- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #18643 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ezt én a neten TRIBIT StormBox 2 névvel találom (1-est nem is dob fel a kereső). Ezen kívül van még a "Pro" (ami adott esetben lehet a sima), de ha a belső felépítést nézzük, akkor ez egy komolyabb cucc.
Firmware: kb. mint mindenhol (telefon, óra, fülhallgató, stb.) elvileg az újabb mindig jobb, mint a régi, aztán van, amikor mégsem.
" ... csináljunk vele valamit, vagy csak bekapcsoljuk, ès használjuk." – én az UBoom L-nél feltenném a legfrissebbet. Kis kutatással szerintem meg lehet találni korábbi firmware-eket, ill. flash-elős progit (szóval akár downgrade-elni is lehet). Szerintem biztos meg vannak a szükséges fájlok valakinek itt a topic-ban. Már ha kell ...Szerintem neked eleve a legújabbal (ami már támogatja az app-ot, és benne van Oluv in- és outdoor hangprofilja) fog jönni, aminél jó eséllyel nem fog újabbat jelezni. De tévedhetek ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged