Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz r_zsolt #19736 üzenetére

"Nem akartam vitát kirobbantani ..."
    Egyfelől ez egy "szakmai" topic, ahol szinte mindig ez megy, szóval no problem. ;)
    Másfelől ha átfutottad a válaszokat, akkor láthattad, hogy azért abban nagyjáboli egyetértés van, hogy ez ennyiért egy picit sok, vagyis ár/teljesítményben** vannak jobb ajánlatok.
    Sajnos se FM-rádió, se SD-kártya foglalat nincs benne, így "gondoskodni" kell a – lehetőleg offline - napi playlist összeállításáról. Valahogy a koncepció sem az igazi. Ha rám lett volna bízva a feladat, akkor én egy henger formájú 360°-os hangszórót terveztem volna, amiben van FM-rádió és kártyaolvasó, ill. az árat megpróbáltam volna oly' módon versenyképesebbé tenni, hogy tényleg megérje megvenni olyan valakinek, akinek már van EGO akksija otthon ...

"Ha már kötelező árusítanunk ... "
    A kérdés az, hogy tényleg őszinte tesztet akartok-e, vagy – hogy is fogalmazzak – nem akartok hazudni, de nem is szeretnétek az igazság minden részletét kibontani? :D

Bwoay ugye említette az AV-Online-t, de szerintem ők csak saját termékeket tesztelnek. Marad a Tesztarena, AnonimInc és mondjuk az electric board drive.

** itthoni árak alapján a két sláger modell: Boom 2 Plus, UBoom X.

#19737 zsiz
    "Sajnos rákeresni nem tudtam ... " – használj idézőjeleket!
    "Pedig biztos volt már téma ... " – #19675 :K
    "Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak." – FYI: #19713

Új hozzászólás Aktív témák