Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az ajánlatokat, mindenkinek! Egyenlőre nézegetem őket, próbálom eldönteni melyik mellett voksoljak. Sajnos e téren sok kimaradt az életemből, nem ismerem ezeket a márkákat megbizhatósági szempontból. Nem törvényszerű, hogy most vegyek, lehet majd tavasszal. Azért szeretnék ilyen kis kompakt méretet, mert elfér sok helyen, és ha az asztalon marad, akkor nem akadék. Az egész történet onnan indult, hogy egyrészt kicsi a helység, ez mellett bekábelezni mindent nem akarok, kényelmi szempont prioritás.
Köszönöm az ajánlatokat! -
user26
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Sziasztok! Óhh bocsi, céloztam a fizikai méretére, nekem egyértelmű volt belőle, hogy kb azonos méret. Elnézést kérek miatta.
Tehát ár ? Nem tudom, ilyen 20+ körül max, azt hiszem ilyen rba vettem évekkel ezelőtt a Xiaomi MI Portable -t.
Méret ? a MI portable méretével azonos, megegyező, vagy lehet valamivel nagyobb, de nem Xdobo BMTL Wow Max, amit példaként írtál.
Köszönöm szépen. -
user26
senior tag
Sziasztok! Ha elküldtök a sunyiba megértem
Nekem jelenleg van 1db MI Portable BT 16W kis hangszóróm, amit laptophoz, telefonhoz használok, zenehallgatás célból. A fizikai mérete nekem teljesen megfelel, viszont a hangzása nekem gyenge doboz hatású. Szeretném lecserélni, erőssebb, vagy kicsit komolyabb hangszóróra, de nem tudom mit kellene nézni, vagy keresni.
Nem 0-24be akarok zenélni vele, de kicsit a hanghatás lehetne jobb, illetve film/sorozat mellé se lenne rossz, ha szinkronba tudná tartani a hangot a képpel.
Mit tudnátok ajánlani ? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Konteó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest