- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Azt a képet úgy nézd hogy lesz belőle eladva.

A 2 Dockin marad és a Uboom X.
A Jbl Charge 2 akku nélkül van nem jó a töltése.
Azt nem adom el.
W King X10 és a Tozo Pa1 amit eladók mert igaz sok hangszóró minek ha nem használom.

Azért 5 hangszóró közel se gyűjtő szint bár van egy régi Hitachi Ghettoblaster a szekrény tetején.🥳Azért jó áron vettem akciósan. Elmehetne rosszabb dologra valaki 2 hónap alatt el szívja a hangszóróim árát (cigi-alkohol).

Azért jó ha több van mert ha vinni kell akkor nyilván nem a Uboom X viszem, kivéve ha nem kell hatalmas hangerő.
Sok esetbe egy Dockin D Fine is elég 60 százalék hangerő mellet elég bográcsolni.
De marad a 3 hangszóró aztán egy időre ki szállok én is mert nincs sok értelme ha nincs ki használva.
Ami kellet fejlődés azt le zárta a Uboom X.
Erő, mély basszus, nagy akku és jó hangminőség.
Akku idő is 24 óra simán meg van szóval ez egy jó üzlet.
Majd 2030 körül meg láttom ismét mi van új hangszóró ami előre lépés vagy fejlődés.
A Dockin D Fine Plus 2020 Decemberbe vettem, most Uboom X 2024 Decemberbe jött közbe.
Szerintem 2030-ig el vagyok ezekkel. Elég nagy fejlődés kéne hogy újra lássam van okom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi