Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18851 üzenetére
Háááát... ízlésről vitatkozni.
Amúgy az év borásza, a miss world, vagy az Oscar ugyanúgy dől el: lobbi, PR, és kenőpénz. De ha csak egy olyan olimpia sportágat nézel, ahol szubjektív a pontozás... Úgy mondják szépen, hogy "sportdiplomácia".
Mondjuk a xiaomi tényleg szép, de a Red dotot arra értettem, hogy ha a márkának fontos volt a díj, hogy megszerezze (megvegye), akkor valószínűleg fontos neki az a termék.Igen, a Harmant műszakilag megbeszéltük, itt marketing szempontból hoztam föl, azt is "megvette" rá az cég, a nevet, mert a Harman név egy benefit, egy eladás mellett szóló érv a kommunikációban. Kvázi költenek a marketingre, igyekeznek kistafírozni a márkát. Az építkezés időszakában jónak kell lennie a produktumnak is!.
LDAC - lehet, hogy nem javíthatna (sokat), de az ember nem csak a fülével hallgatja a zenét... a lelkével is...
Amúgy ekkora dobozból, akkor membránnal többet kihozni nem lehet. A mélyek nincsenek felfújva, a magasak pedig visszafogottak, hogy arányos legyen a méllyel, de (nekem) még így is elég részletgazdag és levegős. A mély max hangerős sem torzít, szerintem szoftveresen is jól hangolták be.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy egyetértek @#18849carl18-al, szerintem is az árkategória ajánlott terméke. (sajnos nem vagyok a a xiaomi által megfizetett influenszer, de nem is a kognitív disszonancia redukció beszél belőlem...)
----------------------------------------- ------------------------------------------
Termék típusszáma: MDZ-38-DB
Támogatott szabványok: A2DPV1.4, AVRCPV1.6.2, HFPV1.8
Névleges kimeneti teljesítmény: 1 × 20 W, 1 × 10 W
Akkumulátor: Lítiumion, 7,2V, 2600 mAh
Lejátszási idő: kb. 12óra (50%-os hangerő mellett)
Bluetooth-adóteljesítménye:<10 dBm
Bluetooth-adó modulációja: GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Hangszóróegység: 2 hangszóró
Bluetooth-verzió: 5.4
Jel-zaj viszony: ≥ 80 dB
Akkumulátor töltése: 5 V 3 A, 2,5 óra
Frekvenciatartomány: 60 Hz – 20 KHz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest