- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18736 üzenetére
"Megnéztem az ajánlásokat, köszi!"
Közben beugrott, hogy nálad szempont az, hogy ne "tilinkózzon" (vagy kikapcsolható legyen). Na, az említett alternatívéknál nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Carl18-nak tuti van vagy volt Tozo Pa1, szóval azt ő meg tudja mondani. StormBox Flow tulajról nem tudok (de van app, írni kell a gyártónak, ha az esélyes).#18737 Pixx96
" ... az uboom X tetszik na ez nem egy rossz hangfal ... " – na, örülök, hogy neked is bejön."7 Oluv EQ amivel lehet játszani" Hááát meghallgattam őket 3 különböző zenével is hagytam a picsbe ... " – pedig az nem olyan preset-ek, amiket a custom eq-val ki tudsz "keverni". Azokkal Oluv nagyon sok időt elmolyolt, és igen-igen jók lettek szerintem (és mások szerint is). A jobb / komolyabb review-k esetén is azokat használják, és gyakran kiemelik, hogy leginkább ez az, ami a konkurencia felé helyezi. Össze lehet hasonlítani a – tényleg semmire sem jó – gyári preset-ekkel, amik az app tetején találhatók.
Én nem csak (sőt jobbára nem) hangosan hallgatok vele zenét, és nagyon élvezem, hogy az Oluv-féle preset-eknél több és más a hangerőskála, valamint egészen kis hangerőn is döbbenetesen dinamikus marad a cucc (ilyet pl. a Go + Play-ek se tudnak).#18739 carl18
Nekem a Boom Xxx nem jön be. Az indoor-okat és az outdoor-okat szoktam használni, ill. mivel nekem az Oluv 0.39-es van fenn a desktop-ot (studio).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest