- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malachi #3827 üzenetére
A táp nincs hozzá köze, hanem azzal amit asrock alkalmazott ventilátor szabályozásra cél ic. Nem is meglepő igazándiból, mert asrockot nem a bombabiztos, tartós megoldásairól szeretjük hanem az olcsóságáról.
A lényeg hogy kitöltési tényező csökkentésekor lentebb veszi a terheléssel a pwm frekvenciát is, és az már átkerül a hallható tartományba. Ezért mondom, nem bug, hanem feature. Asrock mindig is Asrock marad. -
Stibor
csendes tag
-
Stibor
csendes tag
válasz
Malachi #3632 üzenetére
hello,
extrém CPU hőfok
az enyimen lehetséges, feltételezem, hogy a CPU extrém magas értékei, amik a maghőmérsékletből nem következnek, esetleg az USB készülék (esetemben WIFI adapter) magasabb fogyasztásából származnak.
Nem lenne szép, ha így lenne. De úgy tűnik, attól múlt el, hogy az adaptert a táppal rendelkező HUBra csatlakoztattam. Ma visszadugtam a gép hátába és megint extra értékeket mért egy óra múlva az everest és a speedfan is. Most visszatettem, nem jó ezzel kísérletezni.Stibor
-
Stibor
csendes tag
válasz
Malachi #3632 üzenetére
stimmel, nálam auto-n van.
Néha nálam is hülye hőfokokat (72C) ad a processzorra, de a magokra csak 31-et. Ekkor persze érthető hogy pörgeti.Legalábbis a speedfan sokszor mér rosszul. Az everest megbízhatóbb, csak néha ad ilyent (de ad).
Valami miatt ez már egypár napja elmúlt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest