- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bullitz #19005 üzenetére
Ne hagy magad befolyásolni a számok által! Nekem ugyan nincs és nem is volt se BP, se B2P, de rengeteg összehasonlítót megnéztem, hallgattam (mert szerettem volna azt hinni, hogy a BP után legalább a B2P olyan lesz ... de, nem), amit te is megtehetsz. Most már akad szép számmal – egészen jó minőségű – felvétel (ne azt nézd, hogy mit mond egy-két "nagy tudású" Youtuber) a YT-n.
Egyébként itt a topic-ban mintha akadna olyan, akinek van személyes tapasztalata is ... -
Bullitz
aktív tag
válasz
Bullitz #19005 üzenetére
Amazon.de-n összelehet ollózni a kedvezményeket, úgy 107€-ra jön ki a uBoom X.
Viszont számomra még mindig kérdéses, hogy ez mennyire veszi fel a versenyt a 140Wattos B2P-vel ?
Oké ott a boost +40watt, alapból csak 100w vs 80w, de nem éri meg ez a (jelenleg) 18 ezres felárat a B2P felé ?Vagy csak mindenáron ráakarom beszélni magam a nagyobbra?
Apropó, szerintetek egy használt Xtreme 3 60-70-ért jobb vétel mint ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest