- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Van ajánlott márka AA/AAA akkumulátorok terén? Mindegy, hogy LiPo NiMh.
Elore is koszonom!
Üdv -
Breaker
tag
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Megérkezett a rendelés.
[Intelligent 8 LED Night Light PIR Motion Sensor Lamp for Bedroom Bedside Cabinet ]
1400HUF-ot abszolút megért, nagyon jó fénye van és 3db AA elemmel muxik. Jó designra is
-
Breaker
tag
-
Breaker
tag
Megjott a csomag. Vagyishat a postanal a cegemnek(nagy multi) berelt fiokja van es hetente parszor athozzak az osszegyult cuccot. A holland ujracsomagolok rairtak az epuletet, az emeletet, a nevemet es a telefonszamomat nyomtatva gep altal. Ez nem volt eleg a beazonositasomhoz, ezert inkabb sikertelen kezbesites lett. Az egesz emelet a cégé, nincs mas, kulon recepcio. Annyit nem csinalt meg hogy idehozta volna a csomagot es a recis ahogyan szokta belso chaten odahiv. Nem. Ehelyett ertesitot hozott, es en elkertem es bementem szemelyesen erte.
Ami a vamot illeti megusztam. Nincs rajta sarga matrica. Szerintem ez nem trahanysag volt hanem ha EU-n belulrol jon akkor atmegy a csomag. Viszont a szallitasi ido nem 6-14 munkanap volt. Azalatt boven beert ugyan az orszagba, csak a posta ratett még 10 munkanapot, miutan erdeklodtem a csomagrol ma van a3. nap es megkaptam.
-
Breaker
tag
Hát igen. Mondjuk az én storym is ugyanaz amit leirt a kolléga az előbb, csak nekem előszőr NL-be jött és onnan küldték tovább kishazánkba.NL nemzetközi számot is kapott. 2 hetet ült rajta a magyar posta amig megérdeklődtem hogy mi ujsag vele. Aznap kerult bele update és ment a szortirozóba.
Egy kicsit tartottam Tőle hogy vannak itt kémek a sasfészekben, úgyhogy azért nem irtam konkrétumot -
Breaker
tag
Marcius 10 óta úton van kinabol, az értéke kb 70EUR. A magyar postanal allt kb ket hetig, es most "Belfoldi feldolgozasra tovabbitva", ezexerint atment, es nem csinaltak vamkezelest hogyha mar a szortirozo kozpontban van.
Ha kezhez kapom szolok, de szinte biztosan afa es vammentes lesz. -
Breaker
tag
Újabban elkezdett sunyiskodni a Banggood.
Rendeltem egy ilyet
Amikor kiprobáltam, kiderült hogy egyáltalán sehogy sem támogat 4K felbontást, és ezért írtam egy rossz reviewt hogy ne árulják 4K képesnek, mert nem az. Erre videot kértek bizonyítékul, amit fel is raktam youtube-ra. Azóta semmi, de még mindig ugy árulják hogy Macbookhoz 4K képes.
-
Breaker
tag
Most rendeltem 4 darabot ebből.
PDM-el jön majd, meglátjuk mennyit sikerül faragni a szállítási időből.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest