- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
Kangas #10596 üzenetére
Na, akkor a július közepi rendelessel még nem vagyok elkesve. Szeptember 15 irtak delivery date-re.
De ez olyan olcsó volt hogy nincs tracking number, csak egy "resend" biztosítást kötöttem. Nade ha nem jött meg először, miért jönne másodszor?
Reklamalni akkor szeptember 15 után lehet? -
azbest
félisten
válasz
Kangas #10431 üzenetére
őőő, nem lehet, hogy a böngésződben van bekapcsolva az, hogy lefordítsa angolra a tartalmat? S ezért látod mindig google transzlétesen a neved és címedet. Szerencsétlenebb esetben, nem zárnám ki, hogy a form elküldésekor is lefordítja, így a kínaiakhoz is azt regisztrálhatod be.
Chrome alatt én orosz fórumot szoktam így olvasni,
(#10433) V/
naja, én is felhasználó oldali hiba tippelek -
sambenez
addikt
válasz
Kangas #10432 üzenetére
Külföldi oldalakon szerintem alapvetés, nem használunk ékezetet. Mivel az angol ábc nem ismeri.
Régebben sokan pc-n is, ékezetes könyvtár használatakor csodálkoztak ha nem működött valami.De a személyes adatok fordítása szerintem kizárt. Nem lehet, hogy csak így jelenik meg neked a böngészőben a fordítási segéd miatt? Amik eddig megjöttek azoknak a címkéjén Charles volt a neved?
-
válasz
Kangas #10431 üzenetére
Ha a szállítási címeknél (Address Book) előre meg van adva akkor sem és esetleg az oldalon kikapcsolod a fordítást akkor sem fogja azt lefordítva elküldeni És az adatbázisba sem kerül be ahonnan szedi az adatokat a képernyő fordítás.
Akkor neked az order detail-nál az összes vásárlásodnál a Customer Name és a Shipping Address le van fordítva?
Nálam semmit nem fordít. Bár én Firefox-ot használok és nincs oldal fordítási segéd bekapcsolva. -
válasz
Kangas #10427 üzenetére
Lehet hogy nem kell az ékezet. Ha az ékezet nélkülit nem tudja a magyar postás értelmezni, akkor a felvételi szabályaikkal van gond, de ez esetben nem próbálják majd a külföldiek a szöveg fordítást.
A Karolyt miért fordították e Charles-nak?
8 éve vásárolok különböző külföldi webshopban, mindig az általam, a regisztrációnál megadott névre, címre készültek a küldemény címkék. Fordítással nem futottam össze.
Egyébként is ha Kínában használnak fordítót az inkább kínai nyelvre fordítana, számomra nem logikus az angol nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest