Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Régebben megvettük öcsémmel a GOTY változatot,de ugye abban csak az szintemelős DLC van benne. Sale alatt majd beszerezzük a 2. szintemelőt is. A kérdésem az, hogy az 5 headhunter DLC-t mennyire érdemes beszerezni? Mert ha nem dob annyi plusz dolgot a játékhoz, akkor majd inkább karácsonykor vennénk ezeket meg. -
Yutani
nagyúr
válasz
üzenetére
A dropoknál ha van jó fegyver, pajzs vagy item, kicserélem egy olyanra az inventoryból, ami annál gyengébb és ugyanolyan kategóriájú (típus és element). Azaz folyamatosan fejlesztem a tárgyaimat, bár a sárgákat és lilákat megtartom, még ha gyengék is.
Igazából ennyi tárgynál már be szokott zavarodni az inventory, nem görget lejjebb, hanem két fegyver között szokott ugrálni. -
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
gondolom nem véletlen most javítottak rajta. így talán páran beneveznek rá új játékosok és a régiek is előszedik. az milyen snassz lett volna már, ha egyből jó a loot.
így is vitték mint a cukrot. bár a háromszoros szorzó halottnak a csók. fenntartom, inkább a fehér/zöld/kék/lila és társai fegyverekhez nyúlnának hozzá, hogy ne csak 1-2 legyen használható közülük.(#11587) Yutani: tűkön ülve várom azt a képet.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Yutani
üzenetére
A Clappy-s tárolóba csak 4 vagy 6 fegyver fér (nemtom már hirtelen mennyi, de 8-tól biztosan nem több
), az nem tárolásra van, hanem arra, hogy megossz fegyvereket a karaktereid között. Persze tárolásra is hazsnálható, de a helyszűke miatt nem arra való elsősorban. Akkor már tárolásra inkább haszáld a bankot, ami Sanctuary-ban van a Crimson Raiders főhadiszálláson.Hyperiust ilyen gyenge gear-el valszeg Zer0 speciális képessége, a B0re miatt tudtad megcsinálni, egyébként esélyed sem lett volna ellene. Hyperius ellen olyannyira működik ez a B0re, hogy sima level 0-ás fehér gear-el is meg lehet vele ölni, mindenféle cheat nélkül. Master Gee lesz az a McGee, nő hát ő az egyik legszarabb boss, solo-ban Maya-val 72-es szintű durva gear-el sem lehet másodpercek allatt megölni, mint mondjuk a többi raid boss-t ha azok 50-es szinten vannak. Szóval szerintem nem érdemes fáradni vele még akkor sem ha level 50 leszel, d ehát te tudod. Az "ultimate" taktika ellen az, hogy kivárod, míg megöli a sav. Ez persze vagy fél óra.
nem éri meg öldösni amúgy, semmi értelmeset nem dob. Hyperius loot pooljában legalább ott van a játék kérdés nélkül legfaszább rocket launcher-e a Norfleet. -
Yutani
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi Uraim a segítséget. A BL Wikiát szoktam olvasgatni,egyelőre csak boss fight esetén a jó taktika miatt (McGee The Invincible-t próbáltam az alapján, de sz*rt sem érek a 43-as szintemmel ellene), viszont a Hyperion engineert meg tudtam csinálni így is például.
Mivel normal módban végigtoltam a játékot, elkezdem a TVHM-et, aztán fel 50-ig, hogy meg tudjam csinálni a raid bossokat.
A fegyvertáramat meg leépítem, berakom őket Sanctuaryban a tárolóba, ami Claptrapnél van. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Yutani
üzenetére
A taktika jó, de már olyan fegyverekkel érdemes csinálni, ami az adott build-hez "best", már ha létezik ilyen. Azonban Normal mode-ban meg TVHM-ben sem érdemes erre ilyen figyelmet fordítani. Legyen minden elementből egy normális fegyvered, az már elég a boldoguláshoz az adott szinteken (a fegyver szintje plusz 2, 3, ritkán 4-5 szint).
TVHM a true vault hunter mode, UVHM az ultra vault hunter mode. Ha a normal mode-ban végigvitted a fősztorit, mehetsz a következő fázisba, TVHM-be. Itt megint ki kell pörgetni a játékot. A loot valamivel jobb (elvileg), a slag többet számít, több a badass ellenfél. Ha TVHM kész, akkor jöhet az UVHM. Itt még többet számít már a slag. UVHM végén, ha megvan minden DLC, max 72-es szintig tudsz eljutni (meg vannka overpowered szintek is). UVHM-ben az ellenfeleknek már nincs fix szintje, mindig hozád igazodnak. Gyakorlatilag a Borderlands játékokban ha újra akarod játszani a játékot, két lehetőséged van: Kezdhetsz egy új karaktert normale mode-ban, vagy a már meglévőt viheted tovább TVHM-ben (utána pedig UVHM-ben), ami egy-egy újabb végigjátszást jelent. Az "igazi" játékosok persze nem bírják ki, hogy legalább egy karakterüket ne vigyék el a maximális szintig.

Ha az angol megy, javaslom a borderlands.wikia-t. Szinte mindne le van írva benne, amit a játékról tudni érdemes.
-
Yutani
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A nagy inventory úgy jött össze, hogy a quest itemeket nem adtam el, hanem megtartottam mindet. Ha jött egy jófajta drop vagy loot, akkor a meglévőket cseréltem ki az új fegyverre. Alapvetően az a "taktikám", hogy minden elementre legyen pisztoly, SMG, gépfegyver, shotgun, sniper és rakétavető. Meg vannak az element nélküliek is persze.
Asszem ki néne próbálni az UVHM-et. Majd utánanézek, hogy mit is jelent. (Attól függetlenül, hogy 90+ órám van a játékban, sok minden van, amit nem tudok róla.
) -
[Prolixus]
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Oké, de ahhoz a szinthez amilyen szinten felvette a küldetést nem? 43-asként felvette, 50-ig felmennének az ellenfelek?
Yutani: Ájájájj. Nem akarlak kiábrándítani, de rosszul csinálod a dolgokat.
A haszontalan fegyvereket nincs értelme tartogatni (max akkor, ha tökéletes az alkatrészkiosztás, és olyan stukker, amit mondjuk UVHM-ben használni akarsz, de nyilván ebben az esetben csak csalással lehet hasznossá tenni az alacsony szinten megszerzett fegyvert, fel kell húzni editorral a szintjét...esetleg a legendary-kat szokta gyűjtögetni valaki szinttől függetlenül, de értelme annak sincs, max a "tudat" számíthat), el kell adni vagy lökni őket, mert csak a helyet foglalják. Mondjuk az is érdekes, hogy 100 itemet hogy tudtál összeszedni az inventory-ba. A maximális hely 39 + az a 8 dolog, amit viselsz (Vagy azzal együtt 39? Fene tudja már). Ha betelik az inventory, a quest itemeket berakja, de felvenni dropból már nem tudsz semmit addig, amíg nincs hely. Magyarul 100-as inventoryt max úgy hozhattál össze, ha a telítődés után még cirka 50 quest itemet szedtél össze anélkül, hogy bármit kilöktél volna az inventoryból. Ez azért elég extrém, és mutatja is, hogy így nem érdemes játszani. Miért? Mert ha esetleg lenne egy olyan drop, amit fel akarsz venni, de nem a viselt cuccokra akarod kicserélni, akkor az a +50 elemet ki kell dobálni, hogy berakhasd az inventory-ba.Az ellenfleek szintjét láthatod a health barjuk mellett. 7-es szintkülönbségnél már biztosan van csinos kis koponya is mellettük. Nos az nem véletlenül van ott, azt jelenti, hogy nem a te súlycsoportodban vannak az ellenfelek, van damage reduction, és ha nem überfasza gear-ed van ami a szinteddle azonos, akkor jobb minél gyorsabban elkerülni az ilyen ellenfelekkel megpakolt területet addig, amíg nem fejlődsz, nem szerzel jobb fegyvereket.
A farmolás meg mindössze annyi, hogy bizonyos cuccokat bizonyos ellenfelek dobnak dedikáltan, ezért addig kell őket öldösni, amíg el nem dobják a vágyott dolgot. Pl. Bee-t a Hunter Hellquist (plusz a fák a Tina Tina DLC-ben), vagy az Unkept Haroldot Savage Lee stb. De! Normal mode-ban nem sok értelme van a farmolásnak, max akkor, ha az adott drop forrás (pl. Savage Lee) nagyjából azon a szinten van, mint te. Nem tudom hirtelen, 10 körül lehet normal mode-ban, vagyis ha te is 10+1-2-3-4-es szinten vagy, akkor érdemes lehet menni egy Harold-ért Lee-hez. De 43-as szinten semmi értelme öldösni normal mode-ban Lee-t, mert hiába dobja el a játék egyik legfaszább fegyverét, ha az a stukker csak mondjuk11-es szintű lesz.
vzarmo: Bizony, linkeltem is fentebb a Gearbox főoldalán a hírt.
3x-os szorzó lesz narancsokra, Bl2-ben és TPS-ben egyaránt. Ládákra, ellenfelekre, mindenre vonatkozik a szorzó. -
Yutani
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, normal módban játszom és 50-es szinten vannak. Legalábbis maga a küldetés 50-es szinten van, gondolom ez azt jelenti, az ellenek is.
A fegyvereim szintjét nem tudom fejből, de erős a gyanúm, hogy 40 alattiak zömében. A farmolás folyamatának utánanézek, mert sosem csináltam. Az inventorymban több, mint 100 cucc van (nagy része fegyver), semmit nem adok el, mert a meglévőket cserélgetem. Egy jó része mondjuk felesleges.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A DLC-k szinthez igazodnak.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Yutani
üzenetére
Teljesen normális. 7-es szintkülönbség esteén már bejátszik a damage reduction, a fegyvereid nem sebeznek annyit, mint amennyit a statok mutatnak. Mellesleg a konkrét sebzésértkeket szerintem sokan nem tudjuk fejből szintekre lebontva, szóval hasznosabb ilyen kérdéseknél azt beírni, hogy milyen színű és milyen szintű fegyverekkel tolod. Hacsak nem farmoltál, akkor én azt is teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy a fegyvereid 43-as szint alatt vannak (legalábbis egy részük), így még inkább érvényesül a damage reduction. Plusz Bl2-ben exponenciálisan nőnek a statisztikák szintenként, szóval ilyen 40-50 szint környékén már egy-egy level is komoly különbséget jelent, nemhogy 7...
Egyébként normal mode-ban Pete bárjában 50-es ellenfelek vannak?
-
Yutani
nagyúr
Sziasztok,
Kb. 95 óra játék után (only single player) a 43-as szinten vagyok assassinnal, és a legerősebb fegyvereim sniperből 3900 pontosak, rakétás gépfegyverből 5000 pont körül, SMG-ből 1000 pont felett.
Normális az, hogy az 50-es szintű ellenfeleket csak megkarcolni tudom? Például a Pyro Pete's Bar Tier3 szintjén lövök mint a barom és alig sebződnek az ellenfelek, ők meg rám lőnek kettőt és végem.
A DLC-ket végigtoltam, alig 1-2 quest maradt az egész játékban, főleg a raid bossok, illetve ezek az 50-es szintű questek.
Aztán van technikai kérdés is: Steam verzió van meg, és azt látom, hogy a HD 7870 kártyám 60-70% kihasználtsággal megy, a procit sem pörgeti ki 100%-ra (Phenom II X4 @4GHz), de az FPS eléggé beesik helyenként (20-30). Ti tapasztaltatok ilyesmit?
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jobb későn, mint soha.
TPS-ben jól is jön majd, két hete kezdtem bele az UVHM-be. (Ha esetleg valakinek lenne kedve társulni, este fél 9 után fent vagyok steam-en. 61-es Nisha, az 'Eye to eye' küldetésnél járok. BL2-ben szerettem egyedül játszani, de a TPS-en sokat dobna egy társ.) -
[Prolixus]
addikt
Jön a legendary drop rate fix! 3x-os szorzót kapnak a narancsok, egyelőre hotfix formájában, de később valami patch-el permanens udate lesz belőle. Bl2 és a TPS is érintett.
Hallelujah. Csak kicsit (nagyon) elkéstek vele. Legkésőbb a TPS megjelenése előtt kellett volna egy ilyet csinálni, nem évekkel a Bl2 után
-
KISDUCK
addikt
Zeronak sniping talenten van a "Kill C0nfirmed" skillje amit nem tudok értelmezni "...how long you aim down the sights" ami critet ad, de nem tudom hogy mire. Most akkor adja a critet ha célzok vagy ha csípőből lövök?
-
dioka7
senior tag
válasz
vitaro
üzenetére
Nem, megvan a hiba. GTX750Ti, de nem azzal van a gond. Van egy Nvidia Geforce experience nevű progi amit a kártya megvételekor kaptam, ami végülis semmi, csak annyit tesz, hogy a támogatott játékok grafikus beállításait optimalizálja a géphez, valamint jelzi ha van új VGA driver. Na ehhez jött ki egy update 18.-án, és azt nem raktam fel, mert hát minek is, sok vizet nem zavar (gondoltam én). Most frissítettem és egyből jó lett... Az utolsó frissítésben van egy ilyen pont: "• Hibajavítások az akadozó felhasználói fiókok és az alkalmazás-összeomlás problémáira" Most frissítettem, és nem omlik össze a játék... Remélem nem kiabáltam el... Azért köszi a tippeket

-
dioka7
senior tag
Üdv!
Rohadt mérges vagyok
Kb fél év kihagyás után elővettük újra a játékot, és elkezdtük a DLC-ket UVHM-en. 1x játszottunk vele, minden gond nélkül, azóta sz@rakodik. Elindul, bejön a karakter+a pálya, tudok futni és bármit, de ha akár 1-et is lövök, azonnal megfagy. Csak ctrl+alt+del->feladatkezelő->bezárás működik, semmi más, még alt+tab se. Korábban is csinálta már 1x, akkor ezzel a módszerrel rendbe raktam, és jó is lett. Most újra csinálja, és nem is orvosolható,a linkelt módszer sem működik már. Mi lett vele? Nem segít a steam->helyi fájlok ellenőrzése sem. Marha idegesítő, hogy van egy rohadt jó game, amiért még fizettem is, és nem tudok vele játszani. Újratelepítés is volt, a hiba ugyanez. Valaki tud segíteni? A vicc, hogy 453 órán át jó volt, most meg...

-
... hihetetlen, milyen pörgős a játék OP8-on. Még ennyi idő után is szórakoztatóak a harcos küldetések

-
... de én azokat ki sem nyitottam

Azt gondolom, hogy a PS-től többet várni akar játékélményben, akár anyagilag naivitás volt / lett volna. Lehetett volna pár dolgot másképp csinálni benne - a non-respawning boss dolog tényleg ultra hülység volt, ill. moar raid bossez puleeeez -, de adott keretek között mérsékelten érdekes sztorinál és helyszíneknél nagyon nehéz lett volna kiemelkedőt alkotni. Különösen, hogy a BL2 az irdatlan méretével és változatosságával igen magasra tette a lécet.
-
[Prolixus]
addikt
Erre én is kíváncsi lennék. Tekintve, hogy nem sokkal a megjelenés után lőtték le őket, nekem az a tippem az, hogy a Pre-Sequel volt egy utolsó nagy, próba nekik. Kaptak egy nagy címet, amivel most önállóan megmutathatták mit tudnak. A Pre-sequel jó lett, de nem kimondottan jó, az eladások tekintetében sem lett szerintem olyan jó a játék, legalábbis abból kiindulva, kb. hány embernek van beregisztrálva steam-re. Szóval a nagy kiugrás nem sikerült, úgy jött a bezárás már elkerülhetetlenül. Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a nem re-spawn-oló boss-ok kiknek volt az ötlete...kurva nagy öngól volt az engame hiánya. A mútkori patch-el ugyebár egy csomó boss-t már a Gearbox tett ismét elérhetővé, a legútóbbi nagy frissítéssel a big Opha is re-spawnoló lett..
-
A Robolution DLC-ben nekem is csak úgy özönlöttek - megnyitom a hátizsákot, és a default rendezésben minden narancssárga, ami ráfér a képernyőre

Legyünk őszinték - a PreSequel egy rókabőr típusú játék. Jó minőségű, becsületes mennyiségű újítással, de a felfedezés varázsa már sokkal gyengébb, mint az előző két részben. Két végigjátszásra nagyon jó volt, a harmadik már kicsit nyögvenyelős lett, a 70-es szintig meg már el sem vittem egy karaktert sem.
Igaza van a Gearboxnak, hogy a 3. rész előtt hosszabb pihenőt tartanak - kell a franchise-nak egy alapos átszabás. -
sss
őstag
Mikor legutóbb végigjátszottam a bl1-et (talán tavasszal?), akkor az alapjátékban alig esett legendary, az uccsó két dlc-ben viszont rengeteg. Mondjuk azokban jó sok láda is van. Mostanában a pre-sequelt kezdtem el, de amíg az előző két részt mindig olyan lelkesen játszottam végig hosszabb kihagyás után, ez most valahogy nem az igazi.

-
válasz
üzenetére
Jól van, akkor jövök egy 72-es gunzival. Sirennel mennék szívesen, de Terra és főleg Hyp ellen túl sokat nem ér.
9 nekem még nem jó, jellemzően 10 körül szoktam coop játékra alkalmas üzemmódba kerülni. Sztem kezdj bele, aztán amikor felbukkanok, akkor csatlakozom

szerk. Steamen nem talállak

-
törölt tag
Érdekes, nekem elsőre is nagyon jók estek, volt hogy egy épületen belül kettő is. Kukából(!!) jött pl legend pisztoly. Most tartok második végigjátszásban ott, hogy találkoztam Tannis kisasszonnyal, de még mindig a pt1-es cuccokkal megyek.
Egyébként, lvl 72, sima uvhm. A steam nevem ua mint itt. Megpróbálok este 9 után lenni, ha az megfelel. Karakterből, ami neked kényelmes.
-
válasz
üzenetére
A dropban igazad van. Érdekes volt, amikor az 1-et újrajátszottam, akkor PT1-ben ugyanaz a szar drop volt, mint a BL2-ben. PT2-ben viszont lényegesen jobbak estek, tele vagyok legendary-vel, meg párat el is dobáltam, mert nem voltak jók. Én végigtoltam a BL2-t OP8-ig editorozás nélkül (még a Digistruct Peakhez is mindig újrafarmoltam a cuccokat - igaz, beértem a kevésbé egzotikusokkal, amiket relatíve könnyen meg lehetett szerezni), viszont az OP8 playthrough-hoz, meg az összes egyéb hülyéskedéshez már inkább szerkesztek.
Terra, Hyp: ha éppen gép mellett leszek, szívesen segítek. Milyen szintű és osztályú karakterrel jöjjek?

-
vitaro
senior tag
válasz
üzenetére
Quest reward-ot farmolni úgy a legegyszerűbb ha írásvédetté teszed a mentésed a küldetés leadása előtt, így ha nem tetszik amit kaptál, egyszerűen ki kell csak lépni a főmenübe, majd újra kiválasztani a karaktert. Aztán lehet újra próbálkozni. Így azt is meg tudod csinálni, hogy az adott fegyverből többet is beszerzel, be kell tenni Claptrap szekrényébe amit meg akarsz tartani, annak a tartalmát ugyanis más file-ba menti a játék.
-
törölt tag
Sham, azon része érdekelt, hogy a golyókat eszi e jobban vagy sem. max két ütésből a pajzsomat lekapja szinte bármi.
engem az se zavarna, ha nincs modding, nekem bőven elég lenne, ha olyan lenne a drop mint az első részben. ahogy a fegyverek használhatósága is inkább ahhoz hasonlítana, nem pedig ez a második rész szörnyű loot-ja köszönne vissza.
az előbb fejeztem be a kalózos dlc-t és mentem be a "kincses szobába". egy használható dolgot se nyitottam abból a cirka 12 ládából. ami azt illeti az egész dlc alatt egy legend esett az is használhatatlan. a többi amit kaptam kuka.nézegettem videókat, hogy ezek a raid boss-ok mennyire nehezek axton számára solo-ban. szörnyű, hogy mennyire spéci cuccokat írnak.. tüzes és savas firehawk, legendary soldier, norfleet. hyperius ellen olyan fegyver amit ő maga dob el stbstb. a srác akár kezdhette volna úgy is a videót, hogy indítsam el az editor-t.
az este folyamán lehet kérnék egy kis segítséget terra és hyperius kettőshöz.

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Szerintem az sem teljesen legális, ha a szar rewardra ráALT+F4-ezel, és restart után újra beadod a küldetést, hátha jobb lesz. Ha teljesen legit megoldást akarsz, akkor reset progress, és Scarlett DLC elölről

Egyébként szerintem nagyon jó irány lenne a BL3 számára, ha valamilyen mértékű modding lehetősége lenne a játékosnak is. Nyilván ne lehessen fullosan egyedi alkatrészekből puskát építeni (pénzért se), de pl. a Sandhawk esetében kifejezetten jó lenne, ha lehetne cserélni azt az accessory-t, ami az elemental damage-et adja.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Van értelmesebb, az editor.
De ha legálisan akarod csinálni, akkor sajnos nincs más. A Sandhawk quest reward, ennél fogva nincs drop forrása, csak a küldi beváltásával szerezhető meg.Sham: Milyen statra gondolsz? Capacity pl? Mert az nyilván más lesz. A golyókat viszont nemf ogja jobban enni.
-
törölt tag
elementáris sebzésű sandhawk hogyan szerezhető? tegnap adott egyet, csak az nem rendelkezik semmivel..

olvastam, hogy úgy érdemes próbálkozni, hogy megcsinálom adott küldetést azon a szinten, majd reset ha rosszat adott és jön az újra próba. ennél nincs értelmesebb?
illetve nagyon kellene egy sham. ha kiszenvedek egyet bunkerből, az más stat-ot ad uvhm és op8 szinten? mert akkor nem is piszkálom még. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Persze, ill. én azon röhögtem leginkább, hogy a két Dexi túl közel volt egymáshoz, és láthatóan össze voltak gabalyodva, egyik sem bírt odébbmenni

Végül nem bírtam megállni, hogy kicsit BL2-zzek. Hosszú kihagyás után ismét meg kell állapítsam, hogy Salvador teljesen beteg - OP8-on úgy darálja lefelé a standard és a badass ellenségeket egy quad shotty-val + egy tetszőleges slag fegyverrel, mintha gabonát szecskázna. Ha pedig a tetszőleges slag fegyver egy Interfacer, akkor... inkább nem is részletezem. Piros

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Mondjuk ez?
Nem kiskapu, de mókás. -
xrvman
őstag
Holnapig kitolták a drop rate adjustmentet
http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1354/legendary-drop-rate-adjustments-through-may-13 -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hmmmmmmmmmmmmmmmm, jól hangzik
Count me in! Esetlen 1-2 raid boss is beugrik? 
(#11546) vzarmo: Értem, nem rossz dolog a farmolás, ha van hozzá türelmed - nekem sajna már nincs. Ráadásul asszonykám sem BL-fan, a gyerekek pedig még fiatalok ehhez. Majd 4-5 év múlva

-
[Prolixus]
addikt
Én a nyáron el akarom vinni a fő sirenemet (pontosabban a másolatát) OP8-ig (most 72-es), szóval egy kis Digi Peak run-hoz majd várom a jelentkezőket.

-
törölt tag
csak 375 óránál tartok és nem játszottam vele december óta. most megint van kedvem csinálgatni, amíg nem lesz annyi felesleges pénzem, hogy megvegyem a gta-t.
illetve a hs-ből is baromi elegem van.
ugyebár én még egyszer sem vittem végig teljesen a játékot. még anno a fő karakteremet húztam fel 72-re és úgy nyomtam egy uvhm újrakezdést, most azt folytatom. még hiányzik a 4 nagy dlc, illetve a 3 headhunter kieg, szóval tud újat mutatni még mindig.
plusz asszonnyal folytatjuk a közös végigjátszást is.egyébként cuccok miatt nem fogok editor-t használni. egyetlen dolog miatt akarnék csak, tekintve, hogy iszonyat unalmas 72-es szintre felhúzni minden karaktert (ez ugye ki tudja hány végigjátszás, plusz pete bárja) így lehet csinálok magamnak egy-egy max szintűt. viszont a nekik való felszerelést mindenképp összeszedem.
-
válasz
üzenetére
A Legendary Gunzerker szerintem túl sokat nem ér magas szinten - ha jól használod a Get Some skillt, akkor folyamatosan gunzerkelni fogsz, és akkor a cooldown, a Last Longer meg a Yippee Ki Yay boost rögtön null. Esetleg raid boss-ok ellen lehet értelme, de raid boss ellen megintcsak hatékonyabb a Chaotic Evil Monk.
Nagyon erős zárójel: én ennyi játékidő után már nem farmolgatnék - pont erre jó az editor, hogy mindenféléket könnyedén ki lehet próbálni. De persze kinek a pap...
BL1-ben nagyon a végén járunk, kb. a Robolution DLC harmadánál, 69-es szinten. Bennem továbbra is az az érzés motoszkál, hogy év vége felé nagyon jó lesz elővenni a BL2-t - bármilyen shooterrel játszok (incl. BL1 és Pre-Sequel), néha úgy rámtör a gunzerkelhetnék

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nem keveset szenvedtem érte... érdekes, hogy tubby (vagy mi a pontos neve uvhm-ben) alig-alig akar jönni és eddig szinte mindig olyat karakterhez dobott el mod-ot, amit nem használok vagy nincs is.

lehetne máskor is ilyen event, mivel időm nem volt most hétvégén farmolni a holnapi zh miatt.
hol jártok az első részben? egy 2,5. végigjátszáshoz nem lenne kedvetek? én most vagyok szirénnel 46 körül. ha nincs ember utolsó végigjátszásra akkor megcsinálok most mindent, ha lesz, akkor végigrohanok és jöhet ott a teljes, mindent küldetést letudó játék.
egyébként nagyon durva, hogy még ilyen "magasan" is egy sz*ros 18-as szintű smg amivel rohangálok.

-
[Prolixus]
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
előkapartam én is újra a játékot, esett is egy legendary hoarder class mod. mennyire érdemes erre gunzi-t építeni? uvhm 72-es szintről beszélek.
-
dioka7
senior tag
Üdv. Tudja valaki, hogy psycho rampage-ja arányaiban mennyivel sebez többet ha robban és ha nem? Szeretnék egy jó skill fát kialakitani neki, es onnan az a 11db skill kellene mashova, de ha sokat bukok rajta akkor hagyom. Köszi elöre is!
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi
Volt Anarchy-ja is, valamivel gyengébb, mint a Tiéd (asszem 144x4 / 12.valami), de ez már nem jelentős. Ezen felül egy Combustion Hellfire, egy Pestilent Defiler meg egy Hard Orion ugrott át. Ha szerencsétlen Brick így is kínlódni fog, akkor átoperálom Sirenné 
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Király. Közben megnéztem a többi karakteremet, a Sirenemtől kölcsönvettem pár cuccot

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
... folytatás ma / holnap?
Ill. persze nyitott a parti, más is simán jöhet, 54-es szint körül vagyunk, most rángattuk elő Athena-t.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ja, azokat is le tudjuk zavarni
Én 10 környékén tudok jönni. Milyen karakterrel leszel? -
Valakinek van még affinitása az 1-gyel coopban játszani? Most mentem végig a PT2-n, 51-es szintű a Berserkerem, és kezdenék bele a Knoxx DLC-be. Esetleg van egy 61-es Sirenem - Robolution DLC.
-
.LnB
titán
Ez volt mar? Psycho Soup | Pogo
Ha igen akkor bocsi! Nagyon jól meg van csinálva szerintem. -
genndy
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen. Nálam megy.
-
genndy
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Készül (sőt kész van, csak még folyik a belsős tesztelés), pontos kiadási időpont nincs csupán.
-
sss
őstag
Frissítsünk itt is TIR-t? Olvassa azt még egyáltalán valaki?

-
vvega30
senior tag
sziasztok
egy full kezdőnek melyik karaktert ajánlanátok? sniperrel kezdtem de elég nehéznek találom, mondjuk nyilván bénázok is vele

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A harmadiknak pedig egy DP Harold van a kezében. Ill. a mancsában

-
Jó munkát a Topikgazdáknak!

-
borbas666
aktív tag
Hali.
15ös assasin vagyok.
Vegyen fel aki gondolja: [link] -
dioka7
senior tag
válasz
sztech
üzenetére
Ha steam-es a játék, nyomj rá a steam kliensben a játék nevére jobb gombbal
->tulajdonságok->helyi fájlok->játékfájlok épségének ellenőrzése.
Ez elvileg helyrehozza ha vmi törlődött véletlenül. Biztosan azt írtad át amit írtam, amiben a mentési fájlok vannak (nálam egy majd' 10cm hosszú számsor a mappa neve)? -
-
dioka7
senior tag
válasz
sztech
üzenetére
Na kaptam egy tippet, és NÁLAM JÓ LETT!!! Újra megy a game

A mentési mappa nevét írd át (hosszú számsor, én a végére írtam egy szót), semmi máshoz ne nyúlj. Nálam automatikusan csinált egy új mappát, és a mentéseim is megmaradtak, és még megy is a game. Próbáld ki hátha nálad is jó lesz! -
dioka7
senior tag
válasz
sztech
üzenetére
Szia!
Akkor nem csak nálam van gond. Ugyanez a jelenség nálam is, február végén tapasztaltam először, azóta nem megy (itt kérdeztem is korábban). A game, illetve a VGA újratelepítése nem oldotta meg a problémát, viszont rá pár napra összehányta magát a BL1 is, de az szerencsére sikerült meg "hackelnem" steam-es hsz-ek alapján. Ha tudsz megoldást jelezd légyszi, mert engem is bosszant hogy a kedvenc játékom nem megy...

-
sztech
csendes tag
Üdv! Van egy olyan problémám, hogy belépek a játékba és nyomom a continue-t minden rendben megy és amikor a karakteremet töltené be megáll a játék, semmit nem tudok csinálni, lefagy. Tudnátok segíteni?
Szerintem nem hardveres probléma mert bf3, bioshock infinite vígan megy. -
sss
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt ennyi év után kell megtudnom?

Mikor kijött a játék haverral beletoltunk egy 15-20 órát, azóta csak egyedül. Na de csak meglett az uccsó level ore chasm, első 6 waveben hanyagoltam a rifle/launcher duót. Mondjuk így sem volt egyszerű, két constructor ellen... egyre emlékeztem csak. Commandoval nem rémlik hogy lett volna ilyen ammo gond. -
sss
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gondolom nem igazán szirén-kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igazából ennyi tárgynál már be szokott zavarodni az inventory, nem görget lejjebb, hanem két fegyver között szokott ugrálni.

nem mindennap látni ilyet 

), az nem tárolásra van, hanem arra, hogy megossz fegyvereket a karaktereid között. Persze tárolásra is hazsnálható, de a helyszűke miatt nem arra való elsősorban. Akkor már tárolásra inkább haszáld a bankot, ami Sanctuary-ban van a Crimson Raiders főhadiszálláson.
nem éri meg öldösni amúgy, semmi értelmeset nem dob. Hyperius loot pooljában legalább ott van a játék kérdés nélkül legfaszább rocket launcher-e a Norfleet.
3x-os szorzó lesz narancsokra, Bl2-ben és TPS-ben egyaránt. Ládákra, ellenfelekre, mindenre vonatkozik a szorzó.