Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18609 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az ajánlatokat, mindenkinek! Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak. Sajnos e téren sok kimaradt az életemből, nem ismerem ezeket a márkákat megbizhatósági szempontból. Nem törvényszerű, hogy most vegyek, lehet majd tavasszal. Azért szeretnék ilyen kis kompakt méretet, mert elfér sok helyen, és ha az asztalon marad, akkor nem akadék. Az egész történet onnan indult, hogy egyrészt kicsi a helység, ez mellett bekábelezni mindent nem akarok, kényelmi szempont prioritás.
Köszönöm az ajánlatokat! -
user26
senior tag
válasz
<Adamsky> #18606 üzenetére
Sziasztok! Óhh bocsi, céloztam a fizikai méretére, nekem egyértelmű volt belőle, hogy kb azonos méret. Elnézést kérek miatta.
Tehát ár ? Nem tudom, ilyen 20+ körül max, azt hiszem ilyen rba vettem évekkel ezelőtt a Xiaomi MI Portable -t.
Méret ? a MI portable méretével azonos, megegyező, vagy lehet valamivel nagyobb, de nem Xdobo BMTL Wow Max, amit példaként írtál.
Köszönöm szépen. -
user26
senior tag
Sziasztok! Ha elküldtök a sunyiba megértem
Nekem jelenleg van 1db MI Portable BT 16W kis hangszóróm, amit laptophoz, telefonhoz használok, zenehallgatás célból. A fizikai mérete nekem teljesen megfelel, viszont a hangzása nekem gyenge doboz hatású. Szeretném lecserélni, erőssebb, vagy kicsit komolyabb hangszóróra, de nem tudom mit kellene nézni, vagy keresni.
Nem 0-24be akarok zenélni vele, de kicsit a hanghatás lehetne jobb, illetve film/sorozat mellé se lenne rossz, ha szinkronba tudná tartani a hangot a képpel.
Mit tudnátok ajánlani ? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest