- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #19017 üzenetére
Igen sajnos Dockin, earfun és Anker esetén nem igazán van pót alkatrész Woofer. Lehetne bele rakni de akkor romlana a hangja. Ha a gyári hangzást akarja az ember meg tartani akkor a régi Woofert érdemes javítani.
Most egy tudjátok képzelni hogy szólna a Uboom X 2x100mm Sal mélykozep mellet?
Nagyon nem volna ilyen jó a basszus.
Persze abba a Sal hangszóró is jobb mint hogy a hangszóró kuka legyen.Főleg az egyéni méretű kis hangszóró a bajos.
Dockin esetén 65mm ilyet ami ilyen mélyen és erősen szól nem találtam aliexpressen.
Találtam egy 65mm de 97hz írt ami nem igazán mély.Csak ilyen kis hangszóró mellé pille és társai és a javítás ha szakember csinálja nem lesz olcsó.
És ha egy Új Uboom X 43e akkor a hangszórót felét az ember simán rá költheti. -
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18970 üzenetére
Dolgok nagy része kínai. Majd meg látjuk vagy pont akció lesz. 😅 A USA vám Kína ellen szól de mi EU vagyunk.
Mivel a usába csökken a kereslet így több készlet lesz amit el kell adni akár akciósan is.Bár már láttam kínai vállalkozókat akik csődről beszéltek. Nyilván egy átlag amerikai sokkal nagyobb vásárló erő mint mi kis magyarok.
A youtube is az alapján fizet milyen népnek hirdet.
Elég meg nézni a Amerikai Youtuberek mit engedhetnek meg maguknak. Lamborghini Revuelto matt feketébe házhoz és saját udvarba.Magyarba a legnagyobb videós se igazán van ezen a szinten.
Persze akinek Usába van pénz annak nem számít akció meg veszi a legjobbat amit kapni lehet.Kíváncsi vagyok ez Earfun és Anker márkák alatt hogy vágja a fát. Anker és összes más márka kínai mint a Tronsmart. W-King is le húzza a rolót usába.
Ha 100 százalék vám Lesz dupla áron nem fognak ezek menni. Más erős piac nincs USA hatalmas ki esés nekik is.
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #18961 üzenetére
"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
Az baj, hogy van viszonyítási alapod...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság
Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.
Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek
Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18922 üzenetére
Nem került csak úgy elő, és ha ki is jött serült dobozza.
8x hívtuk a upst aztán ment levél több az Earfunnak is.
Earfun írta nekem az amazon tesz fel jelentést ha a csomag el veszik.Itt a magyar posta sokkal pontosabb mint a Ups.
Nem csak én talán az Earfun is nyomást adott rájuk.
Mikor a második hangszórót segítettem vissza fordítani nagyon hálásak voltak.
10/9 ember meg tartotta volna. Mindenki azt mondta veszem át és agyam el jó pénzért.Igen még mindig Balkán vagyunk hiába vagyunk papíron EU tag.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18893 üzenetére
Nem most néztem írta Earfun ki akarja üríteni a amazon raktárat.
104 Usd 38e forint.
Csak az se értem ha Oluv olyan kis részesedést kap Uboom X után miért foglalkozik még vele.
Uboom X akciót egyből ki rakja, akkor csak kap valamit cserébe.Még Oluv se tudja mi a raktár ürítés célja és hogy a termék gyártása leáll vagy jön majd új tétel.
Minden esetére én a 112 Usd árat se bántam egy napig se. Csak a hosszú szállítás volt idegesítő. Majd 2 hónap várakozás azért nem volt semmi meg a ups kommunikáció.
Pedig ennek ennyiért simán van piaca csak sokan nem értenek hozzá és inkább veszik a média márkba a Sencor és többi kínai vackot túl árazottan.
Egy termék hiába jó ha nincs mögötte marketing és az emberek nem ismerik akkor hiába.De ha Uboom X 38e akkor a T6 Max 10e forintot érne maximum vagy annyit se.....
Ha már ár érték arányt is nézzük meg a hang minőség.
Egyik hazai boltba a 2x8 wattos kínai vackot árulják 18e forintért. Ilyen 1x18650 akku és kapu garancia mellett.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18862 üzenetére
Igen láttam én is, és 2 cellát kapott gondolom 21700-es mind kettő!
Meg van egy fogantyú mint a új Tronsmart hangszórónál (Mitrune) Ezek egymástól másolnak/lopnak.Azért 1 Charge 6 árán lehet venni 2 Uboom L-t és még pénz is marad.
Nálunk magyarba biztos lesz 70-80E a nyító ára, és a kérdés egy Charge 6 mennyire bírja.
Nekem a 2015-ös Charge 2+ megmutatta egy drága márka termékei se tartosabbak.
Azóta is papírnehezék a Charge 2+ töltö elektronika hibás, akkut ki vettem ilyen polc díszitő lett.Ha most Xtreme 4 helyet kéne valami inkább a Soundcore Boom 2 vagy a új Tribit Lavát venném. De a Motion Boom se rossz 55 Euroért ha még akciós!
Néztem JBL Charge 6 itthon 80E forint árukeresőn, még nagyon új de ez kemény.
A 112E dolláros Uboom X kb ennek a fele volt, 1 Charge 6 áron 2 Early Bird Uboom X kijönne.
De egy Uboom X 120USD+2X akciós Uboom L sztereó kedvéért és lett 3 hangszóród 1 árán. Csak a Earfunnal nem tudsz menőzni, nincs rajta a JÉBÉEL MÁRKA Jel.
Mikor volt A Charge 2 kérdezte mindenki eredeti? -
Wolfskin
őstag
válasz
SSlyTR #18840 üzenetére
Ennek a 360 fokos zenének van gyakorlati értelme? Vagy csak marketing? Én mindenképp olyat akartam, ami 2 utas, tehát van magassugárzója, de szerintem ilyen kis mélyközép mellett így is rettenetesen meg van fogva. Akkor kettő magas meg mindek? Hátrafelé minek sugároz? Hátha ül valaki a hangfal mögött.
A gyakorlatban ezeket leginkább illik rátolni a falra, sarokba tenni, ami valamelyest erősíti a mélyeket. A magasak pedig amúgy is szűk nyalábban terjednek, és nem verődnek vissza, hanem kioltódnak. Szóval nekem ez olyan feleslegesnek tűnik, mint esernyőre a szellőzőablak.
De ha a gyakorlat mást mutat... -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18788 üzenetére
Magyar ára egy X10 hangszórónak 48e forint.
Azért messze van az USA ártól.
Igen persze Usanka fizetés sokkal másabb őket a Jbl Boombox 3 ára se vágja földhöz van pénz lovera.Néha nézzek én is youtubon a sok videós milyen nagy lábon él. Egy régi kpop sztár Koreába milliós channel táskákat vásárol.
Amerikai Youtuber meg Lamborghini Revueltot vásárolt és házhoz is hozták neki trailerrel.Ilyenkor észre veszem milyen nagy különbség van ember és ember között.
De minden országba van szegény.Minden esetre én el vagyok Uboom X mellet is.
Earfun ár érték arányba elég jó és jó a basszus is.
Mit nem adtam volna ezért 20 évesen.
Azért ahhoz képest elég jó áron mennek a mai Bluetooth hangszórók a Jbl Xtreme 1 mikor meg jelent 2016 fele volt 100e forint és akkor az sokkal többnek számított.
2013 felé meg a 400 grammos Bluetooth hangszórók is kerültek 60e forintba. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18786 üzenetére
Azért a Uboom X jelentősen erősebb és nagyobb.
A Tribit Woofere max 70mm lehet a Uboom X-nek ez 100mm. Ez hatalmas különbség, a Uboom X inkább a JBL Boombox szint.A Tribit is jó de inkább D Fine/Xtreme méret és erő. Ez akkor jó ha még számít a hordozhatóság.
Bár jó lenne látni mit tud egy Xtreme 4 ellen vagy hasonló kategóriába.Igen a USA W_King Árak elég kemények, de ott még rá megy minimális adó.
De akkor is 70 dollár egy X10-ért még ha akciós is szinte ajándék.
Egy valamelyik amerikai alkalmazotnak 1 nap alatt összejön munkába. -
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #18590 üzenetére
"Arban nagyon is egy liga"
Nyilván nem az árra gondoltam, hanem a többi paraméterre
(..mondjuk jbl go3-at már lehet kapni 9700.- körül az emagon)"Ha valaki 15ert akar venni valamit, akkor mellyiket ajanlod neki. Jbl-t vagy ezt?"
Már régen rossz ha valaki "15ert akar venni valamit" ....annak szerintem teljesen mindegy(..amúgy a kettő közül jbl go-t csak akkor ajánlanék ha zsebre is akarja tenni
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #18574 üzenetére
"Ennek a felso reszen levo muanyag gagyibb, mint az UboomX burkolata"
Hát igen, a T6 vonalhoz képest az anyaghasználat visszalépés, pl. ennek az elődje a szintén 360° os T6 Plus Upgraded kimondottan prémium hatású, öröm kézbe fogni, a tekerője is fém, masszív az egész a cuccviszont a hangolás jóval mélyebb mint a T7, kicsit több is a basszus (bár ott is lehetne kicsit több) de alapból jóval tompábban szól mint a T7.
De, ....egy 3rd party eq + samsung adapt sound-al kimondottan jól hangolható, egyedül a basszusban van egy kis hiányérzetem, de sajnos ott már túlvezérléssel büntet
A T7 tisztábban szól csak kicsit kevesebb a basszusal és kicsit hallkabb is (bár ennek nincs sok jelentősége mivel koppra tekerve mind a kettő ótvar..Szerintem ezen a szinten jobb, mint az ilyen jbl go meg tobbi marok meretu hangszoro"
A jbl go (és társai), hogy jött a képbe, nagyon nem egy liga a kettő(..ja, egy 3rd party eq-val nem próbáltad kicsit még hangolni?
-
Pixx96
aktív tag
válasz
SSlyTR #18565 üzenetére
nekem nincs bajom jbl hangzás világával (kevés közepet/ magast adok neki telefonról)jbl flip 5 kb 4 éve hajtok közel Max hangerőn melóba kutya Baja. 710 es pb boxom is tökéletesen üzemel. általad említett hangfalaknak ott az batár fogantyú nekem az nem bejövős. onyx7 volt de az nagyon tompán szólt eq se segített rajta mély az tényleg nagyon jó benne disco zenékre másra nem igazán.
5 kor végzek melóval aztán beugrom meglátjuk mi lesz.
-
spgabor
aktív tag
válasz
SSlyTR #18368 üzenetére
Szia,
nincs, így nem utalok. De köszi a segítséget!
Azért is tettem fel a kérdése, meg kezdem el a posztokat olvasgatni, mert a JBL folyik mindenből és már azért elég jó alternatívát lehet találni sokmindenben.Az általad javasoltak közül egyik sem ismerős még márkára sem. Talán az Anker-t láttam már valahol. Van nekik magyar garijuk, hiba esetén alkatrész ellátás? Mit lehet róluk tudni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18365 üzenetére
"Nagy vita megy, hogy melyik a legjobb, talan a 043at mondtak a jobbnak az app elotti idokbol ... "
De, az app-ot is támogató fw.-vel okafogyottá válik ez a vita, nem? Abban ugyanaz a hangolás van, csak az app-nak hála tudsz váltani az indoor és az outdoor között, nem? Vagy ez, hogy is volt már nem emlékszem pontosan? Custom eq.-t is kapott így, vagy csak Earfun féle preset-ek vannak + Oluvé (kettő)?#18366 rezy89
"Mindkettő csinálja (...) ellenére jó doboz, újra megvenném, árához képest nagyon jól szól."
Kettőből kettő úgy viselkedik, hogy már 25% körül elkezd "lüktetni" a hangerő és/vagy a basszus, de mégis jónak tartod?" ... árához képest nagyon jól szól."
Nézem az árát ... ~50e Ft. Tudod, hogy ennyiért van az itt utóbb igen sokat emlegetett UBoom X? OK, nincs mikrofon, meg (ilyen) fények, de ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18340 üzenetére
Az UBoom L-et melyik fw.-vel használod?
• gyári?
• Oluv féle?
• Oluv féle app support-al?#18352 carl18
Na, ez az amiről még kevés szó szokott esni bt. hangszórók tesztelése esetén. Gyakorlatilag nulla. Sajnos Alan se tartja ezt fontosnak. Pedig minél nagyobb egy hangszóró – jó esetben – annál nagyobb akkumulátor van benne. Így hatványozottan fontos a töltési idő (szerintem). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18332 üzenetére
" ... akkor kár ránézni ... " – nem egy matyó-hímzés, de akad ennél nem egy csúnyább.
Sajna nincs tapasztalatom az "L"-el, de így látatlanban is kisebb összegben fogadni mernék , hogy ugyanazt a műanyagot tapizod, csak mivel maga a hangszóró nagy felületen van beborítva "tésztaszűrővel" – ja és mert nincs rajta állandóan meredező fogantyú – ezért minőségibb benyomást kelt.
#18310 carl18
"Uboom X gyári tuti jó Codec az SBC."
Erre el is felejtettem reagálni. Hogy-hogy SBC? Nálam AAC-t használ.#18334 SSlyTR
"Frissítettél fw-t az x10en?"
App (tudtommal) nincs hozzá, szóval ha írna a gyártónak, akkor talán megkaphatja a hozzá való fw.-t (amit aztán a Multimedia Product Tool-al feldobhat).
Talán a 10-1-es fw-je is rámegy (erős kérdőjel ...), ami nem lenne rossz, mert Alan tesztje alapján utóbbinak jobb a hangolása. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18332 üzenetére
Nagyon jó kérdés. Valami rá folyt? Amit be szívott a gumi. De nincs gond a hangját nem befolyásolja.
Igen az X10 jó anyaga van akkár csak a Dockinnak.
Meg kopogtattam mindegyik hangszórót a kezemmel.
Én is azt mondom ezt a anyagot kéne valami jobb dologgal be vonni. Csak a hang elég jó ez miatt kaphatna a hangszóró kis optikai tuningot.Jöhetne egy új model Earfun Uboom X prémium alatt.
Ahol Extra árért cserébe jönne a Extra Design. LDAC Codec és pár extra ami nem fért bele a Budget árba.
De ez csak állom és koncepció.Esetleg lehet kapni ilyen ön tapadós karbon fóliát azzal lehet érdemes lenne be vonni sokat dobna rajta. És még a hangszórót is védi.
lehet veszek és ki próbálom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18317 üzenetére
" ... a formavilaga nem jon be." – még a végén eladod (csak ezért) az UBoomX-et?
#18318 carl18
"Csináltam egy letilást az Abszolút hangerőval kapcsolatba ... "
Úgy érted, hogy most bekapcsoltad? Nézed meg jobban a leírást! Ha neked aktív az a menüpont, akkor az abszolút hangerő épp, hogy ki van kapcsolva.
Most viszont ha inaktív, akkor nem kellene torzítania a hangszórónak, ill. ha a hangszórón állítod a hangerőt, akkor látnod kellene ahogy a telefonon (is) változik."Az Uboom X ára kb a W-king X10 szintje ... " – ha innen nézzük vicces, hogy a W-KING X10 túl van árazva. És, akkor azt nem is vettük számításba, hogy ~3 éves hangszóró.
" ... a X10 egy egész jó vásár főleg ha az ember jó áron veszi."
Te tulajdonképpen melyiket vetted? Csak mert – jó kínai szokás szerint – ebből is van régi és új. (különböző akksi, hangolás ... és még ki tudja mi → bt. chip? mivel a régit nem lehet tws-be kapcsolni az újjal). -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18321 üzenetére
Sok hangszóró esetén függ a lejátszott tartalom minőségétől is vagy hogy a hangszóród hova rakod milyen hangerővel. Esetleg az egyéni ízlés, vagy amit az adott személy megszokott hangzás. De a japán city popokat is egész jól játsza a X10 akkor zene értelembe nem rossz ez.
Persze most azt nézzük az Uboom X a sztár, főleg így új hangszórók között de még is egy Boombox méretű doboz. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18321 üzenetére
Az Uboom X olyasmi anyagból lehet mint a Motion Boom, nem a legjobb műanyag.
De a hangján nem ront szóval így nincs baj ez leszámítvajó hangszóró.
Csináltam egy kis demot, rajta van mind 3 hangszóró.
Az X10 ahhoz képest elég jól össze van rakva, a textil rajta hasonló a JBL termékeken lévővel vagy amit manapság egy hangszóróra rakni szoktak.
Szóval egész jó anyag az X10 jobb benyomást kell mint akkor a Motion Boom.
Dockin D Fine VS W-King X10 & Earfun Uboom X (Build Quality?) #bluetoothspeaker -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18259 üzenetére
22e foxpostal és Tozo helyére akarom.
Ma Uboom X fel avatás ment.
50% outdoor mód és elég hangos és erős a hangja.
Csak ez már nem egy házizsákba belerakom méret.
De elég jó termék szóval én elégedett vagyok vele.
Ez lenne a Fő hangszóró akkor nálam.
A Dockint sajnálom eladni, és minden napra be fogni.
Kell valami ami házizsákba hordozható és akkor lesz egy mindenes. A Tozo Pa1 meg jó de erősebbet akarok. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
Tegnap este ment 4 órát. Persze ez olyan hogy tény ez már tud túl hangos lenni. A nagyobb erő nagyobb felelősségel jár.
Én is 50-65 százalék körül elég a Indoor plus.
Outdoor sima adja a legtöbb basszust, de az fél hangerőn is elég hangos.
Minden esetre jó termék ez és akku idő is biztató.Én a Ledeket kikapcsoltam ne egye az akkut.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18228 üzenetére
" ... a rendeles datumatol szamoljak a garit ... "
Ezen nekem is felszaladt a szemöldököm, gondoltam is, hogy írok nekik, de végül nem tettem. Le van miden szépen screenshot-olva, dátumok feljegyezve. Ha ne adj' Isten azon az 1-1,5 hónapon múlik, akkor majd előszedem. Neked is ezt ajánlom.
Ellenkező esetben írhatsz a support-nak, ha úgy gondolod.#18227 hcol7
+1 -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18228 üzenetére
Végtére is mindig a vásárló szív.
akkor az Én garanciám Vecsésen jár le.
A tiéd 1.5 hónap az enyémet valahogy nem akarják ki hozni.
Azt elmondhatom meg írom Az Earfunnak hogy soha többé ne küldjön semmit ezzel a céggel.
2 hónap garanciát bukok alapból a késéssel.
Nekem ez a első és utolsó alkalom is ma is fel lett híva nem tudnak semmit. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18207 üzenetére
Akkor lehet elfogyott volna megint?
Mar amazon.de oldalon is árulják fekete péntek alatt.
Gondolom már vettek belőle nem keveset.Hazai webshopon néha 50e akciósan.
Esetleg ott kéne érdeklődni, még ez egy új termék idő kell hogy terjedjen.Kíváncsi vagyok én is már rá milyen hangja van.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18201 üzenetére
Nem tudom. Ezért írtam, hogy a legbiztosabb, ha az ember e-mail-en keresztül rákérdez a készletre, szállításra, ill. bármire, ami fontos lehet.
" ... szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban."
Így van, ez is opció.Én az earlybird árra (112$) és Oluv-ra tekintettel (aki nem kis melót tett a hangolásba, és akinek köszönhetően lett olyan ez a hangszóró, amilyen) rendeltem a gyártótól.
Aki követi a topic-ot, az tudja, hogy itthon 1 hónappal (!) hamarabb már meg lehetett rendelni (és kézhez is kapni!) a hangszórót. LOL ... -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18165 üzenetére
Néha jó új hangszórót kipróbálni!
De nyilván én se akarom pénzt kidobni a ablakon.Most az a Uboom X volna érdekes ha megjönne egyszer az életbe talán. Jó esetbe Karácsonyra ide ér, de valahogy nem igazán érzem (Abádszalókra) szívesen hoznak valamit. Szerintem a legjobb ha elengedem a dolgot, ebből nem lesz szállítás vagy eltűnt a csomag.
Arra azért kíváncsi vagyok akinek megjött a Uboom X mit szól hozzá? Bejáratás után? Új firmware mellet mit megy? Akku idő fél hangerőn?
Basszus mélység, erő? Hangkép? hangminőség? Látszik Oluv odatette magát?
Beltéren,kültéren? esetleg egy Harman Kardon/JBL Termék ellen hogy állja meg a helyét?
Hangerő? melyik a legjobb EQ mód?Ha már nincs fizikai termék legalább hadd álmodozzak róla.
Hallgatom az Edifier R1280DB-t és azt képzelem UBoom X. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18151 üzenetére
Na akkor csak meg jött mázlista.
Én utoljára kapom, de benne van a pakliba vissza küldi a feladónak.még nincs terv ups oldalon mikor hozzák ki. Nincs pontos dátum ha lesz frissítés lesz.
Tronsmart Bang se vagy Bang Mini van valakinek?
Mit tudhat? Dockin ellen lehet veszek egyet tesztre. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18149 üzenetére
Hozzád legalább el indult.
Hozzám meg se próbálnak jönni el se indult.
2024/11/25
22:00Ú ton
A utcaszám hibás. Ez késleltetheti a kézbesítést. Megkíséreljük a cím frissítését.
Vecses, HungaryEz óta semmi hír
A Diszkrét fenyegetés is aranyos.A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük.
Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak.
Akkor el könyvelem nekem nem lesz Uboom X. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18141 üzenetére
" ... nagyon sokaig 49990 forint volt az ara ... "
Jaja ... közben én is megnéztem az "arukereso"-n az árgrafikont. A 10 Ft híján 50e Ft szvsz. igen-igen jó ár. Én mondjuk Oluv miatt is (+ a gar. ami így 2 év) vettem kintről (és mert nem volt égető a dolog). Ha "holnapra" kellett volna, nyilván más a helyzet."Neked nem okozott gondot ... "
Azért "nem", mert meg sem próbáltak hívni (vagy épp e-mail-ben értesíteni), csak ~10 perccel a futár érkezése előtt (nice!). Itt írtam róla: #18100, #18119#18143 Totka1986
"Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év." – de mit látsz a számlán v. gar. papíron?
" ... yt videón túl vagyok ... " – az a baj, hogy Oluv ugye nincs a YT-n. Szóval vagy patreon vagy Rumble (ahová én feltöltöttem párat tőle)." ... de ez így élőben teljesen más." – ez nem vita kérdése. Nyilván az a tuti.
" ... egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül ... " – az komoly!
Gondolom, ha utolérted volna, akkor az égig rúgod. Nálam állítólag (épp nem voltam itthon) a futár normális volt, de ott a központban valami nagyon el lehet cseszve (vezetői szintén, hogy ezt hagyják). -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18117 üzenetére
Igen, én is néztem a Uboom L 48 dollárért most jó árba lenne.
Csak a forint olyan gyenge így sokan ront a vételáron.
Én anno mikor 40 dollárért vettem a 24 wattos Uboomot az akkor 12E forint volt ilyen szállítással.#18119<Adamsky>
Nálam itt tartos most a rendelés "A cím olyan távoli területre esik, ahova nincs mindennap kézbesítés. / A kézbesítést átütemeztük a következő munkanapra.
Vecses, Hungary"
Én se értem miért a UPS az amazon hívatalos szállítója főleg ha ilyen rosszul végzi. Szolnok megye amúgy se arról híres túl sok UPS autó rohangál a városokba.Pedig tényle UPS név hallatán rögtön az amerikai amazon jut eszembe.
Csak úgy néztem a csomag nyomkövetését hogy lengyelből milyen könnyen eljött magyarba. Lengyel Raktár 12 óra múlva Szlovák raktár, aztán 21-én reggel 7 órakor már vecsésen volt. 19-én adták fel lengyelből, szóval kalap kabát amazon és earfun amit tudtak megtettek eljutatták magyarba.
A Többi hiba már a UPS része, késés/lopás/csomag eltűnés. Esetleg vissza küldés a gyártónak ami szintén nem jó, mert olvastam valaki Nike cipőt rendelt UPS-n keresztül amit a UPS vissza küldött a Nike de a márka üres dobozt kapott így a vevő a cipőt is bukta és az árát is.
GLS/Magyar posta többször hozott csomagot sose volt gond.
Amazonnak velük kéne szerződni, vagy legalább lenne választási lehetőség. Esetleg ennek a Futárcégnek fejlődni (UPS)
Most a külföldi amazon rendelésre már több okból se éri meg, egy felől van esély a csomag valahol fenakad vagy eltűnik.
Más felől a forint elég gyenge így sokkal már elég extra felár a vásár nekünk.
Ja még egy érdekesség a Dockin küldött emailba hogy nagy karácsonyi vásár és akció. Néztem D FIne Evo 105 euro nem is lenne rossz ár. A Dockin oldal magától forintba írja és nem engedi váltani (47.000FT) amazon.de oldalon 116 euro ami szintén 47E forintra jön ki.
Szóval ami németnek D FIne Evo 105 Euro az a magyarnak 116?
Ha nem lenne gyenge a forint és élne a 105 euros ár 40E-ig simán vennék belőle.
Most viszont hogy még Akciósan is 47E elég hard kategória.
Mikor én az enyémet szállítás nélkül lett volna 32E körül. 5E volt a posta úgy jött ki 38E forintra.
A 47E ár ingyen szállítás mellet van, posta esetén +6E forint ami 53E volna.A Sima D Finet és a D FIne pluszt is 40E alatt vettem 37-38E tájékán. Most úgy gondoltam az Uboom X jó deal lett volna ennyiért? Még jó hogy időbe megvettük mert a Dollár/forint most elszált.
Most már csak készhez kéne kapni.Kis off, mivel a dollár/euro elszált ez majd a magyar piacon is érezni fogjuk lassan. A meglevő készleket még a régi áron elmennek, de ami új import a gyengült valuta miatt lesz 10-20% emelkedés kapásból+ a 27% áfa is nőveli az áremelkedést.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18106 üzenetére
Bocsi, jogos! Tényleg "csak" 4 kg, bár az akkor is elég combos, ha "elmászik".
#18109 ← igényes setup (2 utas rendszer), de szerintem túl kicsi ahhoz, hogy ebből tisztességes mélyek kijöjjenek. Bár ennyi pénzért akár csodát is tehet(ne).
#18111 carl18
Szurkolok, hogy legalább neked megjöjjön ma, de én egy lyukas garast nem tennék rá. Nézd csak, nem te vagy az első, akit ezzel a dumával ráznak le.
Szóval szurkolj, hogy a környékeden minél több ember várakozzon UPS-es szállításra, különben az életben el nem jut hozzád (ha rajtuk múlik).#18110
" ... én lehet futár mellet ki bontom ... " – inkább a videózást ajánlom. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Ups Magyarország. Oda be írod a számod és írja magyarul hol tart stb.
2 nap alatt eljött Lengyelországból magyarba, itt egyelőre meg akadt Vecsésen.Pedig úgy voltam Péntek este ezt hallgatom de úgy látszik nem. Jövő héten tuti meg jön.
Csak az kB 7 hét várakozás, így nem túl nagy hála az első napos Early Bird miatt.
Oluv még azért sírt nincs elég vásárló, hiába veszed ha készlet se volt.
Jó áron vettem de azért meg volt a ára majd 2 hónap várakozás.aztán ha minden úgy megy jövő héten kijon, bekapcsol és nem egy üres doboz lesz fél téglával a belsejébe.
Olvastam ups idehaza amazon dobozokat ki bontja szóval én lehet futár mellet ki bontom bele nyúlt-e valaki.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Hagyd a swiship-et! Látsz UPS nyomkövetési számot? Ha, igen, arra kattints rá. Át kell, hogy kerülj a UPS oldalára. Onnantól kezdve azt figyeld. Utóbbit nem győzöm hangsúlyozni. Esetemben most már tuti visszafelé "utazna" a hangszóróm, ha nem figyelem. Ugyanis onnantól, hogy a swiship írt, megszakadt a kommunikáció. A UPS - magától - semmiről sem tájékoztat.
" ... maszik a hangszoro a nagyobb basszustol." – WTF?!
Egy 6 kg-os hangszóró "mászik"?#1810 SSlyTR
Az jó (hír). Helyzet? "Összebarátoztatok" már, vagy még mindig a Boom 2-t érzed jobbnak? Utóbbi esetben le tudnád írni, hogy miben? Több / másabb a mély, jobbak a magasak, jobb a térérzet, stb. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18093 üzenetére
Nekem November 27, de hamarabb jön az UPS oldalon azt írja holnap estig meg kéne kapnom.
Szóval te is nézd meg a emailt hol tart a csomag, mert lehet hamarabb jön.
Pedig ide is ugyan úgy jár a szállítás te is vásárló vagy.
A kérdés hogy még is mi alapján döntik el a Hungary messzi van ráér neki. Mert valaki eldönti kinek küldjék elsőnek, az biztos nem időrend alapján. Mivel első nap rendeltem elsők között kéne megkapni, így lenne fair. Cserébe ha írsz hogy hol a termék még törlik is a rendelést.Biztos úgy vannak tartsd meg a pénzed.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Ezért írtam én ide pár hete hogy mi magyarok másodrendű állampolgárok vagyunk hogy időbe nem küldik a rendelést.
Én is tudtam arról hogy aki utánam rendelt németbe hamarabb kapott hangszórót mint én.Akivel beszélté europai?
Csak ez így valóban szívás, hogy akkor volt hangszóró csak azt elsőnek belsős piacon adták el. Aztán mikor elfogyott a vevő most már mehet a balkán europai szállítás is.Csak én elsőnek előrendeltem, Oluv írta ez bízalom Oluv és a cég felé. Persze láttam Patreon oldalon valaki 1 hét után lemondta, nem volt mindenki ilyen türelmes.
Holnap ha minden jól megy megjön nekem is, és akkor végre több mint 6 hét várakozás után megjön a híres hangszóró.PH nem rég írt cikket az Earfun gyártásról, 10 órás egy műszak és 2300 bluetooth headsetet gyártanak az alatt.
Ez alapján Uboom X gyártás se pörgött még fel, nyilván ha nincs igény a hangszóróra nincs értelme legyártani.
Oluv 150+175 hangszórót írt emlékeim szerint Patreon oldalon.
Amerika szintén ennyit kaphatot, így talán 500-600 Uboom X van eddig legyártva.Aztán majd eldől mennyire jó is a minőség, élet tartalom.
Még youtube komment szekcióba írta valaki 18-án rendelt és oktober 26 felé megkapta.
Talán spanyol volt.
Youtubon/redditen én is néztem ki honnan mikor rendelt és mikor kapta. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18087 üzenetére
Igen, én is bámulok a magyar viszont eladó eladja bolti áron garancia nélkül.
De van egy mondás " amig lószar van addig veréb is"
Ha lesz kereslet lesz kínálat is, ezért van onlyfans és társai.
Csak ilyenkor bele gondolok van még aki random úgy vásárol terméket hogy nem nézzi meg a piaci értékét?
Mondjuk én a Haf 912 Plus házzal jártam így hogy sokkalták érte a 10E forintot úgy van benne 2 darab 200mm ventilátor.
Neki 10E sok és hogy 5E add érte, én meg mondom akkor megy a szekrény aljára.Végtére is lehet abból még HTPC vagy bármi más.
Meg most mai világba mi az a 5000 forint?
Mikor én a HAF 912 Plust vettem nem volt ilyen gyenge a forint, most meg adjam oda 6-8 kg kenyér áráért? De jól járok.
Csak néha úgy gondolom a használt piac ára néha valami őrület.
Mert valaki vesz valamit használja fél évig és úgy gondolja a bolti áron vagy még az fölött ő eladja.
JBL Xtreme 2 egy ismerős akcióson vettem 60+postába garanciával webshopból. Aztán használtan 60-70E között ment anno ö is mondta hogy jönnek létre ezek az árak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Na, az kemény! Nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen szinten megy a "feketézés". Így talán annyira nem meglepő, hogy sokan nem jutnak időben a megrendelt termékhez.
Esetleg megkérdezhetnéd, hogy mennyiért sikerült tovább adnia. Ha jól értem 4 árán annyit keresett, hogy a 5. neki nem kerül pénzbe. 112$ / 4 = 28$
Vagyis – feltételezve, hogy 112$ / db-ért jutott hozzá – ~140$ körül (+posta) kellett, hogy darabját adja. Ennyi hülye ténferegne az eBay-en? -
[CS]Blade2
addikt
válasz
SSlyTR #18039 üzenetére
usb-c kábelt mellékel hozzá, és hátul a gumi felett van írva, hogy 9-12V DC.
Valamint itt van a kis füzete:
[link] kettő oldallal odébb a 14-es. PD adaptor 18WA kijelző hiánya miatt valszeg nem tuti a Lamax. 64 éves lesz fater.
Nézhetünk egy olyat is, hogy IP védettség nélkül mit lehetne kihozni:
jó FM rész
legyen azért hangerő
fogantyú vagy jól hordozható legyen
igazából a bluetooth nem is fontos, és az akkus üzem sem. Csak azért kerültem ide, mert a sima rádiók 1-2W-os hangfallal vannak, a nagy része fizikailag is tök kicsi.Azért gondolkodtam valami munkára valóban, mert amit leejtett, azt szétbontva így nézett ki belül: Szóval, ha pl. falat csiszol, akkor ilyen por lehetséges:
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18017 üzenetére
Nem csak mi nem kapjuk meg (ill. megkapnánk akár már holnap, ha nem lennénk ilyen fillérb. mert nálunk kapni), hanem a németek / Európa egy jó része sem, mert nincs készleten. Se az amazon-on, se a gyártó (!) oldalán. Érted?!
#18018 carl18
"Majd oluv felesége minden videó alá oda írom nem jött meg ... "
Teljesen felesleges. Oluv-nak kellett volna már rég egy nyilvános csatornát nyitnia, ahol kommunikálni tud mindenkivel, nem csak az előfizetőivel (bár utóbbiakra se mindig reagál). De mint tudjuk, neki nem ez az erőssége. Csak ezek után se ő, se a gyártó ne csodálkozzon, ha egyébként tényleg ordas nagy bukó lesz a termék.
Az lesz vicces, ha mire feltöltik a készletet, a Soundcore is kijön valami – ezúttal tényleg – jó cuccal. Akkor ugyan lesz készlet, de rájuk fog rohadni az egész, mert kb. mindenki vissza fogja mondani a francba. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18017 üzenetére
Majd oluv felesége minden videó alá oda írom nem jött meg a hangszóró akkor abból csak érti valaki nem kapott. 😅
Igen Oluvnak a Earfun azt írta EU rendelések ki szállítva. Így oluv úgy volt vele mindenki kapott. Csak mi magyarok nem A Dominik videós lengyel és ő is kapott. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17990 üzenetére
Igen ha nekem meg lesz a Uboom X azt is hozatom csak elsőnek jöjjön meg.
Igen mert én is azt vettem észre egyébként meg venni mind hogy ki próbáld nem a legjobb hobbi.
Nekem a T6 Max csere volt 6000ft értékbe így nem volt drága. De még hogy olcsón szereztem se éreztem meg kéne tartani. Inkább szabadulni akartam tőle.
Néha néha bekapcsoltam de valahogy kicsit se tetszett.
Én mondjuk kicancsi vagyok Uboom L mit szól.Ilyen találkozó azért is jó mert D fine is ritka. 2018 óta nem találkoztam az enyémen kívül másikkal.
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #17974 üzenetére
Ha visszakeresel találsz róla infót
gtx560unlock kolléga példájára készítettem el én is ezt az update-t. Amúgy ő tett fel ide videót is a hangjáról kültéren, de beltérben sokkal durvábban szól!
Nyilván ezt csak hobbi szinten tudom ajánlani, mivel értelemszerűen bukod a garit. Én ezt kíváncsiságból készítettem, az ár nem érdekelt, bár ha jobban belegondolsz bontóban 5/6 e ért hozzádvágnak 2db hangváltós magasat, olyan 25/26 e ből kijön a motyó
Ezekkel a 4 ohm-os magasakkal már kicsi hangerőn is nagyon szépen szól, (a gyári 8 ohm-os) nem beszélve mennyivel jobban kiemeli a mélyet, szinte alig kell a 3rd party eq val hangolni
Megmondom őszintén teljesen elégedett vagyok vele, ez jbl xtreme szint, töredék áron, ennyi....
"nekem nagyon szimpi az a hangfal, nem tudom miert. Jo a forma, ..."
Nálam ugyanígy kezdődött, a mai napig (kb. 1.5 éve) marhára tetszik, ezt bárhová rakhatom a lakásban, nagyon jól mutat, letisztult, elegáns, nekem a külcsín nagyon fontos.
...és végre most már a hangja is passzol a külsejéhez -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17980 üzenetére
"rtam is, hogy hiszek neked, sot nekem mar alapbol olyan erzesem volt, hogy egyik darab igy sikerul, a masik ugy. Nagyon vegyes volt a tesztek"
Nem vegyes tesztnek hívják hanem fizetett szponzoráció.
Nyilván ilyen teszteknél érdekes mindig ott lesz a linkje a terméknek hol és mennyiért kaphatod meg.Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.
Azért én nem gondolom 2db T6 Max között ilyen gyártási különbség volna.
Oluvnak volt egy Tronsmart tesztje, és ő is azt írta horror a hangolása.
Alan se igazán csinál és használ Tronsmart hangszórót tesztre.A T6 Max árán meg már kapni W-King D8-at is ami nyilván szerintem megint más liga.
Meg a másik ami kiakasztott mikor sokszor olyanok mondják egy adott hangszóróra ár-érték arány bajnok akik a piac többi versenyzőjét nem is ismerik.
Ár-érték arány akkor fair ha a többi versenyzőt is szemügyre veszük.
Kb ez olyan mint egy futóverseny, futsz de nincs több versenyző és megnyerted mert nem volt kit legyőzni.Csak ugye mikor mondjuk egy nem fizetett teszten ahol mondjuk abba a méretbe és árba még 10 hangszórót oda rakunk mellé nem biztos nem ilyen lenne az eredmény.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17978 üzenetére
Semmilyen szinten nem rakhatjuk a kettőt mellé.
A T6 Max a D fine ellen se tudott küzdeni.
Videó alapján a Woofer egy 7 cm-s ami a T6 maxba van. Az Uboom X 2x10cm így a egy Uboom X vs 2x T6 Max csata egyértelműen lehetne érezni hogy végződik. És ez csak basszus a hangminőség, magas hangok és akku időről nem is beszélve.
Szóval 2 darab T6 Max ára annyi mint egy Early Bird Uboom X. Ha valami rosszul szól alapból hiába lesz sztereó a hang nem lesz jobb.
Miért jobb 2x annyi basszus 0 közép és magas tartományal?
Persze ha van lehetséged megveheted akciósan ha nem tetszik tovább adod. De írtam én nekem volt pár hónapig túl is adtam rajta nagy részt csak a polcon fogta a port. Hallgatni nem tudtam mert nem hozta azt a szintet ami élvezhető lett volna.
Arról ne is beszéljünk 50-70 százalék között is képes torzítani. Teljes hangerőn el tűnik a basszus és nem igazán hordozható. Akkor érdemes kicsit hozzá rakni és venni egy Soundcore Boom 2-őt ami volt 90 euró is akciósan.
Xtreme 2 tulajdonos ismerős is azt mondta nincs jó hangja a T6 Maxnak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17950 üzenetére
Kicsit cinikusan mondhatnám azt is, hogy "jó reggelt!"
Bizony nem mindegy, hogy hová teszed a hangszórót. Elhelyezéstől függően adhat ki több – de nem feltétlen jobb – mélyet, de ezzel együtt természetesen a teljes hangkép is változik.
Nem véletlenül "bohóckodott" annyit Oluv pl. az UBoom X-el. Éppen az előbbi megfontolásból lett pl. a cust. fw.–ben a Studio hangzásból Desktop. Ugyanis már az sem mindegy, hogy egy hangszórót az asztal szélére, vagy közepére teszed-e le.
Az előbb említett hangszóró esetén ugye ott van a ground 0, ami pedig arra szolgál, hogy a földre téve legyen jó a hang.
Bizony, az eq-t vagy a hangzást, a hangszóró "pozíciójához" is gyakran hozzá kell állítani, ha azt halljuk, hogy az nem az igazi."Ugye a passziv membranokat tanacsos a falhoz tenni."
Ezt nem tudom hol olvastad. A bass reflex hangszórókat – amiknél hátul van a reflexcső –szokták a sarokba (de ott is meg szokták adni, hogy max. milyen közel) tenni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17944 üzenetére
"Nem hinném, hogy 2500 forinton cseszekednek." – gondolod? Egyes cégek ennél kevesebb pénzért is "lehajolnak". Oluv-nak se engedték egyébként többet "beizzítani" az early bird-es kupont (csak ezt, amit írtál).
Hogy mi van mögötte? Jó eséllyel sose fogjuk megtudni. Ez innentől türelem játék ...#17938
Közvetlen Kínából, magyar címre tuti nem jönne ki ugyanennyiből. Ahogy írod, rájönne a szállítás (azért ez nem egy tws füles, ami kb. levélként feladható), majd az egészre egy 1,27-es szorzó. Most a pontos vámszabályok nincsenek meg, de szerintem lehet abba is belecsúszna. Pláne mert ott a "bruttó" összeget nézik, ha jól emlékszem.#17932 Zirowe
Én ezt tuti nem hagytam volna ennyiben. Persze nem vagyunk egyformák. Az a baj, hogy ezzel egy icipicit sem toltál ki az Earfun-nal, mert min. 6 $ / €-val drágábban eladják majd másnak. A Boom 2 nagyon nem ez a liga. Sem tudásban, sem méretben (ez mondjuk előny lehet ...). -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17924 üzenetére
Rendelés után 30 napig van pénz vissza fizetés.
Én is úgy gondolom jó esetben karácsonyra meg jön rossz esetbe soha. Most már én is unom a egészet az első nap élőrendeltem. Az már hetek óta várok a termék meg sehol. Csak ha az amazon nem küldi ki magyarba vagy eltűnik. pénz se lesz se hangszóró meg a idő is elmegy.
Csak már október vége van és semmi információ hol van esetleg mikor lesz ebből szállítás.
Novemberben 7.-én lehet le mondom én is aztán meg rendelem magyar oldalról 50e.Igen én is úgy gondolom már kétszer küldött Earfun hogy a hangszóró elindult. Sajnos nem akarok negatív lenne de lehet ebből már nem lesz uboom x.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17907 üzenetére
Kíváncsi leszek a Uboom X hangjára!
Edifier R1280DB és Dockin D Fine mellet hogy állja meg a helyét.
Majd rá eresztem a 80-as évek beli zenéim! Ott sok énekes zene volt!Cross My Broken Heart
Van régi Japán City Pop, majd meglátjuk ott menyire zenei a Earfun.
Mariya Takeuchi - 夢の続き
Miho Yonemitsu - Labyrinth
Redbone - Come and Get Your Love (Single Edit - Audio)
Kíváncsi vagyok Oluv hangolására, ha már a Dockin szerinte szar.Most Edifieren ezek a zenét nagyon szépen szólnak!
-
Janaboy
veterán
válasz
SSlyTR #17878 üzenetére
Igen, néztem teszteket.
Azt írják mintha a JBL szebben szólna, ami nagyon fontos.
Az áráért jár hozzá mikrofon is és normális itthoni garancia.
Viszont csak IPX4es.X20 hangosabb. Tovább bírja az akku. IPX6.
Nehéz kérdés
Mondjuk azt nem tudom FBI mire írta hogy nincs EQ a JBLben.
@Adamsky: nem az Essential, a sima.
Nehéz youtube alapján értékelni, de még atnezem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17873 üzenetére
"D10 kb egy szinten van UBoomX-szel."
Erre gondolsz? Itt te nem hallasz nagy különbséget?
Default EQ-val még csak-csak hallgatható a W-King, de "enhaced bass EQ" hozza azt a "jóféle" kopogós basszust, amitől én falnak tudnék szaladni. O.K. a videó második felében az UBoom X outdoor-al nekem már picit sok, de az ugye nem is egy szobába való preset.
Mindegy, én az UBoom X-be belelátom annak az ígéretét, hogy nem csak sok mélyet tud, de mélyre is tud menni. Képes pl. egy mély orgonahangot megszólaltatni.#17874
"Alannél van a végleges blast2, kitett egy unboxing videót."
Abba még csak épp belehallgattam (nem is fülessel, csak úgy hangszórón keresztül) és rendesen elszörnyülködtem.
Ezek után hajlanék én is az X20-ra ...#17872 Janaboy
Próbálj keríteni egy Ausztriába (vagy Németbe) kijáró / kinn dolgozó ismerőst, és rendeld meg oda. Most néztem, osztrák címmel 243,85 € a vége. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17866 üzenetére
" ... tuti lenne több wkingem is."
Pedig a többi szvsz. nem különösebben jó, max. hangos. Ez viszont már akkora nagy dög, hogy akár jó is lehet
... és persze jó is. Legalábbis így YT-n keresztül, ill. Alan véleménye alapján (a korábbiaktól - emlékeim szerint - ő sem volt elalélva).#17867 carl18
Ne agyalj ennyit! A 0.39 már jó lesz. Persze lesz (ill. van custom is). Akinek kell a desktop mode, majd felteszi. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17866 üzenetére
Még mondjuk van idő, de nem biztos a héten megjön akkor a hangszóró. Talán a hónap végére ideér ez is.
A firmware dolgon gondolkodtam és a 0.39 se végleges.
Csak a másik baj az Earfun nem engedi Oluvnak a saját custom firmware-t közé rakja és hogy manuálisan lehesen telepíteni.
Csak az Uboom L-nél is jött a sok firmware ami mindig változott, és sokan írtam a sima 4.3 az igazi amit Oluv hangolt.
Igen, én is azt néztem a USA árak elég erősek, 64 dollárba a D8 ajándék. -
-
Janaboy
veterán
válasz
SSlyTR #17856 üzenetére
Nekem tetszene a w-king, meg is venném szívesem azt.
De amazon.de -n majdnem 400 euro se mikrofon se semmi.
Ez ráadásul azért zavaró mert US amazonon csak 255 USD.
Itt ha esetleg olyan ár lenne plusz az ajándék mikrofon, akkor megérősebb lenne.@F.B.I.: Nekem gmailben a promóciókban végezte, de ott az e-mail.
StormBox56 kóddal 96eFt-ra hozza ha átváltok Hungaryra.
Írtam nekik megkérdeztem, hogy EU warehouseból küldik-e és jár-e az ajándék mikrofon. -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17846 üzenetére
" ... ne várjuk nagy lelkesedéssel ... " - ezt melyik videójában mondta? Tudnál egy link-et adni (esetleg "odatekerve")? Mivel pre prod. cucc van nála (azt mondjuk nem értem, hogy ennek mi értelme) nekem inkább az jött át, hogy nem akar róla semmit mondani. Azt viszont már többször mondta, hogy ez nem Blast 2, mert jóval nagyobb, és nehezebb.
-
Bondix
aktív tag
válasz
SSlyTR #17834 üzenetére
carl18
Elhiszem van jobb mindig van jobb és drágább és külföldi oldal olcsóbb...
Nekem most kellett és ez itt volt tőlem 10 percre a boltba.
S amire nekem kell teljesen jó, sose fog teljes hangerőn menni.
Ha meg szebb hang vagy hangosabb stb otthon buli arra ott az erősítő és házimozi. -
válasz
SSlyTR #17815 üzenetére
Szubjektív véleményem: Oluv egy művészlélelk nagy tudással és lelkesedéssel abban, amit csinál, bízom benne, hogy előbb-utóbb szakmailag és pénzügyileg is elismeté válik.
Objektív véleményem: Oluv és az Earfun kötöttek egy szerződést egymással, aminek nem ismerjük a részleteit, de Oluv leírása szerint a kuponjain, ill. rajta keresztül történt vásárlások után kap részesedést, és ez is történik. Ez egy teljesen normális, bevett, együttműködés lehet, kvázi egy tanácsadói sikerdíj, amit így mérnek. Miért? Oluv egyébként is csinál ilyeneket Earfun termékeknek, így egy hivatalos együttműködés keretében több pénzt kaphat belőle, az Earfun számára bizonytalan, hogy ez a hozzáadott érték az átlag vásárlóknál hogyan csapódik le, mekkora eladási többletet hoz.
Ne felejtsük el, hogy egy ilyen új termék létrehozásában, és piacra vitelében rengeteg ember kemény munkája és pénze benne van, Oluv ennek csak egy kis része, csak az ő hangját halljuk. (Nagyon meglepő tud lenni, hogy kisebb gyártóknak és kereskedőknek mennyire kevés profitjuk marad egy termék eladása után, mire mindenkit kifizettek.)Bennem a leírtak alapján semmi ellenézés nincs az Earfunnal kapcsolatban, de! nem ismerem a szerződésüket.
Oluvnak, ha a neve, mint brand érték elég nagy tud lenni, akkor a későbbi szerződésekben ezekre a pontokra kell nagyon figyelnie, kötbérrel, elmaradt haszonnal, stb. és jogásszal átnézetnie előre! -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17819 üzenetére
Azért olyan sok ember nem áll Oluv mögé támogatni.
Azért az OLUV egyéni EQ beállítás amit mondjuk Soundcore app esetén csinál ne gondoljunk már rá valós áruként, szerintem ennek nincs olyan nagy értéke.
Legjobban ö is úgy jön ki ha ebből ha normális mértékbe megkapja a munkája utána a fizetséget. De írtam ez a Earfun arra jó Oluvnak is tanuljon hogy egy terméket hogyan tud hangolni. De már 2 hangszórót megcsinált, itt főként a jutalom nem a igazi.Azért neki is havi szinten a 3000-4000 eurot kézbe kéne kapnia.
Aztán Covidnál volt a munkáját is elvesztette, utána volt egy időszak az amazon linkek miatt se kapott jutatást.
Idén nyáron meg összejött a Youtube csatorna tőrlés.Persze én is azt mondom kezdjen új youtube csatornát, ha meg annyira nem bír komment szekcióba rendet rakni kérje meg a feleségét ő írjon hozzá. Persze én is látom és érthető ö is kétségbe van esve mert most anyagilag ez nem a megéri kategória.
Az UBOOM X rajt is szinten alul teljesít, de ő is érthetné nem feltétlen jó a megállapodás amit a cégel kötött.
Jobban ha nem csak a "OLUV Linken" lenne jutalom hanem a komplett hangszóró eladásán.Ha megjön nekem is a Uboom X én is fogom tesztelni írni róla.!
Még rakok youtubera is pár videót legalább úgy is népszerű lesz a termék. Csak Oluvnak se kéne rajt után 1 héttel pánikba esni, Earfunon túl is van élet.
Azért a UBOOM L-nek is kellet idő mire népszerű lett.
Most ez van új termék esetén is, jön a update aztán majd terjed a híre emberek között.Szóval úgy gondolom Oluv is egy fajta válságba van most, de nem ö tehet az amazon hibájáról. Az Earfun cég egy hátránya nem elég népszerű, látjuk a Soundcore marketing gépe miatt azok a termékek biztos jobban fogynak. Mikor jön egy Soundcore termék rengeteg népszerű influenszer beszél róla nagy nézettség számokat generál.
Persze Alan videója alapján a Soundcore termékek se tőkéletesek, csak még is jobban reklámozzák és ez miatt többen veszik.
UBOOM X nagy hibája, Oluv nézzői vásárolják max már azok akik Patreonon követtik egyáltalán. A Youtube táborát bukta a csatorna törlésével. Aztán a mai világba piacra dobni egy terméket úgy senki se tölt fel róla videót, ami van az meg alig versenyképes.
A audiófil feleség csatorna is rak fel Uboom X videót de a pár százas nézettség meg úgy gondolom kevés. Manapság 10-20-50E nézettség ami elér komolyabb tömeghez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged