- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Azert a track17 iromanya nem szentiras :) Be van allitva egy idokorlat, ami utan ezt irja, de volt mar ra precedens, hogy tomegesen (a jelenlegihez kepest tobbszorose) eltuntnek hitt csomagok kb 2.5 honap utan megiscsak megindultak/megerkeztek, egyedi esete. Ami hatalmas kulonbseg, hogy egyreszt maga az eu express mogott allo ceg nyulatkozott, hogy komolyabb gondok vannak. Masreszrol pedig GB mindenkit kartalanitott. De mondom, kommunikacioban teljesen osszehasonlithatatlan a dolog, most meg azt se tudjuk, valojaban kinel a csomag, ki a hunyo, sot (bar ezert kapni fogok :D), azt se tudjuk, hogy valoban megtortent-e a feladas...
-
KDaniel0915
újonc
Ezt a levelet én is megkaptam, de előtte beszéltem a customer supporttal, azt hittem arra válaszoltak hivatalosan. Viszont őszintén szólva nekem teljesen elfogyott a türelmem, és tele van a t**öm is az üres ígérgetésekkel, nagyon viszket az ujjam, hogy jelzek a Paypalnak. Elvileg a szállítási határidő 08.18, azt még megvárom, és Hétfőn ha nem változik a tracking (márpedig nagy valószínűséggel nem fog), írok a supportnak. Ha nem adják vissza a pénzt önként, akkor megy a jelzés a Paypalnak.
-
walakyb
tag
Jo lenne mar felfogni, hogy SEMMIFELE csomagbiztositast nem kotottel. Kifizettel a banggoodnak egy adag penzt pontosan a semmire. Eddig az esetig is kb biztos voltam ebben, de most mar egyertelmu. A leiras szerint, ha fizetsz biztositast, akkor ha a varhato szallitasi ido alatt nem kapod meg a cuccot, akkor vagy ujrakuldik, vagy penz vissza. Ez az ido lassan 4* eltelt, de mar a garantalt 60 nap is lassan 3 hete, es mi van? A "biztositast" fizetoket pontosan ugyanugy szivatjak...
Egyebkent meg setalj be a bankba, es kerdezz ra a chargeback-re, es szerintem nyugodtan el is indittathatod... -
-
SiloV
csendes tag
Szia, én is hasonló dátumokkal "játszom". Annyiban módosítanálak, hogy a visszatérítés nem BGpay-re megy, hanem ahol eleve fizettél és a visszatérítést neked kell majd kérned 25 után.
"Please note:If you still don't receive your order after 25th August, please contact us, we will refund the total payment by your original payment way unconditionally."
Bocs, közben láttam, hogy te is újraértelmezted
-
herrká
senior tag
-
Engem igen, mert eddig az volt a megerősített tapasztalat amit írtam.
Az a kérdés hogy a PayPal a megnövekedett panaszok miatt más döntéseket fog-e hozni.
Annyi gond azért van ha a dispute lezárul és 10 napon belül nem lesz fellebbezve (ha van rá egyébként mód) a hátrányos döntés, mely szerint szállítva és várj, azután már nem lehet dispute-t nyitni később, ha csak megkapjuk és gond van vele és a BG-vel nem tudunk megegyezni.
Ez lenne a másik dolog ami miatt ez fontos lenne, mert lehet hogy nem célszerű a PayPal dispute lehetőséget elpazarolni.
Ide most nem értem azt az esetet, amikor egyértelműen elveszett a megvett termék, mert annál egyértelműen a pénz visszaadás a PayPal döntése. -
erszviktor
csendes tag
2 orderem 1 nap eltéréssel váltott Nysa-ra.
Így "droops" orderének tegnapi váltását kivárom ma, hátha enyémre is frissül.
Jelenleg 49. napnál járok transitban. Eredeti expected delivery date 08.02.
Tudom, van akinek ennél jóval több, de sztem simán egy kalap alá lehet venni az összes hasonló esetet.
Viszont, ahogy korábban előttem szóló is írta már, hogy nem PayPal-al fizetett, hasonló cipőben járok én is és ez kicsit aggaszt, hogy valaha viszontlátom-e a pénzem, ha a cuccot nem kapom meg. -
vandor01
senior tag
VIP5-el vagy VIP 1000x jobb helyzet? ahhh ugyanolyan hazugbanda igergetnek kamuznak... hogy majd igy aztan ugy.... azt a vegen sehogy! en mar csak olyant rendelek ami tényleg occcobb mint az ALI-n vagy ha nagyon aaakcioos!
vagy ha elveszik nem vag foldhoz megrendelem ujra vagy mastol.... vagy nem surgos raér utazni vagy akkár rogton alapbol 2 helyrol is!
telefonra van az ALI-n is olyan elado aki DHL-el kuldi es a DHL gari van az ADO mentessegre! Nos az itt van 1 hét alatt!
Van termék ami a BG-n tenyleg jo áron van..... -
walakyb
tag
-
walakyb
tag
Egyreszt szinte biztos, hogy nem kuldtek uj csomagokat. Masreszrol pedig annyira valosagtol elrugaszkodott keres volt reszedrol ez a forditsak vissza csomagodat, es adjak vissza a penzedet, mert te mar vettel masikat, hogy garantaltan jele sincs a rendszerben, igy meg ha esetleg megis ujra feladtak, nem is tudjak, hogy mi van. Raadasul (ismetlem, kb kizartnak tartom) ha fel is adtak ujra, kommunikalni biztos nem akarjak/fogjak, ezt mar a tegnapi supportos beszelgetesem is mutatja, de akkor mar amugyis kuldtek volna mailt, hogy ok milyen jofejek...
-
monchichi20
aktív tag
Hát akkor veled is kegyesek.
Nekem azt írták most chat-en hogy a vezető nem engedélyezi a visszatérítés.
4 ilyen szöveg után már be írtam hogy üzenje meg neki hogy kaja be
Most valami emailt fognak megint küldeni, de meg írtam hogy a következő a paypal lesz képekkel videókkal és üzentekkel csatolva.
Amúgy a termék oldalán a kérdések és válaszok közt ott van hogy 18 hónap rá a garancia! -
walakyb
tag
Azert 1 dolgot tisztazzunk. Az, hogy 60 nap utan teljes visszaterites jar, nem jelenti azt, hogy ha kesobb megerkezik a csomag, akkor az ingyen volt. Ilyenkor szepen jelezni kell a cegnek, hogy megerkezett a csomag, a) nincs ra szuksegem, ergo visszakuldom, b) szuksegem van ra, ujra kifizetem.
Az, hogy neked a garantalt kezbesitesi ido (60 nap) letelte elott mindenkeppen kellett telefon, mar nem a Banggood hibaja, miert ok fizessenek? -
Ezt írják: We will refund the price you paid after receiving the phone. We will also ensure that all its original accessories have been returned and that the phone has no damages or scratches
Jól érted, de van néhány kitétel, ami a nem rajtuk múló dolgokat tartalmazza.
If there are no problems with your address, the delivery of your order may have been delayed by slow Customs, logistics or postal clearance procedures.
Illetve:
Full refunds are not available under the following circumstances:
1.Delays caused by the buyer providing incorrect or incomplete delivery information;
2 Delays in delivery caused by any force majeure incidents, such as natural disasters, bad weather, and war;
3.Any un-insured order that is lost or stolen;
4.Delays in delivery caused by any other beyond Banggood's control, such as public holidays and Customs issues.És ez az alap, ami az lenne, hogy a szállító igazolja az elvesztést:
If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation. -
Tévedés. Ha visszatérítést kapsz (refund) a kifizetett összeget kapod vissza.
Itt veszteség a bankod kártyás elszámolási szabályai miatt lehet, az árfolyam változás az viszont lehet pozitív is, de általában negatív.
A visszaküldés költségét 9300 Ft-ig a PayPal kifizeti, van a mikor a Banggood is állja.
Meg fog érkezni, így más alternatívákban kell gondolkoznod és hiába 60 nap ha már Lengyelországban van és ott nem azt igazolják le hogy elveszett.
Eleve az az idő nem számol bele, amikor az áfa mentesség érdekében a "vámolási procedúra" hosszabb. -
Kaptál egy kezdeti azonosítót, a folyamatban nincs benne hogy hozzárendeljenek egy másik, mondjuk GLS azonosítót és azt te is lásd. Amikor megkapod ott lesz rajta amivel ők könyvelik. Az okokra már néhányszor utaltam, ezek adják a lassúságot is. Bár csak Lengyelországban kerül hozzájuk.
Nem minden futár értesít átadás előtt, legfeljebb akkor hív (persze ha rajta küldeményen a telefonszámod) ha nem tudja átadni, de van aki értesítőt hogy a kapcsolatfelvételről. -
walakyb
tag
A szallitasokkal nagyjabol egyetertek, egyedul a GB-nek az euexpresses 50 napos a kakukktojas, ott egy korabban jol mukodo szallitmanyozo ceg dolt be idolegesen, honapokig nem is volt elerheto.
Viszont az alis supporttal sajnos nagyon nem tudok egyeterteni. Teny, ok a legnormalisabbak, legkonstruktivabbak, es a legertelmesebbek, viszont full refund csak eltunt, vagy visszakuldott termeknel van, illetve, ha rossz a termek, akkor nem tudom mit tesznek, ilyenhez meg nem volt szerencsem. Viszont itt nincs lehetoseg PP-vel fizetni (es az ali, meg az eladok egymasra mutogatnak, hogy a masik miatt), emiatt a visszakuldes mindenkeppen buko penz, sokszor meg se eri. Sajnos egyre tobb ceg csinalja, hogy mast kuld, mint amit rendeltel, nekik a fel penz mellett is megeri... Legutobbi pelda 21$-ert volt 1 napig rendelheto mi band 4, ami masnapra m4 lett... -
HornedReaper
senior tag
Sajnos Aliexpress-en garanciális probléma esetén egyre gyakoribb az ügymenet, hogy küldd vissza a terméket, a postaköltség a termék árának értéke vagy sokszorosa is lehet. Sajnos mostanában többször is így jártam Alin, természetesen nem érte volna meg visszaküldeni, Ali részéről a (partial) refund fel sem merült visszaküldés nélkül, hiába úgy indítottam az ügyet.
A PayPal védelem magában foglalja, hogy 9.300 Ft-ig (vagy 9700) állják a visszapostázás költségét, évente 12x.
Pl. Gearbest-nél spanyol raktárba lehet visszapostázni terméket ha baj van, és ők maguk is felajánlják a postaköltség visszatérítését, még a PayPal segítsége sem szükséges hozzá. -
walakyb
tag
Gondolom az a megbizhato dealer szamlat nem adott, valos bolt nincs mogotte. Ha gond lesz (szivbol kivanom, hogy sose legyen), egyedul a szava az, amiben bizhatsz, az pedig hatosagilag behajthatatlan.
Ami pedig azt a valamit illeti, amit csomagbiztositasnak hivtal. Az minden, csak nem biztositas. A nemzetkozi egyezmeny, aminek Kina is tagja, eleg konkretan fogalmaz, az elado kotelessege eljuttatni az arut a vevohoz, ha nem sikerul, az az o sara. Persze, most fel lehet hozni egyreszt a szabalyzatot, masreszrol pedig hogy ez egy rizikos afamentes szallitas. A szabalyzatuk SOHA nem biralja felul a torvenyeket, nemzetkozi szabalyozasokat. Es ezt igazolja a PP hozzaallasa is... Ami pedig az afamentes szallitast illeti. Van egy nagyon jol bevalt NL Postos szallitas. Pont 4 hettel az enyem utan rendeltem a fiamnak egy telefont szinten eu priorityvel, NL posttal jott. Mint mar irtam, 4 hettel kesobb rendeltem, es holnap lesz 1 hete, hogy megjott... A masik meg, ha valaki azt gondolja, hogy nekunk tesznek szivesseget, hogy lehetove teszik az afamentesseget, az baromi nagyot teved. Persze, mi is hasznot huzunk belole, de kerdezem en, ki venne telefont, rollert, dront, stb, ha mindenkeppen afat es kezelesi koltseget kene fizetni? Es itt ne csak kis hazankra gondoljatok, hanem az egesz EU-ra. Szerintem nagyon komoly beveteltol esnenek el, ha nem tennek lehetove. Szoval minden egyes filler, ami ebbol befolyik semmi mas, mint extraprofit...
Es a legszebb, hogy az igerettel ellentetben ugyanugy szarakodnak akkor is, ha kifizettek... -
Valójában én is sajnálom a többieket, mert ez nem volt jellemző a BG-re. Az EU priority küldemények vagy a holland postán keresztül vagy a a GLS-el Belgiumon keresztül lettek küldve.
Májusig nem is volt ezzel gond, de jött az a hosszú számos logisztikai partnerük, aki elkavarja a dolgokat.
Ha most a holland postás számmal küldik az továbbra is normálisan "közlekedik". -
walakyb
tag
Azert arra kivancsi lennek, hogy hol es mennyiert vetted, mert (legalabbis neken) az igen jo ar banggoodon a 360$ (tobbszor is volt mar annyi, amiota jon az enyem 380ert), ami durvan 105k.
Ami pedig a megvetelt illeti, arra ne nagyon szamits, hogy a 61. napon kapod is vissza a penzed, eloszor majd jonnek a full folosleges korok, es az se kizart, hogy PP is kelleni fog a vegen... -
Ha szállítás alatt van és ilyen közel, akkor pénzt úgy nem fognak visszaadni, hiszen csak kézbesíteni fogják, ha nem veszed át, akkor meg a visszaérkezés után fizetnek. Ez szerintem nem elveszett kategória, csak nem találtak olyan vámost, aki a trükkös verziót megcsinálta volna
De majd tájékoztass bennünket a fejleményekről. -
(ide értve a jelenlegi 10 eurós közteher alatti vámfizetési felmentést), a közteherben benne az Áfa is, nem csak a vám, ami legtöbb esetben 0 %
Ez az engedmény, hogy nem kell megfizetni az 10 €-ot el nem érőt, az a magyar Áfa törvényben van benne. Vagy kiveszik, vagy nem.
Ténylegesen áfamentesség, nem vám ami megszűnik.
A 10 EUR összértéket meg nem haladó termékeket adómentesen be lehet hozni. A tagállamok mentességet adhatnak a 10 EUR -nál nagyobb összértékű, de a 22 EUR értéket meg nem haladó termékek behozatalára.Van ahol 10 €, pl Románia.
Nem értelmezed rosszul, én is erre utalok, hogy a százezres tétel több milliós lesz, az hogy mi vámoltatjuk magunknak online, az rajtunk múlik, de az hogy tudjunk róla és a fizetés után megkapjuk, no az kezelhetetlen lesz. Írtam, hol fogják tárolni?
Ha Nemzetközi Kicserélő Központban várja amíg kifizetjük, akkor az egész Repülőtérre szükség lesz. Bár egy idő után a sok küldemény miatt úgysem tudnak leszállni a következő szállítmánnyal
Legalább 5 napos tárolások lesznek.Változik más is egyébként, mondjuk a Banggood kérhet engedélyt és beszedheti az áfá-t amit a vevő adott országának az ottani mértékében kell befizetnie és így eleve áfás áron vásárolunk, más kérdés hogy egyszerűbb egy EU-s lerakat, az beimportálja az adott terméket és az fizeti be a meghatározott áfá-t az eladás után. Tényleg vannak még opciók amelyek kidolgozásra várnak.
-
Már meg van a módszer, a szabályozás, hiszen a 22 € felettieket vámeljárás után lehet vámjogi szabadforgalomba bocsájtani, a vámos rendszerben pár perc és kész a határozat, a posta is elektronikusan küldi meg nekik az adatokat.
Nem ezzel van a gond. Sokat mellébeszélnek, de az a lényeg hogy képtelenek feldolgozni azokat amit kellene.
Postos adatot nem közölnek, de vegyük úgy hogy a tavalyi 20 millás tétel egy harmada a 22 € (24,4 $) feletti kb 6,5 millió. Történt úgy 100000 vámeljárás, de ebben benne vannak azok is, ahol nem kell semmit sem fizetni, mert a bekért igazolások alapján ez bizonyosodott be. Van némi elmaradás, holott a jogszabályok egyértelműek.
Jönnek a csúsztatásaik hogy szerintük miért nem megy a dolog. Vámkódex alap: A vámértéket elsődlegesen az ügyleti érték alapján kell meghatározni. Az ügyleti érték az az összeg, amely általános esetben a számlán feltüntetésre kerül
Mondják a kínai kereskedő nem a valós értéket tünteti fel a csomagoláson. teljesen mindegy mert a csomagolás alapján a vámérték nem határozható meg. A vámosoknak talán alkalmazniuk kellene a jogszabályukat.
Ami valójában 24,4 $-ig érdektelen, ha például a 10 $-os kütyühöz azt írja hogy 4 $ az értéke, akkor sem kell áfát fizetni.
De induljunk ki abból hogy ez egy CN22 vámárúnyilatkozat, ahol a valódi értéket kell feltüntetni.
Hány alkalommal vették fel a kapcsolatot Kína Vámhatóságával, hogy a kereskedők közokirat hamisítást követnek el a valótlan érték feltüntetésével, így Magyarországnak anyagi károkat okoznak. (Soha)Ez állam szintű probléma, miért nem tettek lépéseket a hiba kiküszöbölésére eddig?
Nem az a lényeg hogy a sajtóban ezt mondogatják, hogy kamu adat van.
Ha tudják, akkor jelezni a másik félnek, mert ott az exportálási szabályokat sértik meg ezzel, illetve vegyék elő a Vámkódexüket és nézzék meg, hogy a vámértéket (ami alapja az áfának) hogyan kell figyelembe venni. Be kell kérni a kifizetett összegről az igazolásokat, függetlenül a CN22-re beírttól.Írtam én is, hogy még milyen problémák jönnek elő, ha ezt végig akarják vinni, azokt most nem sorolnám, inkább újabb dolgot említek meg.
Az informatikai és jogi rész egyszerűen megoldható.
A küldemények kezelésének logisztikája a jelenlegi rendszerben sem megoldott, hiszen 6,5 millió küldemény nincs benne. Tehát egy 100000-es tételhez megjelenik 19900000 darab +.Egy másik dolog amire utalgatnak és csak mindenki gondolja tovább, hogy a határozatoknak nyoma marad.
Egyszóval az ügyfél saját maga végzi el az áru vámkezelését. Ebben nagy segítséget jelent majd, ha már mindenkinek lesz e-személyi igazolványa és/vagy ügyfélkapuja
A NAV elektronikusan már most is nagyon sok dolgot lát.Ráadásul a nyilatkozó szerint gyorsabb lesz a dolog, ez igaz is lehetne, ha továbbra is 70-100 ezer vámeljárás lenne.
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Én Júni 7.-én rendeltem, 8.-án postázták.
Jelenleg itt áll:
27 Jún 2019 17:56
Arrived at sort facility (HUB UK - LONDON)
Írtam a BG-nek, elküldtek a francba, meg azt mondták csak akkor lesz látvány a nyomkövetésben, ha beér az országba. Jó vicc, Angliából 1-2 nap alatt itt kéne legyen.
Van aki hasonló időben rendelte és megjött neki?
A 10-15 napos szállítás miatt mehetek a PP-hez vagy csak 60 nap után reklamálhatok?
Lassan itthon olcsóbban megkapom a MI9-et, mint amiért kint rendeltem.
Üdv:
Cs -
walakyb
tag
Azert nem kerestetik a csomagot, mert az eltunes nekik mindenkeppen buko. Ertektol fuggetlenul, ha megnezel egy csomagot, az azon feltuntetett osszeg toredeke (nekem, amiket neztem max a fele volt) a valosnak, es karteritest ez utan az osszeg utan kapnak csak termeszetesen. Ezt a biztositasi gyokerseget is azert talaltak ki, hogy minimalizaljak a vesztesegeiket. A penzed pedig akkor is visszajar, ha nem fizettel biztositast, hiszen az elado felelossege a megvasarolt aru eljuttatasa a vevohoz, te pedig nem kaptal semmit...
En kb 3 hete kezdtem "beszelgetni" veluk a dologrol, szinten az altalad emlitett bullshit csak a valasz. Ha jovo het vegeig nem jon meg a cucc, minden nap rajuk irok, es jelzem nekik, higy 60. napon PP lesz. Bar tapasztalataim szerint nem lesz abbol se semmi, de majd meglatjuk. -
walakyb
tag
Sajnalom, remelem mind megkapjuk mostmar hamar.
Azt viszont azert tudd, hogy senki se igerte, hogy 7-15 nap alatt megjon. Az egy estimated time, magyarul varhato szallitasi ido, amit sok korabbi alapjan szamolnak ki. De ebben benne vannak az 1-2 honapos kezbesitesek is. Raadasul alap esetben nem is a bolt tehet a szallitas elhuzodasarol. -
walakyb
tag
Felreertes ne essek, nem akarom vedeni a banggoodot, nekem is tele a hocipom ezzel a sztorival. Viszon, pontosan 4 hettel kesobb, 06.27-en vettem a fiamnak szinten eu priority line-nal egy telefont, valamint 2 nappal kesobb egy wowsticket priority air maillel. Mindketto LX....NL trackinges, es mindketto (gondolom egyutt) tegnap este angliabol indult el (nem, nem Longdonbol...), jovo heten meg is erkezhetnek.
Gondolom olcsositani akartak, mi meg szivhatjuk a fogunkat -
Persze értem és igazad van. Nekem a Gearbest vásárlásaim nettó veszteséget okoztak, több esetben, nem hogy az árut nem kaptam meg, hanem a pénzt sem kaptam vissza. Akkor telt be a pohár amikor a szállítási biztosítás ellenére a PayPal felé azt írták, hogy nem igaz, megkaptam, bár egy csatolt településen lett azon a számon kézbesítve másnak bár csak a településnév első szava egyezett.
-
Ha 60 napon belül nem kapod meg akkor a pénzt visszaadják. A "hitelrontást" meg ha egyáltalán figyelik, az nem biztos hogy a közösségi felületen hosszabb ideig ott fog maradni. Esetleg a közösségi oldalnál neked lesz problémád. De persze megteheted.
Várható szállítási időkről írnak, nem garantáltak, az a biztos időpont amit írtam. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest