Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz <Adamsky> #18851 üzenetére

Háááát... ízlésről vitatkozni. :U :N Amúgy az év borásza, a miss world, vagy az Oscar ugyanúgy dől el: lobbi, PR, és kenőpénz. De ha csak egy olyan olimpia sportágat nézel, ahol szubjektív a pontozás... Úgy mondják szépen, hogy "sportdiplomácia". ;]
    Mondjuk a xiaomi tényleg szép, de a Red dotot arra értettem, hogy ha a márkának fontos volt a díj, hogy megszerezze (megvegye), akkor valószínűleg fontos neki az a termék.

Igen, a Harmant műszakilag megbeszéltük, itt marketing szempontból hoztam föl, azt is "megvette" rá az cég, a nevet, mert a Harman név egy benefit, egy eladás mellett szóló érv a kommunikációban. Kvázi költenek a marketingre, igyekeznek kistafírozni a márkát. Az építkezés időszakában jónak kell lennie a produktumnak is!.

LDAC - lehet, hogy nem javíthatna (sokat), de az ember nem csak a fülével hallgatja a zenét... a lelkével is... :B

Amúgy ekkora dobozból, akkor membránnal többet kihozni nem lehet. A mélyek nincsenek felfújva, a magasak pedig visszafogottak, hogy arányos legyen a méllyel, de (nekem) még így is elég részletgazdag és levegős. A mély max hangerős sem torzít, szerintem szoftveresen is jól hangolták be.
    Csak arra akartam kilyukadni, hogy egyetértek @#18849carl18-al, szerintem is az árkategória ajánlott terméke. (sajnos nem vagyok a a xiaomi által megfizetett influenszer, de nem is a kognitív disszonancia redukció beszél belőlem... :N )

----------------------------------------- ------------------------------------------
    Termék típusszáma: MDZ-38-DB
    Támogatott szabványok: A2DPV1.4, AVRCPV1.6.2, HFPV1.8
    Névleges kimeneti teljesítmény: 1 × 20 W, 1 × 10 W
    Akkumulátor: Lítiumion, 7,2V, 2600 mAh
    Lejátszási idő: kb. 12óra (50%-os hangerő mellett)
    Bluetooth-adóteljesítménye:<10 dBm
    Bluetooth-adó modulációja: GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
    Hangszóróegység: 2 hangszóró
    Bluetooth-verzió: 5.4
    Jel-zaj viszony: ≥ 80 dB
    Akkumulátor töltése: 5 V 3 A, 2,5 óra
    Frekvenciatartomány: 60 Hz – 20 KHz

Új hozzászólás Aktív témák