Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MARV6969
üzenetére
na ja, akinek vannak seraph cuccai - nekem még kell egy kis idő addig.
az evolution kistestvéreit most is előszeretettel használom, az antagonist pedig leírás alapján annyira durva, hogy az már unfair
egyébként a tegnapi mintegy fél óra ládaguberálás eredménye (több apróság mellett) egy slages hybridification sniper rifle lett. határozottan gamechanger hatású:
előtte: vault hunter VS scavengers - 7:10
utána: vault hunter VS scavengers - 7:1
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MARV6969
üzenetére
Ne feledjük közelharcra a Flame of the Firehawk-ot se! Egy tűzre gyúrt Psycho-n brutál irtást lehet vele végezni, ráadásul neki egy kazal olyan skill-je van, ami a Delay-t növeli meg másodpercekkel. Jó esetben fél percig is tolhatja a novákat megszakítás nélkül.
Antagonist meg duel-ben a legmocsokabb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Obliterátor
tag
válasz
MARV6969
üzenetére
Az eddigi leghosszabb HH az utolsó. Bevallom én is kipörgettem mert túl kíváncsi vagyok. Nekem személy szerint tetszett , valóban a Scarletes Dlc-t idézte nyomokban. A 2. HH-nál mindenképp jobb ez talán nem kérdés. Nem vitatom az igényed tényleg jobb lett volna valami más tartalom de hát ez van ezt kell szeretni. Ha feltennék a kérdést h melyiket válasszam az 5 HH közül erre voksolnék már csak a hossza miatt is. Nálam így nézne ki a lista: 1 helyen: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax 2. helyen : TK Baha's Bloody Harvest 3. helyen : How Marcus Saved Mercenary Day 4. helyen: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre Utolsó : Wattle Gobbler.
-
bunfi
őstag
válasz
MARV6969
üzenetére
Nem 72-es felszereléssel, mert az override alatt esett fegyverek egy része az adott overridenak megfelelő, tehát override 1-2-5 stb., csak az nem világos, hogy tudod-e az adott override fegyvert használni, ha olyan játékba csatlakozol, ami override 0. Egyébként egyetértek. Idegesítő, hogy sokat kell futkosni és semmi extra nincs az egész dlc-ben. Semmi másra nem jó, mint küszködni, hogy újra szenvedj a felszerelésért, mert bizony drásztikus különbségek vannak az 1-2 szinttel alacsonyabb fegyverek szebzései között.
(#7238) fi:zi'k: Nem te voltál a gunzerker a tüskés hajjal pár napja?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MARV6969
üzenetére
Szvsz ez inkább akkor jó, ha nem olyan karakterrel kezdesz bele, amivel már az összes küldetést megcsináltad. Én pl a gunzival tolom legtöbbet, de UVHM-ben szinte csak a főszálat csináltam meg vele, így most tele vagyok küldetésekkel, amik igazodnak a szintemhez., így van értelme megcsinálni őket.
Az új történeti szál tényleg vékony lett.
A magasabb szintű ellenfelekről pedig annyit, hogy nemrég betársultam BomieBoogie mellé, ahol 69-es volt a host. Persze kicsit durva volt, de nem éreztem azt a 67-70-es ellenek esetén sem, hogy feleslegesen nyomkodom az egeret. Jó volt egy kis aprítás, ahol estünk-keltünk sorra.
Ha meglesz a 72, kíváncsi leszek a további skálázódásra. Lehet érdemes lenne meghagyni a még fel nem vett küldiket is, hogy legyen motiváció is.
Összességében nem mondom, hogy eldobtam a hajamat a tartalomtól, de azt a 700 Ft-ot nagyobb hülyeségre is el tudtam volna szórni. -
bunfi
őstag
válasz
MARV6969
üzenetére
Azért a Terminus fegyverraktáras móka kicsit overkill, annyit kell vele vesződni, hogy szerintem baromság. A másik meg ugyanolyan scripted event, mint a Roland ládája a bázison, egyszer lehet csak nyitni, szóval maximum annak érdekes, aki kihagyta. De mivel ilyen láda máshol is van, ez is megkérdőjelezhető praktikummal bír. Meg amúgy is, a drop nem a ládáknak kedvez. Sőt, ha már lúd legyen kövér, CheatEngine és teleport a Leviathan barlangjába.
De mókás, hogy vannak emberek, akik ennyire elmélyednek a "legális" csalásokban

-
LLKobe
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Egyetértek veled abban is, hogy valamilyen módon fel kellene dobni a multit is.
Szerintem a single playert mint olyat ki kéne hagyni, és olyan küldiket csinálni amihez kell hogy többen legyetek. Pl. az egyik feltartja az elleneket amíg a másik elvégez vmit vagy ilyesmi. Ez adna igazi csapatmunkát.
(Gondolj bele egy ilyen küldibe: az első részben látott rohadt nagy mammut szerű izé megy át a pályán, a tetején lévő ellent kéne élve elfogni. Ketten menni kéne mellette verdával, és a lábai közt kanyarogva lőni a lábait hogy lassuljon, míg a másik kettő felmászik rá, a sima elleneket leszedegeti és elkapja a fent ülőt. Mindeközben pörgős, hangulatos zene. EPIC lenne, csupa nagybetűvel.
Single-ben meg jöhetne veled egy gép által irányított kari.
Az a baj hogy a jelenlegi koncepciónak megvannak a határai, és ezt a kettővel elérték szerintem.
Nagyon korlátozza a küldetéseket, nem lehet új izgalmas dolgokat alkotni, minden küldi ki fog merülni abban hogy menj ide öld meg, szedd fel, hozd ide.A Bl1 és a Bl2-ben eltérő módon oldották meg a fegyver kérdést.
Ja, és az egyben sokkal jobb volt. Ahogy az már sokszor elhangzott itt másoktól, sokkal jobb volt hogy bármiből és bárkiből eshetett faja cucc, bárhol lehetett egy eldugott láda, amit öröm volt megtalálni.
Itt már csak az invincible bossokra mentek rá, az meg dögunalom és inkább editorozik az ember.
Mikor kijött a game b*szottul örültünk hogy milyen változatosak és nagyok a pályák, de jó lesz itt rohangálni együtt, és lövöldözni. Aztán rájöttünk hogy felesleges.
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan játékba ahol a randomitás a lényeg, fatális hiba biztos pontot rakni (arany láda). A legnagyobb hülyeség, nem szabadott volna. -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Az Omen tényleg remek,és látványos,nekem is lett ilyen

Azért még mindig ottvan,hogy hiába tüzes mindkettő,és tűzre gyúrt szirénem van,a Sand Hawk biztosan őrzi a vezető helyet.
Gyors lövedékek,több lövés burstban,ok,nem 9 hanem csak 7 lövedék,viszont egyenesen mozog...
Az Omen "pulzálása" visszaüt,ha nem jó a távolság.Viszont egyébként emellett tényleg rosszabb a Conference Call pl...ez szebb is...egy Twistert nézek majd,az is sok golyó,egy kupacban halad,bár asszem az lassú...A BL2-ben azt sajnálom,hogy miért nem szerepel a tervek között editor és egy játékbeli fegyóösszerakó,mondjuk 100 eridiumért?Még weboldal is van,ahol azt pakolsz össze,amit akarsz,és már a fegyó kinézetét,adatlapját mutatja,sebzéseket...meddig tartana egy újabb automatatípus...
Az editor meg azért fáj,mert hihetetlen féle ellenség és terep van,egész jók a DLC-k,de ordít,hogy sok helyen a szép kidolgozás mellett nem történik semmi,körbenézel,és a kihagyott lehetőségeket látod...
No meg még mindig a coopban is csak slaughterdome-ok vannak...miért nem lehet kiadni egy Moxxi V2-t?
Szerintem nagy ötlet volt,a véletlenszerűen sorsolt nehezítésekkel!
Ok,az alap könnyen ment,de a nagy részére viszont a fenének volt 6 órája...nomeg a loot,és a no xp...
Zavar,hogy ilyen körülményes a csak harcolgatási vágy,nomeg hogy mindenképp bossozni kell a cuccokért.Felmegyek a netre és mit látok?10 lobby-ból 9 farmolós...
Ha lenne "automata",farmolna a fene,max.eridiumot vagy akármit.Ha lenne valami harcolós DLC,el lehetne oda menni,látszana,hogy az izgat.De piszokul unom,hogy alig találni egy olyan lobby-t,ahol missziózás van!
És mégcsak kiírni se lehet,mint az 1-ben,hogy Questing,Farming,vagy No modded,vagy HUN,akármi
Abban ez könnyítette a játékkeresést... -
bunfi
őstag
válasz
MARV6969
üzenetére
Nekem vannak kétségeim. Szerintem túl sok Invincible Boss speedrunt néztek YouTubeon. Lehet, hogy van pár állat (a jó értelemben), aki bizony belefekteti az energiát és megtalálja ezeket a módokat, amivel nevetséges időtartamok alatt lehet kivégezni a Seraph Guardianokat, DE erre nem képes mindenki. Szerintem kicsit flusztráló, hogy ezt egyre inkább úgy kezelik, mint az átlag. És persze nekem tényleg elegem van abból, hogy amit kifarmoltam 300 óra alatt, azt dobhatom a szemétbe, mert először 61, most meg 72. De persze a keményvonalas Gearbox fórumozók szerint én vagyok a csaló, hogy nem érzek késztetést erre a szenvedésre megint, mert a saveeditorral igazítom a holmik szintjét... Na mindegy. Kíváncsi leszek erre a 80-as mókára, mert ez még akár jó is lehet egy nagyon jól szervezett partiban.
-
vitaro
senior tag
válasz
MARV6969
üzenetére
Remélem nem. Sok lenne már. Meg különben is jön a szintemelés, beleőszülne az ember mire egy totál új karaktert elvinne lvl72-ig. Tudom, hogy nem lenne kötelező megvenni meg játszani vele, de akkor is. Inkább story dlc legyen ha már mindenképpen csinálni akarnak valamit.
Más: Nálatok is eltűnt a hp változását jelző adat a legendary/seraph pajzsokról? (Neogenator, Hoplite, Evolution) A bónusz vagy levonás ugyanúgy megvan, csak nincs kiírva a pontos érték. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MARV6969
üzenetére
Nana. ÁSZF. Ezt a regisztrációddal elfogadtad, úgyhogy legyél szíves betartani az abban foglaltakat.
Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Régen szinte mindenhez volt editor,és ingyenes...én csodálom,hogy ezt az "aduászt" nem dobták be,hogy jött a DLC korszak.Még extra szervert vagy ilyesmit se igényel a fejlesztők részéről...régi szép cod4-5ös idők...ott remek editált pályák voltak!Akkor viszont jött a nyamvadt dlc korszak,és érdekes,hogy azóta minden játékért duplán fizetünk...de akkor még reménykedtünk,hogy az utolsó dlc az editor lesz.Azóta nem jött játék se pénzért,se ingyen editorral...

-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Én egyvalamit szeretnék,de szerintem nem csak én....miért nem lehetne az utolsó BL2 "DLC" egy editor...ami lehetőséget ad mindenkinek pályát összepakolni(mégha nem is fejlesztői szinten),és a mások által kreált pályákon játszani,legál?A motor elviekben támogatná a "szerveről" való MOD letöltődést,ugye.4 feletti játékosszám dettó.Az 1-ben(végülis nem próbáltam ki) ott van az editor,ott ugye a bennefelejtett Oasis-en keresztül mindenki próbálkozhatott csinálni kalandokat,vagy kész pakkot letölteni...
Ez lehetne a BL3-ig a legnagyobb királyság!Én komolyan mondom,ha lenne ilyen DLC,kipengetném a mondjuk 29€-t SIMÁN.Hogy összedobhassak mapokat,hogy kipróbálhassam,mások mit kreáltak...szerintem a legtöbb általam vázolt dolog megvalósítása sem igényelne ordenáré nagy tudást sem!Mármint a random ellenfelek,random koordinátákon például,vgy például boss arénákat csinálni,stb...elvileg a leírónyelv,mégha a misszió scriptjét is írni kéne,nem lenne vészes dolog!Az 1-hez születtek is ilyen művek...és egész jó mapok is,valami olyat is próbáltam,ahol csak Sledge,stb.bossok jöttek ellenfelek helyett+a legzorallabb badassok,a loot-ra kiheyezettekről nem is beszélve...sőt,bár rég néztem,de több ígéretes sztori "dlc" is volt folyamatban,és a Moxxi is kapott új arénákat,ilyet próbáltam is!
Egyedül az volt ugye kitétel,hogy manuálisan kellett bemásolni,de ha megvolt mindenkinek,még coopozni is lehetett,voltak ilyen hostok is! -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Az a baj,hogy az ötletek azok ötletek...már az 1-nél is megfogalmazták mások is a Gearbox fórumon is ezeket,mégse kerültek be,kicsit olyan "csalis" a BL2.Lett bank...de kicsi,és 1 helyen.Nagyobb terep,több misszió...vannak hatalmas mapok,de nincsenek jól kitöltve sokszor,küldikből meg igazán pár érdekes mellékküldi van,sok viszont unalmas.Hosszabb küldit akartak,nehezebb játékot?A legtöbb küldi több részből áll,de némelyik,főleg nehezebben 2-3 óra,és sok mászkálás,és ott mintha DIREKT nem lenne jármű.Nagy mapokon sokszor a map végén van a feladat,vagy bejárós,ésha sok az ellen/nehéz,mint pl.a Preserve-es küldik,ha kilépsz,újra végigmenni...
A szűrés viszont nem más,ugyanúgy kivághattad ott is,aki zavart,sőt a 2-ben gáz,hogy nem mehetsz a többi,kisebb játékos közé,BL1-ben szabadon mehettél mindenkihez,aki alattad volt.Itt fullosként már csak a bossfarmolók és mellékküldisek maradnak,a többit nem látod.Hadd döntse már el a host,elfogad-e nagyobb segítséget...aki zavarja,úgyis kiteheti.
Nincs neve a hostoknak...ez jó ötlet volt,látszott minden kisebb host,az ember kiírta,hogy csak magyarok,Questing,XP Farm,Mic Only,No mod/Need Mod,akármi...ez sokkal jobb volt.Engem talán minden mellett EZ zavar a legjobban...A BL1-ben is segítettem sok embernek,jó volt megcsinálni újra a régi missziókat is.
És nagyon hiányzik valami NORMÁLIS 4+ emberes közösségi dolog,ami azért nem csak 1 aréna...ottvannak a járgányok is,vajon miért nincs valami autóverseny?Érzik-érzik,lásd az elsőben a challenge,időre végigmenni a versenypályán,a 2-ben a Torgue-ben ugye ott a verseny alküldi,de könyörgöm,nem esik le,hogy lenne rá igény???Legyen csapatsebzés,hogy ki tudjátok lőni egymást CSAK JÁRGÁNNYAL,nem életerőre,random ellenfelek,betenni pár bónuszt,akadályt,akár random pl.5mp büntetéssel spawnoló kocsit,ha kilőttek...üvölt,hogy nem lenne nagy dolog megcsinálni!Pont az ilyenek hiányoznak,mint ez,avagy egy nagyobbacska map mindenféle szétszórt táborokkal,középen valami"menedék",random generált missziókkal,x fő részére...és bele lehetne tenni több,az alapban szinte jelen nem levő ügyességi feladatokat.Ugrálós részek,autóval ugratás,avagy miért nincs ebben most földalatti zegzugos labirintus?Az 1 ben a Robot Revolutionban teljesen jó és eltévedős volt az az 1 ilyen...itt kaphatott volna egy jó nagy mapot,hadd csavarogjanak a népek
Zeroval kísérleteztem,valami Critical-ra hajazót próbáltam,ami action skill-ből hátulról criticalra valami bitangnagy sebzést adott... -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Hmm...fegyófelkapkodás.Frászt kapok a public gémben,amikor az ember tök jól elvan egy brigádban,fél órát nyomjátok a legunalmasabb-legócskább mellékküldit is fegyelemmel,stb,haladás van...erre az ember bemegy egy épp útbaeső bosshoz,és a végén a brigád másik 3 tagja gyorsan összekapkodja ki mit ér alapon a lootot,és KILÉP.No,ez a méreg.De úgy,hogy közben látszik,hogy senki se "alultáplált",mert annak úgyis ajánlanak valamit,ha túl sokat esik-kel,menet közben senki nem kunyerál fegyót,kultúrált lootkezelés a ládákból,szólás,ha valaki jót nyit,de neki nem kell...
Ezt nem szoktam érteni.Tök jó partik ugranak így szét...közben meg ha annyira kell,az ember bármikor tud adni pár cuccost akinek kell.Mondjuk én ha hostolok,a halhatatlan überfegyósokat kivágom,mint macskát sz...ni...addig megértem,hogy az ember magában baromkodik esetleg,vagy ő hostol,de hozzám ne jöjjön ilyen...aki összevissza ökörködik,azt is csak 1x kérdezem meg,hogy objektíva,aztán pápá...persze más,aki csak elugrik valami közelben levő helyre,pl.küldit leadni,vagy valami miniboss,vagy titkos láda...
Igaz itt az 1-hez képest a noobok aránya töredéke.Ott megvolt simán,hogy bejöttek csak azért emberek,hogy kocsiba üljenek és marhuljanak,semmi hasznos,lökdösték az embert fel,stb...a BL2 azért elég jól megszűrte a hülyéket.
A BP se lenne gond,de miért nincs sok helyen bank?Lehetett volna úgy,mint a Fast travel,hogy valami nagyobb csomópontban az is van,vagy legalább a Claptrap Secret Stash minden helyszínen valahol,és mondjuk 16-os hellyel...hogy azért az ember kipakolhasson menetközben is,aztán a nap végén-elején Sanctuary-ban elrendezkedjen rendesen.Még akkoris,ha lenne mondjuk a stash használat pl.1 eridium mindig.Ez is hülye dolog,bevezették a "pénzeket",de semmi értelme,maximum az elején,amíg az ember megveszi a bővítőket,vagy a tokenekért,Seraph kristályokért a fajtánként 2-3 valamit érő cuccot...utána csak gyűlik.sokkal jobb lett volna állandó használat,szerintem tökre belefért volna egy "RPG"-be,hogy ha már mindenfelé terem a "pénz" ezzel-azzal,ez értendő az eridiumra,akkor kelljen is folyamatosan.Bevezethették volna pl.a dokinál az 1-ben már behozott,de a 2-ből full kimaradt Booster-vásárlást-esést is...szerintem piszokul feldobta a General Knoxx-ot,jellemzően sokáig le se adta a küldit az ember,mert akkoris potyogtak tovább a boosterek,miután meglett a kellő mennyiség
Nincs tárolható gyógycucc,booster,semmi,csak fegyó és lőszer.Betehettek volna eridiumért vehető 1xhasználható "instant" Fast Travelt is.Sorolhatnám...Remélem lesz BL3,bár nagy a csend...és esetleg ott gondolnak ilyesmire is.Vagy lenne egy BL Online a BL3 mellé,ami ugyanez a graf,rendszer,csak koncentrálna jobban a közösségre,az RPG elemekre,a random missziókra...
Randomot se értem.Meddig tartott volna bevezetni a random napi küldi rendszert pluszban?Ilyen gyűjtögetős,időre megtevős,darabra számolós formában...mittudomén napi 5 random küldi,esetleg Eridiumért több...no de hátha a fejükhöz kapnak.Olyan jó alap,és az új DLC is mutatja,hogy mennyi ötlet és technikai dolog van benne...mint például a másodpercek alatt megváltozó zöldellő erdő,vagy a mégha sztori szerinti,de randomnak tűnően változó körülmények.Kíváncsi leszek,vajon az uccsó' DLC csak látszólag ilyen flexibilis,és hiába látványos,de mégis "sztori",egyfajta techdemózás lesz,vagy a későbbi részében,továbbjátszva tényleg bejön valami olyan,hogy itt random generálódnak az események?Nem igazán tudom leszűrni,mert tűnik egyfajta "társasjátéknak",plusz ugye a "kockadobós" szerencseláda...de az is lehet,hogy egy fix sztori attól.Olyan jónak tűnik,hogy engem nagyon lelombozna,ha ennyi lenne,és ugyanolyan mindig,és kimerülne a dolog pár óra után...vagy teljesülne,hogy végre az uccsó' DLC játszható lenne az alapsztori lejátszása után is,mert mindig feldobná valami sorsolt "véletlen" a dolgot...
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Nekem 60-70 cuccnál már a legtöbbször hülye az inventory,főleg ha belépek,és keresnék rögtön valamit,nem várok...de a kidobálás nem volt gond,dobtam földre 50 cuccost(kísérletezgettem,sajna könnyen az jön ki,hogy sok cucc nem sokat ér UVHM-ben,mert annyira már Bee-központú és a fegyónál lövedékszám-tűzgyorsaság függő a dolog,hogy egy lassú,de nagy sebzésű cucc nem sokat ér,főlegha 1 lövedéket lő ki,vagy többet,de szór...),marháskodtam a rakkokkal,de aztán kinyitottam online-re a gémet Varriorozni,simán bejöttek,összeszedték a cuccokat,csereberéltünk...az inventory-n kívül más gond nem volt.De az se kiküszöbölhetetlen,vár az ember kicsit,úgy lép át a fegyverlapra,megy.Egyébként nem értem,miért gond,hiszen ha nézed az editort,egy viszonylag rövid kód,és már copyzhatsz be fegyót,vagy épp a kedvenced kimásolhatod,tehát nem nehéz tárolni a cuccokat...valami motorgond.Lehet köze van a homályból előtűnő textúrákhoz...
De ahogy mondod,alapvetően működik...így nem értem,miért nincs mondjuk szép kerek 100-as tárhely... -
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nemsoka ki is probalom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
MIndegy most már felhőbe is mentek, meg párhuzamosan a gépre is, már tudom legalább, hogy milyen fájlokra van szükségem. Kezdtem egy új játékot, elleszek vele egy ideig.