Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Are,on
csendes tag
válasz
genndy
üzenetére
spoiler
Hát rengetegben van ilyen, hogy megölted Handsome Jacket, majd további 4-5 küldetésben még ő beszél hozzád. Például a Kill Yourself mellékküldetésben amikor megkéri, hogy öld meg magad.
Vagy Torgue DLC-ben megöltem Pistont, majd egy Moxxi küldetésben szintén Piston beszélt hozzám. És nem ECHO felvétel, hanem konkrétan engem szólít jelen pillanatban.
Ez engem egy kicsit zavar.
+ Az is egy másik probléma, hogy első végigjátszásra 50 órát belefektettem, mert mindent felkutattam, és a story küldetések közbe csináltam meg az összes mellékküldetést. 34-es szinten öltem meg Warriort. Tehát így túlteljesítettem.
Szóval ezért gondoltam, hogy biztos van egy halvány összekötő ív az összes küldetés között. -
-
-
törölt tag
válasz
genndy
üzenetére
Ebben nem tévedsz, de a pajzsot nem ez a küldetés adja, hanem a cult following szál, ami viszont mellékküldetés.
.LnB: Szerintem már nem érdemes elmenni érte, de tvhm-ben minél előbb vedd fel. Ha jól emlékszem először 2x29 körül sebez, ami elég karcsú.
most csinálok egy karaktert, amivel highlandsba lépéskor mondtam le róla végleg normál módban. Uvhm esetén pedig mindegy, mert ott szintezi. -
.LnB
titán
válasz
genndy
üzenetére
De gondolom ha magasabb szinten csinálom meg akkor a pajzs is más statokat ad. Nem? szerk: na ez így baromi hülye kérdésnek tűnik, úgy értem a statok nem szinteződnek sose a karakterrel ugye?
Szóval érdemes magasabb szinten újracsinálni ezt a küldetést? Vagy nagyon el vagyok tévedve? Rosszul gondolom a dolgot?
Mennyire örülhettek mikor ilyen ingyenes, vagy leárazott a játék, jön a sok kezdő az okos kérdéseivel mi?

-
Frod
addikt
Tehát akkor eszerint mi most haverral úgy toljuk az első végigjátszást, hogy elsőre főküldi + mellékküldik egyszerre és utána akartunk csak rámenni a DLC-kre.
Na most ez vicces lesz, ha az első kettőben 15-ös enemy-k fognak csak rohangálni
#2: azt jól tudom, hogy a második végigjátszásnál már a mellékküldik is folyamatosan szinteződnek mellénk?
-
Ryder62
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
Csak akkor jelenik meg, ha meghekkeled az ini fájlt. Gyárilag azt nem lehet állítani, ha nem GeForce van alatta. A Medium és High beállítások kapcsolják a GPU-ra írt effekteket. Low-on csak az alap fizika fut, amit a CPU-ra írtak. Azt azért nem lehet kikapcsolni, mert az maga a játék alap fizikája. Nem kapcsolhatod ki az ugrás, a mászkálás, a lövöldözés közbeni fizikát.
-
TheProb
veterán
Köszi, idő közben én is megtaláltam, működik.
A többiek kommentjére meg inkább nem mondok semmit, nagyon vicces gyerekek vagytok
Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok. 
Egyedül szint beli "csalást" akarok (azt is ugyan arra a szintre ahol a jelenlegi legmagasabb kasztal vagyok, nem akarok se új cuccokat, se több pénzt, semmi extrát csak hogy ne kelljen 0ról kezdeni 1 másik kasztot.
-
vitaro
senior tag
A Treasure Room még mindig farmolható, annyi a trükkje, hogy nem szabad leadni a "Treasure of The Sands" (vagy az "X Marks The Spot") küldetést. Így újra meg újra lenyelethetitek magatokat a Leviathannal, végigfuttok a gyomrában, onnantól meg ugyanúgy lehet használni a glitch-et. Annyi a különbség, hogy így a dög minden alkalommal magától összeesik holtan és a teste látható marad.
-
PeL
addikt
Szerintem csak egyszer. Legalábbis nekem már 2. látogatás alkalmával nem akart kinyílni, a boss meg ugyanúgy ott volt holtan. Ládát farmolni két helyen tudtam amire emlékszem. Az egyik a Torgue DLC-ben Pete kocsmája, a boss megölése után bármennyiszer el lehet menni a ládákat kinyitni relog után, nincs boss csak az első alkalommal (amíg fel nem veszed a Pyro Pete the Invincible-hez vonatkozó questet.). A másik pedig a kalózos DLC-ben mikor fel kell menni a világító toronyba. Loot után relog, és visszarak a torony szirtjének szélére, onnan csak kicsit kell futni és megint lehet lootolni.
-
-
TheProb
veterán
Nemtom, vmi akkor nagyon benézhettem.
Más: Vannak most emberkék akik most kezdenék új karaktert és akarnak coopozni? Mert igazából ez az egyik fő dolog ami miatt meg akarom venni a goty-t, hogy ne egyedül kelljen menni, ez a játék lényege kb. (oké hogy van LFM, de az nem olyan
) -
-
genndy
addikt
Na, lejártam.
A link rendesen: Category : Rank -
Jó Gaige robotja? Én Axtonnal toltam végig eddig 2x + dlc-k, most meg ultra módban tolom. Valahogy nem szimpi ez a robotos csaj, de ha azt mondjátok jó, akkor megnézem.
ja még egy kérdés. most fejeztem be true vault hunter módban, majd egyből elkezdtem ultrában. viszont most jutott eszembe, hogy van 100 eridiumom, amiből hátizsák slotot akartam venni.
ha visszaváltok true módba, megveszem a slotot, majd visszamegyek ultra módba, akkor elvesznek az ultra mentései és előlről kell kezdenem?
-
Buster17
addikt
Ritka shit bepötyögni konzolon ezt a hosszú kódokat...

Más:
co-op ba benne van valaki? 24 lvl-en vagyok ha ez kell. XBL: Buster17Amúgy öcsémmel szoktam oszott képernyőn játszani és ő 23-as már és jobb fegyvereket kap mint én. Pl most szerzett egy (fehér?) 750es sebzésű snipert én meg örülök hogy van egy 380-asom...

-
Buster17
addikt
Arra gondolt, hogy az xboxos fiókjához aktiválja pc-n keresztül.
xboxhoz tatozó kódokat nem csak a konzolon hanem gépen az xbox.com oldalán is be lehet írni és ezért gondolja, hogy akkor ezeket a kódokat is meglehet adni valahol.
Amúgy én elsőnek nem tudtam, hogy ezeket a kódokat a játékon belül kell megadni és csodálkoztam, hogy xbox.com oldalon egyiket sem fogadja el.

-
BorgBoss
tag
Ezt ők mondták, úgyhogy valszeg ez lesz, de engem nem is DLC izgat annyira - mert persze az is érdekel - hanem, hanem hogy mit tartlamaz az UTVHM 2 pack. Én személy szerint azt remélem, hogy lesz benne egy olyan funkció, mellyel lv1-től végig lehet UTVHM-ben menni és nem kell előtte 2x végigjátszani.
-
törölt tag
Be van kapcsolva de a mentés funkcíó nem működik . Kezdem unni már , hogy a Southern Shelf mentési ponttól kell elkezdenem a játékot . Már rég legyőztem a Boom és Bewm nevű ellenfeleket , eljutottam a Soaring Dragon hajóra és éppen Flynt kapitányt kellene megölnöm , de ez a vacak játék úgy akarja , hogy minden nap kezdjem újra előlről az összes küzdelmet .
-
MARV6969
tag
intercooler fórumtárs(nő) megelőzött, mivel Roland-ot kellett x-edszerre kiszabadítani, tegyük hozzá, sikerrel...
Eddig a Tunguska elnevezésű rakéta vető szerkezetnek nem nagyon tulajdonítottam jelentőséget (konkrétan: semmit), de ki fogom próbálni ingatlanok belsőterének bandittalanítására
Köszönöm az infót burny fórumtársnak!
-
BandiHUN
veterán
Pont ez a baj az UVHM-el is...sajna itt közel sincs annyi fegyóvariáció,és a játék is hülyén van megoldva,hogy a narancs cuccok csak meghatározott ellentől eshetnek,az 1-ben eshetett egy sima banditából vagy skagból is bármi,SŐT...én PT2.5-ben pl.csak New Haven környékén körbelődöztem a terepet,tuti esett valami narancs...
Itt viszont hiába a jobb loot,a piros feliratos cuccok(mert van ugye zöld-kék-lila is,nem csak sárga) ugyanúgy nem esnek ellentől,ládából,annyi max,hogy az amúgyis nem sok vizet zavaró lila színvariáns lesz bőven.Maximum kulcsot spórolni jó,de akkor már tették volna a kulcsos ládába is a narancs holmikat,nem értem.Ígyis szétszakadt a BL2 tábor,mert valakit vagy nem nagyon izgatnak az unique cuccok,vagy ha rájön,hogy még a megfelelő elent is x-szer kell leölni egy bizonyos cuccért,de azon kívül más használhatót nem is dob,hamar jön az editor...ennyiből visszasírom az 1-et,és még az inventory is kicsi,sőt még moddolni se lehet,hogy ez kinek jó...a BL1-ben van karim,amin van 300 narancs fegyó.Nem edit,ESETT.Ebben a gémben meg összesen nincs 300féle fegyver minden kütyüvel együtt sem.
Loot kilőve,tárhely kilőve,választék kicsi.Még jó,hogy a játék maga jó,nagy,általában érdekes,a most jövő DLC meg nagyon várós,mintha úgy tűnne,a végére tényleg valami egyedit dobnak össze
Új hozzászólás Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként pedig veheted meg 10 euroért csak a claptrap dlc-t. Headshot!

Már csak ki kell találni, hogy akkor melyiküket szeressem.

Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok.