- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
-
mrrr74
aktív tag
Az az ár csak akkor szerepel benne, ha pont akkor volt árfrissítés amikor az ár éppen annyi volt amit láttál (a Flash Sale-ben szereplő, 1mp-ig tartó árak egész biztosan nem lesznek benne).
A napi 1-2 alkalalommal történő árfrissítés még megoldható, de ezek azért eléggé leterhelik a rendszert, főleg nagyon sok termék esetén. 11.11/BF alkalmából naponta több alkalommal is változtak az árak, azt nagyon nehéz lekövetni.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
ekrisztian #4822 üzenetére
-
mrrr74
aktív tag
válasz
ekrisztian #4818 üzenetére
Van egy Xiaomi mérlegem ami gyönyörűen néz ki, de ha 30 centivel arrébb rakom, mást mutat. Most meg pár év kihagyás után újra sportolnék és fontos lenne, hogy jól mérjen. Akkor inkább konstans 30 deka, de ezt miből gondolod? A lemért súlyzós hozzászólásból, vagy gyári adat? Mert a súlyzó is lehet 30 dekéval nehezebb/könnyebb.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Promós cuccra létezik valamilyen kód?
1 eurót kéne lecsípni a végéről, hogy 22 euró alatt maradjon. Vámmal nem érné meg, de túl nagy, hogy ne vegyék észre. -
mrrr74
aktív tag
válasz
Andralin #2117 üzenetére
Szia,
sztem a BG elég jól kezeli a szállítási panaszokat (főleg ha van TN), de ha nem rendszeres a panasz, akkor TN nélkül is helytáll. Nekem nemrég küldtek újra egy elveszett akkut, ami eredetileg követés nélküli volt, de most követéssel küldték el felár nélkül.
Október 10-i rendelésem a múlt héten érkezett, igazából le is mondtam róla, de megjött.
Rendeltem pár Blitzwolf töltőt, azok miatt a 35. nap környékén írtam nekik, 42-45 napra azok is megjöttek.Elég korrekt banda úgy gondolom. GB is hasonló, de náluk nehezebb kiharcolni bármit is. Ezek saját tapasztalatok, lehet másnál pont nem így van, de akkor nekem szerencsém volt.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Beni2360 #1344 üzenetére
Magyarországra, már belföldön van (a feldolgozó központba érkezett meg). Nekem csatoltak egy magyar nyelvű követéses screenshotot, egyértelműen látszik, hogy eddig utazott, nagy valószínűséggel a Tietekkel együtt.
Ha hiányzik valami biztosan értesítenek, de én inkább arra gondolok, hogy valamit írni kell az Asendiás trackingben, hogy miért ért ide ilyen későn. A magyar nyelvűben nem látszik a hiányzó dokumentum (bár nekem nem frissült, így nem tudom mi lesz a következő sor).
Én azt fogom tenni, hogy ha nem érkezik meg csütörtök délig, akkor kerestetni kezdem a postával. -
mrrr74
aktív tag
Semmi sajnos. Tracking sem változott, bg keresi állítólag. Írtam Asendiának megint, csak lesz valahogy. Csak furcsa, hogy ezek snap upos cuccok (vagyis eddig legalább kettő az)
-
mrrr74
aktív tag
Egyébként ezzel a Colissimos dologgal csak egy baj van, hogy más nem nagyon választható. Van a B2U, de arra alapból írja, hogy no tracking. Biztosítás nem választható, így a kettő közül ezt gondolná az ember jó megoldásnak. De számomra csak most derült ki, hogy majdnem 9 euróért ez nem is trackinges csomag.
Szomorú vagyok, mert eddig nem volt gondom velük. -
mrrr74
aktív tag
Azért ezek jó hírek, ennyi csak nem veszett el egyszerre. Köszi az infót.
Lassú, főleg ennyiért. -
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
EU raktárból vettem egy akciókamerát, a két szállítási lehetőség közül a trackingelhetőt választottam nem olcsón (Colissimo).
Olvastam ilyen-olyan tapasztalatokat is velük kapcsolatban, de így senkinek nem állt a trackingje:2016-09-16 13:48,In Transit,En Route,
2016-09-15 16:16,In Transit - Shipped from HUB AMS,En Route,
2016-09-15 13:46,In Transit - Received at HUB AMS,En Route,
2016-09-14 20:29,Shipped,En Route,
2016-09-14 16:46,Ready to Ship,En Route,
2016-09-12 08:43,Received at Hounslow Depot,Accepted,
2016-09-08 18:05,Vincent Nam,Booked,Volt már olyan eset, hogy innen nem frissült, csak kézbesítették? Írtam BG-nek, de még nem válaszoltak, az Asendia meg lepattint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest