- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ferenc198 #18594 üzenetére
"... a címkét, amit rá kell ragasztani." - és utána a postán ingyen beveszik, vagy a szállítási költséget majd az EarFun utólag téríti? Vagy futár jön érte?
"Kb 1,5 hónapos a laptop, így friss a rendszer." - ez sajnos semmit nem jelent. Én rápróbáltam volna, ahogy akárcsak az USB-s bt. dongle-el (is). Rögtön kiderült volna, hw. vagy sw. probléma.
Az "ajándék" 8$-ból utóbbit rövidre lehetett volna zárni a sztorit.A Dockin-ra nem tudok mit mondani (nem vágom, hogy ez az "Evo" mit tud. Majd carl18...
Motion+ jó cucc, Boom 2-t sokan szeretik (olvass vissza, mert X% töltöttség alatt visszavesz a hangerőből vagy a mélyekből már nem emlékszem).
A Boom Plus se rossz, de most már nem sokkal drágább an van sokkal jobb.
Én a végére járnék, hogy mi a gond a laptop-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest