de nem adnék érte annyi pénz mint amennyit kérnek érte. És erre még jönnek majd a DLC-k... -
genndy
addikt
A Digistruck Peak DLC-ben lehet 72-es szint után felszintezni az ellenfeleket maximum 8 szintig (ez az OP8, tehát te maradsz 72. szintű, az ellenfelek meg mind 80-asak). Viszont asszem ez utána vonatkozik az egész játékra. Kell hozzá az UVHUP 2, anélkül ugye 72-re sem tudsz fejlődni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem, 8 szint van.

Pont ezért esélyes, hogy megveszem a Pre-Sequelt (meg akkor már a Season Passt
is az elején, mert aztán jönnek a DLC-k stb., és nagyon lemarad az ember.Bár te azért egészen jól haladsz, a Pre-Sequelig simán megcsinálod OP8-ig, Digistruck Peakben majd segítünk.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hol vagyok még én attól..
De akkor OP szint csak egy van, csak éppenséggel OP8 a neve? Vagy van OP 5-is például? 
Nekem még a DLC-t is meg kell vennem majd, mert most csak lvl 62-ig van meg.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
De azt mondtátok UVHM eleje is annyira nehéz, hogy kb az első mob egy ütésre megöl.

Ez az OP8 ez mikortol van, vagy hogy van ez? UVHM után rögtön, vagy UVHM után van OP1-7-ig? -
Amartus
senior tag
Működik a B1 multija, ha valakit érdekel

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A ládás helyre gondoltam köszi

-
[Prolixus]
addikt
Az utolsó előtti quest Hyperion (raid boss), az utolsó pedig Master Gee (raid boss). Ezeket csak egyszer lehet felvenni, beváltani, de a boss-ok respawnolnak, tehát farmolhatóak.
A ládás helyre van még egy ismétlődő quest, de az csak egyszer jön fel újra, ha esetleg arra gondolsz (közvetlen a sztori befejezése után jön, asszem).
A Sand Hawk alapból is fasza, de Bee shield-del az igazi. Sőt, a Bee mellé mindnekinek kötelező fegyver a Sand Hawk.
-
.LnB
titán
Végignyomtam Scarlett DLC-t. Jól látom, hogy az utolsó Questet meg lehet ismételni? Érdemes? XP-t jól ad. És hányszor lehet újra csinálni?
Ez a SandHawk SMG nagyon durva, és most szereztem fullos cuccokat.
Ez a DLC nekem nagyon tetszett. Főleg a batári boss a végén! omg. -
Amartus
senior tag
Tényleg, nem tudja valaki, hogy javították már azt a hibát, hogy Boll nem dobja a Fastball-t? Mert így elég esetleges hozzájutni...
-
[Prolixus]
addikt
Megnézheted most is, de nincs sok értelme. Akkor jópofa különösen, ha utána közvetlen kezded a DLC-t.
A gránát kérdés megint olyan, hogy ki kivel játszik, no meg milyen stílusban. Most már elvileg nagyjából tisztában vagy azzal, hogy milyen fajta gránátok vannak, szóval a kérdés inkább az, hogy melyik típusból mondjunk valamit?

-
törölt tag
El kell találni vele az ellenfelet, mintha egy labdával dobnád meg. Láthatod, hogy már 39es szinten milyen brutális sebzést visz be. Célozni se nehéz mert, amikor piros a célkereszt csak el kell dobni. Bloodwinget ezzel szórtam meg. Hátránya, hogy az aoe nem túl jó (értsd borzasztó sz*r).
illetve ha mellé megy akkor elhatároztál egy gránátot. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Egy rossz szavam sem lehet a DLC-kre. Meg is lepődtem milyen tartalmasak. Manapság nincs ehhez hozzászokva az ember.
Mikor nézzem meg közvetlen a DLC előtt? Vagy most is megnézhetem?

Gránátot ti mit részesítetek előnyben? Milyen típust? Ne legendary-t mondjatok azért

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na most felcsigáztál, akkor a kövi a Tiny Tina DLC lesz

Értem én a robotokat és a Hyperion uralmat. De lehetett volna őket helyettesíteni ha egy kicsit több munkát fordítanak rá a fejlesztők. Nincs rossz szájízem, nagyon szeretem a gamet. Csak ez az egyetlen egy dolog ami megfordult a fejemben és negatívit dolog.Stalkerekkel nincs gondom most TVHM-ben. Főleg, hogy már robban is a baltám. A repülő enemy-k azok gázosak csak.
(#10600) vzarmo: Sztoriban nem jutottam el oda még, de addig majd szerzek valami all resistance-es pajzsot szerintem. Vagyis így előreláthatólag az kelleni fog szerintem. De nem tudhatom....
Az a fastball miért jó nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na nem azért mert mennyire király vagyok, hogy az 5-10 szinttel kisebb enemy-ket hogy ölöm meg. Csak a rush, nem is állok le harcolni senkivel. Tegnap levertem Bloodwing-et és BNK3R-t. Ma Angel következik, és remélem eljutok a végére. Bár szerintem nem fogok. Pedig már nagyon nyomnám a UVHM-et.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)