-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Helló!
Tud valaki olyan golden key kódot ami működik is? Hova is kell pontosan beírni? Előre is köszi
-
kona005
senior tag
válasz proci985 #11344 üzenetére
Már úgy 5 különböző videókártyával, és megannyi driverrel de a probléma mindig fent állt. Nem igaz hogy fix 60fps-t nem lehet kihozni belőle, amúgy afterburner szerint mikor ilyen 160fps-em akkor is csak 70%-on megy a kártya, mikor lemegy ilyen 40-50-re akkor ilyen 20%!! a proci meg 90, kétlem hogy egy 3570k kevés lenne nem értem, ez tényleg ilyen szarul van megírva?
-
kona005
senior tag
Hi,
Csak nekem droppol eszméletlenül a játék? Főleg Tundra Express-en egyszer 130FPS aztán meg 50 és már tényleg kiborít... Sírtam már itt úgy emlékszem ez miatt, de azóta volt GTX 660 Ti-om, 670, 770, most egy HD 7970-el nyomulok de semmi, egy rakás sz@r így is... Valamit esetleg nem tudok amit kellene?
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10881 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam akkor ezek szerint mi az az E-Tech fegyver, nekem mindig az a Doc Mercy-s van előttem...
(#10882) v_tomy: Azok pisztolyok nem? Olyanom nekem is van nem gondoltam volna hogy az e-tech, szerintem nem olyan rossz az azért egy lila mondjuk, csak nem egyből sebez az a baj, nem egy Fight for Your Life fegyó....
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10874 üzenetére
Pedig ott is van Nem Clayton felé kell elindulni hanem arra felfelé Scorch felé és a "domb" tetején...
Egyébként haverral 2-en nyomtuk és egy "csomó" chubby jött, egyedül még szinte nem is láttam
(#10875) .LnB: Köszi a kódokat szerintem megtartom UVHM Part2-re Plasma Castert nem szeretem messzire elég ratyi sztem, jobban szeretem a rendes golyót...
Más: Ki hányas Badass, hány karakterrel? Én még csak 8251, egy 55-ös Mecroval és egy 22-es Gunzerkerem van még...
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Ja hát jóóóóóóó úgy könnyűűűű Amúgy megoldottam most öltem meg Flynt-et kaptam egy 55-ös kék sotit közbe meg egy smg-t ,egyből más a leányzó fekvése
(#10872) .LnB: TVHM módba 50-nél nagyobb fegyver nem eshet...
(#10871) [Prolixus]: Chubby-t azt szeressük Eddig dobott nekem vagy 3-4 legendaryt mióta játszom vele... Nem tudom most a hely nevét de ahol a Scorch van ott szokott nekem elő jönni általában...
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10861 üzenetére
Na már egy kicsit jobb lett.
Elsőként is újra talentoltam, az már sokat segített, rámentem a damage-re, class modot is raktam be +31% gun damage-el... Az elemtalokat az tudodm hogy banditra fire, robotra corossive, shiledesre elektro...
Egy 20k-s shiledem van 33299-es recharge rate-el és 1.15-ös delay-el, az állat még 52-es
-
kona005
senior tag
Hol tartasz? Én Captain Flynt-ig nem tudok eljutni... Vagyis el tudok nem azt mondom de kihordok lábon egy szívbajt addigra. Slag-es gránátom van nekem is, plusz skillem is van ami azt tudja hogy a random lövéseim slagelik az ellent. Egyszerűen úgy megcsinálnak, néha annyi életét viszek csak le hogy a regen-je már vissza is dobja egyből, 1 használható fegyverem van amire azt mondom hogy nem rossz az egy 55-ös lila sniper de azzal is szenvedés rendesen...
DP Harold az nem tudom micsoda... Firehawk-os shield nekem még csak a True Vault HM -ból van/volt meg az enyhén szólva is szart sem ér...
-
kona005
senior tag
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az UVHM engem a sírba tesz
Haverral elkezdtük egyszer felmentünk lvl 55-ig, már sajnos nem nagyon beszélünk mostanában mondom tovább viszem egyedül, mechromancerem van egyébként... A mentésem nem volt meg csak a karakterem lehet azért mert nem én szoktam host-olni nem tudom... De egyszerűen szinte lehetetlen őket megölni és ez most nem túlzás! Ilyen lvl 53-54-55 fegyóim vannak kék-lila szóval azért annyira nem is rosszak és ilyen 57-es mobok szana-széjjjjel csinálnak! Arra rájöttem hogy bizony shieldet elektroval kell lőni, meg hogy slagelni kell mint állat... (van rá egy skill-em fegyvertől függetlenül)...
Valami tipp hogy könnyebben tudjak haladni? Egy ellent megölök és halál kb... Amikor ketten nyomtuk fele ilyen nehéz nem volt...
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Helló!
Meg tudjátok mondani mi az az anarchy stack a mechro-nál és mire jó? Előre is köszi
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9153 üzenetére
Nem a gép hibája, a játék a szar, nekem is ledroppol néha mondjuk azért nem 15-re, ilyen 35-40-re, de már az is zavaró. Élsimítást tedd vissza sztem, hátha többet ki tud préselni így a kártyából.
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9151 üzenetére
Mondjuk nálad nem tudom, fiziksz nélkül egy 7870-el azért illene neki a fix 60fps még fHD-ban is.
Sajnos fogalmam sincs, indíts egy MSI AB-t és nézd meg hány % a VGA illetve CPU kihasználtság."Elég gyilkos tud lenni xbox360-on 0 akadás itt meg televan." Khhmm. Ezt meg sem hallottam
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9149 üzenetére
Elvileg azért mert nem tudja kihajtani a proci a vga-t, egyszerűen szarul van megírva. Legalábbis ezt mondják.
-
kona005
senior tag
válasz intercooler #9142 üzenetére
És milyen felbontásban játszol? Mennyire droppol?
Nekem egy GTX 660 Ti-al elég jól megy de beesik 30-ra elég sok helyen Ezt már itt kitárgyaltuk 1x és elvileg a proci miatt.
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #9121 üzenetére
Rosszul tudod, Mechro járt az előrendelőknek, igaz megjelenés napján nem tudták használni hanem csak egy kicsit később jött azt hiszem, de nem tenném rá az életem, valami ilyesmi rémlik
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Kár volt elkezdeni tegnap, nagyon rá lehet feszülni, rég nem játszottam már ilyen jó játékkal ami ennyire leköt.
Szóbeli tételeket kellene pedig tanulnom
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Elkezdetem a játékot, most értem be a városba de nem siettem mindenfele elnéztem már lvl 10 vagyok, a Claptrap az hatalmas karakter, szakadok minden egyes beszólásán
-
kona005
senior tag
Igen, mikor lerakom tálcára akkor ilyen 25%-ot ír, de néztem az előzményeket és bizony volt amikor max-on ment.. Akkor CPU limites a Border? Ez rohadt vicces, mert mondjuk a BF3 alatt meg csont 99%-ba hajtja OC-val is a karit... Akkor ez azért van mert csak 1 magot használ a játék?
-
kona005
senior tag
Szerintem nem egyről beszélünk...
Nekem nem a CPU-val van gond hanem a VGA-val... Annyira spórol bakker hogy itt-ott vissza veszi az órajelet, vegye de játék alatt. Leszarom azt az 50FT áramot, ha egyszer 1137MHZ a Core Clock miért megy 705-el??
Spórol?? Ő fizet?? Leszarnám ha lenne 200FPS de így elég idegesítő hogy 35 FPS-em van néha miközben a kártyában kétszer annyi van... Tiszat vicc.. Valahogy biztos meg lehet ezt oldani hogy ne vegye vissza a menüben még 1254Mhz-en megy... Eszem megáll... -
kona005
senior tag
Elkezdtem a játékot, de arra lettem figyelmes hogy nem úgy megy ahogy kellene. (Gép az adatlapon)
Indítottam is gyorsan egy MSI AB-t, mikor arra lettem figyelmes hogy a GPU órajel az istennek sem akar 705Mhz fölé menni, High fizikszel is szépen megy de néha meg dirr 35-40FPS
Értem én energiatakarékosság, meg ne egyen sokat, de nekem annyi menjen amennyin kell, nem ő fizeti a villanyszámlát Valaki tapasztalt ilyet, vagy akinek hasonló karija van majd rá tudna nézni?
U.i.: nem az OC miatt van, levettem és úgy sem megy 705 fölé...
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem a játék GOTY kiadását, és az lenne a kérdésem hogy mik azok a tartalmak amik abban nincsenek benne? Sok van azóta? Esetleg le tudná valaki írni idő rendi sorrendben őket?
Előre is köszönöm!
Szerk.: Közben nézem én is, az 5 headhunter dlc és annyi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest