Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanya53
aktív tag
Néztem pár videót róla, de nekem nehéznek tűnik.
A fiatalok úgy kezelik ezt a programot mint a sicc, de szerintem nekem nem menne.
Sajnos szembesülnöm kell a hülyeségemmel minden nap, hogy nem tanultam angolul.
Az én időmben rikaság volt még mert a ruszkit nyomták. Ma meg már késő mert nem tudom megjegyezni a szavakat sajnos, 61 vagyok. -
[Prolixus]
addikt
Miért pont mechro-val indultál neki újra? Vagy Krieg vagy semmi!

Én már évek óta nem játszottam vele (igazából úgy nagyjából semmivel se), de Joltzdude139 dedikált Borderlands streamer youtube-ra feltöltött videóit mindig megnézem mai napig. Talán az egyetlen játék amit nézni is szeretek, nem csak játszani.
-
Közben áttértem a Torgue DLC-re, ott rendben lévőnek tűnnek a dolgot.
Ezt meg csak úgy itthagyom, BÚÉK jelleggel
"You may have noticed that everyone here is trying to kill you, Torgue personnel included. YOU'RE WELCOME. I didn't want you to get bored so I was like, F*ck it, give everybody guns! We lost like half our workforce in three days, but who gives a F*CK!?"
-
sanya53
aktív tag
Szerintem vissza pattantak a lövések rám és azonnal térdeltem is.
Nem is mentem közel hozzájuk. Ők jöttek oda és kampó is lett hamar.
Egyedül neki sem fogok még egyszer az tuti.
Mondjuk szinte sötét van a mapon alig látni hová lövök. Szóval minden ellenem volt, ja meg ott vannak a varázslók is, hát csak lestem, hogy mi is történik. -
sanya53
aktív tag
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, kipróbálom délután.
Pontosan a kristálycsontvázak okozzák a problémám, iszonyat amit bírnak, sentry sem bír velük simán szét kapják utána meg engem.Más.
Nagy nehezen rátaláltam a suportra írtam nekik a válasz szinte azonnal jött. Délután kipróbálom amit írtak.
Remélem sikerül.
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki jól beszél angolul, hogy olvassa el a levelet, hátha nem jól fordította a google. Előre is köszönöm.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap rászántam magam és kinyitottam pár ládát... Pedig nem akartam normálon ládázni, de még a Bunker is csak szemetet dobott. Kapásból szereztem egy snipert, ami az előző majd háromszorosát sebzi, mellé egy potom 5ezres pajzs plusz HP-val és egy ritka beteg AR. Azt hiszem ezzel elleszek egy darabig. Aztán majd kiderül mire lesz elég.
-
Nnnna. Már kezdtem aggódni, hogy megy a kukába a karakter, de további 30-40 perc kínlódás eredményezett egy slages Hyperion pisztolyt, egy sima izmos Jacobs-t, valamint egy slages és egy tüzes snipert. Így már életképesebb a dolog, bár továbbra is igen könnyen hullok, ami Mechronál nem éppen előnyös az anarchy miatt. De legalább Flynten túlvagyok, az a harc elég aggályos volt a nulla felszereléssel.
... tudtátok, hogy a játékban van olyan, hogy fedezék? Én vagy öt éve nem találkoztam vele

-
tibee77
őstag
Valami tipp esetleg hogy milyen fegyoval nyomuljak?pont hogy gunzerkeles közben vannak a gondjaim.legtöbb jo sebzesü fegyverem olyan hogy zerkeles közben alig tudok velük celozni mert elhordanak mint allat.per pill smg-im vannak inkabb meg egy rocket launcherem hogy legyen valami tutko sebzesü fegyom a ffyl-ra.
-
sanya53
aktív tag
Most néztem róla egy videót, hát ez elég embert próbálónak tűnik a srác 60 perc alatt csinálta végig pedig sokkal jobb játékos mint én és látszott rajta, hogy nem először megy végig a mapon.
Még ezt meg kell gondolnom, mert a mostani fegyvereimmel nincs esélyem, farmolnom kell jobbakat.jambiyya: jó volna a segítség az biztos, ha volna időd mehetnénk együtt.
-
sanya53
aktív tag
-
Yutani
nagyúr
Miután rájöttem, hogy lehet feljutni a magasban lévő párkányra, a critspotot is könnyebben tudtam meglőni, sőt, úgy lehetett egyáltalán. Gyakorlatilag a 2-3. alkalommal sikerült aztán a tátott pofájában lévő pontot is elégszer eltalálnunk.
Persze ehhez kellett az is, hogy nem sikerült neki visszatölteni magát fullra előtte.
-
-
vitaro
senior tag
Haderax ellen a Terramorphusos időkben fénykorát élő Conference Call + Bee párost tudom ajánlani. Alulról is el lehet találni a szájában lévő critspot-ot, ezzel stunolod, ami után pillanatok alatt le lehet darálni.
A DLC amúgy tetszett, jó volt visszatérni egy kicsit. Brick kertészkedésén jót vigyorogtam.

-
[Prolixus]
addikt
Nekem sincsenek OP szintek. Pont ezen filóztam, hogy lehetséges lenne hogy eddig egyetlen karival sem jutottam el OP szintekre úgy hogy aktív volt a releváns Digistruct Peak-es mission? Főleg, hogy több karinál is OP8-as gear van...
De akkor csak jól emlékeztem...és nem lehet állítani.
-
zilazil
őstag
Teleportos megoldással, vagy a kontrolleren lévő kurzorral, de az eléggé hányinger keltő. (bár ezt csak az Oculusos tapasztalat mondatja velem, nem tudom hogy működik a PSVR, de gondolom hasonlóan)
Mindenesetre én nagyon remélem hogy kiadják PC-re is, hatalmas élmény lenne.
-
[Prolixus]
addikt
Az utolsó patch volt, vagy az azelőtti. Érdekes annak a skill-nek az élete: Játék szinte teljes támogatottsága során egy harmatgyenge, használhatatlan, rosszul skálázódó xar. Utolsó patch után: Meg UVHM alacsonyabb szintjein is OP skill, must have skill.
Gearbox, én így szeretlek.
-
dioka7
senior tag
Pont most nyomok egy végigjátszást. UVHM elején lvl50-nél kimásoltam a mentést, így editorral innen bármikor tudok, bármilyen karakterrel egy jó nyomulni

Lehet h kipróbálom a mechro-s technikád.
A sirent azért szeretem, mert a corrosive felhő, amit kb 5-7mp-ként a lövéssel "közvetít" az enemy-knek, az elég nagy segítség. Emellett, mikor a gömb az összes sebzést rányomja az ellen-re, akkor azért az elég jól gyalul. Slag+elekrtomos (pajzs kb azonnal eltűnik), tűz+corrosive (amik a slag miatt eleve duplát sebeznek). És ráadásul még egybe is rántja a szétszóródott "csordát". Közéjük szoktam dobni valami legendary gránátot, aztán van, hogy lőni sem kell, mert a sokféle elementál sebzés kinyír mindenkit. Ezért szeretem. Amúgy van sok boss, amik fegyverrel nem slag-elhetőek, vagy csak nagyon nehezen és rövid időre, de a gömb azonnal slag-eli. Szóval szerintem a boss-ok sem olyan nagyon nehezek vele, bár igaz, hogy nem berohanós játékra való. Volt már, hogy berohantam a tömegbe és láttam, hogy hülyeség volt, felugrottam, felkaptam a legtávolabbi ellenfelet és akik körülöttem voltak, mind elrepültek mellőlem a gömbhöz, így megmenekültem. Szóval jó kis taktikus karakter Szerénke. -
[Prolixus]
addikt
Hát pont ezért írtam hogy alapjáraton a Gunzi a legerősebb kari, úgy csinálsz mintha ellentmondtam volna neked.
Igen, ez szentigaz, de kb az egyetlen stream amit nézegetek random rendszerességgel az Joltzdude139 streamjei, és ő már szinte mindegyik karival csinált durva dolgokat és nem csak specifikus helyzetben specifikus boss ellen. Meglepő, hogy mit ki nem lehet hozni egyik másik kariból, megfelelő gear és skill kombóval. De igen, legjobb all-around kari Salvador, ez teljesen egyértelmű.A legélvezetesebb persze Maya, Queen of Sirens, hot chick with crazy-ass powers.
Persze ez már inkább ízlés dolga a fentivel ellentétben. -
[Prolixus]
addikt
Megfelelő build és gear kombinációja mindenkiből egy gyilkos vadállatot tud kihozni, ha még pontosabbak akarunk lenni. De egy mezei user-nek biztosan a Gunzi a legerősebb karakter, főleg az endgame felé.
Amúgy az assult rifle-ők gyengébb ebben a játékban általánosságban, persze van kivétel és van kari akinek vannak specifikusan AR boost skilljei (Axton).
-
jambiyya
őstag
Ha gunzerker és pisztoly, akkor: double penetrating harold+grog nozzle+sheriff’s badge
Legendary hoarderrel lőszert generál, bár dühöngés alatt is megtörténik ez, meg különben is van jobb.Shotgunokkal még nem tudtam reprodukálni a gbors féle pusztítást (azt tényleg látni kell).

-
[Prolixus]
addikt
Nekem az a tapasztalatom hogy a jó fire rate-tel rendelkező fegyverek (hacsak nincs valami spéci kínjuk ami használhatatlanná teszi őket) általában jók, szóval már ha a nagy fire rate-re megy rá már az is jó iránytű lehet azon túl amit mondasz (szintkülönbség). Viszont a Dahl fegyverek burst fire mechanikája általánosságban szerintem "elrontja" őket, főleg ha kevés az egy sorozatban lévő lövések száma...ezért jó kivétel a Hornet vagy a Lascaux.
Vannak még olyan általános dolgok is hogy e-tech assault rifle-eket nem jól működik a critical mutliplier. Vagy pl gránátoknál nem nagyon éri meg a Homing vagy Rubberized prefix még akkor sem ha amúgy damage-ben jók, sokkal használhatatlanabbak mint akár egy gyengébb de sima vagy Longbow gránát.
-
[Prolixus]
addikt
200-as Anarchy-val viszont...
Hyperion lőszerládákon lehet például Anarchy stack-et gyűjteni, eléggé érthetetlen de működik.(#12887) Don77
Hát igen, vannka skill-ek amik teljesen kifáradnak már az OP szinteken, más meg abszolút must have. Erre is érdemes figyelni. Axton-nal egyébként szerintem is könnyebb lenne megcsinálni az OP szinteket. A farmolt geart tudok csereberélni közöttük, szóval "csak" egyszer kel farmolni.
Community patch feltevése is ajánlott, az is balanszol a játékon egyébként.
-
jambiyya
őstag
Szégyenszemre Krieget nem próbáltam még, Gaige meg csak magas stack mellett igazán jó, de mondjuk vicces, kreatív karakter a robotjával.
Editorral az a bajom, hogy nálam elvesz egy picit az élvezetből. Gyermeki rajongással tudok örülni, mikor ritka fegyót találok/szerzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Indeed. Azóta is várunk hasonló kaliberű főgonoszra, nemcsak a BL szériában hanem úgy nagyjából bárhol.

Szóval ajánlom Krieg-et. Bár tény, hogy Solo-ra jobb Salvador.