- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
-
jjeahh
nagyúr
Ok, bocsi, nem éreztem túlzásnak, de ha az, akkor természetesen többé nem fordul elő. Azt viszont túlzásnak éreztem, hogy mindenki egyszerre ömleszti ugyanazt a snatch linket, ezért én az enyémekkel kivártam, de úgy látom beteltek a tegnapi csoportok simán, szal indítok én is párat
-
Mr.Csizmás
titán
chipman nyert egy note7-et minap, nagytopicban írta talán.
---------------
@mindenkisnatch kérdés: note 7-ből csak a nebula red játszik?
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
-
Icetee
aktív tag
-
Vertigo18
addikt
Biztos vagy benne? Ha nem nézem a postai részét a dolognak, akkor a Hivatali visszaélés, vagy a Hűtlen kezelés mindkettő bűncselekmény hivatalból üldözendő. Ennek jelentése tartalmilag annyi, hogy amennyiben a hatóság tudomására jut egy ilyen eset, abban az esetben KÖTELESEK intézkedni. Magyarországon jelen pillanatban 14 olyan bűncselekmény van, ahol a sértettnek kell megtennie a feljelentést, ennek hiányában (magánindítvány hiányában) nem indul meg az eljárás. A fenti két bűncselekmény fajta nem ilyen, ergo, ha ÉN, vagy TE teszünk bejelentést, a hatóság KÖTELES azt kivizsgálni. Mondok egy példát: látsz valakit, ahogy az utcán ütik-vágják. NEM szükséges a sértett bejelentése, a hatóság a TE jelzésed alapján is köteles eljárni.
Tehát engem is érdekelne, vajon mi történne egy ilyen esetben...
-
Breaker
tag
-
bl4ze
veterán
Bocsánat, az is Banggood volt nem GB !!!
LX744236xxxNL
Shipping Method: Priority Air Mailés így nézett ki, bekerült a vámra, és ültek is rajta - papírokat nem kértek be, mivel gondolom scan-nél látták
1 db füles (22 EUR alatt) , de nem EU-s küldeményként volt kezelve mert az nem áll napokig a vámonOké, az ott Prio Air - nem EU Prio - de a csomag 100% egyező kinézetű volt.... Ezért parázok.....
-
bl4ze
veterán
tegnap jött egy teljesen ilyen cimkés LX.............NL pakkom, és bent dekkolt a vámon az is. GB vásárlás volt.
Szóval nem nyugtattál megEzt látom order alatt :
Tracking Number: LX744682xxxNL
Shipping Method: EU Priority Line
Ship From: HK
Shipping insurance: US$2.40
Shipping Fee: US$4.42Akkor tovább izgulok, és bízok a BG-ben, mert a tegnapi pakk teljesen ilyen volt, a cimke és a kék matrica is, és bekerült a vámra !!! (kijött mert 18 USD volt az értéke - ez viszont már 79 USD !!!)
-
chatran
őstag
Ez csak ennyit mutat:
25 Jul 2019 09:21
Order Processed: Ready for UPS Germany
UPS - United Parcel ServiceTo SZEKESFEHERVAR
Origin Germany
Destination Hungary
Weight 6.00 KGS
Found in UPS - United Parcel Service
Tracked with couriers UPS - United Parcel Service
Service UPS Standard®UPS - United Parcel Service
A csomag súlyát mondjuk keveslem, remélem nem nyúlták ki belőle az akkut a vonatozás alatt.
-
Bencq
újonc
"Visszakaptad refundként a pénzt az már előrelépés. Ha csomagot is kapsz akkor maximálisan kompenzáltak a késedelemért."
Ezt írtad. Ebben benne van hogy a pénz az előrelépés és a csomag a teljes kárpótlás a késésért. Ebből kiindulva a kettő együtt az ami ebben az esetben jogosan jár. Vagy tényleg én értem félre. Befejezett dologról beszélsz benne semmi feltételes nincs hogy akkor melyik jár melyik nem melyikkel mit kell csinálni. Azt írod így lesz teljes a kép hogy megvan mind a kettő. Javíts ki ha nem ez jön le abból amit írsz. Ott van benne az IS szócska, csomag IS. -
walakyb
tag
Ha másik vásárlásra gondolsz, akkor igen, ráadásul nem a banggoodtól, bár ez szerintem nem annyira meglepő. Ha más típusra, akkor nem tudom. Gondolkozom a mix4-en, vagy a 9s-en, csak kérdés, hogy egyrészt mikor jelentik be, másrészt mikora lesz B20 verzió, ráadásul értelmes áron
Igen, és nem is a PP case keretében (nem is értem, hogy meg se említették, de természetesen ahogy megjön a pénz, egyből lövöm ki a case-t). Elvileg PP-n hamarosan látni kell, hogy visszajött tőlük, de ugye ott nem lesz az egyenlegen, hanem megy a kártyára. De akkor már megvan, legalábbis ha jól tudom. -
Kangas
csendes tag
-
Lazax
csendes tag
-
Lazax
csendes tag
Mondjuk a fizetés után hozzáférhető PDF file nem tekinthető a szerződéskötés alapjának. Az ajánlat az, amin egyértelműen szerepel a "Tarif insurance" kitétel. (Az Ali pl. elmenti a vásárláskor a screenshotot.) Ez a sumákolás kategória, amit Európán belül nem lehetne megcsinálni, vagy jó kis büntit kapnának. Viszont nincsenek olyan fogyasztóvédelmi szervezetek, akiknek Kína alávetné magát. Szóval rendben, tudom, hogy kockázatot vállaltam azért a 15%-al olcsóbb árért, de azért rosszul esik, hogy ennyire következmények nélkül megúszhatják, ha átverik az ügyfeleiket. Én mindenesetre nem rendelek többet tőlük.
-
Pubracer
újonc
Nézem. Nem görcsölök. A kérdés csak szerinted felesleges.
Nem azt kértem, hogy pontosan írják le hogyan csalják el az áfa és vám fizetést. Azt kértem, hogy mondják meg pontosan milyen feltételek vonatkoznak rám mint vásárlóra amennyiben ezt a szállítási módot választom. Úgy gondolom ez egy jogos kérdés a részemről. Ha tudják, hogy itt hiba történt (náluk,átcsomagoló alvállalkozó, posta, vám tökmindegy) és valójában nem így kellett volna történnie a szállításnak akkor miért úgy állítják be a mintha én lennék a hülye aki nem ismeri országa vám szabályait és különben is legközelebb vegyek tariff insurance-t (amit nem lehet mert ugye EU prio-hoz nem kell). Engem a hülyének nézés és a terelés zavar úgy gondolom jogosan. -
Pubracer
újonc
Meglátjuk. Egyelőre ignorálják a konkrét kérdéseimet az EU Priority Line szállítással kapcsolatban. Kértem őket, hogy pontosan definiálják mit tartalmaz vagy nem tartalmaz ez a szállítási mód (eu-n belüli feladás, tariff insurance egyéb paraméterek) mivel a honlapon nem találni erről leírást. Így elég nehezen hivatkozhatok arra, hogy EU-n belüli postázást fizettem, hiszen ez leírva nincsen és a BG simán mondhatja, hogy nem ígért ilyet. Ettől függetlenül be fogom nyújtani az igényemet amint meglesz a postás/vámos számla de vannak kétségeim a sikert illetőleg.
Ugyanez áll a PP dispute-ra is mert pontosan mire is fogok hivatkozni? -
Pubracer
újonc
Én elfogadom, hogy valaki hibázott az EU prio-s csomagommal és az mondjuk nem a BG volt hanem valamelyik posta, de azért lehetne annyira rugalmas a BG, hogy ha már így alakult akkor legalább egy utólagos tariff insurance-t vagy más egyéb kompenzációt felajánl ahelyett, hogy lepattint azzal a szöveggel, hogy bocs így jártál. Nekik nem nagy összeg, viszont ezzel lehet meg tudnának tartani vásárlóként. Így azonban nem valószínű, hogy túl gyakran fogok náluk vásárolni. Persze tudom, hogy nem ebbe fognak tönkremenni, de nem ez tűnik a legjobb stratégiának.
-
Lazax
csendes tag
Persze, pontosan tudom, hogy az Áfa lenne itt a lényeg, de szerintem ez a "tarif" szóból nehezen levezethető. Ez csak egy elméleti, jogi gondolatmenet volt. Ha egy számlán szerepel egy tétel - mégha 0 Ft-os áron is -, akkor az része a szolgáltatásnak. Nem az eladó jogértelmezése, hanem az általános gyakorlat számít jogi ügyekben.
-
Pubracer
újonc
Most csináltam ezt a képet és valszeg akkor is így volt amikor rendeltem. Erre mondom, hogy ez alapján úgy gondolom van traiff insurance hiszen be van pipálva hiába 0 az értéke. Miért ne lehetne ingyenes hogyha más is lehet ingyenes mint például a házhoz szállítás. Lehet ingyenes promóciós okokból vagy mert bizonyos összeg felett az vagy mert a szállítási módozat miatt az. A lényeg, hogy ez így igen félrevezető.
#10400Igen, meg tudja magyarázni a BG de ettől még megtévesztő. Amúgy nekem sem áll szándékomban veszekedni senkivel. Písz.
-
Pubracer
újonc
Ja, akkor elnézést ha csak és kizárólag erre vonatkozik a logika. Ennek ellenére azt gondolom én is, hogy ha ott van bepipálva akár nullás értékkel egy kiegészítő opció akkor az ember logikusan gondolhatja azt, hogy az egy aktív opció hiszen miért ne lehetne egy kiegészítő opció ingyenes ugyanúgy mint egy szállítás.
-
Vertigo18
addikt
"Szerintem", ha valami ki van pipálva egy vásárolt termék mellett és az összeg, amit fizetni kell érte, az nulla, akkor az azt jelenti, hogy azt ingyen ADJÁK mellé...
Ha "nem aktív" ez a szolgáltatás, akkor egyszerűen le kellene venni onnan ezt a kis feliratot és nem lenne megtévesztő.
-
Pubracer
újonc
Persze csinálok képet majd és feltöltöm.
Nem akarom temetni a szállítási módot ezért írtam, hogy LEHET fennakad a vámon. Bár valószínűleg nem csak ketten vagyunk, csak a legtöbb ember nem talál ide a fórumra vagy simán nem írja meg a történetét.
Eszem ágában sincs védeni a magyar postát nekem is volt velük jó pár 'vicces' sztorim de a vámos hölgy elég szépen leírta a válaszában, hogy a csomagon a holland posta egyértelműen jelezte hogy vámolni kell. Itt a vonatkozó rész:"A holland posta egyértelműen jelezte, hogy ez a küldemény, illetve annak tartalma nem EU-s országból származik. Erre az EU vámjogszabály egy sárga színű matrica alkalmazását írja elő, amely az Ön küldeményén is megtalálható. Ez tehát azt jelenti, hogy a küldemény ugyan, az EU területéről érkezett Magyarországra, de annak tartalma EU-n kívüli, azaz vámkezelés alá esik."
Ha megkapom a csomagot kiderül ki volt a hülye.
-
Vertigo18
addikt
-
chatran
őstag
Köszi, közben rákérdeztem a Banggood online support-nál, ők sem tudtak semmi biztosat mondani, csak, hogy várjam meg az 55 napot. Megígérte, hogy 24 órán belül e-mailben a kollégái küldenek egy tracking number update-et.
Csak azért kérdeztem, mert egy fórumtárs álította, hogy ő tudta követni a Banggood-os railway csomagját.
-
solor
tag
4 linket adtál meg. Gondoltam, hogy - ahogy eddig a többiek és én - létrehoztál egy csoportot, amihe lehet csatlakozni. Az elsönél igy volt, csatlakoztam is
. A másik 3 sima csoport létrehozási link ezért gondoltam jóhiszemüen, hogy tévesen adtad meg a saját csoportlinked helyett. No offense ...
-
Fizsó
csendes tag
Nem a PayPal-ról írtam, hanem a Banggood-s levélről és az ő utalásukról.
Újraolvastam a levelet. Bgpay-ra a csomag késett átvétele miatti 5-10 %-os kárpótlást utalják.
Ígéretük szerint, ha augusztus 25-ig nem történik meg a szállítás, akkor teljes visszafizetés lesz az eredeti fizetési mód szerint.
Én - sajnos - bár csomagbiztosítással, de nem PayPal-lal fizettem. Csakis ez a mód jöhet számításba kártalanításként. Csak zárójelben: hála az általam kötött csomagbiztosításnak, a Banggood-t nem éri kár!
Már nem számolom a napokat. de közelítünk a 80.naphoz! -
Pubracer
újonc
Épp ez az, hogy nincs jelölve sehogy sem. Se nullásként sem máshogy. Az általam linkelt képeken is látszik, hogy szimplán nincs ott a tariff insurance és később sem látom semmi nyomát, hogy lenne. Valamint a BG is azt mondja, hogy nincs nekem ezen a rendelesésen tariff insurance. Természetesen nem a porszívót rendeltem csak ezen demózom, hogy nekem is így nézett ki a rendelés a hangszórónál. Csak az most preorderben van úgyhogy azon nem tudom megmutatni.
-
And
veterán
Úgy tűnik, az én legutóbbi csomagom is hasonlóképp fog járni (és a jövőben bizonyára többeké is): EU priority line szállítás, 60 USD körüli érték, LX...NL formátumú tracking, és ma látom a Posta nyomkövetőjén tegnapi dátummal a "A címzett részére értesítés készült / Postai vámeljárás" szöveget.
-
Neeem
újonc
Jaa, köszönöm, akkor annyira nem rossz a helyzet mint gondoltam..
Igazából teljesen én toltam el a dolgot, nem is railway szállítással akartam rendelni, csak nem tűnt fel, hogy a checkout-ban visszatette szépen magának az alap szállításra (szóval erre), utólag a visszaigazoló emailben vettem észre, hogy nem is ezt akartam...
Az ok, hogy nem változtattam meg, hogy utána olvastam és annyit találtam róla, hogy bár lassú, de megbízható, nekem meg igazából nem sürgős.
Neked is ez a tapasztalatod? -
Ja a termék lapon a BG nem írt külön garanciát. A kérdések és válaszok részen leírtak azok nem igazán vonatkoznak az eladásra feltételeiként és pontosan ez volt a hozzászólás, ami gyári hiba esetén gyári garanciát emleget:
blitzwolf@com - 18 month warranty for quality related issues. If you experience any manufacturing fault within 18 months of purchase we will offer you full refund or replacement of the original item you ordered. Occasionally due to the nature of some problems we might ask you to return the product to us. Any return shipping will be reimbursed if the product is covered by our warranty. -
monchichi20
aktív tag
A pp azután vontam be miután írták azt hogy:
Thank you for your feedback regarding order.We want to express our genuine apology for all inconvenience caused.
We apologize for the inconvenience caused for item problem as you have received.
After checking, we find that the order was delivered on 2019-06-18. For this product, because the time is over 1 month, it is no longer under warranty. We are sorry for this situation.
According to Banggood warranty policy, we are sorry to tell you that we are not able to provide any resend, refund or repair service.
But our aspiration is to keep you as one of our most valued customers. We would like to send you 1000 BG points (100 points=1 USD) as goodwill. you may use the points for next purchasing. For more details about the BG points, please refer to this link:
For the defective product, we suggest you to repair the product or buy a replacement in local store. Simultaneously, we will send your feedback to our supplier.
If you have any other questions about our products please feel free to inquire.
Have a nice day.
Júli 20. án jeleztem emailben és 22. én kaptam a fenti szöveget.
És többszöri levélre is ugyan ezt írták, vagy felajánlottak 10-20$ legutóbbi 10k volt, de ha van valami ötletem akkor írjak nekik hát abból lett a 10k.
Igazából nem vontam volna be a pp ha gariban cserélik, vagy javítják, de majd kiderül mi lesz. -
monchichi20
aktív tag
Eddig bárhol olvastam azt láttam hogy a Blitzwolf a Banggod saját márkája.
Írtam a BW-nek később is, mind emailben mind facen és leráztak. Tegnap írtam másik emailen de még válasz nem jött.
A legnagyobb összeg jelenleg 10k amíg ajánlót a BG.
Most akkor a BG-nek kéne intézni a garanciát vagy magának a BW-nek? -
monchichi20
aktív tag
Nem egyszer csak elkezdet éles karcos és éget szagot nyomi magából magas és turbo fokozaton.
Mivel a termék oldalán 18 hónapot volt megadva így írtam nekik 1 hónap 7 nap után és csak 1 hónapot adtak és fájdalom díjként előszór 1000 pont majd 10-20$ terjedő összeget adni ezért pár levelezés után nyitottam egy a paypalon egy visszatérítés, Lefotóztam mindent emailt a termék oldalát és ott a QnA-ben a garanciára való választ és a hibáról több videót össze gyűjtögetem egy google driveban. Mivel Aug 13 lejárt volna és semmi nem törént igy kértem egy felülvizsgálatot (volt egy óra melynek a fele funkciója nem működőt és az automatikus lezárás után nem történt semmi vele (igaz az csak 5000Ft volt).Nagyon nem is éri meg vissza küldenem mert úgy is csak én bukok pénzt vele...
-
monchichi20
aktív tag
Hát 51 magas, 41 széles, 16 mély és 6.2kg.
Mivel 13 lejárt volna a Paypal így kértem egy felül vizsgálatot akkor, ahol írták hogy nem lesz további lehetőségem felülvizsgálatot írni, de még nem is vette fel velem a paypal a kapcsolatot se.
Lehet hagyni kellet volna hogy automatikus vége legyen? -
jozsi252
veterán
A kettő közül egyik sincs USA raktárba. Azért kell a 10-es mert azt lehet onnan is rendelni és gyorsan ideér. De írtam is hogy azért fontos nekem hogy USA-ból jöjjön mert hamar ideér. Az Ariluxok nagy része meg csak KÍnából elérhető, ez a 10-es verzió meg minden tekintetben megfelel nekem. (fényerő,méret,oldalt is van led)
-
jozsi252
veterán
Ezen nincs semmilyen akció:
ARILUX® PL-SL 10 Solar Power 6W 54 LED PIR Sensor Light Outdoor Waterproof Wide Angle Wall Lamp
USA WareHouse miatt akarok innen mert gyorsabb. Előző rendelés 5 nap alatt ideért ami azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest