Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Véleményeket kérnék: a Border 2 extra tartalmas kiadását szeretném beszerezni.
ez ugye előrendeléssel lehetséges, viszont amcsiból iderendelni egy nagy halom zsé.
Viszont a következő jutott eszembe: vannak rokonaim floridában. Ha megkérem őket hogy rendeljék elő, nekik amcsin belül ingyen kiviszik, elintézem velük az anyagiakat.
csak azt nem tudom hogy az extra tartalmak vajon a lemezen lesznek, vagy a netről szedi le őket serial alapján? Tehát ha ők megkapják, elküldik nekem a serialomat, én meg a netről letöltött ISO-val használom az menni fog? Szerintetek?
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Látom az utolsó lehúzós hozzászólás törölve lett

-
Mukorka
addikt
Ez azért vicces
[link] -
LLKobe
veterán
Alakul...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vhunor
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
KELL.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na alakulgat, sztem egyre jobb lesz
Verzió kettő. Még nézegetem hogy lenne a legjobb, bűvölöm a photoshopot, ez csak az elképzelés kb. -
TESCO-Zsömle
titán
Mörcsendájsz!

sz: 4"-es Claptrap.
-
LLKobe
veterán
Ilyet hol lehet venni?

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hmmm, alakul egy mégjobb ötlet..
Segítenétek keresni a borítón lévő psycho képről egy olyat amin teljesen látszik a csóka, lehetőleg minél nagyobb felbontásban? 
Csak ezt találtam de ez szar minőség...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
LLKobe
veterán
Mi a véleményetek, ez van most tervben
Lehet a hétvégén neki is állok...
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, én is a dobozos verziónak örülnék a legjobban

De ha választanom kell a doboz és az extrák között, akkor az utóbbit választom
-
Sonja
nagyúr
Én is már most elő akartam rendelni, de CD Galaxisban 11eHUF!
Annyit azért nem adok érte, ráadásul ez a sima verzió.
Kérdés, hogy idehaza lehet-e majd kapni a Premiere Club változatot?! 
-
LLKobe
veterán
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Az előző 5 hozzászólás a második rész áráról szól

-
Scooby Dou
aktív tag
huh.borderlands 2.. nagyon varos a game.nagy fanja voltam az elozo resznek is es persze a dlc-ket is szerettem : ) nagyon lekot a game , az arat meg foleg megeri : )
mod: a border 1 es dlc araira gondoltam, a kettorol meg nincs informaciom
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
(#73): De
De bennevan a lábamba a bugi 
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem szóltam

Ha találsz majd jó áron elérhető dobozos bónuszos verziót ne habozz szólni

-
TESCO-Zsömle
titán
Megnéztem az amazonon, 25 dodó felett free shipping van, ez jól is hangzik.
Amerikába... (Mert ugye amcsi Amazont nézel) De semmi gáz, nagyon segítőkész oldal, könnyen megtalálni rajta a nemzetközi szállítási költségeket:
Software, Video Games, CDs, Music Cassettes, Vinyl, and DVD $21.99
Ez így egybe már 72$, ami átváltva 54,xxx€. Sajnos 48€ fölött minden küldemény áfa-köteles, így a végösszeg (216/$-os árfoylamon) bruttó 19.751Ft.
Enjoy.

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na nézelődtem. Itt az mondják hogyha az amazonról rendelem akkor jár mellé az extra. Ez tiszta. Megnéztem az amazonon, 25 dodó felett free shipping van, ez jól is hangzik.
De ezt találtam még az amazonon:
"Jewel Case: Games with the term "Jewel Case" means that, while the disc containing the game will be housed in a standard CD case, the case itself will not be put inside a larger box by the manufacturer. Usually this means that there is no printed documentation for the game, although instructions might be accessible via an Acrobat file on the CD. The jewel-case format is typically available for new games that do not require a user's manual or older games."
Tehát ha jól értem egy sima CD tokban kapom mindenféle dokumentáció és doboz nélkül
Ez má' nem kafa. -
LLKobe
veterán
Na megnéztem táveléréssel: 269 óra van benne, de volt még egy ~50es szintű kari amit már töröltem, így azt nem tudtam beleszámolni. Szóval bőven túl vagyok a 300 órán

(#67) TESCO-Zsömle: Bezony
Meg fini ritka cuccokat 
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is mindenképp előrendelem, de nekem dobozos verzió kell, és ráadásul olyan amihez jár a premiere club extra

(#64) vhunor : Most hogy mondod igazad van! Mikor legutóbb néztem emléxem több mint 1 hétnyi játékóra volt benne (és egy hét is már 168 óra), és azóta is rengeteget tettünk bele.
Na majd otthon csekkolom, mosmá kiváncsi vagyok!
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaja, lehet hogy lehibernáltatom magam a megjelenésig mint Cartman

Durván jobb lesz mint az első rész, pedig abban is benne van összesen 100+ órám coopba
A kannás csaj üt
Real big tits mature 
-
TESCO-Zsömle
titán
-
LLKobe
veterán
Aki még nem látta volna, AZ ÚJ TRAILER

És hova írhattam volna a 3000. szakmai hozzászólásomat mint a Borderlands 2 topicba

-
Nesti
tag
Meg is találtam...hát simán elfogja futtatni a laposom!!! :'D
-
Nesti
tag
Hello, az lenne a kérdésem valaki nem tudja a gépigényét...???
mert nagyon várros game.! 
-
TESCO-Zsömle
titán
Érdekes.
Nekem sok szempontból BL koppintásnak->továbbgondolásnak tűnik, de rengeteg olyan dolog van benne, amit a BL2-be is szívesen látnék. Ilyen pl a repülés, és a több, többféle mobil és immobil nehézfegyver. Lehetőleg úgy, hogy értelme is legyen.
Itt elsősorban arra célzok, hogy egy lvl50-es Badmutha Brute-ot meddig kell lőni Gatling ágyúval, mire megdöglik, míg a bányánál a lvl10-20-as ellenfeleket csak úgy aprítja, pedig a Gatling-ágyúnak mindig jóval erősebbnek kéne lennie, mint egy kézifegyvernek.
-
ObamaHD
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
Szeptember van megadva mint"officiális" dátum.
-
TESCO-Zsömle
titán
Salvador-os gameplay videó alapján nem tűnik snipolhatónak a cucc. Az egybe elég nagy terek voltak, hogy valahol távol megbújva szépen ossza az ember a fejlövéseket. Kíváncsi leszek ez átmegy-e kötelező közelharci henteldébe... Nem mintha az gáz lenne, csak -véleményem szerint- azzal kevesebbé válna a játék, kikopna egy kaszt.
Csapatban játszva már a mesterlövész is elég necces, mert ugye hogy kapod le titokban az ellent, ha beszabadul a táborba 1-2 Gunzerker...

Szóval kíváncsi leszek. Jelenleg ugye két kaszt ismert, illetve biztos. A Salvador a Gunzerker, és Maya a Syrene.
1-2 helyen rebesgetik, hogy az ezen a képen látható bandit Sniper lesz a harmadik kaszt, és ezen a képen lehet(ne) a negyedik. Persze tudom, hogy a különböző ellenségek már az egyben is támadták egymást, szóval ez merő spekuláció, de játszható karakternek még nem volt rohampáncélja, ami szintén egy komoly lehetőség. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Nem, még nincs. Hivatalosan...
Legalább is a nagyközönségnek.
De érdemes feltenni így WS-ba, hogy aki akarja már most előrendelje, aztán legfeljebb módosítanak a dátumon...
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Eddig nem sok érdemi változást látni , igaz hogy rossz a minőség de számomra rókabőr szaga van persze a rókabőrök korában erre lehet számítani.
-
intercooler
őstag
Közbe megtaláltam tessék!
>>>>>>>>>>Borderlands 2 Leaked Gameplay Video (14 minutes) <<<<<<<<<<
-
MARV6969
tag
.....csak jelzem, hogy fent van egy 15 perces video egy csomó helyen...a zártkörű játékbemutatót vették fel okosan

-
intercooler
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Így van ezen látszik hogy van bent erő, és valóban jobban illik is a játékba
Az 1részébe is eltudnám képzelni 
-
Kareszovics
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Engem is gépjármű megjelenítése győzött meg; sokkal kidolgozottabb, illetve jobban passzol az egész játék arculatához.
-
intercooler
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na igen
Jó féle a kocsi is. Csak még sokat kell várni rá

Jöhetne valami beta vagy demo de rögtön
-
Kareszovics
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Felülről a második, illetve a legalsó kép tetszik nagyon.

-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Szép képek csak kár hogy még mindig csak ilyen renderelt fotók vannak. Lassan minden kiadó megmutatja a zárt ajtók mögötti videóját. 2K is megtehetné.
-
MARV6969
tag
Nem gondoltam, hogy letörlik, de legközelebb, ha találok, egyből mentem is. egyébként meg ez az a video, és nekem meg tecccik.... a Tediore fegyó és meg jól is néz ki, az is igaz, hogy a játékról még messzemenő következtetéseket eme videó alapján nem lehet levonni, de azért ez is már valami, nem? de. vagy még se? igen.

amúgy meg amit meg olvasok meg látok az eléggé bíztató_ még nagyobb bejárható pálya, új karakterek, új fegyverek, végre történet is lesz, szóval jól kinéz a dolog. szerintem. Ja! azt meg majd nem elfelejtettem, hogy a fegyverek is meg a harci jármű is fejleszthető lesz az eridiummal. vagy mivel. de naaaaaagyon sokat kell még várni, na ez a baj....
-
LLKobe
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Miért milyen hosszútávú következtetéseket vontál le egy 1 perces videóból, amiben 5 négyzetméteren belül ugrál a karakter?

-
intercooler
őstag
Ez brutális lesz

-
Mukorka
addikt
Ipod touch-ról nem megy
, remélem estére meglesz még. -
LLKobe
veterán
Megint fent van a gameplay video.
-
MARV6969
tag
bocsánat... GEMATSU.COM....
-
MARV6969
tag
Új game play a GEATSU.Com-on.... 1 perc 32 másodperc... kiszivárgott... véletlenül...

-
LLKobe
veterán
A második videó végén vajon célzás a tábla? Ez áll rajta: "Coming International MAY 3"
-
Mukorka
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem kép alapján bejön ez a mélykék éjszaka. Jó lesz
-
LLKobe
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Majd letekered a monitoron a kontrasztot
Nekem az első rész színvilága volt egy picit fakó... -
Kareszovics
addikt
Nem tudom Ti hogy vagytok Vele, de nekem majdnem sok a színvilága a játéknak.

-
Mukorka
addikt
Újabb érdekességek a Gunzerker classról, (Salvador)
Említi a 3 féle skillfát és a képességeket. Egyik képessége: ha két ugyanolyan fegyver van a kezében akkor a sebzésére kap bónuszt, ha két különböző akkor a pontosságára. Lesz olyan fejlesztése is mely által a végső pillanatokban is használhat képességet valamint olyan is amitől a tűzgyorsasága növekedik annak függvényében hogy mennyi ideig tartja lenyomva a ravaszt.

-
mad1
veterán
Jot nevettem az aprilisi megjelenesen...Amugy kiba varjuk spanokkal eme remekmuvet.hajra legyen minel tobb bejarhato "hatarvidek"
-
Mukorka
addikt
Némi új információ a fegyvergyártókról és azok sajátosságaikról:
Bandit: Mechanikailag fejletlen csoport így a fegyvereik kinézetén is meglátszik a különféle dolgokból összetákolt jelleg. Könnyen találhatunk távcső helyett üvegpalackot , nyílt irányzék helyett csavart is a fegyvereken. Sajátosság még hogy nagy tárkapacitással rendelkeznek ezek a fegyverek viszont lassú újratölteni őket.
Dahl: Erről annyit lehet tudni hogy hasonlóak lesznek a modern hadviselés fegyvereihez, realisztikusabb kinézettel. Pl: Call of Duty vagy Batllefield fegyverek.
Hyperion: Ezekről is annyit lehet csak tudni hogy főleg a robotok kinézetét örökölték. Claptrap tiszta sárga és fehér stílusát kapták.
Vladof: Főleg orosz gyártmányú fegyverekhez fognak hasonlítani mint amilyen az AK47. Szinte mindegyik típusnak minigun-hoz hasonló többcsövű kiegészítője lesz így ezek a fegyverek lesznek a leggyorsabbak tűzgyorsaságban.
-
Kareszovics
addikt
"Amúgy meg ha csak új helyszínek, új karakterek, új fegyverek és képességek lesznek, akkor már nagyon nem lehet elszúrni a dolgot."
Ezt magyarázom; engem az érdekel, hogy ebben milyen újat tudnak alkotni. Ha csak ráncfelvarrás lesz, illetve kimerül abban a játék, hogy új küldetések lesznek, akkor szerintem létrehoznak egy olyan játékot, ami tovább erősíti azt a mai "divatot", hogy az adott játék rajongói csalódnak a folytatásban.
-
LLKobe
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát szerintem: a "történet" eddig se volt erős pontja a játéknak, és nekem annyira nem is hiányzott. Bár azért nagyritkán egy átvezető beleférne. Amúgy meg ha csak új helyszínek, új karakterek, új fegyverek és képességek lesznek, akkor már nagyon nem lehet elszúrni a dolgot.
Ja és még valami: az első részben mókás volt az autózgatás, de az se lenne rossz ha valami repülő járműbe lehetne ülni
És erre elég nagy esély van, ha megnézed az első kép hátterét alaposabban... -
Kareszovics
addikt
Engem az érdekelne igazából, hogy milyen irányba tud fejlődni a játék, illetve milyen koncepció alapján fogják a történetet kreálni.
Főleg a koncepció érdekel, mert ha figyelembe vesszük, hogy van ugye az alapjáték, meg az 5 DLC, elég sokféle ötlet el lett "pufogtatva" ami a Borderlands arculatába belefér.
-
LLKobe
veterán
Nyissuk meg a témát, most hogy bejelentették!

A 2K Games megejtette a hivatalos bejelentést is, a Borderlands 2 a kiadó következő gazdasági évében fog megjelenni, ami 2012. április 1-én kezdődik. A folytatásban Pandora eddig ismeretlen tájaira visz majd az új kaland és az elmésen megírt új sztori. Jönnek új karakterek, képességek, ellenfelek, fegyverek és felszerelések.
Linkek:
Grafika optimalizáció: [link]
Physics bekapcsolása Radeon kártyákon: [link][ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kérdés, hogy idehaza lehet-e majd kapni a Premiere Club változatot?!