- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
válasz
Saccco #11017 üzenetére
Ha felajanljak, hogy bgpayre kapod a refundot, csak siman irni kell, hogy az eredeti fizetesi szamlara kered, es kuldik oda, nem kell vele macerazni.
Ami pedig a karpotlast illeti, erosen ertheto, hogy nem hagyjak kivenni, a legtobb ceg meg igy se adott volna.
Ami pedig a bgpayen levo penz felhasznalhatosagat illeti, en se talaltam semmi lehetoseget, hogy reszfizeteskent hasznalhato legyen :( -
válasz
Saccco #11017 üzenetére
Értem, végül is a kártya mögötti számlára került, mert eredetileg is azzal fizettél és így érkezhetett a PP-re is refundként.
Tényleg az lenne az érdekesebb ha mondjuk küldünk rá pénzt és megmaradt összeget azt ugyan miként küldi a PayPal-ra, mert nem a PP-n keresztül lett a minimum 100$ rápakolva. -
válasz
Saccco #11013 üzenetére
Közben megtaláltam hogy PayPal fiókra küldhető ki.
A PayPal-on milyen regisztrációd van hogy bankkártyára tudod küldeni? Én a magyar regisztrációval a csak a pénzforgalmi bankszámlára tudom kiküldetni, persze a számlához kapott bankkártyával elkölthetem vagy elutalhatom máshova.
Ő nem refundot kapott hanem a beígért "kártérítést" a késedelemért.Én egyáltalán nem bízok ebben, ezért nem is igazán akarom használni, amíg használható a PayPal a vásárlói védelmével addig köszönöm jól elvagyok, amit a BGpay-el fizetvel vásárolsz arra csak a BG vásárlói védelme van, ami azért néha nyögvenyelős dolog.
Egyébként a pénzügyi dolgaink adataiból miket tárolnak el?Ezt is láttam, no köszönöm nem, nem hiszem hogy jobban védenék az információkat mint a nagyobb cégek, mint a PayPal vagy az AliExpress. -
válasz
Saccco #10549 üzenetére
Természetesen igazad van. Csak az gond hogy az OLK szállítaná el onnan a küldeményeket, minek nyissák fel a folyamatosan érkező konténereket az NKK dolgozói és vámoltassák le a küldeményeket ha nem szállítja el senki, vagy nem fér be mind a napi 1 db 10 tonnás gépjárműre?
Van logikusabb magyarázatod? -
válasz
Saccco #10545 üzenetére
No comment: Folyamatosan és az ütemtervnek megfelelően végzi a Magyar Posta a tankönyvek kiszállítását az iskolákba, miután a KELLO Könyvtárellátó Nonprofit Zrt. az idei évben is a Postát bízta meg a feladattal. Naponta 200 iskolába juttatja el a tankönyveket a Magyar Posta ezekben a hetekben. Az intézményekhez 20 munkanap alatt, összesen 13 millió tankönyvet szállítanak a munkatársak.
Nem vettek több gépjárművet. -
warezxts
senior tag
Oneplus 7 Pro ... kuponnal persze, EU priority line, paypallal + csomagbiztosítás... cc 687 dollár
@V: Hát én sem akarok garanciáztatni ha nem muszáj
-
walakyb
tag
Sajnos ennel kicsit bonyolultabb. Egyreszt sok embernek hianyzik a motyoja. Masreszt nagy esellyel a TN-eken levo mind2 bejegyzes fake (erdekes modon az elso mindenkinek 07.01 longdon, pedig maj 28 es juni 18 kozotti datumokbol vannak vegyesen, a masoik bejegyzest meg a szallito maga irta tobb embernek, hogy fake). Nagyjabol 2 eset lehet, vagy a szallitonal van a gond, es a bg csak beleall a hazudozasba, vagy pedig maga a bg a hunyo...
Ja, es nem sok ajto van, bg-n lepattansz, 61 nap utan ujabb 18 nap varakozas a vedikt. PP-n meg felo, hogy a relative friss tn update, es az aug 18-ra atirt varhato kezbesitesi ido miatt elmeszelik a dolgot. Mindenesetre en holnap nyitom a case-t
-
walakyb
tag
Ebbol is csak az latszik, hogy kb semmit nem olvastal vissza, joparszor leirtam, hogy mi a bajom...
Es egyebkent de, az. Miert van az, hogy a holland postas szallitas igen nagy aranyban kb 2 het alatt megerkezik? Igen, afamentes, es minimalisan hosszabb ido, mint ha ott atadjak a GLS-nek, es az hozza vegig... Raadasul igencsak nagy esely van arra, hogy meg csak nem is a szallitasi modnak koszonheto, hogy jonehany (eu szinten tobb 100) embernek avetos a csomagja...A kepre meg, ne keverjuk mar ide a 11.11-es mennyisegeket, raadasul nekem akkor a leglassabb csomagom se volt 30 napnal hosszabb ido
-
walakyb
tag
Akkor meg minek irogatsz idiotasagokat? Ha tudod, hogy hogy megy, akkor azt is tudod, hogy kb par ora-1 nal, ami emiatt elmegy pluszban.
De ha mar ilyen zseni vetodott kozenk, aruld mar el nekunk, hogy ha a sima postaval rendelt cucc jon 2 honapig, azt mi okozza?
Hiaba, mar az indianok is tiszteltek a fajtadat... -
Azért mert az ígért és amíg nem került képbe a Royal Shipment tényleg 15 napon belüli szállítás volt, a holland postával küldöttek esetén még mindig igaz, de nem tudjuk választani hogy melyik szállítóval küldjék. És némelyik termék esetén még a szállítási opciót sem lehetett az általad említettekre cserélni.
A probléma meg az, hogy önkényesen változtatták a várható szállítási idő végét, a már szerintük elküldött csomag esetén. Van az az elmélet hogy el sem küldték és ban az hogy visszakerült hozzájuk és új menet indult, vagy teljesen gyenge ez az új lengyel szállító
Persze az is igaz amit javasolsz, de ott meg kockázatos a végeredmény anyagi része. -
walakyb
tag
GB-t nem fogom vedeni, mar bo 1 eve nem rendelek onnan semmit, legfokeppen a rendszeresen el nem kuldott akcios termekek miatt, valamint (bar nekem soha nen tunt el onnan semmim, ezert ez nekem kimaradt) a "biztositasi" szarakodasuk miatt. Viszont pl egeszen konkretan emlekszem a 2017-es EU Express leallasra, erdekes modon ott nem kerultek a TN-re fake bejegyzesek, es 60 nap utan mentek a visszateritesek, de legalabbis nem lehetetlenitettek el a PP ugyek sikeressegenek lehetoseget....
Siman lehet egyebkent, hogy magrol a kesedelemrol a BG nem tehet, de ez a szintu gyokerseg, amit support cimen muvelnek, nekem boven eleg ahhoz, hogy kb soha tobbet innen semmit... -
walakyb
tag
Szerinted az is korrekt, hogy folyamatosan azt kommunikaljak mindenhol, es a support is azt szajkozza, hogy ha letelt a 60 nap, masnap mar kapod is vissza a penzed (az utolso ilyen supportos igeret konkretan 6 orarol szolt, annyi volt hatra a 60 napbol. Hajnali 4 lett volna ez, ugyhogy 9-10 ora lett belole, de erdekes modon hirtelen a refund helyett jott a "varj meg 18 napot", neked nem jar vissza penz, nem telt le a 60 nap, a royal shipments hazudik, es nem fake a nysai bejegyzes. Ha neked ez a korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest