Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
+1
*HiFuture Ripple: Én még 11K-ért vettem akcióban, de a mostani 15k-ért is azt mondanám, hogy nem megér egy próbát. Én a helyedben kipróbálnám. Szándékosan nem írtam értékelést az árukeresősre, hogy ne verjem fel az árát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván a helyén kell kezelni, vannak negatív oldalai: mint pl ennél sem lehet fokozatmentesen állítani a hangerőt az alsóbb tartományokban, úgyhogy nincs olyan halk állása, hogy mondjuk a párna mellé letegyem és ASRM-t hallgassak lefekvéskor. Nincs AUX-in. Hangos a bt csatlakozási visszajelzés: "You are connected to HiFuture". WTF??? Bár ez lenyelhető, mert csak egyszer mondja el. Apró nüansz.
A magas túlerősített, ha úgy teszed le, ahogy megáll a saját talpacskáin. De ez legalább adja, hogy van benne magas. Öröm az ürömben, hogy magas hangsurgárzása erősen irányított, kvázi, ha a hangfalat ráteszem egy puha támasztékra (pici törülköző) és forgatgatom fel-le, akkor nagyon jól beállítható, hogy mennyire szórja meg a fülemet magassal és végül egy egész jó hangkép alakul ki mind a méretét és árát is figyelembe véve. Annyira ha nem lenne más hangfalam, akkor is szívesen hallgatnék rajta bármit. Egyedül az igazán mélyek hiányoznának (40-50Hz körül, nem tudom nem mértem ki, csak van mihez hasonlítani).
11-15-kért szerintem nagyon jó vétel. (természetesen az árat, méretet, konkurenciát figyelembe véve és nem abszolút értelemben)
És egyébként van mihez hasonlítani: Van itthon régi old-school 20+ éves Sony HiFi, ami még mindig jól szól, BT hangszórókból meg a következő: Sandstrom Constellation Hercules Högtalare (skandináv piacon forgalmazták, 2-szer 2 utas hangszóró), HK Onyx Studio 2, HK Go&Play Wireless (Ez még egy régebbi típus, talán a 2-ik kiadás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)