- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Breaker #20226 üzenetére
AA/AAA-ból csak Ready to use/low self discharge NiMh (aminek a hátránya a max. 1.2V), az itten is linkelt AA/AAA Lithium akkuk hátránya a drop-down konverter ami akkor is fogyaszt amikor nem használod és mélykisülésbe viszi az akkut néhány hónap alatt ami végérvényesen tönkreteszi. Ilyet ne vegyetek.
Ha kell a több mint 1.2V (nekem rádiós távkioldó ilyen) csak az elem jelent hosszú távú megoldást. (Egy ideig kísérleteztem a NiZn akkuval az sem működik, nagy az önkisülése...)
A 9V-os lithium az jó, mert az 2S és a töltő rész nem viszi mélykisülésbe. -
válasz
Breaker #10529 üzenetére
Ha mi vagyunk a feladók és az általunk feladott csomagunk tűnik el akkor lehetséges, de más nevében ha mi csak címzettek vagyunk nem járhatunk el. kivéve ha egy jogilag is elfogadható nyilatkozatban a feladó felhatalmaz minket az elvesztett csomaggal kapcsolatos kártérítési dolgok lefolytatására.
-
válasz
Breaker #6395 üzenetére
Pont erre utaltam ezzel.
De az EU-ból érkező küldemények is a Nemzetközi Kicserélő Központba érkeznek és azt is ki kell szűrni hogy postai forgalomban tiltott dolog (pl. kábítószer, fegyver, stb.) ne legyen a küldeményben, így azért azokhoz is van köze a magyar hatóságnak. -
válasz
Breaker #6358 üzenetére
Természetesen érdekli a magyar és holland hatóságokat minden ilyen dolog, mert ez közös ügy, valójában mindegy hogy hol, de valakinél be kell fizetni az áfát a törvényeket tisztelő cégnek az eladás után.
Én azt mondom, az hogy tételesen a nem kapott számlán nincs felsorolva a TAX, Áfa remélhetőleg az importáló holland cég kifizette és így ha Hollandiában vagyok és épp orvoshoz kell mennem az állami költségvetésükből tudják finanszírozni a vizsgálatomat.
Mert az áfa összege az államok egyik és elég jelentős bevétele az állam fenntartásának fedezetére. -
válasz
Breaker #6347 üzenetére
Ha NL számot kapott, akkor a posta trehánysága miatt nem lett vámolva, nem pedig a küldés módja miatt.
Ha volt rajta sárga címke akkor bizony egyértelmű.Ha holland cím van feladóként, akkor úgy mond átcsomagolták, de akkor meg a holland áfa van beépítve a vételárba, mert azt az oda megérkezésnél ki kell fizetni valakinek, vagy akkor is benne van az árban ha holland raktárból küldenék, de persze az is kevesebb mint a 27%.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest