- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Na, ezért nem jó a duplán fordíthatós Blitzwolf kábel!
[link]
A videót köszönjük 206cc fórumtársnak! -
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester #2504 üzenetére
Az asztali töltőt nem bántotta, nem a normál USB résznél van a hiba, hanem a micro USB résznél.
Két BT hangfalat akartam tölteni. -
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester #2500 üzenetére
Egyből kinyírta. Igazság szerint semmi nem látszott a töltés kezdetén, csak annyi, hogy nem tölti az eszközt. Utána próbáltam másik kábellel is tölteni, de semmi. Az egyik eszközt be lehet kapcsolni, de tölteni másik kábellel sem, a másik eszközt bekapcsolni sem lehet!
Ciccuka tökéletesen leírta, hogy miért! -
Dolphine
addikt
válasz
PainKiller13 #2498 üzenetére
Ebben is van igazság!
-
-
Dolphine
addikt
Azt én írtam
Ma megjött erre is a válasz:Thanks for your reply and very sorry for the terrible issue.
We invite you to fix the two items in local repair shop. If the price is reasonable, we can bear the repair fee. You can go to check what is the problem with them and the repair fee but we don't bear the diagnosis fee. If you would like to accept, please inform us the repair fee before you fix it, or we will not cover the fee. Hope you can understand.
Again we're sorry for the trouble.
Looking forward to hearing from you. -
Dolphine
addikt
válasz
maj-viktor #2407 üzenetére
Nem szokásom nagyokat mondani, de igazad van, messziről jött ember azt mond amit akar!
Amit lenullázott az egy Xiaomi BT (fehér téglalap alakú - bekapcsol, de tölteni nem lehet!) + JBL Flip 3 (nem lehet bekapcsolni, a töltést sem veszi fel, hiába villog a töltést jelző LED, de csak az első - 4 óra múlva is!).
A telóm OnePlus One, az rá sem bagózott. Mikor rákötöttem a kábelt semmi nem történt!
A SONY Z4 tabletet szerencsére csak USB-re kötöttem, így kikapcsolt, de úgy megfagyott, hogy a Power + hangerő fel gombbal éledt újra.
Mivel sem felszerelésem, de legfőképp tudásom nincs meg hozzá ezért egy fórumtársnak (206 cc) elküldtem a kábeleket, aki a napokban bemértem. Ő a következőre jutott, remélem nem bánja, hogy bemásolom ezt:
Ma sikeresen detektáltam,hogy a kábel hibás mert többszöri mérés alkalmával is az 5v megjelent az adat lábon is -usb data - azaz a 2-es lábon ...tény hogy eszkábáltam egy mérőcsúcsot amivel kicsit macerás volt a mérés,de többször is próbáltam és ezt tapasztaltam. Szóval hibás a kábel biztosan.... -
Dolphine
addikt
válasz
davenport #2393 üzenetére
Remélem nem nagyképűség amit írok, de talán nekem is van hozzá közöm, hogy kiderült, valami gond van a kábellel!
Oly' annyira, hogy jelen pillanatban mind az 1 méteres, mind a 2 méteres hirtelen Sold Out lett!
Nekem Nancy írt ma hajnalban, hogy a kábeleket kicserélik másikra, vagy teljes visszatérítés. Megmondom őszintén, hogy a kábelek abszolút nem érdekelnek. Az viszont már jobban, hogy két eszközömet is kinyírta!Leírtam a problémámat, kíváncsi vagyok, hogy erre mit írnak!
-
Dolphine
addikt
Igazad lett, videót kérnek. Most már csak találnom kell két darab viszonylag olcsó kütyüt ami micro USB bemenetes és videóra veszem, amint tönkremegy. A levélben azt kérték, hogy másik eszközzel is próbáljam ki a kábelt, de valahogy nincs "kedvem" még egy hangfalt lenullázni.
-
Dolphine
addikt
Az a baj, hogy én is csak találgatok.
A normál USB ha csatlakoztatva van egy adapterhez, ott nincs gond. Viszont amikor a micro USB végét bekötöttem valamibe, utána az adott eszköz meghalt. A Xiaomi hangfal esetében volt is egy pici sercegő hang.
A JBL-nél rákötöttem ott látszólag semmi nem történt. A töltést jelző LED meg se moccant. Azóta viszont bekapcsolni nem lehet a hangfalat. Ha másik kábellel töltöm, akkor villog a töltést jelző LED, viszont a töltést nem veszi fel!
A tabletet szerencsére csak a laptoppal kötöttem össze, így azt akkor csak lefagyasztotta. Valami olyasmit írt ki a windows, hogy az USB nem tud elég energiát szolgáltatni az eszköznek és utána megfagyott a tablet. Csak a bekapcs gomb és a hangerő felfelé gomb egyszerre nyomása segített, hogy újra be bírjam kapcsolni.
Szerinted mi lehet akkor? -
Dolphine
addikt
válasz
Criminal017 #2339 üzenetére
Na, az nem lesz egyszerű!
Nullázzak le még egy hangfalat? Vagy hogyan tudom ezt bebizonyítani, hogy a kábel zárlatot okoz?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A banggood illetve a Blitzwolf supporttal kinek mi a véleménye?
Csütörtökön érkezett meg két Blitzwolf kétoldalas micro USB kábel, amivel valami gond lehet, mivel két hangfalat is tönkre vágott.Vagy a kábel maga zárlatos, vagy zárlatot okozott a csatlakozásnál. Nem tudom, mivel nem vagyok elektroműszerész.
Az egyik egy Xiaomi, a másik egy JBL Flip3.Megírtam az esetet mind a banggodnak, mind a Blitzwolfnak pénteken, még egyik helyről sem reagáltak!
Szerintetek hogyan fognak reagálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest