Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom #19697 üzenetére
Nyilván nagyvonalakban igazad van...de szerintem ez a történet egy kicsit túl van lihegve youtube videók ide vagy oda, én hallottam már mirtune s100 at és a saját fülemnek jobban hiszek, nem vagyok hangmérnök és nem is egy charge mellett szólt az is igaz, de hogy 20 alatt nem rossz vétel az tuti.
"Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt..."
"...de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest)."
Ezeknek az igényeknek/elvárásoknak szvsz mirtune pont megfelel..itt pl.nem annyira durva a helyzet, eq hangolás is sokat számít [link] [link] ...mondjuk ezek sem túl jó videók de azért az érződik, hogy 20 ezer alatt nem olyan rossz teljesítmény és még nincs is gatyába rázva, amúgy meg egy az egyben egy charge mellett az uboom L is elvérzik
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom #19697 üzenetére
"A mirtune S100 szerintem sehogy se jó." – nekem sem tetszik a hangja, de azt sem akartam írni, hogy sz@r. Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos. Más – főleg a kisebb hangszóróknál – meg tud barátkozni a gyengébb/kevesebb basszussal, de igényli a tisztább hangzást....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest