Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz vpleft #10710 üzenetére

    A legtöbb snatch az böngészős most, ha a mobilod használod akkor böngésző és asztali oldal lekérése ezután a böngészős oldalon léptet be. De én eleve be vagyok lépve és akkor kattingatom a linkeket amelyiknél van hely azt lehet fizetni, ahol nincs ott te indíthatsz új csoportot és ha mér az adott terméknél már valamelyik csoporthoz csatlakoztál akkor már másikhoz nem lehet csatlakozni.
    A linkből látod hogy melyik az, itt leírtam
    A lényeg újból:
    Ha megosztunk linkeket akkor alapvetően a következők fordulnak elő

    https://banggood.app.link/smDbbZ4gfZ - ezt fajtát javasolt a Banggood app-ban megtekinteni. (Nevezhetjük: app linknek)

    https://m.banggood.com/onecentsnatch-detail-720374.html - ez egy mobil böngészőben célszerű megtekinteni. (Nevezhetjük: mobil böngésző linknek)

    https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-720051.html - ezt asztali gépes böngészőben vagy a mobil böngészőben, az asztali oldal kérése után javasolt megtekinteni. (Nevezhetjük: böngészős linknek)

    Még annyit, hogy ha egyértelműen működik a link, akkor a .html utáni részeket el lehetne hagyni, hogy szebb legyen a hozzászólás és természetesen a link gomb legyen használva. Ha a végére vagy az elejére még az is oda van írva hogy milyen fajta link akkor azzal segítünk egymásnak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák