- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben -
Taybor
tag
Fuu köszi a gyors válaszokat!
Meggyőztetek a harmant illetően!
Viszont <Adamsky> véleménye erősen elgondolodtatott plána hogy egyáltalán nem kell nekem aksis modell, illetve a tws rendszer is.
Most elkezdtem kicsit belemélyedni a témába milyen lehetőségek vannak, és nem kifejezetten találtam sok modellt ebben az árkategóriában. Ami opció az a Edifier S2000MK III 2.0 lenne, illetve ennek a nagytesója a Edifier S3000 MK II csak ez már dupla annyi mint amit gondoltam. Nehéz téma ez, pláne hogy kikéne probálni az igazat megvallva, mert így dönteni lutri... -
Taybor
tag
Sziasztok!
Egy 20nm nappaliba keresek egy új hangszorót. Olvasom a teszteket és a fórumot. Két versenyző között gondolkodom. A harman go+play 3 és az uboom x között. Tudom nem egy árkategória, de az uboom annyira sokat lett dicsérve hogy ár/értékben most veri a mezőnyt. Kérdés: megér-e majd kétszer annyit a harman, van annyival jobb hangja is szerintetek?
Többségében 70% edm és pop zene menne rajta, a maradék hangszeres zenék lennének.
Ha bármi más tipp ami 130k-ig belefér ne tartsátok magatokban, nem fontos a hordozhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Honda topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest