- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
solor
tag
Drón snach: link
-
solor
tag
Mi backpack: link
-
solor
tag
Pendrive snach: link
-
solor
tag
Memóriakártya snach: link
-
solor
tag
Szappan adagoló: link
-
solor
tag
Borotva snatch [link]
-
solor
tag
-
solor
tag
Miband 4 snatch
-
solor
tag
-
solor
tag
-
solor
tag
Mijia óra app link
-
solor
tag
[Óra] app link
-
solor
tag
-
solor
tag
-
solor
tag
-
solor
tag
Snatch napelemes lámpa, bluetooth füles
-
solor
tag
-
solor
tag
Paypal vita nyitás aug.12, eszkalálva másnap. 21-én a Banggood visszautalta a vételárat paypalra, 23-án a bankszámlán van. (Június 1. vásárlás volt)
-
solor
tag
-
solor
tag
4 linket adtál meg. Gondoltam, hogy - ahogy eddig a többiek és én - létrehoztál egy csoportot, amihe lehet csatlakozni. Az elsönél igy volt, csatlakoztam is
. A másik 3 sima csoport létrehozási link ezért gondoltam jóhiszemüen, hogy tévesen adtad meg a saját csoportlinked helyett. No offense ...
-
solor
tag
-
solor
tag
válasz
dave0825 #10228 üzenetére
Június 3.-i rendelésem elakadt Nysa-ban. Meguntam a "kérjük, várjon még egy hetet" sablont és 70. nap után Paypal case. Nyomkövetés nem frissül, releváns info nincs, majd a paypal dönt. Poén, hogy ez volt sok év alatt az első Eu priority rendelés, ahol fontos lett volna a 2 hét...
-
solor
tag
-
solor
tag
-
solor
tag
A Gls nyomkövetés azt követően kezd élni, ha a csomagot levámolták és átadták egy uniós tagországban a helyi Gls-nek. Ez jó esetben egy hét. Ujabb egy héten belül nálad lehet a teló. Nekem legrövidebb idő Eu priority- vel 12 nap volt, leghosszabb a jelenlegi 64 nap (és még nem érkezett meg...)
-
solor
tag
-
solor
tag
Szeretek szenvedni,
úgyhogy rendeltem tölük újra Eu priority line-nel egy kis értékű, ráérös csomagot. Erre szabvány ragszámot adtak meg 2 nap után (NL), lehet beelőzi a mostanit . Remélem, egyszeri mutatvány volt ez a 15jegyű valami. Murphy törvénye, hogy ami igazán kellett volna, az még most is LonGdonban (?) van...
-
solor
tag
Jún 3.-i rendelés (Eu priority line, 15jegyü azonositó) határideje lejárt, több sorstárshoz hasonlóan csomag sehol. Érdeklödésemre chaten ezt irták :
The parcel has arrived in the Czech Republic, and the Czech customs clearance can't keep up. It is all in the customs and will be transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel and will be transferred to Poland this week. It is expected to be updated this week.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest