- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #18749 üzenetére
+1
*HiFuture Ripple: Én még 11K-ért vettem akcióban, de a mostani 15k-ért is azt mondanám, hogy nem megér egy próbát. Én a helyedben kipróbálnám. Szándékosan nem írtam értékelést az árukeresősre, hogy ne verjem fel az árát.
Nyilván a helyén kell kezelni, vannak negatív oldalai: mint pl ennél sem lehet fokozatmentesen állítani a hangerőt az alsóbb tartományokban, úgyhogy nincs olyan halk állása, hogy mondjuk a párna mellé letegyem és ASRM-t hallgassak lefekvéskor. Nincs AUX-in. Hangos a bt csatlakozási visszajelzés: "You are connected to HiFuture". WTF??? Bár ez lenyelhető, mert csak egyszer mondja el. Apró nüansz.
A magas túlerősített, ha úgy teszed le, ahogy megáll a saját talpacskáin. De ez legalább adja, hogy van benne magas. Öröm az ürömben, hogy magas hangsurgárzása erősen irányított, kvázi, ha a hangfalat ráteszem egy puha támasztékra (pici törülköző) és forgatgatom fel-le, akkor nagyon jól beállítható, hogy mennyire szórja meg a fülemet magassal és végül egy egész jó hangkép alakul ki mind a méretét és árát is figyelembe véve. Annyira ha nem lenne más hangfalam, akkor is szívesen hallgatnék rajta bármit. Egyedül az igazán mélyek hiányoznának (40-50Hz körül, nem tudom nem mértem ki, csak van mihez hasonlítani).
11-15-kért szerintem nagyon jó vétel. (természetesen az árat, méretet, konkurenciát figyelembe véve és nem abszolút értelemben)
És egyébként van mihez hasonlítani: Van itthon régi old-school 20+ éves Sony HiFi, ami még mindig jól szól, BT hangszórókból meg a következő: Sandstrom Constellation Hercules Högtalare (skandináv piacon forgalmazták, 2-szer 2 utas hangszóró), HK Onyx Studio 2, HK Go&Play Wireless (Ez még egy régebbi típus, talán a 2-ik kiadás)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest