Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
2 fele volcano meg egy dandy storm.
-
tibee77
őstag
Ha kell esetleg akkor adhatok pär sznäjpert, nekem ugysem kellenek.
-
köszönet a kulcsokért
tegnap levezetésképpen ismét kedvem támadt guberálni egy kicsit a ládában, és több közepesen hasznos pisztoly mellett dobott egy kitűnű stats-szal rendelkező fast acting pajzsot - már alig várom, hogy kipróbálhassam
-
dioka7
senior tag
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #8488 üzenetére
Axton-t nem próbáltam, Gaige viszont nagyon jó. Deathtrap UVHM-ben ugyan elég gyorsan ki tud purcanni, de igazából csak figyelemelterelésnek szoktam használni, a kiscsaj tud pusztítani nélküle is rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
ha már így szóba került a ki kicsoda, zer0-val van valami módszer tisztességes DPS-t elérni? érdekelne egy teljesen más harcmodor, mint amit salvadorral csinálok, de félek tőle, hogy bizonyos helyzetekben tehetetlen lenne szegény...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8488 üzenetére
Gédzsnél egy idő után a robot megcsinál kb mindent, ezért kicsit unalmas szerintem. Persze csak ha robotra gyúrsz.
Axtonnal meg jót lehet a tornyokkal bohóckodni, de a vége felé már nem sok vizet zavarnak sajnos. -
tibee77
őstag
Mivel 175%os vedelmem van nem nagyon.
De sajnos ez nem tart olyan sokäig mint hogy ha a hellborn tree-t fullra felfejlesztenem.Pär mäsodperces csak a dolog, de ha folyamatosan tüzelnek räd valami tüzes fegyoval akkor mär könnyebb dolgod van.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Axton vagy Gaige? Ki melyiket szereti jobban? Középtávú-offenzív játékos vagyok.
-
tibee77
őstag
En is majdnem ugyanazt hasznälom pär dolgot kiveve: [link]
Ez lvl72 op3 legendary sickle class mod-dal.Az a durva hogy 3 fele skillem van ami damage reduction-t ad, igy ha ätmegyek rampage modba plusz meg sikerül "meggyujtanom magamat" (vagy az ellenfel gyujt fel) akkor 175%os damage reduction-t kapok, ami nem egy rossz cucc.Felgyujtäs nelkül ez "csak" 125%.
Ez a build viszont csak pve-re jo, egyedül levö bossok ellen nem erek sokat, ellenük a pyro krieg erösebb.[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: Feb 27
Expire Date: Mar 03
PC: CJ5B3-6TTFF-5365T-TBJBB-SKTCB
PS3: KJCB3-SRSZ6-RZFC3-H3CJ3-BCZ6F
XBOX: WTCJJ-FS9KX-T5WWF-KXJJ3-9HXBF -
kemotox
addikt
Ez nagyon kemény.. Nem is tudtam, hogy ez így ki van találva, azt hittem hogy csak random dolog a fegyverek kinézete. Istenem add, hogy a harmadik részbe már lehessen fegyvereket készíteni/fejleszteni.. Szinte kiabál ez a rendszer azért, hogy lehessen cserélgetni az alkatrészeket. Vagy csak szerintem?
-
tibee77
őstag
Az a bloodsplosion.Ha megölsz egy embert akkor az felrobban es akkorät sebez a körülötte levöknek mint amennyivel többet sebzett rajta az utolso ütes/löves ami megölte.Peldäul a goliath-nak van meg 400k elete erre en odamegyek es räütök egy 2000k-s ütest akkor amikor felrobban a körülötte levöket 1600k-val sebzi meg es ez amolyan läncreakciokent toväbb is tud terjedni.Pyro pete-t peldäul a bloodsplosion-nel lehet kb pär mäsodperc alatt kinyirni.
-
pohár
félisten
azt tudja valaki, hogy egy 54-es Psycho hogy az anyámba tud legyűrni körülbelül 2 lövéssel egy 57-58-as Goliath-ot? csávó becsatlakozott hozzánk, és úgy ölte a nála erősebb durva ellenfeleket is, hogy azok széttrancsírozódtak
és mikor meghaltak, egy tűzgömb jelent meg körülöttük, kemény volt
-
vitaro
senior tag
A Maliwan markolat az elemental effect chance-t növeli, Torgue pisztolynak tehát teljesen felesleges. A másik kettő növeli a sebzést (a Jakobs talán kicsit jobban), de mindkettőnek van negatív hatása is. Ezen a képen meg lehet nézni, hogy pontosan milyen tulajdonsággal bírnak a különböző alkatrészek.
De ha már itt tartunk akkor itt van a többi fegyver is: SMG, Assault Rifle, Shotgun, Sniper Rifle, Rocket Launcher -
köszi, de inkább megküzdök érte én. viszont ha beírod a stats-ait, azt megköszönöm - kíváncsi vagyok.
(#8469) fi:zi'k: Rólad jut eszembe, hogy má' megin' igazad volt - a Brawn skilltree lenullázásával lényegesen könnyebb lett az életem
szerintem amúgy 58-as szintnél kb. befejeztem volna a játékot. riszpekt!
-
tibee77
őstag
Az ott a 2 harold a kezeben a smiley-nak.
-
egy kérdés rutinos UVHM-esek felé - ha egy Torgue automatához odaballagok, akkor a benne található cuccok szintjét bármikor az enyémhez igazítja? 63-as szintnél tartok, nagyon elkelne már egy új Harold, de ilyen igényem nyilván a 72-es szint elérésekor is lesz, úgyhogy még véletlen sem akarom kompromittálni a dolgokat
muchos gracias!
-
Amartus
senior tag
Új:
PC / Mac: CJ5T3-K5TF6-5TRC3-TBTJB-HZ5ZF
Xbox 360: CBCTT-K3T6R-TKW56-W63TB-FFJC3
PlayStation 3: 5BWBT-69SSX-6H6WB-935TT-X3WTT
márc. 3-ig -
tibee77
őstag
Nincs, neztem ott is.
-
tibee77
őstag
Sräcok en beirtam a shift code-ot es nem kaptam skin-t.A jätek kiirta hogy megkaptam az krieg skin-t az extra menüben de a jatekban nincs sehol.
-
Pedro78
senior tag
wtcbj-ftcxf-5txct-3tj33-tzxw6 - PC
-
az UVHM sajátosság, hogy a minibossok visszajönnek? kicsit meglepődtem, amikor Captain Flynt felbukkant a hajón, amikor visszamentem gyújtogatni - különösen, mert valahogy feljutott a korlátra, ott balettozott, és gyakorlatilag bárhol voltam, line of sightban voltam neki
-
tibee77
őstag
En konkretan az utobbi 2-3 honapban ketszer voltam ott.Egyszer csinältam egy küldit amikor meg kellett szereznem valami bloodstone-t asszem a ket fätol, akkor mindkettö dobott 1-1 bee-t.
Most visszamentem, hogy hätha dobnak megint valamit, es az egyik megint csak dobott egyet.Azert ez eleg jo aräny szerintem, ennyire nagy szerencsem lett volna? -
tibee77
őstag
Sräcok akinek esetleg nincs bee-je az tuti hogy a Forest-ben abban a verto-ban vagy miben a 2 fätol kapni fog egyet.En mär 3 bee-t szereztem igy be.
-
TheProb
veterán
Sirénnel elég bosszantó, hogy nem tudok solozni a bossokat op5-ön pl, nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok balfasz hanem amúgy is nehéz. Most pl a HH3-as hóember boss nem akar az istenért se halni, folyamat kb 500hp-ra kerülök és mire vissza healelem magamat, kezdődik előről...
-
tibee77
őstag
A fej-ek közül csak a krieg-e meg a zero-e fasza a többi egy kaptafa.
A kis mano (asszem ö az csak kicsiben Bagman) az a barlangokbol szokott kifutni ha közel mesz hozzäjuk. -
tibee77
őstag
Nem volt nehez, ez a dlc, a ket behemotot direkt feltornäsztam amennyire csak tudtam (lvl79) es akkor kinyirtam öket, mert lvl80-on mär tuti nem ment volna.Loot az nekem is kb. csak egy slages splatgun volt.Pedig azt hittem mär, hogy legaläbb a lädäban lesz valami jobb cucc amit az 5 szörny kinyiräsa utän tudtam kinyitni.A kis mano-t ti kinyirtätok?Nagyon poen az a kis szaros ahogy fut elölem
Nekem ö se dobott semmit szinte.
-
kemotox
addikt
Már közbe nekem is sikerült. Először nem tudtam mi van, nem vágtam hogy élesztik egymást.. annyiszor felélesztették egymást, hogy már super über mega giga hiper badass raging nemtom mik voltak már. Lőszer meg nuku. Második nekifutásra ledaráltam mindkettőt nagyon pici HP-ig, aztán az egyik mikor meghalt gyorsan bezúztam a másikat is, így nem volt ideje éleszteni
Aztán megöltem a kukacokat is, de nem volt semmi a ládában. (Lehet találni a pályán 5 db csalit: fehér, zöld, kék, lila, sárga. Mindegyikkel egy-egy nagy kukacot lehet idézni a pecabotoknál. Ha mind az 5 meghalt ki tudod nyitni a ládát. Gondolom erre már a többség rájött, de aki még se, annak leírtam)
Nagyon jó poénok voltak benne.SPOLIER:
Mikor a robot szerelmet vall Moxxinak, az meg csak flegmán annyit válaszol, hogy "Vault Hunter, öld meg", na ott sírtam
SPOILER VÉGE
Én nem vagyok egy nagy DLC támogató (jobbak voltak a teljes árú kiegészítők régen), de ezek a Borderlands-es DLC-k mind megérik az árukat. Főleg ha ilyen olcsó, mint most.
-
pohár
félisten
válasz
HUNGamer #8431 üzenetére
én most délután vittem végig (ha már nem volt net negyed 4-ig az egész városban a T-Home-osoknál
), 1 órás volt körülbelül, a loot nem volt olyan rossz, adott egy sötétlila slagos Splatgunt, ez volt a legértékelhetőbb körülbelül
a vége elég epic lett a főszálnakde legalább kerestem a lootból ~300k-t
amúgy a lufikat szét lehet lőni, pénz esik azokból is
-
HUNGamer
csendes tag
Headhunter 4 - Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC:
WQ05J-TD570-74RV9 -
kemotox
addikt
Hát jah, szomorú. Pedig tényleg nagyon bejön ez a kék borító és baromi jól mutatna a gyűjteménybe, meg szeretem megfogni amit megveszek (na ez elég furán hangzott de érted), de sajnos nem nagyon éri meg ma már dobozos játékokat venni. Pláne, hogy annyi szokott lenni a kiadás, hogy berakják a lemezt egy 20ft-os DVD tokba meg kinyomtatnak egy egy oldalas kis vackot mellé azt cső. Jó esetben van pdf kézikönyv a lemezen, de sokszor még az sem. Bezzeg régen pl az Imperium Galactica 2 vagy a Starship Titanic milyen durva dobozban, durva kézikönyvvel jelentek meg. Vagy a Guild Wars 1 + kiegészítői. Na de ez már egy másik téma.
-
warcat
veterán
válasz
kemotox #8424 üzenetére
Na persze, és akkor hova lenne a haszon,ha itt osztogathatnák a felesleget az emberek?
Vedd csak meg újra az egész játékot,mert még mindig olcsóbban jön ki a Season pass + egyebeket külön vennéd,ezt akarják elérni.
Ez a szomorú mentalitás,ugyanezt csinálja a Bethesda is,csak itt legalább vannak Mac-re olcsóbban kiadott dlc-k is amikkel lehet spórolni ha akciósak -
kemotox
addikt
Hellóka!
Megvan az alapjáték STEAM-en, plusz a Psycho pack meg a Tiny Tinás DLC. Viszont van ez a GOTY kiadás, álomszép borítóval, meg rengeteg DLC-vel. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a GOTY cucc egy darab serial, amit beregelek STEAM-re és annyi, vagy külön-külön is be lehet regisztrálni a DLC-ket? Szeretem gyűjteni a dobozos játékokat, imádom is a Borderlandseket, szerintem minden pénzt megér ez a kiadás, úgyhogy eléggé gondolkodom a GOTY megvásárlásán, csak felmerült ez a kérdés. Jó lenne ha nem veszne kárba az ami már megvan, mert akkor azt tovább tudnám adni haverokkal, vagy akár még kis pénzt is csinálhatnék belőle, és akkor mindjárt olcsóbban jönne ki a cucc.
Köszi. -
warcat
veterán
Ha valakinek most kellene pl goty mellé:
Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2
Borderlands 2 Bloody Harvest
Borderlands 2 - Headhunter 3: Mercenary Day
Borderlands 2 - Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (Mac)
Borderlands 2 The Psycho Pack (Mac)
Borderlands 2 Mechromancer Pack DLC (Mac) -
Frod
addikt
Sziasztok! A kérdésem az volna, hogy a Duel segítségével történő "fegyver klónozás" az mennyire illegál a játékban? Mármint nem akarom használni csak tegnap mutatták és lehet "véletlenül" az inventorymba maradt egy fegyver - ezért VAC ban ugye nem jár még?
Lv 18asként még pláne nem vagyok rászorulva ilyesmire, csak érdemes-e megsemmisíteni a fegyvert? -
TheProb
veterán
Újabb fölös HH4 dlc kód: XGYYR-ZFYIV-ZKQ7D
-
Frod
addikt
Az amit a GOTY-hez adnak kezdésből? Bárhová is dobom, a rohadékja felrepül az égbe, így jószerivel semmit sem talál el amit tényleg el kéne. Amint tudtam cseréltem is le.
DE mivel én szaros 18-as vagyok, és ha azt mondod jóféle, akkor majd valami erősebb kivitelt azért szerzek
Addig meg marad egy 10 kisebb gránátra szétrobbanó savas megoldás, zárt helyeken egyenesen imádnivaló. -
Amartus
senior tag
Van egy gránátom, valamelyik dlc csomagban volt benne. Szép tűzijátékot produkál, ha eldobom. Régóta hurcolom magammal. Mire való, van valami különleges tulajdonsága, vagy csak szép színes?
Mert , még nem vettem észre, hogy valami haszna is lenne. -
VoidXs
nagyúr
3 kulcs:
PC: C3KB3-5RSSR-SX55B-BJ33B-KTX63
PS3: 53KBJ-6B9K9-3FFKT-SJKJB-WTKCB
X360: KT5TB-BSWZR-SZTWX-WFTJ3-T3J6S[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Sräcok lenne egy kerdesem az op szintekkel kapcsolatban.Ugye ha vegigmegyünk a digistruct-on akkor mindig egy szinttel feljebb mehetünk op0-tol op8ig.Mikor szintet lepünk igazäbol rajtunk semmi nem vältozik csak az ellenfelek lesznek erösebbek, komolyabb cuccokat dobälnak nekünk, amiket ugye felhasznälva mär mi is op szinten lehetünk.(pajzs, fegyver, gränät, stb.)
Ezek szerint nekem a krieg sebzese semmilyen szinten nem megy feljebb ha bevältok rampage modba nem?Semmi sem növeli a meele sebzesem erteket (kiveve mondjuk egy relic ami +30%rol +35%-ra növeli a sebzest ).Vagyis ha mondjuk elerem az op8 szintet, ami egyedül igy kizärt akkor a rampage beli sebzesem zirka ugyanannyi lesz mint az op0 szintü embernek?
Ezzel szemben mondjuk egy op0äs es egy op8as conference call között gondolom joval nagyobb a különbseg.Tehät a lenyeg, hogy a meele-s karakterek joval nagyobb hätränyban vannak mint a fegyvert hasznälok? -
BandiHUN
veterán
UVHM-ben...amúgy csak x2 a többiben.oda mondhatni kell is...én x4 magic missile granyóval tolom,az 4db célkövetős gránátot dob ki,ráadásul regenerálódik...UVHM-ben elég nehéz az élet slagolás nélkül(nomeg amúgyis
),mondjuk olyan karival,aki tudja speccel is,mint a Siren gömbje,annyira nem feltétlen fontos,bár az jellemzően csak kis területen hat.
A magic missile pedig a célkövetés miatt elég jó,lehet dobálgatni az égbe,mert úgyis regenerálódik,csak zárt térben vigyázni kell,hogy szépet sebez,ha nem talál ellent és úgy pattan,fullból leszed 1 darabja is Bee-vel Fight for life-be...[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Miért nem jelenik meg a Steam UI játék közben? Shift+Tabot egyszer megnyomom, onnantól használhatatlan a játék, semmire nem lehet kattintani.
-
köszi mindkettőtöknek - közben megküzdöttem velük, de korrektül elfáradtam. ahogy gondoltam, a yippie ki yay és a get some skillek kellettek - ja, és le kellett venni a flame of the firehawkot, mert suttyomban mindig félig szétverte azt a ****** generátort
de még így sem volt triviális.
ja, és singularity-t használtam, de többször megszívatott - fogta, és a barlang bejáratától odahajította a scavengereket meg az ultimate badass maraudereket a generátor mellé
@TTomax, sokszor gondolkodtam már coopon, de annyira hektikusan tudok a játék elé ülni, hogy feladtam a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest