- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #18642 üzenetére
Erre gondoltam.
De, igazából már mindegy. Jó lesz szerintem az Uboom L.
Lenne egy kèrdèsem: többször olvastam itt, hogy ilyen frissítés, meg olyan firmware...
Igazából csináljunk vele valamit, vagy csak bekapcsoljuk, ès használjuk.Szerk.: Filp4- et fog váltani. Gondolom attól szebben szól.
Unokahúgom kapott 2-3 ève egy Uboom- ot, az is szèpen szól. Simán jobb mint a Flip4 volt. -
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18609 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az ajánlatokat, mindenkinek! Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak. Sajnos e téren sok kimaradt az életemből, nem ismerem ezeket a márkákat megbizhatósági szempontból. Nem törvényszerű, hogy most vegyek, lehet majd tavasszal. Azért szeretnék ilyen kis kompakt méretet, mert elfér sok helyen, és ha az asztalon marad, akkor nem akadék. Az egész történet onnan indult, hogy egyrészt kicsi a helység, ez mellett bekábelezni mindent nem akarok, kényelmi szempont prioritás.
Köszönöm az ajánlatokat! -
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18606 üzenetére
Sziasztok! Óhh bocsi, céloztam a fizikai méretére, nekem egyértelmű volt belőle, hogy kb azonos méret. Elnézést kérek miatta.
Tehát ár ? Nem tudom, ilyen 20+ körül max, azt hiszem ilyen rba vettem évekkel ezelőtt a Xiaomi MI Portable -t.
Méret ? a MI portable méretével azonos, megegyező, vagy lehet valamivel nagyobb, de nem Xdobo BMTL Wow Max, amit példaként írtál.
Köszönöm szépen. -
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18595 üzenetére
Utólag adják vissza, ha minden rendben vele.
jbl, divoom, meg egy noname kínai 1000Ft-os céges ajándék hangszóró is simán megy a laptoppal..
"Nem sokkal drágább an van sokkal jobb" Melyikre gondolsz? A divoom voombox-om 2017 óta van meg, úgyhogy nem az a cserélgetős fajta vagyok
Így ha most esetleg 10-20 ezerrel többért van tényleg érzékelhetően jobb, akkor megnézem.
-
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18593 üzenetére
Simán visszacsomagolva kell feladni nekik, adnak egy linket és onnan le lehet tölteni a címkét, amit rá kell ragasztani.
Kb 1,5 hónapos a laptop, így friss a rendszer.Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz...
Most akció van a soundcore.com-on:
Motion+: 100€ -> 83€
Boom 2: 130€ -> 102€
Motion Boom Plus: 170€ -> 99€
Kérdés, hogy ezek milyenek és ezek tényleg jó árak-e? -
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18591 üzenetére
Köszi!
Kintről volt.
Amúgy +pont az earfünnek, mert a kellemetlenségért 1 napon belül visszautaltak 8$-t. (Ők ajánlották fel)
Mindenhogy próbáltam. Az én gépemen másik hangszórók tökéletesen szóltak és az uboom L másik gépen, telefonon is tökéletes volt. Frissítettem mindent a gépemen de semmi.. Valahogy nem szerették egymástKicsit félek az uboom x-től, mert mi van ha az se fog menni a gépemen
Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz... -
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18580 üzenetére
Jelentős kedvezményt kaptam bizonyos okokból... de nem "szabad" elárulnom, nem lenne fair a céggel szemben akitől hozzájutottam.
Az akku 24.000 a legtöbb helyen, de 1 hete akciósan hazai boltban láttam 19e-ért is.
Nálam nem fog tönkremenni, mert feltöltve fogom tárolni (75% környéként) , kivéve a boxból külön elhelyezve... és hálózatról fog menni. Havonta 1x meg lemerítem majd feltöltöm így tuti kitart pár évig. -
-
válasz
<Adamsky> #18539 üzenetére
#18537 MaxxDamage
" ... ami hálózatról (is) üzemeltethető ... "
Ez egy izgalmas kérdés. Eleve egy jó csomó hangszóró type-C-n keresztül kapja a "delejt". Ezeknél mindnél felmerülhet a kérdés, hogy vajon tölthető-e, és használható-e egyszerre? Sajnos a felhasználói kézikönyvek erre nem szoktak (pontosítok: én még egyetlen egynél sem láttam) kitérni.
Ha a 20 ezres keretet nézzük, akkor talán:
• Tribit Xsound Plus, 20% kedvezménnyel most 23.840 Ft
• EarFun UBOOM L (OLUVUBOOML kuponnal): ~22e Ft
• Soundcore 3: 56€ = ~ 24e Ft
Én ezek közül az UBoom L-re mennék rá, ill. kérdezném meg a gyártót ( service@myearfun.com ), hogy használható-e töltés közben a hangszóró.
A választól függetlenül gondolom tudod, hogy semmilyen akkumulátoros készülék nem különösebben csipázza, ha állandóan a hálózati áramon lóg. Szóval én kétszer is átgondolnám a dolgot, hogy szükség van-e az akkumulátoros működésre.
Ha, igen, akkor én inkább meríteném → tölteném → meríteném, mintsem folyamatosan töltőn tartanám.
Sajnos nem érkezett válasz a kérdésre. (mailre)
Azért jó lett volna tudni, amit.
Esetleg online Support van náluk, esetleg Face vagy más? -
-
-
-
-
-
-
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Én pont látom értelmét ezeknek, pl:
- simán kirakod egy polcra, pultra, egy kábel kell neki összesen, ellenben egy több darabos rendszerrel
- illik a környezetbe, simán jó lehet "berendezésként"/szobadíszként, ad egyfajta feelinget
- ha éppen másik szobában/ emeleten, vagy akár kint akarsz zenét hallgatni, könnyen viszed magaddal (és itt főként az akksis darabokra gondolok, bár volt, hogy a Magnat Prime One-t is vittem), nem vagy egy helyhez kötveNincsenek nagyon komoly hangcuccaim, nappaliban a tv mellett egy Samsung Q930C soundbar szett, dolgozószobában egy Edifier S2000MKIII, plusz van a hordozós kis Sony XB32, ezek mellé sokszor hiányzik a tárgyalt kategória. Pl ha a konyhában vagyok, vagy lent a szuterénban vagy inkább fent az emeleten, néha jól jönne egy kicsit jobb hangzás, de ezeken a helyeken nem akarok fixen komolyabb hangcuccot tartani. Udvarra szintén nem nagyon viszem ki, mert szomszédokat nem szoktam zavarni hangos zenével, elég oda a kis Sony is. Szóval én pont célközönség vagyok a jól kinéző beltéri hangszórókra. Legutóbb feleségem munkahelyén volt mikulás buli, ott is befigyelt a polcon egy Marshall Woburn, egyrészt jól nézett ki, másrészt az elég nagy közösségi teret baromi jól "bezenélte".
Soundcore Boom 2 Plus valószínűleg rendben lesz hangban az árához képest, csak éppen nem egy szépségdíjas hangszóró. Meglátjuk kedves lesz-e a fülemnek annyira, hogy meggyőzze az agyamat a megjelenést tekintve.
Pá: nem hallottam a Klipsch The One Plus-t, de az inkább a kisebb Authentics 200-nak ellenfele, videókat nézve/hallgatva, egy Authentics 300 szerintem hibátlan választás lenne, és ugye az akksis (200 és 500 nem).
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Egyébként nem zárkózom el egy normális 2.0 vagy akár 2.1 rendszertől sem. (esetleg soundbar+mélynyomó?)
Nem nekem lesz, nő használná, azért is fontos a kinézet, meg a nagyon egyszerű plug&play lejátszás és kezelhetőség. (bluetoothról vagy usb/jackől szóljon és ne nagyon kelljen mást állítgatni rajta)Először azt hittem, hogy kényelmes és praktikus megoldani egy ennyire kompakt és szép, egy hangszórós rendszerrel a dolgot, amit akár hordozni is könnyen lehet. De ha tényleg ennyire kompromisszumos a hangzás, akkor fel tudom adni a mobilitást, ami amúgy évente 1-2x jönne csak jól.
-
soultrapp
senior tag
válasz
<Adamsky> #18503 üzenetére
Köszi!
Én nem jó helyen néztem,mert a tribit.comon néztem.....
Te pedig a eu.tribit.comon.
És ott tényleg van.
A Tribit oldalán olcsóbb,mint az amazonon,mert lejön a 300€-ból 20%..Még azt nem döntöttem el,hogy külföldről berendeljem-e....
Nem szoktam külföldről rendelni,de a Harman Kardon Go+Play 3-at akarom lecserélni erre,,kinti használat miatt. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18494 üzenetére
Nekem csak bluetooth lejátszás kellene... de mint tudjuk mindig az asszonynak van igaza, akkor is ha én fogom hallgatni
A Sony mint lehetőség eszembe sem jutott... be rákerestem erre a termékre. Az fura hogy a gyári adatlapján sem szerepel pl teljesítményNetes tesztben pedig könnyűnek és nem túl időtállónak titulálják- beltérben pl az italok ráborítása lehet rájuk veszélyes- a tesztelő szerint
Köszi a tippet, kicsit keresgélek még, hátha valami jót találok ebben az oldszkúl megoldásban. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18492 üzenetére
A HA ötletet köszönöm, ránéztem és van ott két cucc ami érdekes lehet. (JBL 110, JBL 120)
Sajnos a hely leginkább az egyben lévő cuccnak kedvez, a laptop ami a zenét adja az is két asztal között vándorol, plusz erősítő és egy hangfalpár már macerás lenne.
(közben rájöttem hogy nem lesz jó megoldás mert tudnia kell cd lemez lejátszást... ezt pedig a gagyikon túl csak a Panasonic tudja) -
Tristis
őstag
válasz
<Adamsky> #18466 üzenetére
Csak azért vettem, mert ajánlgatták és fél áron volt az emagon.
Tehát ez lesz összehallgatva majd:
- Soundcore Motion+
- Soundcore X600
- Bose Soundlink Flex
Az általad említett Bose készülék árából egy hetet tekerek az osztrák hegyekben (igaz a kocsiban alszom kempingekben, de legalább most már Bluethoothos hangszóróval), szóval esélytelen, azért nagyon jó a Motion+ magában is...
-
Tristis
őstag
válasz
<Adamsky> #18462 üzenetére
Nézd, igazából egy részről igazat adok neked. Másrészt, ez a gyártó tud hangszórókat csinálni, továbbá ár/érték arányban egy jó gyártó. Ezek közül a gyártók közül ennek az egynek van dedikáltam zeneminőségre kihegyezett darabja (ami régen a Motion+ volt), a többinek nem igazán...
Amennyire 256 kbps-os hanganyagból meg lehet határozni (nem lehet) a youtuberól, nagyon kellemesen levegős hangja van az X600-nak. A magasba húzás gyanítom amiatt is lehet, hogy mivel van összehallgatva. Ha pl. tüccögős JBL-lel, már bocsánat, de jobb is, ha csipogást hallok, akkor vagyok kb. jó helyen.
(Imádom, hogy mindenhol tüccögős gépzenével tesztelnek, amiből kb. szar se jön le a hangszóró képességeiről. Az ilyen primitív zenéket kb. minden meg tudja szólaltatni, direkt úgy vannak kikeverve, műanyag hifire
)
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18455 üzenetére
Én is azt néztem a Uboom L óta majd nem 3 év telt el.
Következő Earfun Bluetooth hangszóró se jön hamarabb minimum 2 év múlva jön egy új generáció.Igen Aki vett Uboom Xt Oluv miatt adta meg a bizalmat.
de Most a 118 usd akciós ár még mindig simán jó. Csak a Forint túl gyenge ez miatt romlik a akció értéke.
Most azért egy Uboom X mondjuk 50e
Konkurencia? Go play 3 135E,Boombox 3 150e. Tribit Blast 65e akcióba, utoljára ennyi volt.Minden esetre az Uboom X még mindig Megéri.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18450 üzenetére
Ez egy jó hír.
sok Bluetooth hangszóró használja az akkut puffernek.
Azaz arról az akkurol kapja a energiát amit tölt ami akkunak nem tesz jót főleg nagyobb hangerőn.Én még írok az Earfunnak készítsen egy terméket Jbl Xtreme méret kategóriába.
Az Uboom L-től erősebb kéne de Uboom X alatt.
Az még pont hordozható lenne.Látok benne lehetőséget, egy Xtreme killer úgy hogy Oluv hangolja.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18448 üzenetére
Csak a D Fine hangja valahogy élesebb volt magas hangok szempontjából.
Persze a Uboom X egy Boombox így ebből basszusba az elsődleges jónak lenni.
Persze írtam ha nagyobb hangerő kell akkor még is csak jobb deal a Uboom X.
Sok egyéni EQ miatt a uboom x személyre szabható is.
Végtére is Indoor+ 50% esetén a 30 óra akku időt tudja, így azt mondom ez egy nagyon jó tartos megoldás.Nyilán led fények nélkül.
Ezért az árért amúgy se lehet komolyan belekötni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18446 üzenetére
Igen nekem mondjuk 0.33 után csak 0.41 volt opció.
Nem volt lehetőség választani.
Nekem Dockin D fine plus van a eredeti fel javítása nem a D fine 2.Csak úgy értem a Dockin hangja szebb és élesebb.
0.41 Firmware és Studio mód nem a igazi.
A flat gyári Edifier R1280Db is sokkal szebben szól.Ettől függetlenül jó az Uboom X a basszus brutálisan mély fél hangerőn és az akku is sokat bír.
Ha jól helyezi el az ember nincs vele baj. -
bazsimano
őstag
válasz
<Adamsky> #18434 üzenetére
Köszi a tippet! Akkor ne is mondjam le, csak kukdjek ki es nem veszem at es ennyi?
Itt a magyar earfunnal nem szoktak kuponozni vagy akciozni?
Mindenhol neztem...amugy ugy is kezdte a "kedves" ugyfelszolgalatos Freya hogy eonezest a kesoi valaszert...uh szerintem siman nem irtak es kesz ...
Köszi a valaszokat!
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #18428 üzenetére
Motion+
Tavaly voltak karácsony előtt nagy Soundcore akciók, én is akkor vettem, "75-ért", és újévi akció is volt, akkor 73 volt (+Posta). Azért tudom ezt ennyire pontosan, mert éltem a 30 napos árgaranciával (amivel aztán veszettül nagyon jól jártam, a SC bénasága miatt)
Szóval ha nem kell a fa alá (ami már úgyse jönne meg addig), akkor megérheti várni egy kicsit, hátha... -
bazsimano
őstag
válasz
<Adamsky> #18429 üzenetére
Nagyon szemetek, foleg ugy h a rendeles utan tobb emailt is irtam nekik es semmi valasz...
Akkor melyik lenne amit erdemesebb megvenni? Flip2 vagy flip6?Max olyan 30-35 korul vennenk...
Meg nem mondtam le csak megirtam h elfogadhatatlan...de majd valoszinuleg lemondom...
-
bazsimano
őstag
-
rezy89
tag
válasz
<Adamsky> #18420 üzenetére
És valóban, akkor viszont vmi miatt nem kerestem rá miről is van szó. Hát a Halo 46 ezer volt, a Uboom 61-ért van, az csak 15 diffi. Papíron a teljesítmény is kevesebb, de a hangképe nekem tetszik videók alapján. Kinézetre viszont a Boom 2 plus a nyerő. Na majd döntök, csak vigyék el az egyik Halot
-
spgabor
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18390 üzenetére
Szia,
közben nézegettem a Motion+-t viszont az nem IP67, így ez kicsit eltántorít. Viszont erős az akku és aptX szabványt tudja.
Az 1 kg súly nem zavar, emrt nem folyamatos szállítás, inkább a méretet valahogy úgy gondolom, ha megyek valahová, akkor egy táskába bedobva a kocsiba elférjen, mint annak is logisztikázni a csomagok között egy plusz helyet. -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #18390 üzenetére
Motion+ befér a hátizsákba, de inkább állítva mint egy palack, mint keresztbe. Szóval hátizsákban elvinni A-ból B-be teljesen oké.
De hátizsákból hallgatni szerintem nem annyira. A legtöbb táska felül túl szűk lenne, alulra meg nem pakolnám, hogy aztán rátegyem a cuccokat (kaja, innivaló, strandcuccok) -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18385 üzenetére
Tanuló pénz nem volt végtére működik, úgy is alkalmi zene hallgatás lesz.
Van Uboom X Dockin és ez a X10 van neki váltása arra az esetre mikor töltön van.
Csak ha hirtelen zene kell ne ehhez nyúljon a ember.
Főleg ha nincs benne sok energia.
Earfun Uboom X Sound Demo Indoor+ 70%
Vettem egy kis demo videót az Uboom X-ről! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18377 üzenetére
Amazon értékelések között kutattam hogy még is mit ír róla aki meg vette. Ott találtam más is panaszkodott arra hogy baromi lassú a töltése.
Ehhez képest a D fine hamar feltölt. De az Uboom X 3 óra alatt menet kész és sok más termék. Ezt a X10. Közel egy napig töltöd és utána viheted.
Szóval előre úgy kell készülni időbe kell töltőre rakni.
Így úgy érzem ez a X10 töltés miatt nagy ki ábrándulás nekem. Extrem lassú. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #18377 üzenetére
66W os xiaomi fejjel töltöm... De majd mérek időt legközelebb, lehet kevesebb az, csak nekem tűnt soknak
az biztos, hogy kisebb fejjel (15w)egy örökké valóság
Amúgy ha 3 óra alatt fel lehetne tölteni, akkor nem max hangerőn lehet hallgatni kanócról 0-24. Az derék lenne -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18361 üzenetére
En raktam ra, igazabol nem sokat hallgattam gyari fw-rel. Oluv videoja alpja konnyen ra lehetett hakolni. Nem tudok nyilatkozni, hogy mi valtozott, eleg sokat allitgattam az appot, de vegul valamelyik oluv fele hangolasnal kotottem ki.
A tronsmart formailag nagyon jokat csinal, es anyaghasznalatra sincs panasz. Csak az a franya hangzas
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18353 üzenetére
Oluv féle app support-os csoda van rajta.
carl18:
Akkor neked valami tronsmart s100 fele dolog kellene, jo hangzassal. Amugy a napokban valaki felhozta, hogy miert nincs elrejheto fogantyu a hangszorokon. Hat ezen pont van
Mondjuk a tronsmart pr reszlege nagyon megdolgozik a penzeert"30W racetrack subwoofer"
-
carl18
addikt
válasz
Ez rosszabb mint gondoltam. 3.3 wattal tölt a 5V2Amperes töltő. Tegnap este 8 körül rá dugtam most reggel le vettem és csak 70 százalékig jutott.
Este 11 óra után aludtam el reggel 7 után vettem le töltőröl... Rácsatlakoztam azt írja most 70 százalék.az a csoda 3.3 Watt mellet tölti egyáltalán.
A hangszóró azt írja 5V 2.4 amper így úgy gondolom meg hibásodott a gyári töltő elektronika. 9 ora alatt kéne 100 töltést elérni.
W King X10 powa -
carl18
addikt
válasz
Jó lenne a X10 de 3kg ami azért nem túl könnyű. Így hogy az akkuja is lassan tölt meg hogy 6X18650 cella van hiba lehetőség.
Kicsit így csalódás és nem biztos jó ez így hosszú távon. Nagy előny hogy SD kártya lejátszás is van.
Így telefon nélkül is tud magába zeneket játszani.
Ez is hiányolom új termékekből.MOTION boom se lenne rossz de mióta Anker elkurta a új firmwaret azóta még se olyan biztató. Pedig csak 1.5kg ami kompakt.
Nincs mese az Earfun kell meg kérni készítsen egy harmadik terméket Uboom X és Uboom L közé.Az Uboom X nagyon tetszik de 4kg és 40cm nem az amit mindig magammal vinnék Max.
Úgy nálam 2kg az a határ amit még morogva de elviszek.Dockin D Fine akár.
Még gondoltam rá de a régi legenda volt valakinek a Soundcore Motion plus?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18348 üzenetére
Jó az a felirat "Max Power Sound" Ez valami egyéni fejlesztés?
Persze biztos szép, mert van rajta RGB ez miatt +30-50%-al többet ér.
Két ilyet össze lehet kötni így már kész a buli 15 percig, nem hiszem bír 30 percnél többet nagyobb hangerőn.
#18349SSlyTR
Én ma ki próbáltam, de múltkor is volt lehetőség hallani és nem esett le az állam.
Nem vártam sokat, max annyi előnye van max hangerőn is van valami basszusa.Most márkától független néha sok cég nem nézzi meg mit árul? vagy az embereknek nincs ennyire igénye egy normális minőségre. Szerintem ez minőségbe távol van attól amit egy mai 30 euros hangszóró tudni hozz.
Igen van több hangszóró nekik, de ez inkább a belépő szint. A Kérdés hány évet bír? és mennyiért? mert 20E forintba nem megéri kategória, 5-6E viszont nem rossz.
Az általam vásárolt W-King X10 ez mellet az év üzlete volt 22E forintba.
Nagyon megnézném mi van egy ilyen hangszóróba, nem nehéz találgatni.
Egy alap erősítő 2X8 watt, egy olcsó 18650-es akku BMS nélkül? 2 széles sávú olcsó kínai hangszóró 8 watt (8 OHM mellet) RGB led passzív membrán.
Valami ilyesmi szintet tudok bele képzelni.
Alibabán kemény 0,8 dollár....
-
cidalain
veterán
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18335 üzenetére
Az uboomL szelen azert sokkal jobb minosegu (puhabb, finomabb erintesu) muanyag van, mint az egesz uboomx-en.
Meg a vilagitas se olyan meggyozo benne. Szerintem kar volt beletenni, inkabb jobb minosegu boritasnak orulnek. Talan Alan beszelt rola, hogy nem szerencses a hangszoro ele akadalyt tenni, a hangzason ront.
Ugyanakkor vannak olyan hangszorok amiknek nagyon jol all a vilagitas, pl a tronsmart bang vilagitasa nagyon jol van kitalalva. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Nem hiszem hogy eladom, sokkal nagyobb élményt ad ha szól..De ha nem szól, akkor kár ránézni
Azért én csalódtam kicsit az anyaghasználatban. Tudom valahol spórolni kellett, de az uboomL szintjét se hozza. Azt pl néha csak kèzbe veszem, mert jó megfogni. Van egy tippem, hogy az x10 hasonló minőségű lehet.
Carl18: kiderült, hogy miért foltos a te x10-ed? Mi történt vele?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Az attól is függ kinek mennyire számít a hordozhatóság, de az biztos az Uboom X sok terméket kivégez az akciós 118 dolláros árával.
Ha nem számít a méret akkor az Uboom X egy szuper ajánlatt. A Dockin és W-King se olcsobb, és még is Uboom X egy új bajnok a vidéken.
Nekem a sima eredeti W-King X10 van nem a 10-1 de ettől független jó kis termék ez.
De tény és való az Uboom X fényébe már sok termék nem éri meg az árát.
Persze ez is attól függ mennyire éri meg az Earfunnak 118 USD-be adni.
Nyilván most még az Uboom X hírének terjedni kell, de lesz lehet idővel állandó 160 USD. -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
⅕Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?
Nem kopog itt semmi😉... imádom a basszusát, bár tény, olyan 60-70% felett folyamatosan vissza veszi, de hát melyik nem. Jó, persze tudjuk van egy pár kivétel, de pl. tavaly mikor egy xtreme 2 őt oda dobtunk a tuningolt max mellé, a különbség kb. annyi volt, hogy jbl kicsit kesőbb veszi vissza de koppra tekerve ugyan olyan ótvarúl szólt mind a kettőDe azt megkockáztatom, hogy kb.40-50% környékén a t6 max picit jobbat tól!
....de lehet, hogy csak a rózsaszínű ködtől hallottam bele"...hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra)."
A vicc az, hogy anno pl. már a 80's évek hordozható kazettás magnói is szinte mindegyik lehajtható fogattyúval rendelkezett, nem is értem, hogy miért jó ez így, talán a kisebb gyártási költség lehet a háttérben, bár az is lehet, hogy mostanában ez az új dizájncarl18#18297
Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan.Nem jobb, de az új magasaknak köszönhetően a basszusra is jó hatással van, és mint ahogy írtam is az xtreme kicsit jobban szól kb. 75-80 % körül de utána szinte ugyan az a kutyagumi mind a kettő. De mivel nekem 50% -ig bőven elég, ott meg simán hozza az xtremet, sőt.. nem beszélve, hogy milyen mélyet tól 50-ig, rendesen vigyorgok, tudja rázni az adott helyiséget rendesen..
...igen, azért a sarok igencsak jó hatással van rácarl18#18299
Akkut nem fogok cserélni az tuti, azt a részét nem nagyon szeretem bolygatni, ott már vannak fenntartásaimMég érdekesség a magas sugárzó miért kapott passzív membránt?
Te ott hol látsz magassugárzót?<Adamsky> #18300
"Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró."Pl. nekem sem, olyan 30-40, max.50% ig tolom neki, addig és ott szóljón számomra élvezhetően, ha ettől hangosabb kell, akkor már nem a t6 max-al bohóckodom, van opció bőven
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18316 üzenetére
Régen is volt baj a Xiaomival az update után rossz lett. Csináltam egy letilást az Abszolút hangerőval kapcsolatba meg egy újra inditást és most mint ha jobb lenne.
#18317SSlyTR
Igen ez néha érdekes a hangszórók piacán nézhet ki valami jól de attól nem lesz jobb a hangja. Lehet egy hangszóró nem esztétikus ettől független lehet szupe élmény hallgatni.
T6 Maxra főleg igaz, nem csúnya de a hangja nem a igazi.
Aztán vannak hangszóró ami olcsó műanyagből van Motion Boom még is jó minőséget add hangilag.
Már csak az kéne hogy nézzen ki valami jól és szóljon is jól.
Az X10 egész jó hangszóró de az Uboom X-et nehéz most überelni.
Már a méretből is könnyen tudni ki is lesz itt a nyerő.
Az Uboom X ára kb a W-king X10 szintje és ha valakinek van több helye vagy ereje hordozni a Uboom X jobb választás.
Viszont a JBL Xtreme szinten a X10 egy egész jó vásár főleg ha az ember jó áron veszi.
Persze ember függő is kinek mi jön be de én azt mondom simán jó.
Nem rég raktam amatőr tesztet D Fine vs X10!
Dockin D fine Plus vs W King X10 50% Volume
Simán jó az X10 is a méretéhez képest.
Nem volt EQ módosítás az X10 outdoor módba ment.
Mind két hangszóró fél hangerőn adta a hangot.
X10 azért nehezebb még is csak 3 Kg. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18306 üzenetére
Raktam videót Outdoor mód 50% hangerőn, pedig valós a videón hallatszik hogy letorzít.
Át néztem a telefont direkt arra volt meg tartva zenét játszak le róla.
Tegnap W-King X10 és Dockin is arról játszott le torzítás nélkül.
Uboom X esetén valamiért letorzít, ilyennel én se találkoztam de még is megtörténik.Féltem én is kilővi, aztán nem ér ennyit egy videó se.
Uboom X gombjai keményen melegedtek, ilyen mióta meg van nem tapasztaltam.
Szóval úgy gondolom a túlverézlésbe igazam lehet.Berregő torzítás hang van, de a videót tisztán ki hallani.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18300 üzenetére
Dockintol kicsit mélyebbre ment de nem adott több baszust!
Zeneilag a Dockin simán alázta és minden téren jobb volt.(UBoom X)
Nem minden telefonon működik jól, ki próbáltam P30 Pro tőkéletesen megy nincs torzítás se más gondok. Úgy volt majd veszek én az Uboom X-ről videót youtubera, MI A2 Lite-al rá csatlakoztam régi telefon és egyszerűen torzítás jelent meg. Már fél hangerőn is túl vezérelt a basszus és torzít. Mondom WTF?
Biztos ritka eset de előfordulhat, ha így oda lőki valaki a hangerőt simán kilőheti főleg Boom XXX módba.
Csak ha valami ismerős mondjuk mondja "Hadd csatlakozak rá" Meg majd ő rak valami " Bass Boost zenét" és az ő telefonja pont az a model ami túl vezérli a hangerőt akkor kakuk. Szerencse én figyeltem és éreztem valami nem stimel így nem vittem magasra.
Gyári Flat EQ 4.2 Bluetooth nem értem mire fel torzít. VLC Player mellet ment.Uboom X P30 Proval nagyon jól ment, ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
Fél hangerőn valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment. De ahogy növeltem a hangerőt sajnos jelentősen csökkent a mély.
70-100 között nem volt jó a hangja.
A Dockin teljes hangerő is meg tartotta a basszust a T6 Max nem.
Nem rég küldtem képet egy 70mm Woofer van a T6 maxba ez bizony Elfogy. D fine 2X65mm, Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan. Fizikailag a T6 Max kialakitasa nem versenyképes. Ezért mentek ők is idővel a Bang irányba 2 utas hangrendszer.Alan ross grafikont meg néznék 60 százalék felett hogy Xtreme szint.
Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test.
Nem profi teszt de azért átjön a T6 Max korlátokba ütközik. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18288 üzenetére
Nem égeti a kezem a pénz! Csak jó áron volt a X10 és régóta ki akartam próbálni.
Mások alkoholra cigire többet költenek havonta, így ez a 22E nem luxus.Na igen a HK Go Play 3 esetén arra én is kíváncsi voltam a hangszóró mi alapján határozza meg neki hogy is kéne szólnia? Ha véletlen rosszu határolja be akkor mivan?
A Uboom X esetén nekem jobban tetszik a alkalmazás vezérlés van több mód és majd én be állítom ha szűkséges mondjuk az Outdoor EQ.
A Dockin még is csak a 2016 (Decemberi) Megjelenés!Még ha az enyém van és APTX Codec (2018) Akkor is ez inkább a JBL Xtreme 1 ellen jelent meg.
Hangerőbe és basszusba le veri az Xtreme 1-et és ez akkoriba jó eredmény volt.
Oluv is ajánlotta akkor 140 euroba, a gond inkább azzal van azóta nem jöttek ki semmi újjal. (EVO néven fut a régi D Fine annyi különbséggel lett benne 5.1 bluetooth és cserélhető akku) ezt leszámítva nem változott semmi.
Még régen láttam Oluv méréseit a Dockinrol ahol volt mély basszus 65hz körül meg "upper base peak 130hz körül. Talán ezért mondani Oluv a Dockin néha "bommy".
Alan Ross tesztjét megnézném a D Fine mit hozna a konkurencia ellen manapság.
De persze ezt akkor el kell engedni, a Dockin is jöhetne egy frissitéssel.
65mm Woofert cserélni 75mm-re esetleg 3X21700 Cella és javítani rajta ezt azt.Én is úgy gondolom még az Earfunnak ki kéne adnia egy JBL Xtreme elleni hangszórót.
UBOOM L és X közé a kettő között legyen még egy kateógria.
De lehet erre még várnunk kell ismét 2 évet.A Dockinnak 1 terméke maradt, a Earfunnak most 2 Bluetooth hangszórója van.
Az Ankernak rengeteg terméke van, szóval így láthatjuk az Anker lefedte a piac nagy részét. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18286 üzenetére
Tény számít a ízlés, igen tudom custom EQ estén nincs bass up. Csak úgy értem ha lemondasz a custom EQ-ról és gyári hang esetén a Bassupot és ki kapcsolod talán úgy tudja a 24 órát. Csak itt halk a Motion Boom és a hangja is hars,üres.
Most mindegy miről beszélünk, X10, Dockin, Soundcore jelenleg úgy érzem az Uboom X minden oda veri ár-érték arányba.
most a 118 dolláros áron is jó vétel.
Persze nagyobb súly és méret cserébe sokkal nagyobb a teljesítmény. 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez.
Attól függ kinek hogy számít e hordozhatóság.
De úgy érzem nagy érték ez a Earfun.Indoor plus Uboom X fél hangerőn nagyon jól szól.
Itthon így használom és brutális a mély.
Most már kezdem át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18283 üzenetére
A Motiom boom igazából az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment max. D FINE Fél hangerejét akartam rajta számom kérni.
Sajnos ha egyéni EQ bassup nélkül lehet össze jön neki a 24 óra. De úgy üres és gyenge a hangja ráadásul halk is.
Persze egész jó anyag volt a Motiom Boom.
De már a Soundcore Boom 2 sokkal jobb választás lehet. Jbl xtreme szintet oda verő basszus is közre játszik.A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware alapján már nem is olyan mély.
Úgy gondol önmagába a hang erő és minőség nem sokat ér ha ezt mondjuk csak 8 órán képes fent tartani.
Uboom X ilyen szinten mondjuk nagyon jó, led fény nélkül Indoor plus EQ fél hangerőn reális a 30 óra. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18283 üzenetére
Hardverapron volt fent.
Igen ahogy írtad 2EQ van gombal lehet váltani. És a Tribitet is eladtam mert csak port fogta.Nekem tetszik a X10 én elégedett vagyok vele.
Írtam nem rossz a Motion boom de még se olyan nagy durranás. Én annyira nem estem hanyat tőle.Persze ízlés kérdése is kinek mi tetszik, de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?
Még mindig jobb mint egy Tronsmart bang se.Végül X10 lett és nem bántam meg én elégedett vagyok. A maxsound plus elment 12e-be így nem sok felár volt a X10
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18281 üzenetére
22E volt Foxpostal
az simán jó ár.
Írtam a Dockint sajnálom így azért akartam a Tozo helyére egy másikat.
Igaz 3kg de a X10 sokkal jobb mint egy Tozo pa1.Volt motion Boom mélyebb a basszus de az X10 jobban tetszik nekem.22e szerintem jó ár ezért a teljesítményért. Még össze mérem a Dockinnal, hogy tudjuk mit is tud a 2 harcos.
Régóta kíváncsi voltam az X10-re így legalább van személyes tapasztalatom is vele. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18261 üzenetére
Csak a Dockint el viszem házi zsákba.
Uboom X túl nagy és nehéz ahhoz magammal hurcolászam. Meg a erejét is alkalmanként használom ki.Ezért gondoltam X10 jó lenne mindened hangszórónak még táskába pont befér. Ilyen mindenesnek a D finet sajnálom be fogni. Túl szép és jó állapotú A Dockin.
X10 hangjára kíváncsi vagyok de az ára se rossz.
Bár kompakt méretbe lehet Motion Plus lenne a mindig hordozható. X10 és 2kg hangszórók már nem az amit mindig szívesen magammal viszek.Ha nem válik be a X10 azt még tudom Motion plusra váltani.
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
"...de ártani nem árt."
Nem bizony, még ezen a szinten is érezhető, és nem kicsit. Eddig azoknál bt hangszóróknál amelyikből utólag rendeltem még egyet, (flip 5/ t6 plus ue/ groove) nagyon érződött a járatás, de már csak a sima használat is.
Most is jön pár nap múlva még egy T6 Max (herélésre) de ott meg már nem tudom összehasonlítani, mivel az elsőt már tuningoltam.
Mondjuk a különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok hogy mennyi. Arukereson 60e plusz ami sokkal több mint az a akciós ár.
Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus.
Akkor úgy látom most a Uboom X-nek lehetősége van piacot szerezni. Az akciós ár is jó aztán terjed Európába.
Oluv linken vettünk többen így lehet mondani tettünk valamit Oluv támogatásába.Azért arra kíváncsi lennék ha az Earfun és Oluv próbálkozna egy High End termék gyártásával.
LDAC codec és Vifa szintü termék le gyártása.
Azért mondjuk egy ilyen termék 250-300 dollárt is meg érne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest