Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18860 üzenetére
" ... ugyanakkor feltételezik, hogy AAC és SBC ... "
A "dev. options" alatt már megnézhetted volna, de mind1, hagyjuk.Nekem egyébként sem pálya.
#18864 "A párosításnál eleinte szenvedtem vele, (... )Aztán rájöttem .. "
A kézikönyvben csuda titkok vannak ám leírva!#18861 Luck Dragon
" ... egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra ... " – ezzel szerintem mindenki tisztában van. Más kérdés, hogy egy AAC, ne adj' Isten egy "sima" aptX támogatás alap kellene, hogy legyen. Persze, míg JBL és H/K hangszórókat (az almás cuccokról meg már ne is beszéljünk) el lehet az előbbiek nélkül is adni, addig csak a feltörekvő "kis" kínai márkák igényességében vagy versenyszellemében bízhatunk.
-
válasz
Wolfskin #18860 üzenetére
Bár a jobb Bluetooth kodekek elméletben jobb hangminőséget kínálnak, egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra (szerintem). Ha a hangszórók minősége gyenge, akkor hiába a fejlettebb kodek, a végeredmény rosszabb lehet, mint egy jól megépített, de csak SBC-t használó hangszóró esetében.
Ráadásul a legtöbben streaming szolgáltatásokat használnak, amelyek többsége amúgy is csak SBC-t és AAC-t támogat. Tehát egy átlagfelhasználó számára sokszor nem is érzékelhető különbség, ha a Bluetooth hangszóró minősége eleve nem éri el azt a szintet, ahol a fejlettebb kodekek előnye érvényesülhetne. Persze a tévedést fentartom és csak általam vélt elképzelést vázolom fel.
Eközben megérkezett még egy Xiaomi csak feketében . (Családtagnak)
Így alig várom, hogy kipróbáljam őket össze párosítva .
Ugyan is csatlakoztatás dedikált gombot megnyomva mindkét hangszórón, és a két, egymás közelében lévő hangszóró automatikusan kapcsolódik egymáshoz, hogy bal és jobb csatornaként működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, 3070, 32gb RAM
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest