- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18736 üzenetére
"Megnéztem az ajánlásokat, köszi!"
Közben beugrott, hogy nálad szempont az, hogy ne "tilinkózzon" (vagy kikapcsolható legyen). Na, az említett alternatívéknál nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Carl18-nak tuti van vagy volt Tozo Pa1, szóval azt ő meg tudja mondani. StormBox Flow tulajról nem tudok (de van app, írni kell a gyártónak, ha az esélyes).#18737 Pixx96
" ... az uboom X tetszik na ez nem egy rossz hangfal ... " – na, örülök, hogy neked is bejön."7 Oluv EQ amivel lehet játszani" Hááát meghallgattam őket 3 különböző zenével is hagytam a picsbe ... " – pedig az nem olyan preset-ek, amiket a custom eq-val ki tudsz "keverni". Azokkal Oluv nagyon sok időt elmolyolt, és igen-igen jók lettek szerintem (és mások szerint is). A jobb / komolyabb review-k esetén is azokat használják, és gyakran kiemelik, hogy leginkább ez az, ami a konkurencia felé helyezi. Össze lehet hasonlítani a – tényleg semmire sem jó – gyári preset-ekkel, amik az app tetején találhatók.
Én nem csak (sőt jobbára nem) hangosan hallgatok vele zenét, és nagyon élvezem, hogy az Oluv-féle preset-eknél több és más a hangerőskála, valamint egészen kis hangerőn is döbbenetesen dinamikus marad a cucc (ilyet pl. a Go + Play-ek se tudnak).#18739 carl18
Nekem a Boom Xxx nem jön be. Az indoor-okat és az outdoor-okat szoktam használni, ill. mivel nekem az Oluv 0.39-es van fenn a desktop-ot (studio).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- DOOM - The Dark Ages
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- GTA VI
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest