Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
<Adamsky> #18888 üzenetére
Szerintem meg pont akkus kell neki, a kábelek eltüntetése miatt. Én Soundcore Motion+ -t használok erre a célra. Több mint tökéletes, mellette lehet vinni akárhová. Tölteni is ritkán kell, ha van belőle sok, szólhatnak egyszerre is. Néha ki lehet fogni nagyon jó áron.
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16938 üzenetére
Nekem nagyon bejön, azóta 3 kollegám is rendelt magának. Céges bulin eddig JBL-ek szóltak. Eddig. Boombox-ot nem nyomja le, de az Xtrem-et alulról - felülről. Ár értek arányban szerintem jó cucc. Főleg most a kuponnal 160-ért.
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16934 üzenetére
Én már el is adtam
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16919 üzenetére
Pedig 3 napja azt írtad, neked még fel sem adták
Megérkezett mind kettő? Nálam szokás szerint a UPS elkavarta az M100-at, elvileg az MB2P-t ma hozza a posta.
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16852 üzenetére
Egy kis érdekesség. Ma jött az e-mail, hogy feladták a MB2P-t is, viszont nem UPS hozza, hanem DHL. Kíváncsi vagyok mikor érkezik. Elvileg a M100 most a héten, viszont az UPS-el.
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16849 üzenetére
Nekem jött is az e-mail, úton van a csomag UPS-el.
Szerk. Közben elhamarkodott volt az öröm. Csak a motion 100-at adták fel. Miért éri meg nekik külön küldeni? -
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16847 üzenetére
Jaaa, az nem jelenti azt, hogy mi későn kapjuk. Szerintem arra vonatkozik, akik most rendelik meg. Vagyis remélem😀
-
pamesz
tag
válasz
Peaceliker #16845 üzenetére
Hol írták? Nekem nem jött még semmi erről. 15:25-kor adtam le a rendelést az oldaluk szerint. És processing a jelenlegi állapot.
-
pamesz
tag
-
pamesz
tag
Meg is jött a gift kód. BOOM2PLUS Ezt kell beírni, és bedobni a kosárba mind2 hangszórót. Így összesen 199.99 EUR volt a 2 cucc. Izgatottan várom!
-
pamesz
tag
válasz
Zirowe #16789 üzenetére
Én vettem a megjelenéskor egy boom 2-őt, nem váltott semmit. Nincs sajnos összehasonlítási alapom. Viszont nagyon jól szól, kompakt, könnyű. Én a plus basszust ki is szoktam kapcsolni beltérben, mert zavaróan sok. Most gondolkozom az új boom 2 plus-on. A mérete miatt viszont a sima boom 2, nagyon ajánlós. Boombox 2-vel, nem indulok el táskába bedobva kirándulni, olyan is van otthon, viszont ezzel simán. Motion plus hallhatóan szebben szól, viszont ebben meg sok a basszus. Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a motion plus-t nem lehet vele összekötni. Úgy a kettő már tökéletes lenne, könnyen hordozhatóság, és hang szempontjából. Na de majd az új boom 2 plus hátha tudja majd ennek a kettőnek a tulajdonságait. Zárójelbe teszem, hogy a jbl xtreme családot szerintem simán hozza a boom 2, harmad annyiból...
-
pamesz
tag
válasz
lorcsi #16660 üzenetére
Teljesen más a kettő hangszóró. A motionon gyönyörűen szól minden. Ezen meg hangosan, nagyobb basszussal.😀 Azt sajnálom, nem lehet összekötni a kettőt. Nekem tetszik mindkettő. Egyik sem helyettesíti a másikat. Ez tényleg a sima Boom utódja. De még tesztelés alatt áll. Ha majd túl leszek az első egész estés, túrázós bulizós napon, és jól teljesít, mind hordozhatóság, akkuidő, hang terén, akkor beváltnak tekintem, és megmarad.
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001 #16654 üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való
-
pamesz
tag
Megérkezett a Boom 2, első érzésre iszonyat könnyű. Teljesen más a felülete mint a motion plus-nak. Sima kemény műanyag. Mivel sima Boom-om nem volt, összehasonlítani nem tudom. Egyből egy fw frissítéssel kezdett, a soundcore appban testre lehet szabni mindent is. Remélem jó cucc lesz. Egy ami kicsit furcsa még, a jelző hangok baromi hangosak. Kikapcsolni ki lehet őket, viszont halkabbra venni nem.
-
pamesz
tag
Sziasztok! Jól tudom, hogy a soundcore boom 2-őt nem lehet összekötni motion plus-al?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Vennék az eu.soundcore oldaláról egy Boom 2-őt. Most adnának hozzá egy X10 fülhallgatót, persze a fekete már azonnal el is fogyott, maradt piros és fehér. Tudtok valami kupont esetleg? Akár ingyen posta, vagy kis karcsúsítás? 130 euró a nyitó ár. Annyiért nem olcsó kategória. Akinek esetleg kell az ajándék füles kupon: SPKBOOM2
-
pamesz
tag
Sziasztok! Boom 2-ről tudtok már valamit? Érdemes lehet rá várni? Boomot szeretnék venni, erre pont jön az e-mail, hogy lesz Boom 2.
-
pamesz
tag
Sziasztok! A napokban vásároltam egy boombox 3 wi-fi hangszórót. Létezhet, hogy a jelenlegi boombox 2, illetve xtreme 3 hangszórókkal nem képes partyboost üzemmódban működni? A másik 2 gyönyörűen megy együtt, ezt az újat sehogy se sikerül egyikkel sem összehozni. Lehet én vagyok a béna. Vagy ha nem, akkor megy vissza 14 napon belül…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Pink Sunset Studio - Újabb játékok kapnak magyar szinkront
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest