- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben -
Taybor
tag
Fuu köszi a gyors válaszokat!
Meggyőztetek a harmant illetően!
Viszont <Adamsky> véleménye erősen elgondolodtatott plána hogy egyáltalán nem kell nekem aksis modell, illetve a tws rendszer is.
Most elkezdtem kicsit belemélyedni a témába milyen lehetőségek vannak, és nem kifejezetten találtam sok modellt ebben az árkategóriában. Ami opció az a Edifier S2000MK III 2.0 lenne, illetve ennek a nagytesója a Edifier S3000 MK II csak ez már dupla annyi mint amit gondoltam. Nehéz téma ez, pláne hogy kikéne probálni az igazat megvallva, mert így dönteni lutri... -
Taybor
tag
Sziasztok!
Egy 20nm nappaliba keresek egy új hangszorót. Olvasom a teszteket és a fórumot. Két versenyző között gondolkodom. A harman go+play 3 és az uboom x között. Tudom nem egy árkategória, de az uboom annyira sokat lett dicsérve hogy ár/értékben most veri a mezőnyt. Kérdés: megér-e majd kétszer annyit a harman, van annyival jobb hangja is szerintetek?
Többségében 70% edm és pop zene menne rajta, a maradék hangszeres zenék lennének.
Ha bármi más tipp ami 130k-ig belefér ne tartsátok magatokban, nem fontos a hordozhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest