- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
[Mi A3] - 1 hely!
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
[Redmi Note 8]
Egy szabad hely!! -
szemmelver
aktív tag
Had menjen!
-
szemmelver
aktív tag
[XIAOMI Mijia No Splash Nail Clipper]
[BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWS ]Van még pár hely!
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Még 3 szabad hely!!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #15439 üzenetére
[Redmi 8A]
[bakeey I5]
[Xiaomi 10L táska]
[DANIU HT106B]Itt még van pár hely!
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
válasz
csonkadavid #15371 üzenetére
Szia!
Én. jan 1. Rendeltem UK raktárból máig nem érkezett meg, szintén untracked. Amúgy 1,5-2 hetet nyugodtan számolj. Még megjohet. :)
A postás fogja hozni. -
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Igen egy tranzakció volt, egy vásárlási azonosítóval.
Az újraküldést azért kérdeztem, mert lehet inkább újraküldetem, nem a pénzt kérem. Úgyis várnom kell még, addig átgondolom.
(#15362) Flashy: lehet nyertél snatchen
amúgy ezt jó lenne tudni, hogy a rendszer miatt, vagy automatikusan ők berakják a shipped oldalra, mintha én rendeltem volna.
gondolom azért küldik úgy, mert ahhoz van tn és valamilyen szinten lenyomozható a csomag. nehogy még egyszer "elvesszen"... -
szemmelver
aktív tag
jan 1. rendelt két termékem UK raktárból máig nem érkezett meg. Ezért írtam, hogy szeretném visszakérni a pénzt. Amelyik terméknél kiválasztottam a Refundot, ott el is tűnt a "Resending" "Repair" "Refund" lehetőség. A másik terméknél viszont, csak a refund tűnt el. Mivel egyszerre rendeltem a kettőt, így egy csomagnak számít. Ezért nem tudom a másiknál már kiválasztani a Refundot? Tehát a refund kérelmem a két db termékre vonatkozik?
Köszi!
Szerk.: Ha újra szeretném küldetni a terméket, akkor újra megfog jelenni a rendeléseimnél a csomag, új feladási idővel stb... mintha most rendeltem volna, vagy marad a régi és én ebből nem fogok látni semmit, csak várnom kell?
-
szemmelver
aktív tag
Utoljára nyáron rendeltem UK raktárból EU standard shippingel. Akkor a postás hozta. Az is untracked volt, de időben megérkezett.
V/ írja hogy ha Standard Shipping, akkor Posta.
Amit furcsálok, hogy a rendelésnél "Order Type: Dropship" a többinél Regular volt írva. Ez mit jelent?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Voice24 #14826 üzenetére
Szia!
Most olvasom az esetedet. A lényeg hogy, hogy végül megjött. 🙂
Én is UK raktárból rendeltem, mert ott volt mind a kettő termék amire szükségem van. Így talán hamarabb megkapom, ha egy helyről rendelem, mint két külön raktárból.
Kaptál hozzá nyomonkövetési számot? Vagy egyszer csak hívott a futár? Nekem 01.11 volt írva várható szallitasnak. A héten már várom. Hátha 😁
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok szállítás téren a raktárakkal? Melyik a gyorsabb UK vagy CZ? mindkettőnél 2-5 napot ír.
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
App linkek. Köszönöm ha csatlakoztok!
[Xiaomi Redmi 7A Global Version]
[Xiaomi Mi band 4]
[Blitzwolf® BW-FYE5]
[Mi Backpack] -
szemmelver
aktív tag
Itt még van 1 hely!
BlitzWolf® BW-HL1 -
szemmelver
aktív tag
App linkek:
SHARP AQUOS S2
Xiaomi Redmi Airdots
BlitzWolf® BW-HL1
ATuMan LS-1Köszönöm ha csatlakoztok!
-
szemmelver
aktív tag
[Xiaomi youth wireless Bluetooth app]
[Xiaomi Mi band 4 app]
[H96 MAX tv box app]Köszönöm ha csatlakoztok!!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #12237 üzenetére
Kb. Mennyi idő mire reagálnak? 24 órája jeleztem a problémám.
-
szemmelver
aktív tag
Rendeltem két drónt, ma megérkeztek. Mindegyik hibás. Az egyiknél 2 motor nem jó, vagy csak a fogaskerék nem tudom... A másiknál ugyan ez, csak ott 1.
Levideóztam, leírtam a problémát és elküldtem nekik. A 2db 47,9$ volt. Ez az első "dispute" bg-nél. Meglátjuk.. sok jóra nem számítok. -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Holnap jön egy csomagom GLS-el. A nevem, címem ekezetekkel lett megadva. Az emailben amit kaptam, az ekezetek helyett "y" így picit fura a nevem, az utca stb... Nem lesz gond kezbesitesnel?
Bg-n toroltem az ekezeteket hogy később ne legyen gond belőle. -
szemmelver
aktív tag
Ilyennel talalkozott mar valaki?
09.06 bejövő küldemény atvetele a kicsereloben
09.13 Vam kezelés vége
09.13 bejövő küldemény belföldi tovabbkuldeseNem kaptam semmi ertesitest, hogy vamolnak a csomagot.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
RevoneX #11447 üzenetére
Szia!
ezt kitoltod, bescanneled és visszakuldod nekik az ott leirt email cimre. itt a segitseg a kitolteshez. Vagy pedig regisztralsz a posta oldalara és online csinalod itt
Nekem is ertekhatar alatt volt es tegnap nekem is bekertek. Ne parazz. Elkuldod hogy valoban ertekhatar alatt van, es megkapod majd valamikor a csomagod -
szemmelver
aktív tag
Arra leszek kíváncsi, hogy ilyen sok csomagot hogyan fognak vamolni... Sokszor még így is bajok vannak a postanal, ez majd még csomó időt vesz igénybe. Bár ha ez bevezetésre kerül, biztos csokkeni fog a rendelések száma.
Nagyobb értékű csomagot nem is nagyon fogja megérni rendelni ezek után. -
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #10289 üzenetére
13 nap alatt ide ért, postával.
-
szemmelver
aktív tag
UK raktárból, EU standard shipping szállítási módot választva posta, vagy futár fogja hozni?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
MittuDomain_ #10008 üzenetére
Mikor ide bemasoltad egyből rendeltem.
Amúgy ilyenkor mennyi idő kb. mire visszakapom a pénzem? -
szemmelver
aktív tag
válasz
MittuDomain_ #10001 üzenetére
Köszi, én is rendeltem. De Order Cancelled.... Miert??
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Régóta nézegetem a BG oldalát, sokszor vannak jó termékek, jó áron, de amiket itt olvasok... Hát nem igazán merek így rendelni. Főleg úgy, hogy május végén rendeltem egy telefont, majd 1 óra múlva meggondoltam magam, és írtam, hogy kérem vissza a pénzt. Közölte az emberke, hogy már nem lehet, mert el kezdték csomagolni... Majd addig-addig irogattam neki, hogy már pedig vissza jár a pénz, hogy végül visszakaptam.
Amúgy ha jól olvastam, csak az EU Priority csomagokkal van gubanc?
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
A Group buy menüben kinéztem ezt. Tényleg ennyibe kerülne? Kíváncsiságból kosárba is raktam, ott is ennyit írt. Igazából mi ennek a lényege? (Group buy)
-
szemmelver
aktív tag
Az email nem elérhető, azt írja.
Igen néztem már ott is, de sajnos nincs ott se...(#8899) Dluinet
elég undorítóak akkor... szerintem most rendeltem innen először, és utoljára. máshol ez megy mint a gatyába szarás. bele se merek gondolni mivan akkor, ha garanciát stb.. intézne az ember.több külföldi oldalon is olvastam, hogy nem hajlandóak törölni. vicc
csak érkezzen meg épségben, és működjön!
UPDATE:
frissült a státusz: Order Canceled hála isten!
kb. hány nap mire a számlámom lesz? -
szemmelver
aktív tag
Az ordersnel hol találom a cancel lehetőséget? Mindenhol keresem, de nem találom.
Chaten beszéltem, de nem akarja visszamondani azt írogatta hogy már nem lehet. Kicsit erőszakos voltam utána már azt írta, hogy 1-3 napon belül megkeresnek emailben, de attól félek, hogy hazudott és addigra már feladják. 27-re írják a szállítást.Jó lenne minél előbb vissza mondani!
Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok banggoodon, rendeltem egy telefont, majd az applikációban rámentem a "Remove"-ra. A rendelés ilyenkor törlésre kerül és visszakapom a pénzt, vagy csak simán átkerül az "Orders Recycle bin" és minden megy tovább? A státusz processing..
Hogy tudom a rendelést visszamondani?
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon szemezgetek az oldallal, de mielőtt regisztrálnék lenne pár kérdésem.
1. Sok terméknél látom, hogy a Shipping résznél lehet választani különféle opciókat, ahol 7-10 munkanapot ír kínából. Garantáltan ide ér ennyi idő alatt?
2. Valahol olvastam, hogy nincsenek hamis termékek?
Minden hozzászólást szívesen fogadok! Megbízhatóság, mivel másabb mint az ebay stb...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest