Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
" ... ugyanakkor feltételezik, hogy AAC és SBC ... "
A "dev. options" alatt már megnézhetted volna, de mind1, hagyjuk.
Nekem egyébként sem pálya.#18864 "A párosításnál eleinte szenvedtem vele, (... )Aztán rájöttem .. "
A kézikönyvben csuda titkok vannak ám leírva!
#18861 Luck Dragon
" ... egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra ... " – ezzel szerintem mindenki tisztában van. Más kérdés, hogy egy AAC, ne adj' Isten egy "sima" aptX támogatás alap kellene, hogy legyen. Persze, míg JBL és H/K hangszórókat (az almás cuccokról meg már ne is beszéljünk
) el lehet az előbbiek nélkül is adni, addig csak a feltörekvő "kis" kínai márkák igényességében vagy versenyszellemében bízhatunk. -
válasz
Wolfskin
üzenetére
Bár a jobb Bluetooth kodekek elméletben jobb hangminőséget kínálnak, egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra (szerintem). Ha a hangszórók minősége gyenge, akkor hiába a fejlettebb kodek, a végeredmény rosszabb lehet, mint egy jól megépített, de csak SBC-t használó hangszóró esetében.
Ráadásul a legtöbben streaming szolgáltatásokat használnak, amelyek többsége amúgy is csak SBC-t és AAC-t támogat. Tehát egy átlagfelhasználó számára sokszor nem is érzékelhető különbség, ha a Bluetooth hangszóró minősége eleve nem éri el azt a szintet, ahol a fejlettebb kodekek előnye érvényesülhetne. Persze a tévedést fentartom és csak általam vélt elképzelést vázolom fel.
Eközben megérkezett még egy Xiaomi csak feketében . (Családtagnak)

Így alig várom, hogy kipróbáljam őket össze párosítva .
Ugyan is csatlakoztatás dedikált gombot megnyomva mindkét hangszórón, és a két, egymás közelében lévő hangszóró automatikusan kapcsolódik egymáshoz, hogy bal és jobb csatornaként működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem egyébként sem pálya.
) el lehet az előbbiek nélkül is adni, addig csak a feltörekvő "kis" kínai márkák igényességében vagy versenyszellemében bízhatunk.