Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18595 üzenetére
Utólag adják vissza, ha minden rendben vele.
jbl, divoom, meg egy noname kínai 1000Ft-os céges ajándék hangszóró is simán megy a laptoppal..
"Nem sokkal drágább an van sokkal jobb" Melyikre gondolsz? A divoom voombox-om 2017 óta van meg, úgyhogy nem az a cserélgetős fajta vagyok
Így ha most esetleg 10-20 ezerrel többért van tényleg érzékelhetően jobb, akkor megnézem.
-
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18593 üzenetére
Simán visszacsomagolva kell feladni nekik, adnak egy linket és onnan le lehet tölteni a címkét, amit rá kell ragasztani.
Kb 1,5 hónapos a laptop, így friss a rendszer.Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz...
Most akció van a soundcore.com-on:
Motion+: 100€ -> 83€
Boom 2: 130€ -> 102€
Motion Boom Plus: 170€ -> 99€
Kérdés, hogy ezek milyenek és ezek tényleg jó árak-e? -
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18591 üzenetére
Köszi!
Kintről volt.
Amúgy +pont az earfünnek, mert a kellemetlenségért 1 napon belül visszautaltak 8$-t. (Ők ajánlották fel)
Mindenhogy próbáltam. Az én gépemen másik hangszórók tökéletesen szóltak és az uboom L másik gépen, telefonon is tökéletes volt. Frissítettem mindent a gépemen de semmi.. Valahogy nem szerették egymástKicsit félek az uboom x-től, mert mi van ha az se fog menni a gépemen
Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz... -
Ferenc198
csendes tag
válasz
Ferenc198 #18529 üzenetére
Nah a vége a visszaküldés lett. Sehogy nem tudtam összehozni a laptoppal és az earfün sem tudott mit mondani rá..
Ugyanitt keresek leginkább laptop mellé hangszórót, de hordozva is lenne házon belül, illetve nyáron ki a kertbe.
Az Uboom L összességében tetszett, kicsit nekem gyenge volt a mélyek tekintetében..
Árban ilyen 40-50 ezer körül gondoltam. Tudom kicsit más kategória mint az uboom L.Köszönöm!
-
Ferenc198
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy earfün uboom L hangszórót, egy problémám van vele:
90%-ban a laptopomról használnám, na a 15 kipróbált eszköz közül csak ezzel az egyel nem akar működni
A laptop egy asus zenbook 14 ux3402 win11 home-al.
Csatlakozni csatlakozik, de semmi hang. 10-ből két csatlakozásnál viszont előfordul, hogy 3-4mp-ig van hang majd megint nincs..
Az uboom-ot is próbáltam más eszközzel, tökéletesen működik, illetve az asus-hoz is csatlakoztattam másik hangszórót (divoom voombox) az is tökéletsen működik.
A bluetooth driver is a legfrisebb van fent..
Valakinek volt esetleg ilyen problémája, akár más típusú hangszóróval?
Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 1707FP 17" LCD monitor
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest