- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben -
Taybor
tag
Fuu köszi a gyors válaszokat!
Meggyőztetek a harmant illetően!
Viszont <Adamsky> véleménye erősen elgondolodtatott plána hogy egyáltalán nem kell nekem aksis modell, illetve a tws rendszer is.
Most elkezdtem kicsit belemélyedni a témába milyen lehetőségek vannak, és nem kifejezetten találtam sok modellt ebben az árkategóriában. Ami opció az a Edifier S2000MK III 2.0 lenne, illetve ennek a nagytesója a Edifier S3000 MK II csak ez már dupla annyi mint amit gondoltam. Nehéz téma ez, pláne hogy kikéne probálni az igazat megvallva, mert így dönteni lutri... -
Taybor
tag
Sziasztok!
Egy 20nm nappaliba keresek egy új hangszorót. Olvasom a teszteket és a fórumot. Két versenyző között gondolkodom. A harman go+play 3 és az uboom x között. Tudom nem egy árkategória, de az uboom annyira sokat lett dicsérve hogy ár/értékben most veri a mezőnyt. Kérdés: megér-e majd kétszer annyit a harman, van annyival jobb hangja is szerintetek?
Többségében 70% edm és pop zene menne rajta, a maradék hangszeres zenék lennének.
Ha bármi más tipp ami 130k-ig belefér ne tartsátok magatokban, nem fontos a hordozhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest