Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ha, és ha és ha.
Nekem azért inkább az volt a benyomásom, hogy a Gunzival a képernyő közepe többnyire "tiszta", Kriegnél viszont még az is tiszta véres-maszatos lesz.
Az sem segyít ugye, hogy általában Krieg-gel point blank range-ben tartózkodsz, bent a sűrűjében. Nem azt mondom, hogy sokszor teljesen vakon kell csápolni, de engem mindenesetre nagyon sokszor zavartak a "látási körülmények", amikor próbáltam a karaktert. Kár, mert neki a legviccesebbek a beszólásai pedig. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
no nem mintha salvadorral túl sokat látnék, ha egy slages meg egy corrosive fegyverrel tolom egyszerre, és esetleg az ellenfelek is odáig vetemednek, hogy lőnek

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem csak ez a baj vele, hanem az is, hogy a jobb oldali skill tree-je nem skálázódik megfelelően, plusz az életerő regenerácó miatt UVHM-en szinte semmit nem érnek az elemental damage-et okozó skilljei. Minden csapatba szinte nélkülözhetetlen egy Maya, ugyanakkor solo-ban szerintem a legkevésbé jó vele menni, főleg UVHM-ban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A szirénnel mondjuk az a baj, hogy bizonyos ellenfelekre (nem csak bossokra) nem hat a Phaselock, és akkor eléggé meg vagy lőve...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
*Fear me, bitches!*

Solo-ban szerintem gunzival a legkönnyebb a játék, főleg a 3. végigjátszásban domborodik ez már ki különösen. Boss-ok ellen meg egyértelműen vele kell menni, farmolni pl. nem is érdemes mással, mert sokkal tovább tart megölni valakit (nyilván van egy két kivétel, pl. a Bunker vs Zero, de általánosságban nézem most a dolgokat).
Amúgy azzal egyetértek, hogy ha nem kezdő játékos valaki, akkor Krieg a legélvezetesebb karakter (lenne, ha normálisan lehetne látni a Buzzaxe rampage-ok során, én végülis ezért nem szeretem mégse), első karakternek viszot szerintem a legkevésbé ajánható.
-
dioka7
senior tag
Én felhúztam egy commando-t 72re, egy psycho-t 50re és egy zer0-t 40re eddig (404 óránál járok
), de nekem psycho jött be legjobban. zer0val esek kelek, egy db nagyobb ellenfél azonnal megfog és kinyír, ha nem tudok elég gyorsan futni
, a commando se rossz, de csak azért szeretem mert a turretek slagelnek, és amíg aktívak addig nem engem támadnak, ami elég hasznos tud lenni, ha sok az ellenfél, vagy repülő ellenfél esetén. Bár nem próbáltam a többit, coopban voltak a társaim és szvsz siren is elég erős a gömbjével, gunzerkernek pedig nemigen van párja., főleg ha csapatonként van 1 aki adja a töltényt. -
vitaro
senior tag
válasz
CanibelZ
üzenetére
Raid bossok ellen nem igazán nyerő a melee Zer0, de vannak nagyon hatékony fegyveres buildjei is, és szerencsére bármikor újra tudod osztani a képességpontjaidat. Menj nyugodtan vele, egy jó roid pajzzsal csúnya pusztítást lehet végezni, ha meg olyan ellenfélbe ütköztök akibe beletörik a bicskád, átvariálod a karaktert.
De Axton mellé nagyon jó egy Siren is, haverommal ilyen párosításban mentünk végig mindhárom módon, és nem igazán voltak gondjaink.
-
tibee77
őstag
válasz
CanibelZ
üzenetére
Axton-t meg nem huztam fel sose, de ahogy hallottam a tornya miatt eleg jol lehet vele boldogulni egeszen a 3. vegigjätszäsig, sokat tud segiteni.Nekem is a kedvencem krieg es hät nem bäntam meg, hogy vele kezdtem anno a jätekot mert a legjobb karakter szerintem.Simän vegig lehet vele vinni a 3 vegigjätszäst, viszont a repülö, nehezen megközelithetö ellenfelek tudnak nehez perceket okozni sajnos....Volt anno meg egy zero-m is, vele a sztorin vegigmenni eleg nehezkes, mert ha sokan rohannak rä akkor sajnos nehez dolga van.Ö az ellentettje krieg-nek, 1v1be jo, miközbe krieg 1vsok-ba. (kb igy tudom leirni).Most huztam fel egy mechro-t is 72-re, na vele a jätek megint csak könnyü lett (mondjuk bossok ellen mär annyira nem :S ), mert egy bee pajzzsal, egy win-win fibberrel es jol elosztva a skilleket egy gyilkolo gepet kaptam.
Ö se rossz välasztäs.Viszont az egyetlen karakter a gunzerker akivel ugy lehet ügyeskedni, hogy mindenen vegig tudsz menni, meg a bossokon is ha mär eleg regota tolod es okosan jätszol.Ö az egyetlen mindenre jo karakter.Pont ezert nem nyomulok vele. 
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
És Zero melee-ben dupla tornyos Axton mellett? Leginkább a későbbi boss harcoknál tudna-e alakítani, vagy felejtős?

-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Megvettük öcsémmel GOTY-ben. Az volna a kérdésem, hogy milyen karit érdemes szerintetek húzni, amely később sem veszti el a potenciálját? Ő egy Axtonnal jön. Nekem Krieg és Zero tetszik melee build-del. Vagy inkább egy mechromancer jöhet jól? -
Audison
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Kössz azóta tibee-vel megoldottam.

-
Audison
senior tag
Badassaurus Rex-el nem bírok.
Nincs valakinek kedve besegíteni? -
Muerte
addikt
Engem sem izgat már a loot csak az hogy mindenre "van eszük" javítgatni csak pont a hibákra nincs...Egy német haverommal szoktuk (néha,csak unaloműzésből!) Dragon Keep-en a tűzbe hajigálni a hitvány fegyókat,addig míg ki nem dob egy narancsot,ahoz kellett a 100-as invertory hely...Semmi extra,de most még ezt is el kellett b.szni
nehogymá' jól érezzük magunkat néha... -
válasz
BomiBoogie
üzenetére
sztem egy nagyságrenddel nehezebb a tök, mint a sírásó.
@Muerte: lehet, hogy túl megértő vagyok, de már jó ideje nem dühít a loot. utoljára a torgue dlc végén voltam emiatt mérges - ha már valamit vaultnak neveznek... stb. mondjuk a seraph vendorok behozása is sokat javított a dolgon.
bizakodjunk, hogy a presequelben tuningolnak ezeken a paramétereken.nekem eddig kb. 14-15K-ba került a játék, azaz durván 40 FT / óránál tartok. még a mindenféle bundle-ökben vett játékok között is kevés van, ami ennél jobb mutatóval rendelkezik

-
Audison
senior tag
Tud valaki segíteni egy infinity-t farmolni? Nincs megcsinálva a Doc Mercy-s küldetésem, így nem jelenik meg three horns-ban az ürge. Akinek megvan az a küldetése szívesen becsatlakoznék hozzá, hogy faroljak/farmoljunk nekem egy infinity-t.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
tibee77
üzenetére

Én anno (megjelenés után pár nappal) 7000-ért vettem meg az alapot, 3000 körül a Season Pass-t, azóta pedig még ráköltöttem kisebb összegeket mindenféle barom DLC-kre.
Tekintve viszont, hogy játékidőbe magasan vezet Steamen (200+ óra) és más egyelőre nem is közelíti, eléggé megérte.

-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi. greenmangamingen beruházok szerintem a headhunter packba. az ultimate második része még várat magára, amíg el nem jutok addig a szintig.

tegnap legyőztem a warriort. katonával, laza 48 órát raktam bele alig egy hét alatt.
elképesztő mennyire addiktív és zseniális játék lett. a humora verhetetlen. nem is értem miért nem szereztem már be korábban, mivel az első résszel is játszottam jó pár órát.
két negatívumot tudnék csak mondani (bár ez inkább csak szőrszálhasogatás). az egyik, hogy hiányoznak az érintetlen térképek. akármerre megyek biztos, hogy szembejön egy eldugott pénzesdoboz vagy egy kisebb szemétkupac. remélem a dlck kárpótolni fognak és lesz erdős terep is. illetve a másik az "egy ütés/lövés azonnali halál nincs fedezék" típusú szörnyek valami elképesztő módon irritálóak tudnak lenni.a videókat elnézegetve az új rész valahogy nem fogott meg annyira, így nem félek tőle, hogy egyhamar félre dobnám ezt. mostanság úgyis beleuntam a többi játékomba.

arról kiderül majd több infó, hogy jack arcán mik voltak azok a fém darabok?
-
törölt tag
Steamen kívül van lehetőség máshol is megvenni a dlc-ket? Egy kupacba pl. a headhunter packot illetve az ultimate második részét. Egy összegben eléggé borsos ára lenne tekintve, hogy mennyiért vettem a goty verziót.

-
Muerte
addikt
Nem volt veszélyes egyébként tényleg,és nem is dobott semmi értékelhetőt
pont mint Dexiduous,egy órát kellett érte bohóckodni és a végén dobott 2 fehér meg egy zöld fegyót
Érdekes azé' hogy mindenen tudnak szorgalmasan javítgatni,mint most pl. hogy nem megy trainerből már a 100 hely az invertory-ba,de a drop rate az maradjon csak úgy mint volt,meg a kismillió textúra bug is 
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
á, nem kell aggódni. nemtom, Muerte viccelt-e, de nekem a titkos boss rettentő kiábrándító volt - ahhoz képest, hogy mit össze kellett melózni ahhoz, hogy előjöjjön, iszonyú gyorsan végső nyugalomra tért...
-
Edem05
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Hello, küldtem barátfelkérést emz néven!
-
ujlakany1993
aktív tag
Valaki Doc Mercy farm? OP8on. Steam nevem lent.
-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Van ott még egy komolyabb boss is a tökfejtől pedig: [link]
-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
nekem is esett OP6-os Bee a Treantoktól, szóval simán, igen.
@BomiBoogie: könnyűek nagyon a headhunterek, talán OP8-on lesz bennük egy kis action

-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor is ha Legendary-ról van szó? Mert tegnap Doc Mercyből a pisztoly OP6-as volt miközben OP-8on öltük. Szóval még farmolni kell, hogy OP8-as fegyóm legyen.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én csak lilát
hánytamláttam eddig tőle. őszintén szólva, a HH DLC-kben a loot volt kb. az utolsó dolog, amivel foglalkoztam, annyira nem számítottam semmire.nekimehetünk vmelyik este, miután OP8-on szintugrálás már nincs, tök mindegy, milyen sorrendben csinálom a küldetéseket

(#9955) ujlakany1993: persze. a Bulwark pl. előszeretettel dobál OP5-7-es rough ridert

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Simán.
Mikor tegnap Headhuntereztem, több ilyen eset volt.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Illetve az enyémet, mert nekem farmoltuk.

Apropó: olyan van, hogy OP8on megölök valamit és OP6-as cucc esik belőle?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Aztán nem is én vettem fel
Ujlakanynak farmoltuk, és a második kör első próbálkozására shockos Infinity... -
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hogy tudtam, hogy csinálsz screenshotot

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, kifarmoltam az OP8-as Haroldot, lehet, hogy mókából végiviszem őszig a Headhuntereket.
Tegnap kérdeztem ujlakany kollégát, dob-e valami jó a tökfej boss az Headhunter 1-ben, de kiderült, neki az nincs meg.
Mivel lvl 82, egyedül nem igazán boldogulok vele.
Valaki tudna majd segíteni?

Ha meg valakinek segítség kell vegyen fel nyugodtan Steamen, én is kaptam, akkor már adjak is.

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
aha - more fun

-
messi6502
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Oda is szeretnék minél előbb csatlakozni

-
messi6502
tag
Valaki , aki az uvhm elején tart, nem keres co-op társat? lv 50es melee zeroval lennék

-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ha torgue tokent vagy seraph crystalt akarsz farmolni, akkor azt ne OP8-ban tedd

-
wesker24
senior tag
Nah Ultimate True Vault Hunter Mode-ba Midgemong dobott egy ilyet !

Elég jó egy fegyver pillanatok alatt lekapja az enemy pajzsát

-
Audison
senior tag
Tiny Tina-s DLC-nek a soundtrackját le lehet tölteni valahonnan?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én ráérek 8 körül, vagy egy kicsit később, ha online leszek Steamen.
-
Polllen
félisten
Üdv,
a legutóbbi frissítés óta (steam) jogokat kér a játék system32 mappában lévő file-k módosításához... Ez normális? És még csak el se indul...

-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
A Pete-es csodashieldnek van egy feltuningolt változata, Evolution néven. Azzal már lehetséges Master Gee-t farmolni anélkül, hogy 50 millióba fájna egy kill.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Azért ez igen beteg, főleg a gránátos részek. Bár azt leszámítva, hogy látványos, sok köze nincs a valósághoz. olyan minden mint ha valami takony lenne. mint nálam a slag vagy a corrsive lé.
-
TheProb
veterán
igaz!
Csináltam gyors 1 kis tesztvideót, érdekes, hogy nem lett lényegesen kevesebb fps-em.AZ elején van 1 kis fps drop, de utána korrekt
-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szivesen
még majd egy OP8-as kört is tolhatunk később.Kár hogy elmentél nagy darálás volt utána mikor Vermit farmoltuk 
-
VoidXs
nagyúr
Sikerült közepes PhysX mellett konzolon még elfogadható képrátát produkálni. Sawtooth Cauldronban egy hosszabb tömegbunyó során egypár mikrolaggot leszámítva egyszer nem ugrott 30 FPS alá. A grafika teljesen fullon volt, egyedül a két látótáv minimum, dinamikus árnyékok konfigból kikapcsolva, meg persze a PhysX medium, mint említettem. A dolgot a BIOS-ban egy Enhanced Halt State opció tette lehetővé, ami gyakorlatilag egy teljesen adaptív processzorkezelő mechanizmus. A szükségtől függően kapcsolgat magokat ki-be, vagy állít órajelet. A teszt alatt 3 mag futott, mindegyik 3.3 GHz-en, a szokásos 2.8 helyett. A GPU természetesen most sem ment 10% fölé. Amúgy egész jó ez a cucc, az asztalon pl. 0.8 GHz körülire kapcsolja a gépet 1 magon, így alig ad hangot.
Szerk: Utóbbit a Thermal Throttle okozza, amit érdemes minél magasabbra állítani (itt 75%).
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Én meg hülye voltam, hogy csak a ShadowPlayre gondoltam, és elfeledkeztem az F12-ről...
-
ujlakany1993
aktív tag
Alvás előtt ezt még megosztom: BomiBooginak Pyro Pete fight: A boss előtt áll és a menü megvan neki nyitva
Csak nem bírtam screenshotolni 
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Micsoda életképek

-
vitaro
senior tag
Axton Pre-Sequel skin kód: CJKBJ-3XWTF-HCJ6K-JJB3T-SB35X
-
Muerte
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
15 perc múlva hazaérek és mehet a móka

-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Bármikor, rámírsz, és ugrok. Akár most is, a többieket meg bevárjuk OP8-on

-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ugye?

...Köszi a meghívókat,akkor este akár OP8-ig mehetünk is
-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
wattacukker néven vagyok. Nekem bármikor jó amúgy.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kiaknázatlan kincsek
És mind arra, vár hogy elfogyasszuk őket digi peakben 
-
-
Hangm4n
tag
Én most kezdenék neki az OP-zésnék a lvl 72-es Kriegemmel. Aki jönne, az vegyen fel.
-
Muerte
addikt
Én is ráérek még este ha beférek, OP8-as Axton vagyok.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Van vagy 3 azonosítási forma Steamen, nem tudom melyik kell, így itt a profilom.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Befér még hozzátok egy OP8-as Zer0?
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
alternatív cím: Gunzerker reams Scorch in the
assthorax. Or two Scorches, even.nagyon viccesek Salvadorról a külső képek - nagyobbak a fegyverek, mint a csávó, aztán lelkesen lenget belőlük kettőt egy-egy kézben

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem azért inkább az volt a benyomásom, hogy a Gunzival a képernyő közepe többnyire "tiszta", Kriegnél viszont még az is tiszta véres-maszatos lesz.

), de nekem psycho jött be legjobban. zer0val esek kelek, egy db nagyobb ellenfél azonnal megfog és kinyír, ha nem tudok elég gyorsan futni
, a commando se rossz, de csak azért szeretem mert a turretek slagelnek, és amíg aktívak addig nem engem támadnak, ami elég hasznos tud lenni, ha sok az ellenfél, vagy repülő ellenfél esetén. Bár nem próbáltam a többit, coopban voltak a társaim és szvsz siren is elég erős a gömbjével, gunzerkernek pedig nemigen van párja., főleg ha csapatonként van 1 aki adja a töltényt.

nehogymá' jól érezzük magunkat néha...