- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neeem
újonc
válasz
Mr.Csizmás #11206 üzenetére
Igen, egész valószínű. Bár nagyságrendileg mindegy, mert amíg az EU-ba be nem ér a csomag úgysem lesz semmi tracking.. ismert okokból kifolyólag
UberMutant: Úgy érted hogy lehet még egy hónapig fel sem adják? (Vagy még itt sincs, hanem vonaton van?)
-
Neeem
újonc
Sziasztok!
Korábban írtam ide a Railway shipping-gel kapcsolatban, hogy nincs TN, ami nekem furcsa volt. Akkor mondtam is, hogy a csomagot 08.12-én rendeltem, állítólag 13-án adták fel.
Na mint kiderült ez nem így történt. 08.21-én láttam, hogy megváltozott a dátum, 21-re. Ekkor kaptam számot is (ami egyébként totál használhatatlan volt, hiszen nem volt köthető sehová). Írtam az ügyfélszolgálatnak hogy akkor most mi van, igazából most adták e fel, mire mondták hogy igen, most, és 25 napon belül frissül a TN. Nekem ez így meg is felelt, aztán eltelt 2 hét, és most feltűnt, hogy eltűnt a visszaigazoló gomb a rendelés mellől, gondoltam megnézem mi van vele. A szallitasi dátum jelenleg már 09.06, és kaptam egy UPS-es tracking-et is, ide a banggood egyébként nem hoz semmilyen tracking info-t, a 17track-kel egy 08.24-i bejegyzés látszik "Germany, Order Processed: Ready for UPS".
Ez azt jelenti, hogy a csomag már Európában van, és valószínűleg hamarosan átkerül a UPS rendszerébe? Mármint ez kissé még korainak tűnt annak fényében hogy mennyi időt ír erre a szállítási módra.
A kérdés azért merült fel bennem mert bár a 17track nem szentírás, de szerinte már 24-e óta létezik ez a TN, Ami igazából 3 nappal a csomag vonatra rakása után volt, szóval nekem kissé érthetetlen. -
Neeem
újonc
Jól látom hogy meghosszabbították a snatch event-eket? Néhány órája még 18 órát írt most már 1 nap 2 óra..
Kezd egy kissé parasztvakítás szaga lenni
Vagy csak nálam bugos? -
Neeem
újonc
Ide [link] is jöhet még 3 ember Note 7-re!
-
Neeem
újonc
Snatch!
[app linkek]
Note 7
Mi box
Okosóra : [link] (máshogy nem engedi.. )
ZuhanyhőmérőHa még van aki szeretne csatkakozni
-
Neeem
újonc
Jaa, köszönöm, akkor annyira nem rossz a helyzet mint gondoltam..
Igazából teljesen én toltam el a dolgot, nem is railway szállítással akartam rendelni, csak nem tűnt fel, hogy a checkout-ban visszatette szépen magának az alap szállításra (szóval erre), utólag a visszaigazoló emailben vettem észre, hogy nem is ezt akartam...
Az ok, hogy nem változtattam meg, hogy utána olvastam és annyit találtam róla, hogy bár lassú, de megbízható, nekem meg igazából nem sürgős.
Neked is ez a tapasztalatod? -
Neeem
újonc
Sziasztok!
Nemrég adtam le az eddigi legnagyobb értékű banggood rendelésem, egész pontosan 08.12-én hétfőn, majd egy nappal később meg is érkezett az email, hogy "shipped". A csomagot "Europian railway direct mail" szállítási móddal rendeltem, ami (tudtommal) egy követhető csomag (lenne), viszont követési számot nem kaptam, azt írja "untracked". Kicsit később írtam a supportnak, ahol azt írták vissza, hogy a tracking infó majd később frissül. Ez nekem csak azért érdekes, mert már többször is rendeltem, és a szám eddig mindig megérkezett azonnal, maximum egy pár napig nem tartozott hozzá semmilyen információ. Bár tény, hogy ezt a szállítási módot sosem vettem még igénybe.
Járt valaki hasonló cipőben? Várható hogy ahogyan állítják 7 munkanapon belül érkezik hozzá tracking number, vagy ez már így maradt? Miután a korábbi rendeléseket mindig kihozták, merem feltételezni hogy tényleg hozzák a csomagot, csak azért mégsem vagyok teljesen magabiztos..
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest