- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skillet
addikt
-
vandor01
senior tag
akkor rakjak vonatra ha azt kéred vagy kénytelen vonatra tenni mert nagy teljesitményu akkumulátor (nagyobb mint 160Wh) van benne pl roller! repulovel nagyon draga lenne vagy nem is szállitjak az előirások miatt?
van mikor kap kovethető szamot? és csak lesi az ember hogy fut a konténer/csomag keresztul Azsiankazakh, feherorosz etc.... regebben a lengyeleknél landolt kb 3 hét ut után.... és onnet GLS hozza.... lehet ha keresgélsz találsz masik "atfordito" TN-t a csomagodhoz... talán?
viszont nagy az esély a sarc mentes szállitásra! -
Nem hallottam én sem olyat hogy elveszett volna és volt már akinek 3 hét alatt itt volt, persze egy kicsit azért hosszabb szokott lenni. Arra figyelni kell hogy a fizetési összesítő oldalon legyen a szállítás jelölve mert kosárba helyezéskor szokott lenni amit írsz. Hogy mi okozza nem tudom, jeleztem nekik én is de nem igazán értették meg a problémát, aztán rájuk hagytam, hiszen ki tudom javítani én is
-
Ez egy csiga lassú szállítás, lesz nyomkövetési szám, de nem mész vele semmire, mert ez nem úgy könyvelődik amint egy postai vagy futár küldemény, a logisztikai cég írogat valamiket, de hogy épp hol van sínen a dolog azt senki nem tudja. Egy nagy vasúti konténerben baktat néhány száz csomag, a vasút csak konténer szállítást könyvel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest