- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
aktív tag
válasz Saccco #11017 üzenetére
Ha felajanljak, hogy bgpayre kapod a refundot, csak siman irni kell, hogy az eredeti fizetesi szamlara kered, es kuldik oda, nem kell vele macerazni.
Ami pedig a karpotlast illeti, erosen ertheto, hogy nem hagyjak kivenni, a legtobb ceg meg igy se adott volna.
Ami pedig a bgpayen levo penz felhasznalhatosagat illeti, en se talaltam semmi lehetoseget, hogy reszfizeteskent hasznalhato legyen :( -
-
walakyb
aktív tag
Igy koltozkodes utan gondoltam en is megirom a vegkifejletet, bar sok meglepo nincs benne.
PP ugyet inditottam, amit 3 nap nema csond utan eszkalaltam. BG vegig siri csend, a PP keresere megadtak a szallitasi adatokat. Aug 23-an (kozel 3 honap utan) megelepetesemre kaptam refundot, rendesen a BG-tol, amit a PP azonnali ugy lezarasaval reagalt le (ez termeszetes, hiszen visszakaptam a penzem). Majd hogy meg inkabb meglepodjek, most a hetvegen kaptam 10% kompenzaciot is, ami tobb, mint korrekt.
Az en csomagom valtozatlanul nysa bejegyzessel all, ha esetleg megerkezik, termeszetesen nem fogom megtartani...
Az ugy lezarasa szerintem teljesen okes, sok ceg nem vallalta volna, viszont azert elegge savanyu a szolo szamomra sajnos, a sok menet kozbeni hazudozas elegge elrontja szamomra az egeszet.
Arra azert kivancsi lennek, hogy ha nem egy inernetszerte (legalabbis az eu-ban) nagyon komoly tomegeket erinto jelenseg lett volna, hanem egy elszigetelt esetrol beszelnenk, akkor mi lett volna a szitu, de ezt inkabb ne deruljon ki, netunjon el ujabb csomag :) -
walakyb
aktív tag
válasz yanesz #10602 üzenetére
A shipping insurance-nak 0 ertelme van. A bg narrativajaban az szerepel, hogy ha kifizeted, akkor ha nem er oda a varhato szallitasi idon belul, akkor ujrakuldik, vagy visszafizetik.
Ehhez kepest, most volt egy eleg nagy (eu szinten tobb szaz) csomagot erinto problema, ahol nemhogy a varhato, de meg a 60 napos garantalt szallitasi idonletelte utan sem fizettek egy ideig senkinek, akar volt "biztositasa", akar nem. Azota elkezdtek mindenkinek visszafizetni, szinten fuggetlenul a "biztositastol". Ha pedig odaig fajulna valami, hogy marpedig nem kuldik ujra/fizetik vissza a penzt, akkor ott a PP, es a bank, segitenek...
Minden erre elkoltott forint a teljesen felesleges penzkidobas kategoria -
walakyb
aktív tag
Igeretuk szerint (abbol mar volt jo sok...) fuggetlenul attol, hogy megerkezik a csomag, vagy sem, mindenki kap a ho vegen 5-10%-ot, akinek legalabb 40 nap volt az ossz varakozasi ideje. Meglatjuk mi lesz.
Egyebkent igen, amennyire tudom, aki megkapta ezt az update-et, 1 heten belul a csomagot is. -
walakyb
aktív tag
Nyithatsz PP case-t barmikor, csak minel korabban nyitod, annal nagyobb az esely ra, hogy ne neked dontsenek, es csak 1x nyithatsz ugyet egy rendeleshez.
Ennel erdemibb hozzaszolast ne nagyon varj, mivel nem latjuk a nyomkovetest, de azert 1 honap utan meg nem ildomos bekemenyiteni.
A 7-15 nap pedig meg mindig csak varhato szallitasi ido, amit nagy atlagban futnak az ilyen szallitassal rendelt csomagok. -
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10538 üzenetére
Az a baj, hogy ezek azert bizonyitek hianyaban igencsak nehezen bizonyithato dolgok. Siman kieshetett valamelyik zsakbol, lejohetett rola a matrica, a kezbesito postas ugyebar lent hagyja a zsakjat, amikor felmegy emeletre, onnan is barmikor kiveheti barki, es meg sorolhatnam a megfoghatatlan okokat.
Hidd el, engem is epp elegge idegesitenek ezek, sot olyanom is volt, hogy feladtam 2db ram modult pufi boritekban, a posta epuletet nem hagyta el, es abbol se lett semmi komolyabb...
Raadasul, nagyjabol biztos vagyok benne, hogy ha be is mesz mondjuk a rendorsegre feljelentest (vagy bejelentest, tok mindegy) tenni, dolgod vegezetlenul fogsz tavozni onnan, nem fognak veled erdemben foglalkozni, mar csak azert sem, mert nem a tied a csomag (ugyebar kezbesitesig az elado tulajdona).[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Na, mostmár tényleg nekem is jön, PP-n látszik is.
Ami azért vicces, hogy előbb kaptam levelet a PP-től, hogy elutasították a kérelmemet, merthogy már visszakaptam a pénzt, és csak kicsit később jött a pénzről az értesítés -
walakyb
aktív tag
-
walakyb
aktív tag
Ha másik vásárlásra gondolsz, akkor igen, ráadásul nem a banggoodtól, bár ez szerintem nem annyira meglepő. Ha más típusra, akkor nem tudom. Gondolkozom a mix4-en, vagy a 9s-en, csak kérdés, hogy egyrészt mikor jelentik be, másrészt mikora lesz B20 verzió, ráadásul értelmes áron
Igen, és nem is a PP case keretében (nem is értem, hogy meg se említették, de természetesen ahogy megjön a pénz, egyből lövöm ki a case-t). Elvileg PP-n hamarosan látni kell, hogy visszajött tőlük, de ugye ott nem lesz az egyenlegen, hanem megy a kártyára. De akkor már megvan, legalábbis ha jól tudom. -
walakyb
aktív tag
A tegnapi címegyeztetős mail után ez fogadott most reggel:
Thank you for shopping on Banggood and deeply sorry for all inconvenience caused.
We have arranged a refund of your order 67058664 as you requested.
Refund amount: full refund
Refund arrival time once approved:
PayPal Express Checkout - Within one business day
We apologize for the inconvenience caused by this issue.Remélem ez már tényleg igaz, akkor már csak 2-3 hét és lehet telefonom
-
walakyb
aktív tag
Azert a track17 iromanya nem szentiras :) Be van allitva egy idokorlat, ami utan ezt irja, de volt mar ra precedens, hogy tomegesen (a jelenlegihez kepest tobbszorose) eltuntnek hitt csomagok kb 2.5 honap utan megiscsak megindultak/megerkeztek, egyedi esete. Ami hatalmas kulonbseg, hogy egyreszt maga az eu express mogott allo ceg nyulatkozott, hogy komolyabb gondok vannak. Masreszrol pedig GB mindenkit kartalanitott. De mondom, kommunikacioban teljesen osszehasonlithatatlan a dolog, most meg azt se tudjuk, valojaban kinel a csomag, ki a hunyo, sot (bar ezert kapni fogok :D), azt se tudjuk, hogy valoban megtortent-e a feladas...
-
walakyb
aktív tag
válasz erikecske1 #10438 üzenetére
Viszont, igy, hogy 4 nap van 25-ig, mostmar en mondom, hogy aki eddig nem tett semmit, az varja meg. Nem mintha nagyon hinnek nekik, de 4 nap nem a vilag, ki tudja.
Ma kaptam egy levelet toluk (3. Levelvaltas, nem feltetlenul ment masnak is), amiben rakerdeztek a szallitasi cimemre, hogy helyes-e, es ha helyes, akkor hamarosan jon a refund. Ebben csak azt nem erten, hogy mi koze a szallitasi cimemnek a refundhoz. Nem helytelen cimzes miatt nincs sehol a csomagom (meg meg tobb szaz masik embere), hanem mert tippre valaki mar reg hasznalja a telefonomat, vagy a fene se tudja merre kodorog... -
walakyb
aktív tag
válasz Pubracer #10425 üzenetére
Felreertesz, veletlenul se akarom mondani, hogy a mi bajunk nagyobb, mint a tied. Csak a hasonlat miatt, hogy ha meg azt se akarjak kifizetni, ami torvenyileg is megfoghato (ertelemszeruen nem fog senki kinai birosagra menni, de a PP gond nelkul kuldi vissza mindenkinek), akkor szerintem a megfoghatatlan, de ennek ellenere jogos penzeket sem fogjak :(
Mondjuk arra nagyon kivancsi lennek, a mi a PP hozzaallasa a tariff insurance-hoz, ha bizonyithatoan fizette az ember, tehat a rendeles oldalan is rajta van, akkor azt betartatjak-e, avagy sem. Szerintem este irok nekik, megkerdezem. -
walakyb
aktív tag
válasz Pubracer #10422 üzenetére
Ha olvasgattad mostanában a fórumot, akkor láthatod, hogy még az egyértelműen kifizetendő pénzeket sem akarják kifizetni, akkor pedig semmi csodálkozni való nincs rajta, hogy azt, amivel meg se lehet fogni, azt nem akarják
Ami pedig a témát illeti.
Mivel sehol sem írják le azt, hogy márpedig ezzel a szállítási móddal nem lesz vám, áfa, semmi extra költség, így nem is lehet rajtuk behajtani. Az, hogy a nevében benne van az EU, pont semmit se jelent, az EU Express sem express, pedig a nevében benne van. Sajnos nincs a kezedben az ég világon semmi, amibe belekapaszkodhatnál. Az, hogy előtted 1210414 csomag simán átment, még nem jelenti azt, hogy kötelezőképpen a tiednek is át kell mennie.
Az már egy teljesen más kérdés, hogy mennyire fair ez így a banggood részéről. Szerintem konkrétan semennyire, már csak azért sem, mert ha alkalmazásban vásárol az ember (személyszerint én csak ott szoktam gyakorlatilag), ott még különbség sincs kinézetben a shipping insurance-al -
walakyb
aktív tag
válasz erikecske1 #10407 üzenetére
Kinyomtatsz mindent (feladasrol a levelet a TN miatt, a TN teljes tortenetet, es ezt a royalos levelet, illetve ha van, akkor egy olyat, ahol irjak, hogy a royal shipments a szallitmanyozo), bemesz a bankba, amelyiknek a kartyajaval fizettel, es inditasz egy chargeback-et.
-
walakyb
aktív tag
válasz walakyb #10341 üzenetére
A supportra kicsit visszaterve. Gondolom mindenki tudja, hogy eloirasok szerint cselekszenek, de a mai (gondoltam 2 het utan rajuk kerdezek megint) beszelgetesem elegge sci-fi-be illoen zarult
walaky 01:42:17 am
Whyall agents not helped to me, and why many of them lied to me?Margaret 01:42:56 am
followingthe instructionsElotte azt irta, hogy eszkalalta a refundot (sajnos meg mindig csak a PP-ben hiszek). Viszont a vegen ez az oszinte mondat meg arra is sarkallt, hogy felfele mutasson a huvelykujj :D
-
walakyb
aktív tag
válasz StefProf #10339 üzenetére
Az a baj, hogy ennel sajnos rosszabb a helyzet.
Jo ideje vasarolgatok innen, alapvetoen egy kicsit lassu, de megbizhato oldalnak tartottam mindig. Amit rendeltem 1 kivetellel megkaptam, a cuccok mindig jok voltak, sose kellett reklamalnom miattuk. Az egy kivetel egy 9 dollaros ZMI power bank volt, ami sose erkezett meg. Valamivel tobb, mint 2 honap utan kertem vissza a penzem, ami kisse dadogosra sikeredett, de ezt betudtam a lunar new yearnek.
Sajnos en is benne vagyok az szivatottak koreben, juni elsejen adtak fel a cuccomat, mar 80 nap felett vagyok.
Viszont a gaz az, hogy a problema nem a customer service, ok csak azt mondjak, amit megadtak nekik. A problema sajnos maga a banggood, es minden, ami visszateritesrol, vagy ujrakuldesrol szol, csak maszlag...
Tenyleg kivancsi volnek (de senkit se biztatok a kiprobalasra), hogy ebben az esetben mikor lennenek hajlandoak fizetni maguktol (marmint nem PP, vagy chargeback segitseggel)... -
walakyb
aktív tag
Erre a tariff insurance-ra egyebkent elvileg van megoldas. Parom telefonjat priority direct maillel rendeltem tariff insurance-al. 1.77$ volt a biztositas, de meg igy is cca 2$-al olcsobb volt, mint az eu priority line, es ugyanugy az egyik trefamentessel adtak fel. De a jelek szerint, ha par dollarral dragabb is, akkor is megeri, elkerulendo a szivasokat, mint 2 kollega a holland postaval... Sajnos ebben az esetben fogas nincs rajtuk, a szandekukon mulik minden ;
-
walakyb
aktív tag
Jo lenne mar felfogni, hogy SEMMIFELE csomagbiztositast nem kotottel. Kifizettel a banggoodnak egy adag penzt pontosan a semmire. Eddig az esetig is kb biztos voltam ebben, de most mar egyertelmu. A leiras szerint, ha fizetsz biztositast, akkor ha a varhato szallitasi ido alatt nem kapod meg a cuccot, akkor vagy ujrakuldik, vagy penz vissza. Ez az ido lassan 4* eltelt, de mar a garantalt 60 nap is lassan 3 hete, es mi van? A "biztositast" fizetoket pontosan ugyanugy szivatjak...
Egyebkent meg setalj be a bankba, es kerdezz ra a chargeback-re, es szerintem nyugodtan el is indittathatod... -
walakyb
aktív tag
Szerintem ez az egesz megint csak porhintes, mint ahogy a 60 nap, meg a 6-15 kozotti kiszallitas, az egesz csak az idohuzasrol szol...
De meg ha abbol is indulunk ki, hogy igaz, akkor se vonatkozik azokra, akik PP-hez mentek... -
walakyb
aktív tag
Egy olyan keresem lenne, ha nem tul nagy, hogy akinek a PP megitelte mar a penzt, az irja be, hogy mennyi ido telt el onnantol, hogy a PP azt irta, hogy akkor ok most vizsgalgatnak, es igyekeznek.
Szerintem vagyunk es leszunk paran, akiknek adna egy kis tampontot -
walakyb
aktív tag
Pedig mint mar 2 pelda is mutatja, nagyonis szamit... NL Postos szallitasbol eddig 2 fele volt, sima es trefamentes. Most vagy rajottek a turpissagra a vamon, vagy a banggoodnal nem figyelnek oda.
Azert szamit, mert ugye olyan kommunikacio nincs sehol, hogy trefamentes az eu prio, tariff insurance nincs, ergo kicsit sem vagyok meggyozodve rola, hogy kifizetik... -
walakyb
aktív tag
Na, kellett nekem írni, egyből jött is a levél a PP-től, hogy a banggood szállítási adatokat adott meg:
Information provided by the seller
Date
14 August 2019
Tracking information 483190531454038, Royal ShipmentsEzek tényleg ekkora gyökerek, hogy még itt is hazudnak?
Ráadásul ez is szép kilátás:
Estimated resolution date:09 Sep 2019
ha ez tényleg így lesz, és meg se érkezik addig se a csomag (szerintem nem fog...), akkor az azt jelenti, hogy a május 31-én rendelt és kifizetett telefonom jó esetben október elején már a kezemben is lehet... komolyan szánalmas... -
walakyb
aktív tag
"vicces", nem tudom mi alapján válaszolnak, avagy nem válaszolnak. Én 5-én nyitottam az ügyet, amit 8-án eszkaláltam, eddig banggood részéről 0 kommunikáció (remélem így is marad mostmár), vasárnap pedig lejár a határidő
-
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10144 üzenetére
Te minek nevezned akkor, amit csinalsz? Mar az eredeti hszben is egyertelmu, hogy nem ert egyet a dologgal/nem tetszik neki, mivel ez igy minimum nem korrekt. Te folyamatosan arra probalod ravezetni, hogy erezze mar meg, hogy ez igy nem normalis.
Erzed mar, mire gondolok? -
walakyb
aktív tag
-
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10130 üzenetére
Igazándiból az a baj ezzel, hogy a pozitív élmények mind problémamentes vásárlások voltak, gondolom, most viszont beleütköztél/tünk egy problémásba, és megláttuk milyen az ügykezelése a cégnek. És mint ilyen (számomra legalábbis), a nem ajánlott kategóriába viszi a céget, pedig én is szerettem...
-
walakyb
aktív tag
Az a baj, hogy (ha a te csomagod is a szokasos "utat" jarta be) az idozitesek borzalmasak voltak. Július elsején beadtad a kérelmet, aznap megjelent a longdoni bejegyzes. Júli 20-án eszkaláltad, 19-20-án pedig megjelent a Nysai bejegyzés. Külső szemlélőnek (a Paypal is az) ez egy türelmetlen ember ügye, annó, amikor írtad, volt is egy olyan érzésem, hogy ezt nagy valószínűséggel elkaszálják. Örülök, hogy csak waitingbe rakták
-
walakyb
aktív tag
válasz ostoros #10114 üzenetére
Te tudod, hogy mi volt az előzmény, a banggood is tudja, sőt, valamennyire mi is tudjuk. Viszont a Paypal számára valóban először lövés, aztán kérdezés, és a kollega szerintem erre a vonatkozására gondolt a dolognak. A vitanyitásnál írja a PP, hogy a viták nagy része 2-3 nap alatt rendeződni szokott. Én ezt az időt megvártam (természetesen banggoodtol semmi info), de ez persze egyáltalán nem szentírás, hogy így kell.
-
walakyb
aktív tag
Amennyire nezem (kulfoldi forumon is) a PP egyelore mindenkinek fizetett, ahol mar zarult az ugy, meg akkor is, ha 1 honap utan lett nyitva. En azert becsuletbol megvartam a 60 napot, es meg utana is jofej voltam, majdnem +1 hettel.
A veszteseget illetoen, ha nem tudjak visszaforditani a csomagokat, akkor valoszinuleg lesz boven, elnezve par HSZ-t. -
walakyb
aktív tag
Nem, nem a royallal jott, az "fenykoraban" se tudott ennyit :)
Egyebkent rosszul emlekeztem, csak 12 szamjegy 612050892062
Azt nem ertem, hogy ha van 3 fele, jol bevalt mokamentes mod (igaz, ez csak priority direct mail volt, tariff insurace-al), akkor minek kellett egy ujabb? Tenyleg kivancsi lennek (bar sose fogjuk megtudni), hogy mi AZ IGAZSAG. -
-
walakyb
aktív tag
válasz pixelking #10076 üzenetére
ezt annyival kiegeszitenem (es innentol halott a banggood azon narrativaja, hogy ha nem fizetsz biztositast, akkor neked kell intezni a dolgokat), hogy a vevo fel se tud lepni a szallitmanyozo ceg ellen. a webshop az ugyfel, a vevo orulhet, ha egyaltalan egy kis informacio miatt hajlandoak szobaallni vele...
-
walakyb
aktív tag
Szerintem senkinek se lett ujra feladva, ez csak a feltetelezes azon kiindulva, hogy megvaltozott a feladas datuma. Szerintem sajnos sokkal prozaibb az ok, gyanitom, hogy a varhato kezbesitesi datumot a rendszer automatice szamolja, innentol (foleg, hogy igazandibol semmi kozelezettseget nem jelet ez a datum) pedig tippre at se tudjak irni az ott levo adatot, csak komolyabban belenyulva.
Csak meg egy, szinten nem feltetlenul relevans, de azert sokat elarulo dolog: a pontosan azon a napon (07.26.) vasarolt telefon penteken megerkezett -
walakyb
aktív tag
Bocs, de ezek nagyon nagy resze nem igy van...
Azt irod, hogy a szallito ceg informalta oket. Tobbszor kertem oket, hogy erre mutassanak barmifele bizonyitekot, sose sikerult nekik, sot 1 alkalommal azt mondta az ugyintezo, hogy az egyetlen bizonyitek a TN, nezzem meg nyugodtan mit mutat. 2 alkalommal is kaptam igeretet arra, hogy rakerdeznek a szallitonal, hogy mi a helyzet a csomagommal, es 2-3 napon belul megirjak. Egyik alkalommal se kaptam semmit. Remelem nem akarod azt mondani, hogy biztos megkerdeztek oket, de nem kaptak valaszt... Ertelemszeruen nem azt varom az ugyfelszolgalattol, hogy azonnal meg tudjak mondani, hogy hol a csomag, de azt viszont teljes joggal, hogy ha az ido is igazolja a kerest, akkor igenis kerdezzenek ra, hogy mi van, hol a csomag, mi ez a keslekedes. A szallitonak pedig kotelessege tajekozatast adni.
Azt meg, higy igy konkretan irod, hogy a royal shipments hazudik. Nem egy szallitasi mod van, ahol legalabb 2 ceg intezi a szallitast, honnan tudod, hogy nem az elso (de lehet tobb ceg is bevonva) ceggel van gond?
1 hazugsag egyertelmu ebben a helyzetben, amikor a support nekem a 61. Napon azt irta, hogy kell varnom meg 6 orat (utc-2-ben legyen masnap), utana jelentkezzek megint, es nyomjak a cancelt, es a refundot. 9 oraval kesobb pedig hirtelen meg 18 napot kell varni, meg kulonbenis nem fognak refundolni...
Az egyeb rendeleseket valoban en is megkaptam (2 telefon es egy wowstick) kb 2-2 het alatt, viszont az ugyben erintettek kozul ahogy neztem osszesen 2 ember volt (innen a forumrol), akinek 30-an bekerult az outgoing manifest generated a TN-be, ok valoban megkaptak ra par napra. Azota pedig ismet semmi. Senkinel...
Egyebkent meg mar leirtam, hogy mi lenne a korrekt. 61 nap utan, ha az ember keri, kapja vissza a penzet. Ertelemszeruen, ha megerkezik a csomag, akkor, vagy ujra kifizetni, vagy pedig visszakuldeni...A TN-re meg annyit reagalnek meg, hogy szerintem te is ismersz jonehany olyan TN tipust, amin mar sokak altal tudottan fake az osszes bejegyzes. Ennek tudataban, a teljes ismeretlenseg mellet tenyleg biztos vagy benne, hogy ezek a bejegyzesek valosak?
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Szerintem teljesen ertheto dolog, ha valaki izgul, hogy mi lesz a csomagjaval/penzevel, foleg amikor elegge erdekes valaszokat kap... Raadasul azert messze nem mindenkinek tartozik a zseppenz kategoriaba a 100k, vagy afolotti kifizetett osszeg.
Azt irod, hogy turelmetlenek vagyunk, de mi csak korrekt tajekoztatast, a hiba elismereset, es a vallalt dolgok betartasat szeretnenk.
Azt ugye mar kiveseztuk, hogy longdonban van a vamolas. Kerdem en, ha juli 20-an elindult longdonbol a csomag a borzaszto tavolsagban levo nysaba, akkor hogy nem ert meg oda? Gyalog is mar majdnem hazaerne a szallito... (A kerdes koltoi volt).
De csak meg egy adalek. Mar az elobbi update is, es a mostani is a royal shipmentstol szarmazik. Tegnap azt irta a support, hogy a royal shipmentsnel van a csomag. Ehhez kepes szinten tegnap jott level a royal shipmentstol, hogy ok nem kaptak meg a csomagot... Nem tudom, hogy melyik, de az egyik hazudik...
En eszkalaltam mar PP-n az ugyet, azt irtak, hogy 18-an fognak erdemben jelentkezni (a vegso dontest valami szeptember elejer irta a rendszer). A banggod a nyitas ota egyetlen sort sem irt... -
walakyb
aktív tag
Mókás, bár annyira nem, mert ez az eset mutatja tökéletesen, hogy halvány lila fingjuk sincs róla, hogy kinek hol a csomagja.
Egyébként nincsenek ezzel egyedül, ma kaptam én is Royal Shipmentstől egy levelet (mint azt már korábban valaki be is írta), hogy azok a csomagok, amik in transit Nysa bejegyzéssel rendelkeznek, még nincsenek náluk. Ez csak azért furi, mert nekem a support többször is azt írta, hogy a royal shipments irta nekik, hogy 06-15 között lesz kézbesítve a csomag... -
walakyb
aktív tag
válasz captain81 #9963 üzenetére
Azt mondod, hogy csak akkor zárod a PP case-t, ha megkaptad a cuccokat. Nyitástól számított 20 nap után automatice záródik, hacsak nem kéred a kivizsgálását. Nem tudom, mennyi idő telt el a nyitása óta (ha jól értelmezem, akkor lassan 2 hete), de nagy vonalakban mérget lehet rá venni, hogy addigra nem fog odaérni hozzád, mire döntened kell, tehát vagy bezárod okafogyottság miatt, vagy annak ellenére kéred a PP beavatkozását, hogy (elvileg) fel is adták neked az alkatrészeket. Szóval szerintem igenis érthető, gondolj bele abba a helyzetbe, hogy elküldik a cuccot, a PP meg úgy dönt (bár szerintem erre igencsak kicsi lenne az esély), hogy mivel 2 nem hasznalható, a pénzed fele visszajár.
Ami pedig az ügyet illeti. Eleve kérdéses, hogy van-e kicsomagoló videód, amin már látszik a sérülés, ennek hiányában nem feltétlenül tudod bebizonyítani, hogy úgy is kaptad. Másrészről a Banggood biztos, hogy be fogja nyújtani bizonyítékként a megállapodásotokat, amit ebben az esetben jogosan kötnetnek ahhoz, hogy zárd az ügyet.[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Bocsi, de ezt a 30 napot latod barhol a 60 napos garantalt kezbesites resznel mint kitetel? En nem, de szerintem mas sem. Raadasul erre egyetlen alkalommal sem hivatkoztak idaig, de gondoljuk kicsit vegig a dolgot, es most szandekosan egy nagyon extrem peldat fogok felhozni.
Van egyebar a registered china post. Ennek mar eleve kinaban legtobbszor 10+ bejegyzese van. Ha (es megismetlem, szandekosan nagyon extrem peldaval elek) minden bejegyzes mondjuk 25 napot var az elozotol, akkor tobb, mint 1 evig legalisan nem kapom meg se a csomagom, se a penzem?Ezt sablonkent masolgatta be egy banggood nevu felhasznalo (korabban is irogatott mar, akkor meg nala is az a szoveg ment, hogy a 61. napon siman penzvissza van...), eleg sok embernek, eu-n belul valtozatos orszagok.
Igen, eu-n kivulrol en se lattam esetet, bar ez nem jelenti azt, hogy nincs. Ami meg a legerdekesebbe teszi az egeszet, hogy hogyan lehetseges az, hogy azonos napon, azonos szallitonak atadott csomagok egy resze problemas, masik resze viszont hibatlanul landol a cimzettnel?
-
walakyb
aktív tag
Egy ujabb gyonyoru megnyilvanulas, ezuttal redditen:
I have asked the service team and have been advised that Royal shipment orders are currently following this procedure: They will be refunded or resent if not delivered in 60 days and if tracking information has not been received for 30 days. It has been slower than expected but they are not lost, we do expect delivery. All I can do is advise you wait for this period and contact our support team for details on your specific case.Mar nem is hivatkoznak semmifele vamosokra, nemes egyszeruseggel hoztak gyorsan egy uj szabalyt, hogy ne kelljen fizetni
-
walakyb
aktív tag
Sajnos ennel kicsit bonyolultabb. Egyreszt sok embernek hianyzik a motyoja. Masreszt nagy esellyel a TN-eken levo mind2 bejegyzes fake (erdekes modon az elso mindenkinek 07.01 longdon, pedig maj 28 es juni 18 kozotti datumokbol vannak vegyesen, a masoik bejegyzest meg a szallito maga irta tobb embernek, hogy fake). Nagyjabol 2 eset lehet, vagy a szallitonal van a gond, es a bg csak beleall a hazudozasba, vagy pedig maga a bg a hunyo...
Ja, es nem sok ajto van, bg-n lepattansz, 61 nap utan ujabb 18 nap varakozas a vedikt. PP-n meg felo, hogy a relative friss tn update, es az aug 18-ra atirt varhato kezbesitesi ido miatt elmeszelik a dolgot. Mindenesetre en holnap nyitom a case-t
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Ebbol is csak az latszik, hogy kb semmit nem olvastal vissza, joparszor leirtam, hogy mi a bajom...
Es egyebkent de, az. Miert van az, hogy a holland postas szallitas igen nagy aranyban kb 2 het alatt megerkezik? Igen, afamentes, es minimalisan hosszabb ido, mint ha ott atadjak a GLS-nek, es az hozza vegig... Raadasul igencsak nagy esely van arra, hogy meg csak nem is a szallitasi modnak koszonheto, hogy jonehany (eu szinten tobb 100) embernek avetos a csomagja...A kepre meg, ne keverjuk mar ide a 11.11-es mennyisegeket, raadasul nekem akkor a leglassabb csomagom se volt 30 napnal hosszabb ido
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Akkor meg minek irogatsz idiotasagokat? Ha tudod, hogy hogy megy, akkor azt is tudod, hogy kb par ora-1 nal, ami emiatt elmegy pluszban.
De ha mar ilyen zseni vetodott kozenk, aruld mar el nekunk, hogy ha a sima postaval rendelt cucc jon 2 honapig, azt mi okozza?
Hiaba, mar az indianok is tiszteltek a fajtadat... -
walakyb
aktív tag
Azert bevallom oszinten, ezek a beszelgetesek a supporttal felvillanyoznak :)
Volt ez a barkacs bevasarlas (100-40), vettem hilda furot, a 21V-os verziot. 30-a volt a feladasra a varhato ido (majd 1 hettel a vasarlas utan), ma gondoltam, mostmar csak rakerdezek, mi a szitu. A kovetkezo valaszt kaptam, ami utan kinyomtam a madarat (bar inkabb o akar engem annak nezni...):
Robert 05:45:30 pm Sorry for waiting too long but would like to tell that we are trying to find the shipment agency that can deliver your order in your country and for this we are doing our best so please cooperate usGratulalok nekik :)
-
walakyb
aktív tag
GB-t nem fogom vedeni, mar bo 1 eve nem rendelek onnan semmit, legfokeppen a rendszeresen el nem kuldott akcios termekek miatt, valamint (bar nekem soha nen tunt el onnan semmim, ezert ez nekem kimaradt) a "biztositasi" szarakodasuk miatt. Viszont pl egeszen konkretan emlekszem a 2017-es EU Express leallasra, erdekes modon ott nem kerultek a TN-re fake bejegyzesek, es 60 nap utan mentek a visszateritesek, de legalabbis nem lehetetlenitettek el a PP ugyek sikeressegenek lehetoseget....
Siman lehet egyebkent, hogy magrol a kesedelemrol a BG nem tehet, de ez a szintu gyokerseg, amit support cimen muvelnek, nekem boven eleg ahhoz, hogy kb soha tobbet innen semmit...[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Szerinted az is korrekt, hogy folyamatosan azt kommunikaljak mindenhol, es a support is azt szajkozza, hogy ha letelt a 60 nap, masnap mar kapod is vissza a penzed (az utolso ilyen supportos igeret konkretan 6 orarol szolt, annyi volt hatra a 60 napbol. Hajnali 4 lett volna ez, ugyhogy 9-10 ora lett belole, de erdekes modon hirtelen a refund helyett jott a "varj meg 18 napot", neked nem jar vissza penz, nem telt le a 60 nap, a royal shipments hazudik, es nem fake a nysai bejegyzes. Ha neked ez a korrekt...
-
walakyb
aktív tag
válasz szemmelver #9833 üzenetére
Nem, van, aki priority direct maillel rendelt, es ugyanigy kuldtek.
-
walakyb
aktív tag
válasz Kolondrum #9832 üzenetére
Ha gondolod odaadom az accountomat, allapodj meg veluk a refundrol :)
Egyebkent ez az egesz egyaltalan nem az ugyfelszolgalat hibaja. Vannak idiotak is ott, az fix. Viszont arra merget lehet venni, hogy elegge konkret utasitasokat kapnak, hogy mire mit mondhatnak, es ha attol elternek, kirugjak oket mint macskat sz..ni. Lehet, hogy mas ugyekben segitokeszek, de csak egy gyors kereses a neten, es talalni par perc alatt legalabb 100 esetet, es mennyien lehetnek, akik nem irnak sehova.
Valahol megertem en oket is, de egy korrekt kommunikacioval, valamint pontok helyett valos, es nem 400$-os rendelesnel 1$ visszateritessel (mint ahogy azt a kollega is irta, de szerintem 5-10% is siman eleg lenne) sokkal jobb szajizzel varna az ember. -
walakyb
aktív tag
válasz MoVieFaN #9827 üzenetére
Csak egy dolog biztos, mas, mint a mienk. Nekunk csak egy longdoni es egy nysai bejegyzes van. Raadasul ami a tiedben erdekes, tul van (elvileg...) a vamolason.
Ami a legviccesebb, hogy azzal hajtottak el, hogy hibas a TN. Nalam arra hivatkoztak egy, a szallito altal fake-nek titulalt bejegyzesre, hogy a TN az egyetlen igazi bizonyitek egy csomag eseteben, es nezzem meg, nemreg frissult -
walakyb
aktív tag
válasz Karabuka68 #9812 üzenetére
Sajnos a honapokkal korabbi vasarlas sem deltetlenul garancia :( lanyomnak holnap lesz a szulinapja, vettem neki egy 3D pent 100 meter toltelekkel kb 21$-ert, lassan 1 honapja vamon van. Mar a papirokat is 2 hete elkuldtem, de meg nem sikerult feldolgozni...
A munkamnak (meg a korabbinak) kapcsan mar megtanultam, az email srmmit se er, telefonalni kell (mar ahova lehet). Azok az emberek, akik napokig/hetekig huzzak email mellett, telefonra legtobbszor azonnal reagalnak.
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
válasz Karabuka68 #9805 üzenetére
Na, legalabb 1 valakinek. Bar en biztos felhivnam a gls-t, hogy valoban latjak-e...
Viszont emlekeim szerint egyedul neked lett az outgoingos bejegyzes :( -
walakyb
aktív tag
Szerintem ne dilemmazz. Az idiota fejemmel vettem asszonynak egy telefont mult penteken. Direkt priority direct maillel vettem tariff insurance-al (a vicc, hogy meg olcsobb is volt a biztositas ellenere is, mint az eu priorityvel...), Kaptam is ra a jofele 15 jegyu trackinget...
-
walakyb
aktív tag
válasz ostoros #9789 üzenetére
Ha bekerul a TN-be a kezbesitesi kiserlet, majd az, hogy te nem vetted at (be fog), akkor a banggood be fogja nyujtani bizonyitekkent, es a PP cirka 100%, hogy azonnal elmeszeli a dolgot. Egyebkent szerintem a tisztesseg is az kivanja (legyen barmennyire ... a masik oldal), hogy atveszed, es vagy eladod (ennyiert szerintem nem tart sokaig), vagy 14 naposban visszakuldod, ha PP-vel vetted, akkor 10k forintig allja a PP a visszapostat. Az elmult par hetben tapasztalt hozzaallasaval a bg kb biztos, hogy nem fogja teriteni...
-
walakyb
aktív tag
Eleve az erdekmulast nemzetkozi rendeleseknel el kell felejteni. A garantalt szallitasi ido letelte utani penzvissza nem ez. Szinte biztos vagyok benne, hogy van a szerzodesben egy hatarido, hiszen itt is visszakoszon az a kerdes, hogy mi van akkor, ha soha nem igazolja le a szallito, hogy elveszett a csomag. A csomagot elvileg egeszen a valodi kezbesitesig vissza kell tudni forditania a szallitonak, tehat a teljes veszteseg eleve kizarhato lenne. Azt meg nem varhatja el egyetlen ceg se, hogy a veszteseg minden formajat mas allja...
Kicsit visszaterve a mit tehetne, hogy jol csinalja. Irtad, hogy felajanlanak pontokat. Ha radionalisan nezzuk, a pontok nem ernek semmit, max ha nagyon surgosen kell valami, es eppen nem akcios. Egy kis turelemmel gyakorlatilag minden termek beszerezheto olyan akcioban, amit nem lehet pontokkal osszehozni, akarmennyid is van (ebbol kivetel az a nagyon ritka eset, amikor egy kozepesebb akcio mellett pontozhato is). Nekem egy MI9 van elvileg uton, 380$-ert vettem + posta. Azota mar tobbszor volt ugyanez a telefon 360$, de legutobb 356 is. Ha ezt a 20-24$-t felajanlottak volna valos penzben (akar walletre), vagy valami ertelmes kiegeszitot (ehhez pl siman jo egy xiaomi 20w-os toltopad), teljesen mas lenne az ember szajize, es mivel most is ennyiert adtak, igy is megeri nekik. -
walakyb
aktív tag
Ez a 60 nap egyaltalan nem Banggood talalmany. Ez egy altalanosan elterjedt egeszseges kompromisszum mindket fel reszerol, es nagyon regota ez az elterjedt. Eleg hosszu, hogy a csomagok igen nagy resze odaerjen, viszont nem embertelen hosszu, hogy a vevonek is (meg ha morogva is, de) beleferjen. De most akkor visszakerdezek. Mi van akkor, ha a szallito soha nem fogja elismerni, hogy elveszett? Szerinted mi az az egeszseges hatarido, amikor minden korulmenytol fuggetlenul vissza kene jarnia a penznek? Egyebkent ezt a dolgot hivjak uzleti kockazatnak. Nemzetkozi kereskedelmi egyezmeny (amit kina is deklaralt) eleg egyertelmuen fogalmaz arrol, hogy az elado kotelessege eljuttatni a termeket a vevohoz, ha ez barmilyen okbol kifolyolag nem sikerul, az az elado sara, a karteritest meg boxoljak le a szallito ceggel. Az meg, hogy vannak emberek, akik visszaelnek a dolgokkal. Mar bocs, de azert, mert nehany (sajnos inkabb jonehany) gyoker lenyeli a penzt is, meg a cuccot is nem a normalis vevoket kell szivatni. De mint irtam ez a 60 nap az egeszseges kompromisszum mindket fel reszerol... Az viszont megintcsak az elado valasztasa, hogy melyik szallitoval dolgozik... Csak egy aprocska kerdes. Ha tudjak, hogy gaz ez a szallito (most induljunk ki abbol, hogy a banggood is csak aldozat, a szallito lop), akkor miert hasznaljak meg mindig, es priority direct mail eseteben is, amikor ugyebar nem beszelhetunk okoskodasrol???? Es meg csak nincsenek is rakenyszerulve erre a cegre, ott van antokeletesen mukodo (legalabbis joval kevesebb hibaval) NL Post, mint amivel pl a fiam telefonja jott eu prioritykent, vagy a wowstickem priority direct mailkenty mindketto kb 2 het alatt.
A mit csinal reszre pedig:
Folyamatosan turelmet ker, es igergetiy hogy ha 60 napon belul nem er ide a csomag, a 61. naptol jogosult vagyok a refundra, majd a 61. napon hirtelen meg 3 het, nem kapsz semmit, mert nem volt biztositasod, nem is jart le a 60 nap, meg kulonben is vamvizsgalaton van, az pedig nem szamit. Oriasi tevedesben vagy, ha azt hiszed, hogy basztatjak a szallitot. Tobb alkalommal kaptam erre igeretet, hogy rakerdeznek a cegnel, es en is megkapom a valasz mailt. Soha nem jott semmi, azt viszont tobb agent is elismerte (kenyezerbol, hiszen nem tudjak elkuldeni), hogy nincs semmifele mail, ami azokat az infokat tartalmazzak, amikkel dobaloznak (logban megvan legalabb 2 ugynoktol...)
A tovabbi hozzaallasukat mar megirtam, a 60 nap csak ures igergetes...Hogy mit tegyenek? Ezzel az a baj, hogy nem hiszem, hogy a szallito a saros, de most induljunk ki abbol. Eleve ott kezdem, hogy mindenhol, ahol a szallitasi metodusrol szo vany leirni (es tenyleg olvashatoan) hogy varhato szallitasi ido x-y es zarojelben, hogy a garantalt viszont 60 nap. Ha a vevo x ido utan erdeklodik, hogy mi a helyzet, ha a feladastol szamitott 20 napon belul van, akkor jelezni, hogy ez egyelore teljesen normalis. 20-50 napnal TN fuggvenyeben vagy jelezni, hogy ez meg uton van, halad is a TN, vagy ha nem halad, akkor nyomozast indittatni a szallito cegnel. A rendszert ugy megcsinalni, hogy figyelje a TN-eket az 50 napnal reggebben feladott, es meg nem erkezett csomagokra, es ami eleri ezt, azoknal keres nelkul elinditani a csomagkeresest. Ha pedig eleri a 61. napot, akkor keresre visszafizetni a penzt. Az ilyen eseteket kulon meg lehet figyelni, es a csalokat orokre kitiltani (eleg sok infora lehet tiltast tenni (IP cimek, bankkartya adatok, szemelyes adatok), nem megoldhatatlan). A hogyant pl az a rendszer is segitene, ha atvennek az alitol, hogy az elso ertekesebb rendelesnel igazolni kell a szemelyazonossagot ee a bankartyankat...
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9765 üzenetére
Erdekes lista, ez is azt bizonyitja, hogy az akar ugyanazon a napot rendelt csomagok kozul van, ami megerkezett, es van, ami ki tudja merre jarhat.
V/
Sajnos ez az egesz sztori egyre kevesbe a szallitasrol (pontosabban nem szallitasrol) szol, hanem a banggood altalanos hozzaallasarol -
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9763 üzenetére
Igen, en is igy gondolom, pont ezert nem vagyok tul nyugodt...
Egyebkent a manifestes update fel ora - oraval a nysai bejegyzes utan szokott lenni, szoval ez a majd 2 hettel kesobbi... -
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9761 üzenetére
Erdekes, neked 2 nappal hamarabb ert (elvileg) angliaba a csomagod, mint nekem, pedig 2 hettel hamarabb rendeltem :)
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9758 üzenetére
Es igy szeptember a varhato?? Nem gyenge.
-
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9756 üzenetére
Az szep... Milyen datum szerepel az oldalon feladaskent?
-
walakyb
aktív tag
Kicsit varok, mert kaptam egy levelet a royal shipmentses csajtol, hogy elinditja a nyomozast a csomagom utan. Gondolkoztam rajta, hogy ezt esetleg a banggood inditotta, de a masodik levelemre valo utalassal kezdte, szoval nem gondolom. Egyebkent az is egy erdekes kerdes, hogy a szallito cegnek miert kell nyomoznia a csomag utan, ami elvileg ott van naluk. Par napot varok emiatt, hogy mit ir, de hetfon mindenkeppen indul a dispute, hacsak nem azt irjak, hogy napokon belul itt a pakk
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Korabban ezt irtam mar, nekem letelt a 60 nap, es beszeltem veluk.
Elegge valtozatos okokat kaptam arra, hogy miert nem kapom vissza a penzemet, de a varjak meg 18 napot, es augusztus 6 es 15 kozott lesz a szallitoceg informacioja szerint a kiszallitas. Termeszetesen amikor barmifele bizonyitekot kertem erre vonatkozolag, maximum a higyj nekemre tellett... De kaptam azt is, hogy meg le se telt a 60 nap. Viszont, (ahogy ennek mar korabban is hangot adtam itt) az sokszor elhangzott, hogy nezzem meg a nyomkovetest, egeszen friss bejegyzes van benne, hamarosan megkapom. De hivatkoztak termeszetesen a biztositas hianyara is.
A legaranyosabb viszont az volt, amikor sok allitas utan, hogy informaciojuk van a szallitotol, hogy ekkor es ekkor lesz kiszallitva a csomag, egyszercsak benyogte a csaj, hogy kerdezzem meg a helyi szallitotol, hogy nincs-e naluk a csomagom :) -
walakyb
aktív tag
Itt van mokus kollega nyomkovetese [link] itt lathato, hogy 06.04 a rendeles datuma, kicsit feljebb gorgetve azt is latni, hogy par napra ra meg is kapta. Ergo az se igaz, hogy volt egy idoszak, amikor semmi nem jott at, majd megjavult.
-
walakyb
aktív tag
Senki se mondta, hogy te mondtad...
De senkinek se szurja a szemet tenyleg?? A folyamatosan, zsakokban szallitott csomagok, amik immaron akar 3 hetes elteressel indultak (maj 29 - juni 18) hogy erkezhettek mind ugyanazon a napon longdonba???
A panasz alatt meg a banggoodot erted? Vagy mar a PP-re gondolsz? -
walakyb
aktív tag
Azert eleg erdekes, hogy szerencsetlen kollegaval immaron najus 29-junius 18 a rendelesi idointervallum a problemas csomagokat illetoen. Ennyit arrol, hogy 1 kontener a problemas
-
walakyb
aktív tag
mar bocs, de az, hogy ilyen, vagy olyan indokkal a banggood meg akarja lopni az ugyfeleit, az meg nem jelenti azt, hogy az torvenyes, akkor se, ha ezt leirjak az oldalukon.
mar csak eleve abbol kiindulva sem lehet valos, hogy ok az ugyfel, egyedul ok tudnak barmit is tenni. magyarul (mar ha ez egy kicsit is igaz lehetne), ha barmilyen okbol eltunik a csomag, es nem volt biztositas, akkor az ugyfel nem kap loszart se. De meg ha esetleg valamilyen uton-modon sikerul kieszkozolni egy karteritest a futartol (kb 0.0000000000000001% eselye van, bar szerintem annyi se), akkor is csak a penzenek toredeket kapja meg, mivel a banggood adocsalasa miatt sokkal kisebb osszeg van feltuntetve MINDEN csomagon, es most hagyjuk, hogy ez a mi erdekunk, mert ez marhasag...
nem veletlen, hogy sem a paypal, sem a bankok nem veszik figyelembe, ha oda kerul a dolog
de persze, lehet erre hivatkozni, de az egesz ugy konkluzioja, hogy ez egy retek tolvaj banda, innen 1 centert is draga vasarolni, mert barmikor lenyulhatjak.
Azokrol az esetekrol meg mar nem is beszelek, amikor ugy alltak bele valakivel a gyokerkedesbe, hogy VOLT biztositasa. -
walakyb
aktív tag
-
walakyb
aktív tag
most komolyan, akkor mirol akar szolni ez a topic? mindenki dogoljon meg akinek gondja van, keressen meg mindent magatol, hiszen egyszer valahol biztos minden le volt mar irva.
szerintem egy ilyen forumnak pont annak kene lennie a lenyege legyen, hogy SEGITSUNK egymasnak, a masiknak. es ne haragudj, de pl ez: "Már ez is volt idézve, máshol van leírva." minden csak nem segitseg... -
walakyb
aktív tag
egyebkent egy kis adalek shipping insurance temaban. Termeszetesen azt is elovettek, elkezdte nekem linkelgetni a csoka a leirasat, es bevallom oszinten, annyit linkelgette, hogy kivancsisagbol elolvastam.
Nos, ebben nincs benne egy szo se arrol, hogy barmifele hatranyod lenne abbol, ha nem fizetsz, plane nincs benne, hogy nem kapod vissza a penzedet, ha nem fizeted ki. -
walakyb
aktív tag
Szerintem mindenki (igy en is) kivancsi, hogy mi var ra, ha eljon a Nagy Nap.
PP case-t meg meg eletemben nem nyitottam, nem tudom, a bizonyitekokat (email, logok) milyen formaban tudom belinkelni nekik, igy majd inkabb este otthonrol csinalom, nem pedig munka kozben, amikor ezer dologra kell figyelni... -
walakyb
aktív tag
válasz erszviktor #9707 üzenetére
besetalsz a bankba, es tajekozodj a chargeback-rol. van olyan jo, mint a PP case
de a 60 napot vard meg mindenkeppen, es utana probalj meg beszelni banggooddal (na nem azert, hogy hatha visszafizetik, csak hogy elmondhasd, hogy te megprobaltal mindent) -
walakyb
aktív tag
Nos, a mai elso kor megvolt (mar sorban allok a kovetkezohoz), es mit mondjak? nem leptek meg.
folyamatosan varjak meg 18 napot, mert juli 20-an frissult a TN, es informaciojuk van a szallito cegtol, hogy aug 5-15 kozott fogjak kiszallitani. amikor kertem errol a levelet, akkor persze az nincs, de higyjek neki...
leirattam vele, hogy tud a 60 napos garantalt szallitasrol
azt is leirta, hogy igen, a csomagom mar tobb, mint 60 napja van uton
arra a kerdesre, hogy akkor mit jelent a garantalt szo, kb 10 leiras utan sem volt hajlando valaszolni.
Szerencsere rengeteg igergetes van meg logokban, hogy a 61. napon visszakapom a penzem, valamint van levelem is a royal shipmentstol, hogy fake a bejegyzes, ugyhogy ha most se fogok sikerrel jarni (nem fogok), este teszek meg egy utolso probat, aztan PP. -
walakyb
aktív tag
No, beszelgettem egy emberrel, ALLITOLAG UTC-2 szerint dolgoznak, ugyhogy 6 orat kell meg varnom, utana tudjak cancelezni es refundolni a rendelesemet.
Mondjuk ez a cancel dolog egy kicsit erdekes, bar en csak orulnek, ha tenyleg tudnak cancelezni, es nem kell foglalkozni a visszakuldessel (mar ha egyaltalan lenne mit...) -
walakyb
aktív tag
válasz KDaniel0915 #9697 üzenetére
Nekem ma jar le a 60 nap. Ma este beszelek veluk, amolyan bemelegiteskeppen, hiszen ma mar nem johet meg, de 99.99%-ra biztos vagyok benne, hogy elhajtanak, de erezzek a torodest. Aztan holnap mar teli gozzel, es ha nem hajlandoak elinditani a refundot, megyek PP-hez...
-
walakyb
aktív tag
Az a baj, en mar azt se hiszem el, amit kerdeznek... Remelem tenyleg ugy van, hogy mostmar indulnak (ezt mondtuk 1.5 hete is nysanal), de!
Egyreszt ez az outgoint manifest generated szoveg nagyon rovid idovel nysa utan (ilyen 1-2 ora) van azoknal, akik rendesen megkaptak a csomagot, masreszt pedig ezek a nysa bejegyzesek erosen fake gyanusak, kettonknek irta a royal shipment, hogy nem valos... -
walakyb
aktív tag
A gond, hogy itt nem a 15. napon emeltek, hanem a varhato szallitasi ido letelte utan bo 1 honappal, es nem csak a varhatot emeltek, hanem feladas idopontja nalam 06.01-rol lett 07.26. Es milyen erdekes, rendelesi idotol fuggetlenul minden ismert erintettnel pont ugyazez az uj datum.
Nagyjabol 2-3 het az az ido, amikorra szetszorodtak a rendeleseink (marmint akiknek gondunk van), legalabbis amiket en ismerek. Erdekes modon elotte, kozben es utana is x csomag gond nelkul, cirka 2 het alatt megerkezett. Miert pont ezek nem tudtak atjutni? Foleg miert nem jutnak at olyan csomagok, amik barmifele mutyi nelkul is siman atmennek?
Engem sokkal inkabb erdekelnek ezek a kerdesek:
- miert irtak at a feladasi/varhato idopontot mindenkinel?
- ha valoban fake a Nysa bejegyzes, ki es miert tette?
- ha problemas a szallitas mod, miert hasznaljak meg mindig?
- miert hazudnak folyamatosan, es neznek minket hulyenek?En tenyleg az a fajta vagyok, aki hajlando varni. Van alin egy izzokkal foglalkozo uzlet. Nagy altalanossagban 60 napot vallalnak a boltok, ok 45-ot. Ehhez kepest mind az 5 rendelesem 60 nap utan jott meg. Az elso alkalommal a 40. nap kornyeken rajuk kerdeztem, hogy tudnak-e barmit a csomagomrol. Par ora mulva jott a valasz, hogy jaj, nagyon sajnaljak az esetet, nem tudnak rola semmit, de valasszak, ujrakuldjek, vagy visszafizessek a penzt? Megismetlem, a 40. nap kornyeken volt. Hosszabbitast kertem, meg is jott a cucc kesobb. A tobbi csomagnal mar nem kerdeztem, csak idot kertem.
Nem varom el, hogy 40 nap utan visszafizessek a penzem, vagy ujrakuldjenek, csak erzekeltetni, hogy a BG fele ugykezeles minden reszleteben egy hanyadek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest