- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18609 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az ajánlatokat, mindenkinek! Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak. Sajnos e téren sok kimaradt az életemből, nem ismerem ezeket a márkákat megbizhatósági szempontból. Nem törvényszerű, hogy most vegyek, lehet majd tavasszal. Azért szeretnék ilyen kis kompakt méretet, mert elfér sok helyen, és ha az asztalon marad, akkor nem akadék. Az egész történet onnan indult, hogy egyrészt kicsi a helység, ez mellett bekábelezni mindent nem akarok, kényelmi szempont prioritás.
Köszönöm az ajánlatokat! -
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18606 üzenetére
Sziasztok! Óhh bocsi, céloztam a fizikai méretére, nekem egyértelmű volt belőle, hogy kb azonos méret. Elnézést kérek miatta.
Tehát ár ? Nem tudom, ilyen 20+ körül max, azt hiszem ilyen rba vettem évekkel ezelőtt a Xiaomi MI Portable -t.
Méret ? a MI portable méretével azonos, megegyező, vagy lehet valamivel nagyobb, de nem Xdobo BMTL Wow Max, amit példaként írtál.
Köszönöm szépen. -
user26
senior tag
Sziasztok! Ha elküldtök a sunyiba megértem
Nekem jelenleg van 1db MI Portable BT 16W kis hangszóróm, amit laptophoz, telefonhoz használok, zenehallgatás célból. A fizikai mérete nekem teljesen megfelel, viszont a hangzása nekem gyenge doboz hatású. Szeretném lecserélni, erőssebb, vagy kicsit komolyabb hangszóróra, de nem tudom mit kellene nézni, vagy keresni.
Nem 0-24be akarok zenélni vele, de kicsit a hanghatás lehetne jobb, illetve film/sorozat mellé se lenne rossz, ha szinkronba tudná tartani a hangot a képpel.
Mit tudnátok ajánlani ? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest