- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18792 üzenetére
" ... de valódi teszt nincs róla."
Azért már akad pár használható (persze nem Alan Ross szintű elemzés) review (pl.). Meghallgattam én is párat, mert – ahogy korábban írtam – erősen agyaltam a beszerzésen. Végül legyűrtem a bennem szunnyadó konzumidiótát.Távirati stílusban:
• Az Xtreme 4-et szerintem veri. Aki annál nagyobb hangszórót semmi szín alatt nem akar, jó alternatíva lehet.
• A szoftveres támogatás nagyon ott van (ebben veri az Earfün-t).
• Hangminőségben viszont az Uboom X a nyerő. Egyértelműen, jól hallhatóan (többek között Oluv beállításainak köszönhetően).
• Ár: igencsak versenyképes (pláne az early bird-ös ~36e Ft volt az).Nekem a LAVA akkor lenne alternatíva, ha Oluv-ot a közelébe engedték volna, és megcsinálhatta volna vele azt a csodát, amit az X-el tett. Persze, akkor sem lenne olyan hangos, max. hangerőn ugyanúgy hamarabb fogyna el, de nekem speciel nem is kell az a hangerő, amit a X tud.
Azt hiszem most jó ideig marad a Motion+ és az Uboom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest