- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
-
Lazax
csendes tag
Egy július 25-i (Eu Priority 7-15 nap) rendelésemmel kapcsolatban lenne kérdésem.
Aug 23-án megreklamáltam a késedelmes szállítást chat-en, amire az ügyfélszolgálatos sűrű elnézéskérések közepette elmondta, hogy valóban gond volt az alvállalkozóval, és hogy "eszkalálta" az ügyemet, és legkésőbb 48 órán belül felveszik velem a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.
Természetesen nem jelentekezett senki, így jelenkteztem én. Ez az ügyfélszolgálatos nem volt túl agilis, és csak annyit mondott, hogy nincs semmilyen "eszkalálás", és várjak nyudogtan, a szállítás folyamatban van. Mondom, akkor szeretném kezdeményezni a rendelés törlését. Nem úgy van az - mondja - majd ha letelik a 60 nap, akkor megvizsgálják a dolgot, és akkor talán lehet.
Kérdés az, hogy tényleg nincs más opció mint várni szept 25-ig? Ha PayPal dispute-ot kezdeményezek az reménytelen?
Nem szoktam ennyire szórakozni a határidőkkel, de ez most sürgős lett volna, és a 7-15 napos szállítást remélve vállaltam be, hogy egy ócska, törött képernyős mobillal kihúzom egy-két hétig.
-
Lazax
csendes tag
-
Lazax
csendes tag
Mondjuk a fizetés után hozzáférhető PDF file nem tekinthető a szerződéskötés alapjának. Az ajánlat az, amin egyértelműen szerepel a "Tarif insurance" kitétel. (Az Ali pl. elmenti a vásárláskor a screenshotot.) Ez a sumákolás kategória, amit Európán belül nem lehetne megcsinálni, vagy jó kis büntit kapnának. Viszont nincsenek olyan fogyasztóvédelmi szervezetek, akiknek Kína alávetné magát. Szóval rendben, tudom, hogy kockázatot vállaltam azért a 15%-al olcsóbb árért, de azért rosszul esik, hogy ennyire következmények nélkül megúszhatják, ha átverik az ügyfeleiket. Én mindenesetre nem rendelek többet tőlük.
-
Lazax
csendes tag
Persze, pontosan tudom, hogy az Áfa lenne itt a lényeg, de szerintem ez a "tarif" szóból nehezen levezethető. Ez csak egy elméleti, jogi gondolatmenet volt. Ha egy számlán szerepel egy tétel - mégha 0 Ft-os áron is -, akkor az része a szolgáltatásnak. Nem az eladó jogértelmezése, hanem az általános gyakorlat számít jogi ügyekben.
-
Lazax
csendes tag
Évek óta használom a Banggood-ot, és eddig mindig minden megjött. Most rendeltem egy 300USD értékű mobilt (július 25, EU Priority, 7-15 day, Tracking no: 48319....), amit aznap el is küldtek, de azóta "pending" státuszban van. (Royal Shipments)
Visszaolvastam, látom, sokan jártak hasonlóan. Mire számíthatok? Az ügyfélszolgálat természetesen a szokásos szöveget nyomja: "várjak még". Egy törött képernyős 4 éves mobillal próbáltam volna kibekkel ni azt az egy-két hetet, de ha hónapokig nem jutok hozzá az újhoz, akkor vennem kell másikat. El tudok állni a vásárlástól?
Egyébként a "Tarif insurance [✓]: 0" egyértelműen azt jelenti, hogy tartalmazza a vámbiztosítást. Ez eddig sosem volt vita tárgya, és egy bíróság előtt sem állna meg, hogy nem. Gondolom, most, hogy sz@rban van a cég, próbálnak mindenkit lepattintani, akit csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest