- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
szemmelver #15703 üzenetére
Nem enged belépni, aszondja, hogy már egy ilyen csoportnak a tagja vagyok...
-
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver #15685 üzenetére
Szia!
Először veszek részt snach játékban.
Mi A3 ra kifizettem paypalon 3 ft-ot.
Most 2/7 -et mutat. Ha jól látom még erre a telefonra rendelkezésre áll 13 óra hogy még öten részt vegyenek. -
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #15439 üzenetére
[Redmi 8A]
[bakeey I5]
[Xiaomi 10L táska]
[DANIU HT106B]Itt még van pár hely!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szemmelver #15368 üzenetére
Nem jó!
Mobilos "copy link"-nél ezt másolja:
"Join the snatch with me
https://banggood.app.link/2WgsVAWGx3"Ebből neked csak ennyi kell:
https://banggood.app.link/2WgsVAWGx3 -
válasz
szemmelver #15365 üzenetére
Nem jók a linkek, ilyesmi kell https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1201617.html
-
JohnnyBoy
tag
válasz
szemmelver #15365 üzenetére
Biztos, hogy ezt akartad belinkelni?
Böngészős snatch linkek:
KCASA TR90 szemüveg
Bakeey Xiaomi Redmi Note 8 PRO tok -
válasz
szemmelver #15361 üzenetére
Ha egy csomagba rakták, akkor együtt nem érkeztek meg, nem fogják külön venni ha pénzt kértél vissza akkor mivel gondolom egy tranzakció volt ha már egy csomag, akkor a pénzt is egyben kapod meg.
Ha két vásárlási azonosítód van akkor meg külön-külön kell kérni.
A másik részét nem értem, ha refundot kértél akkor milyen újraküldésről van szó? A kettő nem érvényes együtt. -
Flashy
veterán
válasz
szemmelver #15361 üzenetére
nálam legutóbb megjelent egy új rendelés, (ha azóta nem változott a rendszer) és sokszor a másodikat még akkor is regisztrálttal küldik, ha az első sima posta volt
-
skroy
senior tag
válasz
szemmelver #15182 üzenetére
Én spanyol raktárból rendeltem 11-én , egyelőre várom.
Az Untracked csomagokat a posta szállítja ki? -
Voice24
őstag
válasz
szemmelver #14573 üzenetére
Remélem, csak elrettentő rossz kivétel az enyém, de én UK raktárból rendeltem november 26-án egy akkus porszívót, 2-5 munkanapos szállítási idővel. Igen, jól sejted, még most is várom a porszívót, ami most elvileg valahol úton van (hogy az eredetileg útba indított, vagy egy újabb, azt nem tudom).
-
törölt tag
válasz
szemmelver #14575 üzenetére
-
válasz
szemmelver #14573 üzenetére
Ha mindkettőben van akkor azonos. Az UK szerintem már rizikósabb, de az 5 munkanapra időzíteni a megérkezést nem igazán lehetséges. Én ilyenkor is 12-15 nappal kalkulálom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szemmelver #13383 üzenetére
Rosszak a linkek!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #12237 üzenetére
Kb. Mennyi idő mire reagálnak? 24 órája jeleztem a problémám.
-
válasz
szemmelver #12243 üzenetére
Igen állja PP, de ilyen esetben ők is fizetik. a 7 days DOA product guarantee
-
válasz
szemmelver #12237 üzenetére
Mit szeretnél? Lehet hogy küldenek motorokat. Vagy pénzt adnak vissza és veszel motorokat.
Ha hibás akkor ár a garancia. -
Beni2360
félisten
válasz
szemmelver #11876 üzenetére
Azért egy futár szolgálatnál nem 4 elemivel dolgoznak az elosztó részlegben.
Van egy név egy irányító szám ékezet nélkül , egy utcanév és hsz. A számítógépük már az irányító szám után gépelt utcanévnél feldob több lehetőséget ha van a településen hasonló nevű utca, ugyan úgy mint az autóban a GPS amikor a címet adod meg. -
válasz
szemmelver #11457 üzenetére
Annyiszor írtam már minden EU-n kívüli küldemény, akár 0,5 $-os tétel EU-n kívülről vámeljárás után kerül be a vámjogi szabadforgalomba az országba, az értékhatár alattiak egyszerűsített eljárással, míg a feletti értékűekhez be kell nyújtani a vásárlási igazolásokat.
Ezt szokták könyvelni is, azt látod. Nem mindig írják be. -
Thoty
senior tag
válasz
szemmelver #11457 üzenetére
Mert nem vámolták (szerintük nem kellett vámolni), hamarosan hozza a postás.
-
DJGABI
addikt
válasz
szemmelver #11236 üzenetére
hát pont ez benn a poén h magadnak fogod csinálni. az mondjuk valóban érdekes lesz, ha mindent megállítanak, akkor mennyi lesz a szállítási idő...
nagyobb értékűeknél nem lesz változás, 10k felett eddig is vagy átcsúszott vagy nem. pár száz forintos tételek meg azzal a +27%kal is olcsóbbak lesznek mint itthon. szvsz. az ilyen 5-10k közötti lesz érdekes
-
válasz
szemmelver #10964 üzenetére
Én azt nem értem hogy miért vitték ki. Ha nem könyvelt küldemény akkor be kell érte menni Ha Europa+ csomag akkor meg van száma és alá kell írni. Az hogy a BG felületen nincs beírva az még nem jelent semmit
Az hogy az ilyen méretű nem könyvelt küldeményeket kiviszik és alá sem kell írni az tavaly áprilistól nincs.
Nekem egyébként az ilyen szállítási módút, mint már írtam a GLS hozta, ráadásul a tiednél kisebb volt a mérete. -
válasz
szemmelver #10955 üzenetére
Csak úgy bedobva postaláda?
-
válasz
szemmelver #10953 üzenetére
Akkor az EU standardhoz postai nyomkövetési számot adtak?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #10289 üzenetére
13 nap alatt ide ért, postával.
-
válasz
szemmelver #10292 üzenetére
Nekem GLS volt, de lehet a DPD is. Csengettek hogy csomagom jött. Úgy 10 napon belül.
-
válasz
szemmelver #10289 üzenetére
Futár.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
szemmelver #10006 üzenetére
Passz.
Remélem azért a többség megkapja, az enyém még processing.
Mondjuk kb egy órával azelőtt rendeltem, hogy ide be tudtam írni, mert volt egy nagyon hosszú telefonom.Az tuti, hogy a készlet mind egy szálig elfogyott, sold out.
-
PLacc
senior tag
válasz
szemmelver #10006 üzenetére
Nekem is cancelled lett..
-
válasz
szemmelver #9841 üzenetére
Neked szerencséd volt, denme érdemes összehasonlítgatni mert mindenkinek mások a benyomásai. Itta Banggood-on nem volt anyagi veszteségem, a Gearbesten meg jó pár 1000 Ft.
Hogy itt a szállítási késedelmet ezekkel a Royal Shipmentes csomagokkal -amire nem igazán van ráhatásuk- felemás módon kezeli az ügyfélszolgálat az egy dolog. de általánosságban azért kevésbé gázos társaság. -
walakyb
tag
válasz
szemmelver #9833 üzenetére
Nem, van, aki priority direct maillel rendelt, es ugyanigy kuldtek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szemmelver #9833 üzenetére
Nincs gáz a BG-vel. Nekem sikerült garanciáztatnom egy Mi Band-ot is náluk. Illetve volt nyeremény is, amit simán elküldtek. Nagyságrendekkel korrektebbek, mint pl. a Gearbest.
A rákfenéje a dolognak az, hogy vagy 3.000-en dolgoznak ott, illetve az egész világot kiszolgálják. -
válasz
szemmelver #9250 üzenetére
Bocsánat bertokl-nak igaza van, ez nem a sorsolós volt, hanem az ahol mindenki ennyiért kapja ha a meghatározott időben befizetik, itt annál az szokott bukó lenni ha valamiért valamelyik csoport tag lekési a határidőt. De nem értem, eleve csoport nélkül is US$49.99, így nincs értelme.
-
bertokl
tag
válasz
szemmelver #9250 üzenetére
A linked nekem nem működik, de ha erről a termékről van szó, akkor szerintem ez nem a sorsolós "snatch", hanem ennyibe kerül.
A group buy lényege, hogy, ha egyszerre többen vásárolják a terméket, akkor ezen a kedvezményes áron adják.
-
PainKiller13
őstag
válasz
szemmelver #9248 üzenetére
Én eddig 2 group buyt vettem, mindkettőt elküldték, egy már ide is ért.
-
válasz
szemmelver #9248 üzenetére
Pár hsz-el feljebb írva, a csoport minden tagja befizeti, egy termékhez lehet több csoport is és majd kisorsolják aki ennyiért megfogja kapni. Aki nem nyert annak a fiokjához hozzáteszik ezt pénzt, amit majd később felhasználhat fizetéskor.
-
válasz
szemmelver #8901 üzenetére
Akkor csak hajlandóak törölni. 3-5 munkanap általában.
-
válasz
szemmelver #8898 üzenetére
Amikor az űrlapon kiválasztod nem tudod az Email Us-t választani?
A My Orders Order details listában az adott vásárlásnál a jobb szélen az Order Details alatt nincs Cancel orser gomb vagy arra a linkre kattintva sem kerül elő. Most konkrétan nem látom maga előtt. -
válasz
szemmelver #8898 üzenetére
Feladják postára, akármit csinálsz.
-
válasz
szemmelver #8895 üzenetére
A bankszámládra megy vissza.
-
válasz
szemmelver #8893 üzenetére
Cancel order-t kell indítanod ha fizettél és még nincs szállítás alatt.
A böngészős verziónál ezen az oldalon
Order&tax és bal szélen Cancel order majd a következő sorban a No longer needed majd a 2.pontnál amit engedéyles kapcsolatfelvételre email vagy chat, de az orders-nél is van cancel lehetőség. -
-igu-
veterán
válasz
szemmelver #1945 üzenetére
Március óta vásárolok a Banggood-ról, azóta 25 rendelés, 37 tétel futott át.
A legrövidebb szállítási idő 12 nap volt.
Kétszer kellett chat-en segítséget kérnem elkallódott szállítmány okán (ezek frissek). Az egyik megérkezett azóta, de a másik is úton van.
A termékek közül egy kivételével nagyon meg vagyok elégedve, az az egy meg belefér (2eur alatti érték), de az is működik, csak nekem nem tetszik.
Minőség szempontjából egyetlen termékkel szemben sincs kifogásom. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
szemmelver #1945 üzenetére
Az ebay egy piac, ez pedig áruház.
Választhatsz többféle szállítási módot, persze ami gyorsabb és regisztrált küldemény, azért fizetni kell.
Vannak termékek, ami EU raktárból is rendelhetőek, ezek általában drágábbak.
Hamis termékek nincsenek, de hibás, esetleg nem használható itt is előfordul.
Refund, újraküldés általában simán megy, de itt is érdemes kicsomagolós videót csinálni, ha reklamációra kerülne sor, akkor jól jön.
Egyéb infók a fenti összefoglalóban
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest