- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bullitz #19005 üzenetére
Ne hagy magad befolyásolni a számok által! Nekem ugyan nincs és nem is volt se BP, se B2P, de rengeteg összehasonlítót megnéztem, hallgattam (mert szerettem volna azt hinni, hogy a BP után legalább a B2P olyan lesz ... de, nem), amit te is megtehetsz. Most már akad szép számmal – egészen jó minőségű – felvétel (ne azt nézd, hogy mit mond egy-két "nagy tudású" Youtuber) a YT-n.
Egyébként itt a topic-ban mintha akadna olyan, akinek van személyes tapasztalata is ... -
Bullitz
aktív tag
válasz
Bullitz #19005 üzenetére
Amazon.de-n összelehet ollózni a kedvezményeket, úgy 107€-ra jön ki a uBoom X.
Viszont számomra még mindig kérdéses, hogy ez mennyire veszi fel a versenyt a 140Wattos B2P-vel ?
Oké ott a boost +40watt, alapból csak 100w vs 80w, de nem éri meg ez a (jelenleg) 18 ezres felárat a B2P felé ?Vagy csak mindenáron ráakarom beszélni magam a nagyobbra?
Apropó, szerintetek egy használt Xtreme 3 60-70-ért jobb vétel mint ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest