- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz #16940 üzenetére
Igen, én is mindig ezt mondom (és nézem). Hogy persze van jobb. Legyen mondjuk jobb 10%al de akár 20al...csak ha 3x annyiba van akkor nincs miről beszélni (nálam). Még úgy sem hogy ha nagyon akarnám telne jobbra, de én ilyen ár érték arány b*** vagyok
Amit még ki kell próbáljak, hogy kint mellé teszem MBPt. Mert magában szólt kint fél hangerő alatt, de nagyon meglepő volt hogy megtölti a teret (méllyel is). És kár érdekel hogy csak elfogult vagyok vagy tényleg sokkal ügyesebb mint mint elődje
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz #16936 üzenetére
Én véletlen egyszer nem üzérkedni akarok, aztán ez van
Írtam nekik, bár az a levelezés is vicces volt. Írtam, hogy mizu, első válaszban olyan számlát kértek, akiben látszik a rendelés szám. Ez azért vicces, mert ilyen nem létezik.
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
Aztán pár óra múlva jött ankertől egy levél, de nem erre a panaszra válaszolva, hogy sry csúszik a shippimg, 1-2 hét de max Juli elején (az benne van amúgy a 2 hétben már) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
És amúgy neked B2P hogy jön be? Nagy a csönd, nem mesél senki
vagy mindenki ennyire megbánta?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pamesz #16790 üzenetére
Csinálnál egy tesztet a kedvemért? Meg kellene nézni, ill. hallgatni, hogy ez a videó (vagy ha van olyan lejátszód, ahol a balance-al tudsz játszani) mit produkál nálad.
Tippem: a "sub" hangszóró, – ami igazából egy mély-közép – folyamatosan szólni fog, míg a magasaknak elvileg attól függően kellene, hogy melyik csatorna aktív.#16789 Zirowe
Egy Boom-ot én nem biztos, hogy upgdare-elnék a kettesre. Akkor már inkább a Boom Plus vagy megvárnám, hogy a Boom 2 Plus mit tud.
Mondjuk utóbbival – meg úgy általában a Soundcore-al – kapcsolatban mostanság nincs valami jó érzésem. Az X-es széria elég átverős- / izzadságszagúra sikeredett. Az pedig amit újabban csinálnak (érdemes Alan legújabb "tesztjét" megnézni), egyenesen gyomorforgató.#16792 Peaceliker
250$ (ill. valószínű 250 Eur) az induló ár. Persze lesz mindenféle akció, így ennyiért majd hozzád vágnak még valami mást (füles, másik hangszóró ...) is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
pamesz #16790 üzenetére
Köszi a választ.
És hordozót vettél hozzá?
Motion boomhoz aliról szereztem egy tök jó típus specifikus kemény hordozót, viszont boom 2-höz még nem találtam. -
lorcsi
veterán
válasz
pamesz #16661 üzenetére
Vettem 2 olcso tronsmartot.. csak h legyen.. valami szoljon ( t7 es t6 plus)
elzenelgetunk vele
de ugy bentragadt ez a motion+, h dicseritek…
amigy is keresem, szeretem a szep hangzast…
fejesben elertem amit hangzasban kerestem ( sony wh 1000xm3).. de hangszoroban meg keresem ezt a szintet
de adni-venni es probalgatni nem szeretnem -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pamesz #16644 üzenetére
Attól függ, hogy. Én az oldalukon azt látom, hogy mindkettő PartyCast 2.0-s. Szóval simán. ... de ez nem az, mintha TWS módban (lehet nem ez a neve) akarnád használni. Utóbbihoz véleményem szerint is két azonos típusú hangszóró kell, hogy az egyikre csak a bal, a másikra csak a jobb csatorna menjen ki.
-
cidalain
veterán
válasz
pamesz #16606 üzenetére
Amikor legutóbb rendeltem, csak egy kupont lehetett felhasználni.
Tehát ha van is olcsósító kupon, akkor nem lesz ajándék füles.
Olcsósító kupon meg szokott lenni az oldalukon fent a terméklapon, nem titkolják.30 napos árgarancia van egyébként náluk. Megveszed az ajándék fülessel, és ha húsvét körül jön kupon a Boom2-re, akkor írsz nekik, aztán utólag kompenzálnak a discount összegével...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pamesz #16545 üzenetére
Először nem vágtam milyen Boom 2-ről beszélsz, aztán gondoltam csak rákeresek, hátha. Nos, "ez jött" velem szembe: link
Erre így elsőre azt tudom mondani, hogy jaj, ill. hogy a Boom-om kezd megszépülni.
Ha jól veszem ki a szövegből, akkor "2.1"-es: két magas (vagy inkább széles sávú hangszóró) + 1 mély.
Hacsak nem imádsz zsákbamacskát venni, akkor, ahogy Acélfarkas is írta, várj egy picit. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
pamesz #15910 üzenetére
Nekem Charge 5 van itthon. Ezzel a vonallal egy új néven futó összekapcsolási rendszer jött be a JBL -nél. (új Flip és még 1-2 eszköz volt ami már tudta ezt) Azt tudom hogy az újak tudnak egymással kapcsoldni, de esélyes hogy visszafelé nem kompatibilis a rendszer- hisz akkor nem ösztönöznének arra hogy cseréld le a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest