Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Dorian #19045 üzenetére

Ez az X-es széria nem a szívem csücske, de ennyiért ez szvsz. nem rossz vétel.

FYI: a Motion+ nak viszont most elég jó ára van (~9 óráig még ~25e Ft).
    Annyira nem erős a basszusa, mint a korábban általam ajánlott Boom-nak, de sokkal-sokkal zeneibb (a kettő közül nekem ezért is maradt utóbbi).

#19048 carl18
    Méret súly? :K használt vagy új?
    Lásd az összefoglalómat! ;)

Te aztán igazi gyűjtő vagy. Engem zavarna ennyi hangszóró. Pláne mikor a minőségbeli szórás ekkora. Mikor a birtokomban egy sokkal jobba, akkor miért vegyem elő a gyengébbet? Nálam a két hangszóró is csak azért van, mert a Motion+ -t most jobbára nem én használom. A Boom-nak viszont a fentiek okán mennie kellett ...

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Dorian #19045 üzenetére

Ha nem haragszol, összefoglalnám az igényeidet (ill. problémáidat):
    " ... túlnyomó részt egy kis 12 m2-es szobában lesz használva: ... "
    " ... nagy ugrás van a hangszóró hangerejében az alsóbb hangerőszinteken ... "
    " ... csak, h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet ... "
    " ... 30-nal többet nem fogok kiadni ilyesmire."

Másképp: kellene valami, ami nem túl nagy, illetve képes egész halkan is szólni, miközben azért értékelhető basszusa van. Ja, és 30-ba férjen bele.
    @carl18, nem adnád el a fórumtársnak az új szerzeményt? :D

Azt osztom (nincs tapasztalatom, de most, hogy írod rémlik...), hogy a Tronsmart-ok esetén (nem pont ennél, de ...) hallottam én is ilyen hangerő problémáról. Más kérdés, hogy nekem úgy rémlik ez csak külső forrás esetén volt – inkább – jellemző.
    Zárójeles megjegyzés: nem tudom miről menne a zene / podcast, odabenn, de vannak app-ok, amiken belül lehet állítani a pre-amp-ot (így finomhangolható a hangerő).

"Szvsz egyik ilyen 100e alatti kis izétől ... "
    Eddig 30-ról beszéltünk. ;) Azért 30 fölött és 100 alatt vannak jó cuccok, "trust me" :K
    Egyébiránt, nem tudom mit tud a hifi-d, de ha nincs rajta mélynyomó, akkor az se valószínű, hogy 30-40 Hz alá menne.

" ... a mélyek minőségét a helyiség, elhelyezés, halllgatási hely is legalább annyira meghatározza ... " – ez tök igaz. Azért is kell outdoor-ra olyan cucc, ami be tudja kompenzálni a bútorok, falak, sarkok, stb. hiányát.

All-in-all (goto 10), én a Boom-ot ajánlanám. Tudom most ez is kilóg a keretből, de egyfelől szokott ez lenni olcsóbb (figyelni kell az oldalt, és/vagy ezt a topic-ot), másfelől elő szokott fordulni belőle jó állapotú használt is (én ~1/2 éve adtam el a sajátomat 20-ért ...).

Új hozzászólás Aktív témák