- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
mikej95 #5444 üzenetére
TN-es rendelés nem azt jelenti, hogy gyorsabban megjön a csomag. Senki se fogja pontosan megmondani mikorra várható, 2 hét és 2 hónap között bármikor...
Van egy "pár" tényező, ami befolyásolja a szállítás idejét, elég csak a fantasztikus postánkra gondolni. Hiába ér ide 1 hét alatt, ha még 2-t ülnek rajta. Ésatöbbi, ésatöbbi. -
C0d3r
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
retesz147 #3330 üzenetére
Úgy látom 3 napig lehet visszaküldést kérni, ami pl. egy 250g alatti küldemény esetén 2.520 Ft-ba kerül (kalkulátor). Ha Paypal-lel fizettél, visszakérhető ez az összeg.
-
C0d3r
addikt
válasz
Steven88 #3249 üzenetére
Szerintem várd meg a hónap végét, ha addigra se érkezik meg, kérheted az újraküldést vagy visszafizetést.
Kis piszkálódásként: (március) 30-án feladott csomagom tegnap megérkezett a kínai raktárból.
Én is csak pislogtam.
-
C0d3r
addikt
válasz
stickermajom #3227 üzenetére
Nem viszik túlzásba a bizonyítékok ellenőrzését, nekem egyszer írták, hogy megkapták a videót és nagyon sajnálják blabla... Nézem a statisztikát, 0 megtekintés.
-
C0d3r
addikt
Lehet megint izzítani az egereket, 29 Ft-os ajánlat, de csak egy darab.
-
C0d3r
addikt
válasz
Tommmysun #3094 üzenetére
Üdv!
Most mindenféle késés normális, amit a csomagokkal itthon a vámon és postán művelnek, az egy vicc. Svédországból 3 munkanap alatt az országba ért a csomag, eltelt újabb 3 munkanap, nálunk meg se moccan, még csak annyit se mozdult előre hogy feldolgozásra/vámolásra továbbították volna. Másnak is hasonlóak a tapasztalatai.
PayPal védelem 180 napig él, de mindenekelőtt a Banggood-dal kell egyezkedni, előbb vagy utóbb meg lesz a megoldás. Várd meg az 1 hónapot akkor is, ha EU-ból ez extrém hosszú időnek számít, majd kérj refundot vagy küldesd újra. Tedd hozzá, ha csodák csodájára mégis megérkezik a korábban küldött csomag, visszautalod az árát (illik is így cselekedni).
-
C0d3r
addikt
2. lehetőség reggeli kávé mellé.
-
C0d3r
addikt
válasz
zeon.hu #2991 üzenetére
Itt is elérhető, order number megadásával.
-
C0d3r
addikt
Ezek totál hülyének néznek...
"For your order,per the information from the logistic ,it may be held at the local posatl office,and the tracking information isn't updated,so we suggest you to do so.
Could you please wait for 2 days and go to the local postal office to check your order with your full name and tracking number RB301003452TW ?"2 napja is ugyanezt a választ kaptam és nem csak szerintem járatják velem a bolondját, így elküldtem utolsó mail-emet, mielőtt Paypal-hoz fordulok.
Bőven túl vagyunk az általuk adott határidőn, de legjobban mégis a kamu tracking húzott fel.
Mivel a termékhez továbbra is ragaszkodok, kérem hogy küldjék újra érvényes TN-nel. -
C0d3r
addikt
A helyzet változatlan... 9 napja írtam, arra kértek hogy még varjak 8 napot. Mindenféle időzónát figyelembe véve is letelt, ismét írtam hogy nézzenek csak rá TN-re, immár 1 hónapja Tajvanon dekkol. Megint jött az üzenet, várjak 2 napot.
Így 1,5 hónap elteltével szívesen látnék valamilyen fejleményt... -
C0d3r
addikt
válasz
syler123 #2912 üzenetére
Itt még izgalmasabb a helyzet, holnap lesz pont 1 hónapja hogy rendeltem trackinggel egy terméket, de egyetlen nyomkövető se jegyzi még mindig, csak az általuk adott valami tajvani kamu, ami alapján 24-e óta reptéren dekkol, hihető... Persze csak azt szajkózzák, hogy 7-25 munkanap a szállítási idő, legyek türelmes stb. Nem is érdekelne a kamu tracking, ha nem fizettem volna érte.
-
C0d3r
addikt
válasz
zeon.hu #2851 üzenetére
Még 24-én elém dobtak egy Yuntrack nevezetű csodát, ami alapján azóta egy tajvani reptéren dekkol. De ha már reptéren van, illene bekerülnie nevesebb nyomkövető oldalak adatbázisába is.
Most ismét rájuk írtam... -
C0d3r
addikt
Korábban panaszkodtam, hogy a jan. 11-i rendelésemről még mindig semmi hír. A helyzet változatlan, fizettem tracking-ért (rájöttem hogy hülyeség, sohatöbbet...), így lassan 1 hónap távlatából kezd elfogyni a türelem, tracking még mindig nem él.
Lehet ezzel valamit kezdeni vagy törődjek bele hogy átb@sztak a TN-nel, mert hogy 1 hónap kevés ahhoz hogy bekerüljön a rendszerbe, azt nekem ne mondják!? Kínai újév ide vagy oda, azért volt bőven munkanap előtte is meg már most utána vagyunk.
Van egy újraküldött cuccom, ahhoz ingyen adtak egy TN-t, másnapra már élt. CN végű, ez valami kamu tajvani (TW végű)... Életszerű, egy kantoni cégtől. -
C0d3r
addikt
válasz
Andralin #2805 üzenetére
Nem kell fent kukorékolni (értitek... hogy pukkadjon meg, én se találtam még kakast, lehet ellopom a szomszédét
), 2 nap áll majd rendelkezésre a
kuponhúzásra, amit a kártyagyűjtés alatt lehet megtenni.
" Lucky Card Collecting time: Jan 20th 10:00am - Feb 5th23:59pm (UTC+8). The draw time: Feb 6th 10:00am- Feb 8th 10:00am (UTC+8)." -
C0d3r
addikt
Bedobom ezt ide is, hátha érdekli valakit.
Kár, hogy az enyém úton van, elhamarkodva a vásárlást még az eredeti áron. -
C0d3r
addikt
válasz
PainKiller13 #2754 üzenetére
Lehet, de az még igencsak a postán dekkol, jövőhéten fogják repülőre dobni.
-
C0d3r
addikt
Szokásom mindig megnézni mikor adták fel a csomagot, ez rajta is van a küldeményeken. eBay-jel ellentétben, ahol jellemzően napok telnek el a rendelés és a tényleges feladás között (ugyanis ott szokásuk azonnal feladottként jelölni), itt a BG-on egész jó a helyzet, rendelés után másnap valóban elküldik.
(#2698) hzsolee: Erről a Flyt-féle trackingről én azt gondolom, a célországig egész pontos. Amikor nekem kiírja a "HUN Arrived" szöveget (és ezzel véget ér a "követés"), rá tényleg néhány napra itt is van, persze ez lehet akár a véletlen műve. Egy biztos, annál hamarabb még nem kaptam csomagot, minthogy ezt nyugtázta volna a rendszer.
Ami a szállítási időket illeti, eddig a TN nélküli csomagjaim 2-3 hét alatt ideértek, de a TN-esről ami miatt ajvékoltam már itt korábban, továbbra sincs semmi infóm, 17track nem jegyzi (11-én rendeltem). Ebben is a Flyt tracker tudott annyit súgni, hogy bejárta már egész Kínát és éppen Tajvanon ünnepli az újévet:
2017-01-24 23:00:00 Location:TAIWAN - CHINA Status:Arrived at Sort Facility TAIWAN TAOYUAN INTERNATIONAL AIRPORT
2017-01-21 22:00:00 Location:HONGKONG - CHINA Status:Departed Facility in HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT
2017-01-19 19:57:00 Location:HONGKONG - CHINA Status:Arrived at Sort Facility HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT
2017-01-18 04:59:00 Location:SHENZHEN Status:Departed Facility in SHENZHEN
2017-01-18 04:59:00 Location:SHENZHEN Status:Arrived at Sort Facility SHENZHEN
2017-01-13 14:08:56 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item dispatched. PKG#: PKG03053722
2017-01-12 20:51:47 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item in transit
2017-01-12 19:51:47 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item received
2017-01-12 19:51:00 Location:Status:Shipment information received
2017-01-12 06:16:24 Location:Customer Status:Customer's order information generatedLátható ami nálad is eddig, napokig semmi a dispatched után, majd elkezdődik a kirándulás...
-
C0d3r
addikt
Lovat és kakast vennék, ugyanitt ökör és malac eladó!
Engem is ennyi választ el, egyáltalán talált már valaki kakast?
-
C0d3r
addikt
válasz
zeon.hu #2615 üzenetére
Pont egy ilyen érkezett meg hónap elején. Neked is olyan, hogy USB-be dugva veszett mód lehet mozgatni benne (semmibe se passzol tökéletesen, próbáltam 1 fali töltőt, 2 power bankot)? Eddig azt hittem kábel gond és azokkal vacakoltam, de rájöttem ha megmozdítom az eszközt, amiatt ugrál össze-vissza a feszültség meg áramerősség.
Tesztelni azért lehet vele hogy működik-e a töltő, de aksi kapacitást is szeretnék mérni (ha már olyan szépen kiír mindent), és nehéz beállítani hogy megfelelően érintkezve maximális legyen a töltés. -
C0d3r
addikt
válasz
Andralin #2572 üzenetére
Nekem eddig nincs okom panaszra, 5-ből 5 különböző, remélem kitart a széria.
-
C0d3r
addikt
A Paypal Refunded Returns szolgáltatására gondolhatott, ami elvileg arra is érvényes, ha nem tetszik az adott termék.
Ha még mindig aktuális ezekkel a feltételekkel (nem jártam utána, de korábban még ki se próbáltam a szolgáltatást), akkor járható útnak tűnik. -
C0d3r
addikt
Továbbra sincs tracking, viszont feltűnt, hogy az általatok csak kamu tracking-nek emlegetett flyt nyomkövetőnek említett oldal is azt írja, hogy még mindig a cég raktárában mókolnak a csomaggal:
2017-01-13 14:08:56
Status:Item dispatched. PKG#: PKG03053722
2017-01-12 20:51:47
Status:Item in transit
2017-01-12 19:51:47
Status:Item received
2017-01-12 06:16:24
Status:Customer's order information generatedHa meg rákeresek a többi csomagomra, azok általában órákon belül, de maximum 1 nap alatt az "Item dispatched" után elérik a postát, pl.:
...
2017-01-08 06:26:55
Status:Received
2017-01-08 01:18:56
Status:Item dispatched.
...Egy hét után meg jellemzően repülőre rakják, ebben az esetben bőven kellene lennie trackingnek.
Tehát valami alapja csak lehet a flyt-nak, még ha nem is követi nyomon a csomagot a vásárló ajtajáig, de mintha a célországig működne. -
C0d3r
addikt
válasz
peestike #2485 üzenetére
& zeon.hu
17track-et néztem. Akkor várok még 1-2 napot türelmesen, remélem nem hamarabb ér ide minthogy elkezdene működni a tracking.
És ha már szállítás, én szerencsére még nem futottam bele olyan hosszú szállítási időkbe mint amiket korábban írtatok, ismét 2 hét alatt futottak be csomagok. Jan 1. és 2-i rendelések.
-
C0d3r
addikt
Kértem TN-t egy csomaghoz, kb. mennyi idő után jelenik meg a különféle nyomkövető oldalakon? 11-én rendeltem, 12-én feladottnak jelölték, de a TN még nem működik.
-
C0d3r
addikt
Dec. 17. és 18-án a Kínából rendelt csomagok ma érkeztek meg egyszerre, eddig elégedett vagyok a BG-dal.
-
C0d3r
addikt
Már azt írja az állítólagos nyomkövetés, hogy Magyarországra érkezett a termék, hamarosan kiderül mennyire igaz. Gondolom amennyiben pár napon belül nem kapom meg, csak téves infók voltak. Kellemes meglepetés lenne, ha 17-i rendelés máris megérkezne (első rendelésem, eBay-en nem ehhez a tempóhoz szoktam hozzá).
-
C0d3r
addikt
Lehet ezerszer ki lett tárgyalva, keresve nem találtam rá, de számomra érdekesség így megérdeklődöm...
Rendeltem 3 terméket ingyenes postával tracking nélkül. Gépen az oldal szerint egyiken sincs nyomkövetés ("Track Number: Untracked"), viszont letöltöttem a mobil alkalmazást és ott elég részletes infókkal szolgálnak.
Ez így működik, esetleg kis baki a részükről, netalántán ezáltal hálálják meg hogy használom az alkalmazást mobilon (ami elég sok engedélyt kér)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest