Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
kona005
üzenetére
ATI/AMD mindig is inkompetens volt használható drivereket írni...
Vettem egy DELL notit amiben ati vga volt, az első hétben többet szoptam vele, mint nvidia-val 12év alatt... Nevetséges, úgy tudtam játszható fps-t kicsalni belőle, hogy leszedtem a dell féle drivert, arra rátoltam egy pimpelt verziót és még arra a legújabb beta-t.. És még így sem hozta a papírforma szerinti teljesítményét, az akkor 2+ éves nvidia vga lenyomta... Mondanom sem kell, hogy fél év után eladtam a gépet és vettem egy normálisat és megfogadtam, hogy soha többet ati. -
.LnB
titán
válasz
kona005
üzenetére
Legtöbbet Harold-ot használok, és egy Slages SMG-t. De az esetek 90%-ban nem is lövök, csak az action skill. Ez a Krieg szinte halhatatlan. Van egy ritmusa, kicsit oda kell figyelni és ennyi. Nem mondom, hogy nem halok meg. De az mindig akkor van mikor már túl sokat akarok
Amikre így kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanom azok az "Armored" enemy-k. És tegnap találkoztam egy pontosan nem is tudom mi volt de valami ultramegabadass Constructor-al. Na annak sok HP-ja volt.[Prolixus] + Amartus
Megvettem a kiegészítőket, akkor előfordulhat az is, hogy 65-ön érek Warrior-hoz?
Akkor ő skálázódik velem (a drága
)? -
válasz
kona005
üzenetére
a mechroval nekem onnantól ment jól a játék, hogy hagytam a robotot "vezetni". ha közel maradsz hozzá, akkor sűrűn csinál shield recharge-ot, ami pl. Bee mellett kifejezetten előnyös.
a fast acting shieldet, amit leírtál, én kifejezetten szeretem, de sajnos UVHM-ben nem igazán hasznos. ha jól manőverezel és a robot sok aggro-t elvisz, akkor a Bee-vel nagyon lehet tarolni, amúgy a Flame of the Firehawk vagy Antagonist, különösen a Sharing is Caring skillel kombinálva. 1-2 hete voltak példa-buildek, azokat esetleg érdemes megnézni.(#10878) kona005: 21691, ebben van egy 2x-es zero (sokat nem tett bele), valamint egy OP8-as multiclass
na jó, 95%-ban gunzerker. -
.LnB
titán
válasz
kona005
üzenetére
Én most Rolandot mentem meg. Már elvitte a zárkából w4r-d3n, most követem őket.
Próbálj meg Golden key ládákat nyitogatni hátha lesz valami jó fegyvered, és felszerelésed belőle.
A swift-key kódok megvannak? Mert van rengeteg kód amit be lehet váltani. Nekem jelenleg is 160 kulcsom van. -
[Prolixus]
addikt
válasz
kona005
üzenetére
DP Harold az a Double Penetrating Unkept Harold. Hát nemtom mi lehet a baj, azért ennyire nem lenne szabad nehéznek lennie. Mondanám, hogy linkeld be a build-ed, de mechro-hoz nem értek. Nyilván solo harcra át kellene alakítani, ha eddig még nem nyúltál hozzá. A slaggelést említetted, továbbá nagyon figyelni kell arra, hogy az adott ellenfél ellen lehetőleg a megfelelő elementált használd. Illetve a health regen-jük miatt nem érdemes kapkodni, ha valakit sebzel azt érdemes el is tenni láb alól. Térdelésnél életmentő lehet egy jó rocket launcher. De ezek kb. triviális dolgok, nemtom, hogy segít-e egyáltalán.
Esetleg annyit tehetsz még, hogy másik karakterrel rágyúrsz a badass rank-okra. Plusz UVHM-en a pajzsokra már nem úgy gondolj, mint komolyabb védelemre, mert szinte az összeset 1-2 lövéssel leszedik rólad. Inkább a sepciális extrái miatt érdemes viselni egy adott pajzsot, mintsem önmagáért a pajzsért.
-
vitaro
senior tag
válasz
kona005
üzenetére
Ha megölsz egy ellenfelet vagy harc közben teljesen kiüríted a tárat, kapsz egy anarchy-t. Minden megszerzett anarchy után 1.75%-kal nő a fegyversebzésed, de ugyanennyivel csökken a pontosságod. Ha újratöltesz mielőtt kifogyna a tárad és nincs pontod a Discord képességen, gyorsan elveszíted az összes addig megszerzett anarchy-t.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
kona005
üzenetére
Igaz, a wikia-n is ezt írják: Price: $9.99 / Part of the Pre-Order Bonus and Borderlands 2 Game of the Year Edition
Announce Date: April 8, 2012
Release Date: October 9, 2012Well..may bad. Mindenesetre majdnem egy hónapot csúszott a megjelenéshez képest, szóval eléggé fura egy pre-order kontent. Megrendeled előre, aztán csak majdnem egy hóappal a játék megjelenáse után jutsz hozzá. Kicsit fail.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
kona005
üzenetére
De, egyről beszélünk. A videokártya akkor nem jár, ha a proci le van terhelve, és ezért nem tud feladatot kiadni. GPU limitnél a CPU nem csinálna semmit. Feladatkezelőben nézz rá, 100 osztva a magok számával százalékon fog pörögni a Borderlands, többet nem képes kihajtani.
-
Muerte
addikt
válasz
kona005
üzenetére
nV pultban az energiagazdálkodást nézted maximumon van-e adaptív helyett esetleg? Egyébként ha kicsit majd előrébb haladsz a játékban és lesznek zúzósabb jelenetek az FPS akkor is be fog esni 30 környékére high fiziksz-el,még a jóval erősebb kártyákat is megeszi sajnos mert a motor egy fosh.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikre így kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanom azok az "Armored" enemy-k. És tegnap találkoztam egy pontosan nem is tudom mi volt de valami ultramegabadass Constructor-al. Na annak sok HP-ja volt.
na jó, 95%-ban gunzerker.